17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четвъртия Райх отдавна е факт. Човечеството си изгуби свободата. Много жалко. Светът се превърна в един огромен концентрационен лагер. А неваксинираните хора скоро ще попаднат в по малки концентрационни лагери. В Кипър и в супермаркетите искат документи че си ваксиниран.. Вече и достъпа до продукти се ограничава. Ето това е тъжната реалност..

Кога ли ще се сетят да отворят и концлагерите за... неваксинираните:)))?!?

Това не е изродена дискриминация, това е тероризъм. Света се управлява от алчни психопати.

Ако половината от това е вярно, жалко за хората в тия страни

https://gogo.al/wp-content/uploads/2021/01/LEXO-KONTRATEN-E-PLOTE.pdf т. 8.1

2021-08-06 10:35:40 Зъл дух (нерегистриран) Твоите човешки права се простират до там, където започват човешките права на следващия индивид. Българите, дето с удоволствие живеехте без права при Бай Тошо, изведнъж станахте големи радетели за човешките права, а все за Бай Тошо ридаете. Ей, ЗЛОВОННО духче, демоНОкрацията се оказа същият режим като Бай Тошовия. Само че перфидно завоалиран. Яд те е, че хората проглеждат за истината. Пукай се от злоба, злото няма шансове пред доброто, да знаеш.

Ми то е толкова нелепо да се сравнява живота ни при бай Тошо и днешният геноцид, че няма накъде повече.

Както върви тази клоунада с наглото налагане на ваксинация с продукт, който се нарича неправомерно ваксина, и който не е доказал ефект и безопасност, като нищо и партньорите за секс ще си искат документ за имунизация преди да си легнат в леглото... Ами да, без ваксини, няма секс!!!

Уродлива работа, прокарвана от уродливи медии, на заплата при кукли на конци, като тая....

В бълглария кенефпросветените пискат за "медицински фашизъм". Във франция показват как държавата се грижи за общественото здраве, въпреки че и там има кенефпросветени сеят конспиративни теории. Българската държава трябва да следва този пример, пък и да се възпопзлва от случая да напрви имунизационния календар задължителен и неотменим. А не да кляка пред няколко кресливи лигльовци смятащи се за напредничави, осведомени и либерални. Аре сега кенефпросветените антиваксисти, цъкайте минуси...

За няколктоо кресливи лигльовци съм съгласен - 16% от българите са със завършена ваксинация.

16% в българия са напълно ваксинирани. наравно с русия. На последно място в европа, далеч след такива като сърбия, северна македиония и това което наричат косово например. Два пъти по-малко от предпоследния Румъния, която е с повече от 30% напълно ваксинирани. Българския народ е най-умния, най-интелигентния и най-осведомения в европа? Не мисла! По всичко личи че е най-тъпия.

Това е очевидно. То се вижда по това на какво дередже сме. Мноооо умен народ, 30 години не може ЕДИН нормален човек да намери да управлява държавата. Но Тиквата беше прав - с тоз матрял, толкоз

такива протести със светещи телефончета и водни струйки са аман заман оръжия камъни бомби ножове и бой до смърт с полиция и власти трябва още един убит няма

Преди 30 години, когато бях малко и наивно лапе, дойдоха сектанти пратени от Щатите и ни раздадоха листовки. На тях беше описано, как ще дойде ЗВЯРЪТ и на всички хора ще раздадът ЗНАКЪТ НА ЗВЯРА. Ако нямаш този ЗНАК няма да те пуснат на училище, на работа, в магазина и дори няма да имаш право да излезнеш на улицата. За удобство хората щели да си сложат този знак на челото за да се познават отдалече ,че имат права на свободни граждани. Тогава си казах: Баси тъпотията - това никога няма да се случи, тези сектанти са луди. В момента това е реалност! Лудите сектанти се оказаха прави!

Браво! Така се прави по време на епидемия. В крайна сметка възможностите са две при сериозно разпространение на заразата - или локдаун за всички, или отворена икономика и ограничения за неваксинираните. А и не може сульо, пульо и филанкишията и хора, които нямат понятие да разсъждават за ползи или вреди. Който пък не иска да се ваксинира, да си седи в къщи.

