Италия предложи на ООН мирен план за Русия и Украйна в 4 етапа

Планът за излизане от украинската криза е да бъде създадена международна посредническа група, която да се опита да постигне постепенно прекратяване на огъня

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха дано…

НАШЕТО ПРОСТО кИРО, ЕНТУСИАСТИ

Късно е либе за китка

Аз съм Николай Петков Ралчев-Нико от Тутракан 7600.Живея на улица Панайот Хитов 5 в града близо до стария пязяр.На 48 години съм и никога не съм бил с жени защото съм полов инвалид от когато полицаите ме биха но съм Гей Педераст и си търся приятел Гей който да ме аргасва яко. Умея да готвя и да въртя къщата .Обичам да духам пишки и спонсорирам някой гей защото имам възможности имам и имотилКъде сте гейове.....

готин план! ще го приложим, когато рассия превземе една пета от италия!

някой да прави план за мир,а не за изпращане на още и още оръжия! За съжаление държавите подстрекатели нямат интере за мир. Сега се вземат пазари,суровини,забогатяват малко хора,но правилните Баламите да се трепят.

Щом планът е упоменат по български медии, значи отдавна е отхвърлен или изобщо няма такъв план. Разговори се водят в САЩ и Великобритания. Русия сама е помолила Великобритания да се започнат преговори. Това в Турция беше просто заблуда. Да не мислите, че Турция може да е посредник? Вижте стратегическите съюзи на Великобритания и ще разберете за какво ви говоря. Великобритания има стратегически съюз с Турция повече от 500 години.

Леелее маалееей, РФ се помолила на нАанглия? От къде ви намират такива РЪМПЕЛИ? Бегай да нарешиш Джонсънката.

Видяхме ги как организираха "Евровизия". Не, мерси!

Грацие, ама не става!

В групата трябва да влизат международни организации като ООН, ЕС и ОССЕ Е нема такива кретени. Това с изключение на СС на ООН са най-вредните организации на земята. Те обявиха Русия за неприятел, а сега ще посредничат. Колко трябва да си кретен-много или супер много за да си повярваш, че Русия ще се довери на тези доказани лъжци и лицемери. Евентуално, евентуално само Турция може да е посредник. Падишаха може да е всякакъв, но държи умерена политика спрямо конфликта. Останалото е измет.

След като наложиха куп санкции на Русия, Западна Европа се отказа и от газа, но не могат да се откажат от пшеницата и елдата! Стига с тази Украйна и нейната пшеница! Русия е много по-голям износител от Украйна на пшеница и винаги са били! Индия(най-големия износител) спря износа, защото са на страната на Русия. Но бъдете сигурни, че държавите от Африка и останалия свят ще си получават пшеницата, докато ЕС ще пострада най-много, защото няма да има за тях. Ама нищо де, нали сме единни, ще гладуваме заедно.

Русия си взима 1/3 от Окраина и спира - на нас ни взеха Беломорието, на Сърбия - Косово и т.н. . . . пък живота си върви

Евакуацията на азовците почти приключи. Има само леки промени в крайната дестинация. Вместо към Киев са потеглили към Черния делфин. Да се надяваме руснаците своевременно да са уведомили Зеленски.

Плана който ще действа е ясен: завземане на цяла Украйна и налагане на репарации от страна на Русия.

Всичкия износ на селскостопанска продукция от Украйна би трябвало да е в рубли и през Русия.

Ха ха, предложения от подкрепящите укронацистите не се приемат! Заговориха за мир, след като се суетиха, че ако има глад в ес, на сегашните правителства бързо ще им изтече мандатът от недоволството на хората, но като ди пмперс на американците трябва да си носиш последствията!

Късно е, либе, за китка! Просахте 14 000 жертви на укронацистите; Наскачахте се; Ставахте на крака и аплодирахте Клоуна; Въоръжавате Клоуна; Студът и гладът ви подгони и давате заден. КОГА ще приключи войната, зависи от Путин - до постигане на целите му.

Англосаксонски колониализъм.

