Италия изпраща над 800 човека към България като част от батальона на НАТО

Трябва да увеличим мандата на Европейската прокуратура, обяви Кирил Петков след среща с италианския си колега Марио Драги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАГОВОРНИЧИ С ОКУПАТОРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ! ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ БЕ! ОТ КАКВО СЕ НАСИРАТЕ ТОЛКОВА ОТ СТРАХ?! МАЙ ИДВАТ ТЕБЕ ДА ПАЗЯТ!

Да запитам дира, защо под всяка публикация стои 30 минутно видео с циониста Лорер?? Колко ви платиха за тая реклама ционистите, понеже не всички евреи са ционисти, но този е ?? Не знам каква точно е целта, но бъдете сигурни, че омразата към този НЕбългарин и нему подобните ще избухва с неучвана сила ... Това ще предизвикате накрая ... После иди се обясявай, че си еврейн, но не си от тези като Лорер ...

Тоя другар ни докарва още хрантутници!!!

Браво, славните италиански войни ще помогнат да усилим отбраната на нашата страна. Заедно с оркестъра и нашите идеологично най силно мотивирани бойни теляци ще застанат като непробиваем щит за евроатлантическите ценности.

Амин ! :) :) :)

горди травестити ще попълват оределите ни редици може и да сключат гей-брак до Ново село

Кога нашият премиер ще влезе в час? Колко станаха чуждите войски в България? Ако говорим за парични потоци трябва да започнеш от Иван Костов. Ако той върне заграбеното от него България ще стане два пъти Швейцария на Балканите. И само един си позволяваше да сменя позицията си по четири пъти на ден.

Е, той Петков се огъна пред най-важния руски натиск - да не дава оръжие на Украйна! Няма какво да ми се хвали сега, колко бил твърд!

Фотографа на заглавната снимката е супер!Текста надолу в статията не ми беше интересен да го чета!Нищо няма да кажа за министър председателя ни,само това,че няма грам двигателна култура,но това е модно днес на запад и това се харчи най-добре!Честит празник българи!Знайте ,че не Ние а нашите предци са дали нещо на света!

Един батальон е към три роти и нещо. Да кажем 500 души общо. А тези ни изпращат 800 италианци за попълване на този батальон. Кастинг ли ще правим или някой пак нещо не е разбрал или е излъгал?

Кирето най напред шъ го тури на мунчо- шпаклата и на как кура

Мунчо не иска да пращаме оръжие на Украйна за де не бъдат избивани българите с българско оръжие…глупака толкова се е вживял като руска подлога, че счита руските убийци за българи…

Кирето е пич и шъ ви го тури на всички руски баламури

Защо лъжете простата публика, че метреса Лена е с делегацията? Та ако е верно, Линда ще я окьорави и смачка.

Еех, адзурите поне ще се отебът и наквасят евтино и ще подобрят генофонда български. Сегашния ни генофонд е извратен от руски болшевишки гени, които ни натресоха комунягите с техните изтърсаци от руските бляди, които мъкнеха като невидели…

Учи история мое дете!Едно време римляните са пращали живеещите на сегашните земи на Марио Драги по нашите земи като заточеници!Сега Киро се хвали ,че ще имаме 800 такива!Някой да ми посочи,кога,къде и коя битка са спечелили италянските войници???

Просто Киро има сериозни проблеми с визията си... Или вратовръзката му килната настрани, или яката стърчаща, или сакото не по мярка, или косата щръкнала и на клечки като на хипар... При толкова калини и ленчета наоколо, една няма да го погледне и пооправи. А Линда явно вече го е зарязала и ще остане с него само докато премиерства... Вярно, че външният вид му е най-малкият проблем, но това е първото, което чужденците виждат... и фалшивата усмивка не може да го скрие... А за това, че допуска чужди окупационни войски в България да го пазят и да му подсигуряват поста, понеже се страхува от тези, които уж са го "избрали", ще плаща прескъпо.