В Дир са от научен сътрудник нагоре! :)))))))) Компетенцията е налице! Умни мислещи и красиви!

По-голям малоумник от теб не виждам тук.Пишеш някакви простотии колкото да се заяждаш и обиждаш.Всеки има право на мнение ,но е добре да го подкрепи с факти иначе си остава едно голо заяждане.

Точно така! Ще ми се разхождат свободни. Ред и дисциплина трябва тук! Идиот!!!

Аз пък казвам: ваксинираните да си седят под карантина в къщи. А нормалните хора да са свободни.

Демокрацията роди чудовища. Светът се управлява от психопати.

Най-хубавото нещо на неваксинирането е, че броят чалгари ще намалее! Никакво ваксиринане, дрогари! Пийте, пушете и на чалга се дерете!

После що му биели шамари на Макрон където го срещнат. Любимата боксова круша на франсетата.

Това вече е геноцид.Всеки човек трябва да има право на избор.Сега какво излиза или се ваксинирай с тази помия или не ходиш никъде т.е.нарушени са основни човешки права.

Твоите човешки права се простират до там, където започват човешките права на следващия индивид. Българите, дето с удоволствие живеехте без права при Бай Тошо, изведнъж станахте големи радетели за човешките права, а все за Бай Тошо ридаете.

Инжектиран си с омраза към българите, защото явно си из-род

Не просто не харесвам изродите! Не съм длъжен да ги харесвам все пак.

Ами така е.Ти имаш право да се ваксинираш,а да не го правя.Ти нали си защитен какво те е грижа за мен.А колкото до Тодор Живков имай уважение към мъртвите.

Генно модифицирани я биотоксичен спайк протеин ще ги убие и Никви спа, музеи и ресторанти и пропуски за които на няма да ги спасят....Който си сложи белега на звяра, няма да има покой ни ден, ни нощ..."

яж хурка, бе, запенен антиваксър. жив съм още и смятам да те надживея...

Това с надживяването е Божа работа.Факт е ,че не се знае какво точно има във ваксината.Както се оказва не е ефиктивна и ще трябват още много дози.Факт е ,че ваксинираните също боледуват.Факт е ,че ваксинираните стават резистентни.Факт е че,дори и да нямаш антитела след преболедуване,информацията се запазва на клетъчно ниво така ,че организма има достатъчно средства да се предпази от повторно заразяване и без ваксина.

Всичкото зло идва от Запада,по делата им ще ги познаете! Правят се на световни миротворци,а всъщност те организират войните,пуснаха бежанци в Европа и САЩ,като им дадоха права,по големи от местното население,почитат се техните ценности,но не и на местното християнско население! Пуснаха хиляди терористи,а се правят,че се борят с терора,нарочно бутнаха режима в Либия за да пуснат цяла Африка и Азия в Европа. Искат мулти културна Европа и САЩ,започнаха да прокарват и беззаконията си,порнография,разврат,десетки полове,посегнаха на семейните ценности и децата,всеки да се чувствал,какъвто си иска,пълна свободия... Организират се всякакви прайдове на които събират всички извратени по света и парадират за права,започнаха и деца да водят на тези прайдове,което е брутална мерзост! Пускат постоянно изкуствени вируси,като първо започнаха от животните и така избиха милиони от тях - африканска чума,антракс,птичи грип,луда крава и т.н... После пробваха и при хората,като пуснаха свинския грип,но не им се получи тогава,иначе вече имаха ваксините за него,но той изчезна много бързо,сега пуснаха ковида,същата работа ,като свинския грип,но чрез медиите и политиците пропагандата им проработи. Ваксините бяха готови,овцете се наредиха на опашки да се самоубиват... Свинския грип се предаваше от животни на хора,така е и с ковид,аджеба,хилядолетия сме живели и яли съответните животни,сега за едни 10 години сума вируси ли ни прехвърлиха?!? Поне си признаха,че вирусите са изкуствени,лошото е,че въпреки това започнаха да ограничават свободите ни и да ни прекарват да се бодем с ваксините им,които дори не ни пазят! Все повече хора се събуждат и виждат,че запада се управлява от много болни мозъци! Сградата на Европейския парламент прилича на Вавилонската кула,отпред има статуя на Звяра яхнат от Вавилонската блудница,Ватикана е майката на ЕС,Папата мие краката на терористите де влизат в Европа,статуята на свободата прилича на египетския Бог на Слънцето,всичко някак си се навързва,пуснаха умишлено жени да управляват ЕС,защото са по податливи на манипулации,в Америка в момента управлява човек с деменция,за да могат чрез него да си прокарат политиките,целия Запад гледа,какво става в Израел и вървят по пътя му - от Израел тръгва и дяволския сертификат предшеттвеник на Белега на Звяра,много може да се пише,но надявам се все повече хора да се събудят и осъзнаят,кой стои и управлява Западния свят към който сме се устремили....