История на колониалните войни.Ти чети.Уй сплескан.

мога да разбера как все още има някой да си мисли, че Крим и Донбас ще останат в рамките на Украйна. Не само това - и Запорожие, а може би и Одеса ще са руски. Няма да има спиране на огъня, преди това да стане факт. А за примирие - изобщо не ми се мисли да е скоро.

" двустранно споразумение между Украйна и Русия за Крим и Донбас (като се предлага тези "спорни територии да имат пълна автономия с право да гарантират собствената си сигурност, но оставайки под украински суверенитет")." Това си беше в Минските договорености но укрите отказаха да ги изпълняват! Вече е късно, Русия ще си прибере обратно цяла източна и южна Украйна и тогава ще наложи премирие на укрите. Но до тогава бой по укришските тикви!

Това трябваше да го предложат доста по-рано. Сега вероятно си мислят, че руснаците са пълни идиоти, ама все си мисля, че не са. Тия предложения показват и нивото на европейските лидери, самовлюбени смешници без представа за реалностите.

Пак номера пътят към ада е покрит предимно с добри намерения. Донецк и луганск обявиха чрез референдум своята независимост и се присъединиха към Русия точка. За какви автономии под контрола на Украйна се приказва. Да се вдига парлама и пушилка. Крайно несериозно!

Чел е историята като дявола Евангелието с главата надолу!

Италианците май са единствените идиоти които не разбират какво точно се случва.....Драги е пълен малоумник..

Знанията им по история и география идват от укро-щатската пропаганда. Родената от Великата октомврийска социалистическа революция многонационална УССР се разпадна, и колкото и милиарди да налее Запада няма да я закърпи.

Глобалистчетата от италийката само ще отворят апетита на Путин. Осети ли звяра кръвчица, няма спирачка. Да сте мислили какви ги дробите в един швейцарски курорт. Сега някой трябва да плати за гяволъка. Ще има десет тояги на гол гъз.

Пълен малоумник - завършен политик!

Не съм чел статията, но едва ли Италия ще може да направи нещо. Още отпреди месец когато още имаше преговори американците се скараха на Зеленски и той спря да преговаря. Така че ще чакаме САЩ да разрешат….

Планът за предалата се УКРОвойска отдавна е измислен от руснаците. Първо, Азовците отиват на доживотно заточение в Якутското задполярие, където въоружени с по една лопата и обути с гумени ботуши ще ровят пясъчните отлалания по завоите на река Индигирка в търсене на скъпоценни камъчета, защото Якутия дава 29% от световни добив на диаманти (повече от втората и трета страна Ботсвана и Канада сумарно). Тази скъпоценни камъчета ще бъдат техния подарък за НАТОвските съпруги и любовници, които ги натикаха в тази пустош, където комарите през краткото лято стават по-големи и по-настървени от сибирските мечки !!!! Другите украински войници, които са били на фронтовете по законите на всеобщата мобилизация, НЯМА да бъдат съдени и депортирани, но ще ВЪЗСТАНОВЯВАТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СОБСТВЕНОСТ, разрушена от тях в земите на Украина, попадащи вече в чертите на Руската Федерация. Чуждите наемници, НАТОвските съветници и главорези ще възстановяват инфраструктурата в останалата част на Украина, станала буферна зона между НАТО и Русия!!!!

Те просто не са чували за тях

fucking idiots

Дс, това са жеръвите от едната страна. От другата е много трудно да се каже, защото има тотална диктатура. Предполагам, че жертвата ще е цяла Русия и руснаците.

Когато у някого има толкова много злоба, това е явен признак, че вече е в края ба жизнения си път! Относно плана- италианците явно предлагат нов Будапещенски меморандум! Всички знаят кой, кога и под какъв предлог наруши териториалната цялоср на Украйна. Именно гарантът на териториалната цялост на Украйна отне и продължава да отнема териториите и. Няма жив украинец, който да подпише такъв договор, или ако някой го подпише, то той няма да е украинец. И накрая- вечен позор за другите двама гаранти за териториалната цялост на Украйна. Опитите им да измият този позор с много милиардна финансова помощ и "лиз-ленд" само показват гузната им съвест!