Кой ще ги хрантути тия навлеци бе, малко са ни укрите, които опоскаха като скакалци родината ни

Малее, що е улав тоя, не е за мислене.

Ние също ще се включим. Ще облекчаваме момчетата. Орално и анално - както си поискат - всякак пускаме !

Не желая чужди войски на наша територия! За мен Русия не е враг!

Колко полу-италианчета ще ни наплодят не ми се мисли - капитан Берторели и сие :Д Моите мъжагиииииии

ВОДЕЩИ НОВИНИ / ПОСЛЕ 1:1 Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе 22 Май 2022 авторАЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ5 248 YouTube / екранна снимка ...Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор - внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви. _ Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 - 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. "чуждестранни агенти". От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения

А укритие защо не “мятат ръждиви съветски ракети”? Нали и те бяха в СССР? Щото си нарязаха самолетите по седерастки, затова

Здравните осигуровки??? Ще има ли линейки и за тях?

Браво добре са дошли.. Да пазим България от руските окупатори. Но наложително е да се изгонят всички с руски паспорти. Не искам утре руските нашественици да обявят Руска Народна Република на българска територия.

В момента си окопиран от укрите.

За чий к---- са ти бе Кире! Явно народната любов те плаши,та си викаш подкрепление.На нас не са ни притрябвали.Излишни пари,за излишни гърла да храним-не останаха.Това което е останало да дрънка в джобовете ни ще отиде да дадем шанс на украинците да се поплицикат на морето,да съберат тен,и да позаякнат!Така,че стига си канил хрантутници тук!!!!!!

Ама да внимават с движението по улиците...

Този Драги нали бе шеф на ЕЦБ. Кой банкер се бори с КОРУПЦИЯТА, Кирчооо?

в която страна отидем каним войници на наша издръжка

В България благодарение на Копейкин и простаците около него се отива към гражданска война, така че войските на НАТО в България са крайно необходими, макар че на Мунчо и на неговия приятел с новата партия им се иска в България даняма войски на НАТО за да могат Кадировците и бурятите и другите диви руски орди да могат по-лесно да колят и да грабят тука.

за да избиват българите ли?

да пазят седерастите от народа

Не се върнал , къде е отишла...

Двудневното му посещение трае няколко дни, 3,4,5 или повече.

Гледай сега как така стана унгарците са в нато но не допускат натовска войска само могат да преминат ако се наложи. А ние и дупе даваме да ни дойдат и с маймунска шарка в бонус. След 2 световна можело и да има немска и после руска войска но руската е за кратко. СЛЕД ТОВА НЕ Е ИМАЛО РУСКА ВОЙСКА. И каква стана тя ние сме завоювана страна щото си нямаме армия. За какво ни е този президент на всичко и бивш военен. Да ви е честито НАТОто на СОЛОМОН ЛЪЖЕЦА.

В България не е имало руска войска, защото в България е пълна с национални предатели, българофоби-русофили и всякаква криминална измет.

Странен парадокс-във Италия си има мафия,докато във България русофилите и любителите путинофили имат цяла България!Италия е развита икономически и културна цивилизована държава,докато България си остава дълбокопровинциална и селскотарикатска държава,където населението масово бяга да живее и работи във Германия и Италия!И така мафия или русофилия!

Не мислех, че мога да видя по-дебилен от Плевналиев, но Кирчо има заложби и май май печели.

800 военни от Италия ? Колко ли го молил Про100Киро, на колене...Трудно извоювана група, но ... ще брани ПП от протестите...

Kenn1111

Казват че пробива при Сталинград руснаците го направли точно където бил италианския баталион.Киро май е пропуснал тази часове по история.

Пробива при Сталинград е бил, където са били италианските и румънските войници. Те са били по флагивете (т.е. второстепенна роля) и задачата им била да пазят гъба на немците.

И 100 хилядната румънска „армия“...