По-голямо зло от Българите няма - идват разбичкват Римската империя. Всеки път,когато водят войни с Арабите. Българите ги нападат в гръб. Когато не се бият с Римската империя, българите се бият помежду си. Носят само болести и мизерия. Държавата им винаги е била кочина. Допринасят бавно но упорито до сриването на Римската империя и с това отварят пътя на Исляма и тюрките да нахлуят в Европа. Българите са източника на земното зло и всички злини в Европа! Хайсе сега събирайте си парцалите и марш обратно в Азия!

2021-08-06 09:36:37 @!@ (нерегистриран) Да не забравяме и един от законите на механиката: "всяко действие предизвиква своето правопропорционално противодействие". ---- В ТРЕТИЯТ ЗАКОН НА НЮТОН , КОЙТО Е ПРЕМЪЛЧАНА - СИЛАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕЛИМИНИРАНА И "ДА УГАСНЕ", АКО "ОТСРЕЩА" НЯМА "ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ"... ТАКЪВ ПРИНЦИП СЕ ПРИЛАГА ПРИ ПРОТИВОЗЕМЕТРЪСНОТО СТРОИТЕЛСТВО - СЛАГАТ СЕ ДЕМПФЕРИ, КОИТО "ГАСЯТ" СИЛАТА НА ЗЕМЕТРЪСА .. ТОВА Е ГОЛЕМИЯТ СТРАХ НА ЛОЖИТЕ И ЗАТО ВСЯЧЕСКИ СЕ СТРЕМЯТ ТЪЛПАТА ДА БЪДЕ ВЕЧНО "НАЕЛЕКТРИЗИРАНА"... И ДА НЕ ИЗПАДНЕ В "ПАСИВНОСТ", АПАРТИЯ И Т.Н... ЗАЩОТО ТОГАВА - НИЩО НЕ МОГАТ ДА И НАПРАВЯТ ... НАЛИ ЗНАЕШ - АКО ВИДИШ МЕЧКА, ЧЕ ВМЕСТО ДА БЯГАШ, МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИШ НА УМРЯЛ ... И ТЯ НЯМА ДА ТЕ ДОКОСНЕ...

минал си покрай законите на нютон с 200...

Съдът в Сингапур, нареди, Британският Гражданин, живеещ в Сингапур, Бетджамин Глин, да премине Задължителен Психиатричен Преглед след като се качил в Метрото без Маска. Познато?! Всички Бели против Системата, ще бъдат обявети или за Луди, т.е. Психично Болни или за Терористи - стар Комунистически трик на Юдею-Семитите!

само ако Черен и Комунист и АнтиБял Расист, дал клетва, че ще коли Бели, като Нелсън Мандела, тогава Медиите под Контрол на Юдею-Семитите, го Обявяват за Борец за Човешки Права - иначе, е Луд и/или Терорист!

Работя от нас и нямам намерение да се ваксинирам. Ако ми го наложат със закон - ще се преместя в друга държава и ще си работя пак от нас. Тялото ми си е моя отговорност. Тези, които ги е страх - да се ваксинират. Нали са защитени, за какво им е и аз да се ваксинирам ?

Ако го направят задължително, ти предлагам заедно с Мъск и Безос- в Космоса. Там ми се струва че 3м-цата ще сте ХЕПИ.

тия превъртяха играта.

Защо се прави цялата тая работа? Не ми казвайте колко е опасен тоя вирус обаче.