той влакът заминал тези още питат кой е коловоза

Прав си бой! Аз няма да пускам повече съобщения ПРОТИВ Азовците, защото НЕ Е ДЕДОПИЧОВСКО, да биеш вързан или паднал човек. Той се нуждае повече от великодушие, нежели от подигравки. Така че, аз ЗАТВАРЯМ стараницата Азовци и Азовстал и се фокусирам върху родните НАТОвски марионетки, които побързаха, като превари пули майка си, да се откажат от руски газ и нефт, за сметка на по-евтините американски такива !!!!!

Тъй тъй, НАТО се навря да се "отбранява" до границите на Русия, затова започна тази война. Наглостта на ЗаПАДа никога не е имала граници. Спечелиха студената война, разпадна се СССР, разпадна се Източния блок, разпусна се Варшавския договор, но ... НАТО продължи да се разширява и да обкръжава отвсякъде Русия. Е няма такава наглост, но за всеки тарикат идва Видоловден.

Русия трябва да са болни за да им се вържи на акъла. Украйна трябва да бъде автономна в състава на Руската федерация.

Хаха Ди майо се е омаял от кокса на Зеления. Крим под украински контрол Итаоиашките май само от футбол разбират и то ограничено.

На Русия изобщо не ѝ е изгодно да завладява Украйна, за да се предпази от приближаването на НАТО към границите си. Мисля, че вече 90% от самите украинци разбират, че никак не е лесно да се заемеш с поддръжката и управлението на 40-милионна обедняла страна, каквато е Украйна, държава без значителна индустрия, с огромни дългове, без технологии и с остаряла инфраструктура. Като цяло, кому е нужна тя? В обозримо бъдеще Русия няма никаква икономическа изгода от нея. Необходимо е да се инвестира, за да достигне територията, поне до нивото на развитие на съседните ѝ региони в Русия (Воронеж, Белгород, Брянск и пр.). Едно нещо е обединението с Крим, където 90% от населението чака Русия и я подкрепя, а Крим е жизненоважен за Русия, понеже тя е уязвима откъм южните си морски граници. Съвсем друго нещо е континенталната част на Украйна. От геополитическа гледна точка, Русия всъщност не се нуждае от нея. Ако трябва да сме точни - изобщо не се нуждае, понеже трудно се владее територия, в която определено не си „Добре дошъл“. Тогава трябва ли ѝ на Русия такъв тил на самата граница с НАТО, след като този тил трябва да се поддържа - да се плащат пенсии, здравеопазване, образование, милиция и помощи, да се строят пътища, мостове, жилища, училища. Ако целта на Русия е, да държи НАТО на достатъчно разстояние от себе си, тогава на Русия е най-изгодно, Украйна да продължи да играе ролята на БУФЕР между тях. За Русия наистина е по-добре Украйна да НЕ СТАВА част от нея, защото е неоправдано и непосилно бреме!

Не може посредниците да бъдат страна в конфликта. Така, че идеята е добра но без ЕС или каквито и да е било европейски организации. Може би Индия, Индонезия, Мексико, Египет.

Русия нямала интерес да завладява Украйна? Ама ти сериозно ли дедо Нещо? Ти искаш Германия да лапне без пари Украйна? Тази страна е не по-малко плодородна и не по-малко богата на ресурси! Ама наистина сте големи в изказванията!

Мирните планове на Запад винаги водят до по-голяма война. Германия и Франция бяха ,,мирни гаранти" , а предизвикаха кървав Майдан. После бяха гаранти за мирен Мински процес, а стана още по-голяма война. Когато украинците ядат пердах, се появява мирен план от Запад. Но този номер вече не минава. На ред е военна операция до пълна денацификация и демилитаризация на киевския режим

а краварите разрешиха ли

И аз съм президент.

Дали украинците ще простят на руските фашисти и окупатори избиването на украинци?