Киро какви свободни съчинения изплеска от разговора с Папата за борбата с корупцията и външния враг като чели няма пресслужба от където истината излиза на яве.Пълен глупак.

Киро Летящата чиния има ли връзка с кораба-майка,тоест сивото вещество между ушите? Какви войници? Този не знае на коя планета е.

Добре дошли, скъпи италиански братя! Радвам се, че вие ще ни пазите от тая чума Русия. Да не бъдем окупирани и тъпкани от руския ботуш. Приятел в нужда се познава, гласи българската поговорка. Италианците са наши големи приятели. Те ще ни пазят от руско поробване.

За по-глупавите и екзалтираните, ключовата дума е СКЪПИ, но какво да се прави, каквото дал Господ, с това мислят.

Петков е прав - в този форум са се събрали 20% от заблудените, подкрепящи Путин, както и платените, които поради нужда го "венцехвалят".

20 % подкрепят Путин, а 80 % от българите подкрепят Ердоган.

Канадецът е патологичен лъжец, той много добре знае, че европрокуратурата може да разследва само злоупотреба с евросредства. Тука ни обяснява, че щяло да има арестувани, убити, обесени. Такива злоупотреби разбира се няма, скоро и на Кьовеши ще ѝ писне от Кико. Тя вече знае, че послъгва момчето.... Замразила е назначението на български кандидати за европрокурори. Докато не падне правителството, няма да има назначения.

Простото трябва трябва да спре с тези детински физиономии и усмивчици като първолаче на сцена! Инфантилността му блика на талази. Един път не е застанал сериозно като мъж! Пълна карикатура! ОСТАВКА!!!!

Женка му ходи по официални срещи със сандалетки. И тя улигоф... като мъжлето си.

На канадските ни мекерета Путин ще им набие вълната в ауспусите и то заедно гащите, още малко остана. Тия продажници и национални предатели от ПП & коалиция ще се перят и царуват докато дойдат руснаците, а те винаги идват.

Просто Киро отиде да разпродаде Родината.

Че жекора рядко се пада в тесте карти

Кой ще ги храни тия 800 лешпери в униформи?.. Народа нали?..Маа ви

ОЩЕ НЕ БЯХА ИДВАЛИ В БЪЛГАРИЯ. ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТЯХ ПРАЩАТ, КАТО НИЕ, ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ, ИТАЛИЯ СМЕ ВСЕ ПО ЮЖНИЯ ФЛАНГ НА НАТО.

Да се готви "ПРОКСИТО" България !

По добре Подавайте сега оставки, американски подлоги ,да не се предавате в плен скоро със свалени гащи и задвратамицин с приклада ! От оставка пътя е доживотна възпитателна колония зад Воркута, от плен -само наказателния взвод! СВОИХ БОЛГАРИ НЕ БРОСАЕМ- вОВА ПУТИН !

Италия ще купува руски газ, а ние ще лапаме мухите и както винаги сме от грешната страна (на натакованата булка).

Е, сега пък винаги - как "хубаво" си поживяхме 50 години под руски контрол. Нима забравихте, "комендантски"!

Споко, ще изчегъртаме и твоите утерпки заедно с продажниците последните 32 години

Италианците никога не са били кой знае какви войници. През втората световна немците вечно са ходели да ги спасяват, и в Африка, и в Гърция, и във източна Франция, че ония нищо не са могли да завладеят сами. Даже накрая спасяват Мусолини от арест, известна команди операция на Ото Скорцези. Но партизани по-късно хващат Дучето на една бензиностанция.

чекайте на 2 юни танкера с а ериканския втечнен газ на пристанището в Лом.. ббаахаха

Не е в Лом ,а първо в Ново село,Видинско ,защото иде от Запад ! Кмета е организирал хората с бидони ,каци и духовата музика да чакат от сабале!Бабите пекат чийзкейк,ще има лгбт вечеринка,скара-бира с киноа и гей парад !