Масово се наложи думата ваксини , за нещо , което е вид генна терапия. На това се основават и много ограичения, някои дори вече със закон. Който се е сблъсквал с такива терапии сигурно знае , че те също имат процент успеваемост, а и рискове, заради което има много изисквания. Сега всички изисквания се прескачат и дори се стига до налагане на нещо , което само по себе си реално не оговаря на изискванията спрямо другите терапии от този вид. Някой ден колелото ще се завърти, защото все още не сме по -силни от природата. Хората имат основания да се притесняват, а сами се запитайте на кого е нужно това противопоставяне меджу хората и нагнетяването на напрежение.

Всяко стадо имат нужда от овчар, па макар и лош да е той.

СИ ВЪОБРАЗЯВАШ, ЧЕ ИМА ОВЦЕ ... СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ НЕ Е ВЕЧЕ ТАКА

В доклада се говори за предостатъчно доказателства, че учените от Института по вирусология в Ухан, подпомагани от американски експерти и от китайски, ПОДПОМАГАНИ ОТ АМЕРИКАНСКИ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ СРЕДСТВАса работили, за да модифицират коронавирусите, така че да заразят те хората и подобни манипулации не могат да бъдат скрити. Членът на Камарата на представителите на американския конгрес Майк Маккол, който е най-високопоставеният републикански представител в комисията за външни дела на Камарата, публикува доклада, изготвен от републиканците в тази комисия. В него се призовава за двупартийно разследване на произхода на коронавирусната пандемия, отнела живота на 4,4 милиона души по света. Китай отрича генетично модифициран коронавирус да е изтекъл от института в Ухан. Редица експерти подкрепят тази теория, но без да има доказателства за нея. Пекин също отрича твърденията за опити за прикриване на произхода на пандемията. Според други експерти пандемията е била предизвикана от животински вирус, който вероятно е бил предаден на хората на животински пазар близо до Уханския институт по вирусология. АДА ДА ГОРИТЕ ИЗЧАДИЯ САТАНИСТКИ.. ВСИЧКИ ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ ИЗРОД УЧАСТВАЛИ В РАЗРАБОТВАНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА КОВИД. Биологическото оръжие обикновено е предназначено да въздейства върху голям брой хора и трудно се поддава на контрол, то се счита за оръжие за масово унищожение. ПРИЛАГАНЕТО, РАЗРАБОТВАНЕТО, МОДИФИЦИРАНЕТО,ПРОИЗВОДСТВОТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО му са забранени с Женевския протокол от 1925 и Конвенцията на ООН от 1972 г. СЪД. СЪД. СЪД..... ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТМАРИОНЕТКИ ИОСТАНАЛИТЕ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ МЪЛЧАТ КАТО ЖЕРТВЕНИ АГНЕТА

Бе, Ранд Пол вече два пъти вика Фаучи на изслушване в Конгреса, щото самият Тони и в дъното на цялата тая работа и се е оплел в инкриминиращи доказателства. Именно неговата дирекция в NIH е финансирала коронавирусната лабораторията в Уханския институт по вирусология. Всико е пределно ясно, обаче реални мерки няма предприети никакви. Обаче сега същите тези ще ни налагат някакви експериментални препарати, щото били "ваксини" - ха, ха. Докато не видя Тони обесен пред Конгреса не само за това, ами и за ролята му при ХИВа навремето, изобщо не ми минава през акъла да им се връзвам на играта на тия боклуци. То, клоко трябва да си тъп и невеж, да не отвориш в ютюба комисиите, но които рпазглеждат връзките между NIH и китайските комунисти, които изритват франсетата, след като са ми оборудвали "съвместната" лаборатория в ухан и я слагат под контрола на Народна освободителна армия на Китай, за да разработват биологични оръжия, защото термоядрената война вече е непрактична. Още по-лошото е, че по линия на "сътрудничеството" с Фаучи, дърпат ат американците генетичната информация на американците, която се класифицира в NIH, а същевременно е забранено със закон да се изнася генетична информация от Китай. Та, короната са я пипали в две направления - да заразява хора и да протича безсимптомно. Само че понеже са мърлячи я изтърват преди да е готова и сега са в режим на замазване на положението.

ЧЕ НЕ СЕ ЛИ ЗАНУЛЯТ /ИЗЧИСТЯТ, ОТПИШАТ/ ВСИЧКИ ТИЯ РЕАЛНО ИЗМИСЛЕНИ "ДЪЛГОВЕ" - НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ Е СПОСОБНО ДА СПАСИ ТАЗИ ССИТЕМА ... ОЩЕ ТОГАВА КАЗАХ, ЧЕ ТОНОВЕ КЕШ ДА ИЗСИПЯТ ПРЕД ВРАТИТЕ НА ВСЕКИ, АКО ВИСИ ГИЛОТИНАТА НА ИЗМИСЛЕНИЯТ "ДЪЛГ", НИЩО АБСОЛЮТНО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ! ТОГАВА ПИШМАН "ИКОНОМИСТИТЕ" СПОРЕХА С МЕН ... ПРОВ ЛИ БЯХ , ОТ ДИСТАНЦИЯ НА ВРЕМЕТО ! НИКАКВИ "ВАКСИНИ" НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ НИЩО /АКО ПРИЕМЕМ ХИПОТЕТИЧНО, ЧЕТЕ НАИСТИНА СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ДА "СПАСЯВАТ"/ ДОКАТО НЕ СЕ ЗАНУЛЯТ "ДЪЛГОВЕТЕ" КОИТО РЕАЛНО ОТДАВНА СА В ПЪТИ , В ПЪТИ ИЗПЛАТЕНИ ...ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА! ОТПИСВАЙ ВСИЧКИ "ДЪЛГОВЕ" ... ИЛИ УМРЕТЕ ЗАЕДНО С НАС!

Протест солидарност към франсетата, италианците и немците този уикенд на Орля?

за момента е поне 10 на 0, за Юдею-Семитите, спрямо Патологично Наивната Бяла Раса, която 2000 години вече е неспособна да се освободи!

Ама тука е пълно с антиваксъри бе. Вие не загубихте ли някой приятел или поне познат? А познавате ли някой разболял се, който е ваксиниран?

ПОЗНАВАМ НИТО ЕДИН !

Това са същите, които мислят че земята е плоска, с похлупак и се носи на гърба на четири слона.

Не. по-скоро това са същите които мислят че си произлязъл от тоалетната чиния.

Ей, тупан, кво намесваш антиваксърите, като тук не става дума за ваксини, а за опитни препарати, които още не са минали необходимите изпитания, за да бъдат класифицирани като ваксини? Затова са и тези декларации за "информирано съгласие". Участвате безплатно като контролна група, ама другите били антиваксъри - ха, ха. Аз си имам всички ваксини от соца, обаче тая тъпотия сега няма да си я причиня, щото не никаква ваксина, а просто така я наричат. Хубаво, че още не са нарекли рядката диария ваксина, че и нея ще приемате със замах.

Айде бе стига си повтарял, като папагал! От къде знаеш, какви изпирания трябва да преминат ваксините? Учените ти казват, че са безопасни, ти ще кажеш, кога са безопасни. Колко ваксини си произвел??

Откъде знам, ли? То си има цяла разработена и наложена процедура за клинични изпитания, бе, аграр прост. "Учените" били казали, че са безопасни - ха, ха. Кои учени, бе?! То и Тони Фаучи е учен, според такива като теб. Това е като при соца - "ТАСС е упълномощена да съобщи". Хуманни ваксини срещу респираторни вируси няма. Има препарати. Някави векторни и РНК ваксини са разработени във ветеринарната медицина за кучета, котки, прасета и птици, а ефектите са меко казано неедназначни, ама когата става дума за животни и не е толкова страшно. Бодете се, бе, кой ви спира. Нали щом това са ваксини, няма от какво да се притеснявате, защото ще сте имунизирани - ха, ха. Кологата ми като лежа сума време в Пирогов, половината отделение бяха имунизирани, пък той неимунизираният беше най-лекият случай на етажа и беше с нестационарен кислород, докато останалите по 20 дена без да стават от леглото, с всички произтичащи от това последствия.

Не е ли врме да приключваме с неуспешния екперимент, наречен ЕС

Ми разхпускай. Какво чакаш? Имаш няколко плюса тука, правиш партия с тях и ни изкарвате. :))) Ама, да ти кажа, че плюсовете тука не са като бюлетините. Оказа се, че проксито не бачка при гласуване...

Хора, мислете и си правете изводи, какво се задава!

Един от трите основни философски закони гласи, че количествените натрупвания, неимоверно водят до качествени промени... Е, явно натрупванията са налице. Следва ПРОМЯНАТА! Време е и този балон да гръмне в лицата на гнусните сценаристи, които си мислят, че светът е Холивуд а всички ние сме статисти... Да не забравяме и един от законите на механиката: "всяко действие предизвиква своето правопропорционално противодействие".

Количествените натрупвания водят до качествени сгромолясвания

Понеже има доста експертни мнения= против Ваксинацията, идва въпроса- какво трябва да се направи или да не се прави?

Трябва да се изринат тези, които налагат тази диктатура!... Сложното е, как да се направи, защото има много овце, които сляпо следват овчаря...

да не забравяме че, овчарите излизат от стадото. Промяната няма да дойде като махнем овчарите, щото то и стадото не е от послушните и изпълнителните.

peshoa

Колкото и да недоволстваме, ако решат, ( като им заповядат), ще го направят и тук. Проблема е, че огромна част от нас са го преминали, но не са го установили с PCR тест, a с антигене. Да не говорим колко хора изобщо не са разбрали, че са го минали, могат да го докажат с кръвен тес за 25 лв. Но не, не може да ти си издаде тъпия им зелен сертификат, въпреки че според правилото им имаме право на него. Това вече е супер дразнещо...както искат възстановил съм се, правилото ми позволява, но тъпата им процедура ме ограничава. Нагласена история, като индийски сериал. А после се чудят защо хората не вярват...

Анти въксъри, какво ни предлагате!??? -УМРЕЛИ от ковид-19 но НЕ ваксиниръни ! Отишли си без време но НЕ чипиръни!?Та вашето предложение е АБСУРДНО, Вие ни предлагате СМЪРТ в името на КАКВО?- На СВОБОДАТА от живота.

Ативъксери Вашата конспирация не е ли по голяма от която и да е друга!???

Аз бях до тук. От къде мога да си купя самолетен билет до Северна Корея?

peshoa

ХАХА, това беше наистина добро...:)...

Когато беше "голевия бум" на "заразата" преди година. Когато имаше ограничения, локдауни нямаше такъв фашизъм. А сега уж повечето ваксинирани, другите го преболедували а налагат такива ограничения. Нали са ваксинирани защо, нали говореха ваксинираъте се да се върнем към нормалното. Пари предлагат вече. Ебахти цирка. Лошото е, че има олигофрени дето продължават да вярват.

ех, кога казах, че СССР ще ви липсва ми се подигравахте!

Това не е този ЕС,в който България искаше да влезе! Къде е свободата тук? Този пропуск звучи досущ,като белега на Звяра! Без него няма да можеш да купуваш и продаваш,но който не издържи и го приеме ще гори в Ада навеки,който издържи ще живее вечно... ЕС се превърна за много кратко време от демокрация в чист фашизъм! Тези,които управляват ЕС си показаха рогцата,най големия фашизъм в момента протича не другаде,а в Европа! Европейските политици са най големите изчадия,не слушат изобщо,какво искат европейските народи и налагат свойте виждания и извратени политики,ЕС с това си държане показва пред света,че не струва нищо! Пускат умишлено милиони бежанци,за тях няма тестове за ковид,няма ограничения,умишлено пуснаха и терористите,прокарват си всякакви политики на беззаконие,разврат,порнография,посягат на семейните ценности,на децата,измислиха всякакви полове и всеки да се чувствал,какъвто си иска,това не е този ЕС,в който искахме да влезем! Сега истинския ЕС вече показва рогата си,пари срещу ценности,пари срещу беззаконие,пари срещу морал,сега дори и свободата на хората взеха да отнемат заради изкуствения вирус,който пуснаха умишлено,този ЕС не трябва на никого,това е Вавилон 2!

Една от основните ни задачи сега, на все по-голямата част от останалите нормални Българи отказващи се да се набодат с екперименталните течности е да обясним на сънародниците ни дето са го направили , че са постъпили безотговорно към себе си, вярвайки че това са васкини, които ще ги предпазват, а много от тях не си признват , че веднага след участието си в екперимента на няколко Биг Фарма са легнали сериозно болни. Екпсеримента е признат за такъв от провеждащите го под знанието на регистриращата го власт. Разбира се, тези които са се наболи и са разбрали какво лошо са си са направили , даже са подписали и информирано заблуждение , а не съгласие малко или много следва да се засрамят. Обяснението искам да пътувам не е извинение. Само миролюбивото тихо неподчинение по пример подобен на Махатма Ганди , може да проработи. И ще видите че: Психопатите ще прибегнат до брутализъм, а повярвалите им ще се засрамят и спрат да ги следват, но няма да стане веднага и бързо . Мислете.

Тия умреляци не смеят да почерпят народа по една бира и то на национални празници СЕГА взели да ги черпят с ЖИВОТ.

На майка ви путката извратеняци. Ще си го получите накрая. Алчноста ще ви убие

Това е другоразмерна война, война за душите ни. Зомбитата, които са само тела, агитират за гмо-псевдоваксините и не виждат проблем. Проблем виждат само онези, които имат душа и се опитват да живеят по Бога. Не казвам, че всички ваксинирани са зомбита. Но вижте какви цинични хора ни водят. Днес изведнъж се направиха на много загрижени за здравето ни. А всъщност са толкова загрижени, колкото и стопанинът, точещ ножа на прасето си на Коледа.

"Ваксинираните" са безверници.

айде да не изпадаме в малоумие! Просто трябва да насочиш омразата си към вълците, а не към овцете...

Щом е аспорт има.срок в случая 6 месеца.Айде народе на безплатната освежаваща лимонада

Трябва да сме жестоки и безмилостни спрямо тези,които не искат да се ваксинират.

Такива като теб са за психиатрията! Болни мозъци! Нямаш право да казваш кой какво да си инжектира в тялото! Решавай си сам за себе си за другите нямаш право!

Една от основните ни задачи сега, на все по-голямата част от останалите нормални Българи отказващи се да се набодат с екперименталните течности е да обясним на сънародниците ни дето са го направили , че са постъпили безотговорно към себе си, вярвайки че това са васкини, които ще ги предпазват, а много от тях не си признват , че веднага след участието си в екперимента на няколко Биг Фарма са легнали сериозно болни. Екпсеримента е признат за такъв от провеждащите го под знанието на регистриращата го власт. Разбира се, тези които са се наболи и са разбрали какво лошо са си са направили , даже са подписали и информирано заблуждение , а не съгласие малко или много следва да се засрамят. Обяснението искам да пътувам не е извинение. Само миролюбивото тихо неподчинение по пример подобен на Махатма Ганди , може да проработи. И ще видите че: Психопатите ще прибегнат до брутализъм, а повярвалите им ще се засрамят и спрат да ги следват, но няма да стане веднага и бързо . Мислете.

ти ли си, Душичке?

И този се е продал за жълти стотинки

...бих те обесил веднага, на първия стълб!

Егати Европейския съюз, тия искат да станат по-зле от Хитлер. Много е разочароващо, чак да не повярва човек че въвеждат такива работи. Не искам такъв съюз да ми налага такива ограничения. Станаха много нахални. А в началото казваха само че ще затворят за няколко седмици... и сега се вижда до къде им стигна нахалството.

Хитлер, Никога, не е Работил Срещу Собствената си Раса и Народ! спри с Пропагандата на Юдею-Семитите, същите, които стоят и зад тази криза!!

Като не схващаш написаното по-добре не коментирай.

Карай! Важното е, че всичко е "в името на демокрацията и вашата сигурност"! Лошото е, че има мноого овце, които блеят и не виждат, на къде ги води Пастирът...

Всеки Бял, който се ПротивоПостави на Новият Световен Ред, ще бъде Обявен за Теторист и Екзекутиран! Така е, като се Подаваш на Пропагандата и наричаш Умните и Прозорливи Лидери - Крайно-Десни-Интернет-Конспиратори!! после си сърбаш, попарата...

Май е време за възстание и революция!... Време е човечеството да се събуди!

Мирно несъучастие = победа.