Италианци ремонтират самолетите Спартан за 17 519 346, 94 евро

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и вицепрезидентът по продажби и поддръжка за клиенти на италианската компания "Леонардо" размениха допълнително споразумение

Обратно в новината

Коментари - Италианци ремонтират самолетите Спартан за 17 519 346, 94 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самолетите спартан нали бяха сравнително нови? Кво им ремонтират, смяна на ремъци и ролки ли? Ааа те са ги купили освен за комисионните и за да може преиодично да се дават едни милиони за ремонти.

Дайте им на концесия и направата на пътищата, както и част от земеделието - визирам отглеждането на бостански дини тип "сицилиански", които са почти като нашите забравени ломски дини! После пак ще си приказваме. Не се пънкайте да откривате топлата вода и колелото, а се специализирайте тясно само в едно-две неща. Другите ги има наготово в Евросъюза и не е нужно да правите отделно свое производство. Вътре в "кошарата" всеки разменя това, от което се нуждаят двете страни и няма проблем. Иначе трябва пак да въздигнете гиганта "Кремиковци" да бълва "собствена" стомана, а видяхте колко е "рентабилно"! Честит Гергьовден и умната вече, че ми писна!

Дайте им на концесия и направата на пътищата, както и част от земеделието - визирам отглеждането на бостански дини тип "сицилиански", които са почти като нашите забравени ломски дини! После пак ще си приказваме. Не се пънкайте да откривате топлата вода и колелото, а се специализирайте тясно само в едно-две неща. Другите ги има наготово в Евросъюза и не е нужно да правите отделно свое производство. Вътре в "кошарата" всеки разменя това, от което се нуждаят двете страни и няма проблем. Иначе трябва пак да въздигнете гиганта "Кремиковци" да бълва "собствена" стомана, а видяхте колко е "рентабилно"! Честит Гергьовден и умната вече, че ми писна!

Важното е, кой ще вземе комисионните!

Спартаните са некаква префърцунена посредствена реплика на американските С-123 Провайдър . С-123 са проектирани 50-те години на 20-ти век.

неизвестният самолетен малоумник от изпърдяната панелка.

ще те клецам в ботоксните джуки дежендърче

требе тези да ни плащат за тракийското име ,,спартак,,...??? а за миговете бяха едни разправии години наред...!!!

Викаш Spartan не е значи хич спартанец, сиреч жител на древна Спарта, ами са го откраднали от теб, щото си 100% тракиец, а Спартак ти се пада прапрапрадядо... Я провери да не си маке, че те като теб все претендират за неща, нямащи никаква връзка с тях ...

нъл са радвате, че Бацето ни ша избута най-после един цял мандат.. Па и за четвърти път ша ни "управлява+... Та да ви питам още от сега: Кой ша му бъде виновен, че ша почне четвъртото си примиерстване без договор за Спартаните? И да ви припомня, че БТВ-то ни го показа по повод първата му година от третио мандат..

гърбав и луд умора нямат...!!! и наяждане...!!!

За тези пари може да се купи нов Boeing737NG, а ние ги даваме за ремонт на италиански таралясници, дето който и произволен пилот да ги види си умира от смях. . . , че те даже не могат и да кацат, и ако духне малко страничен вятър се забиват в пистата.

Всяка професия и лекари, и военни, и учители заслужават добри условия! Като си мисля за това, си спомням, че Каракачанов неотдавна го изтипосаха в Господари на ефира, да дава интервю за руски документален филм за Б-я. Там Каракачанов каза, иронично,пушейки цигара и с усмивка налице, че Б-я нямала армия на практика. Е, значи няколко години след това иинтервю, като е министър, разбирам, защо е стоял и чакал толкова дълго в политиката "експертът" по отбрана, и български патриотизъм. В някоя друга парламентарна конфигурация, сигурно щеше да приеме да е спортен министър... И после Б.Б. обяснява, че Б-я е лоялен партньор...Толкоз, колкото болниците са ни като средните в ЕС и училищата като тези в останалия ЕС, та така и ние в НАТО... На всички здрави нерви пожелавам да си упражняват професията и да работят професионално, че тези на върха хал хабер си нямат какво правят.

Ооо имат си те хабер, имат си. Просто не за това за което са назначени... За това което правят са напълно в час.

Лошо,италианците са доста мързеливи и туткави

Да - Долче и Габана, Ферари и хиляди подобни фирмички са далеч от Фантастико, Биовет и Киров (опаа, тия фалираха)...

Когато имахме "армия" - след 1944г беше обурудвана и предназначена да посрещне първа удара на "врага" докато "братята" изтрезнеят, т.е. пушечно месо ...

В тези няколко транспортни самолетчета сигурно ще останат доста празни места ако поиска цялата ни армия да се качи

А мислите ли че някой от сегашните войници и войнички ще се качи?Те са за заплатите в мирно време а когато дойде време да се гърми никои няма да се появи на плаца.

Интересно, едно време ползвахме Ан-26, които бяха с по-голям товарен капацитет, летяха по-надалеч и на цена бяха 1/5 от Спартаните, за поддръжката да не говорим.

Е-е, сега са други времена. Пък и сме под оковите на евроатлантическите ценности. Каквото и да означава това.

фалшиви новини по поръчка от азиатската диктатура.... Ан 26 - полет до 2500км, товар до 9т Спартан - полет до 5900км, товар до 13т и това без всички останали подобрения, все едно да сравняваш Жигула с Мазерати!

Далечина на полет, km 1852 km при 10 000 kg товар, 4 260 km при 6 000 kg товар

НПО ГЕРБ са пълна расипия на народна парА.

За тези пари могат да купят нов Су-35. Президента ще го кара софия-Брюксел за 8 мин.

И за чий чеп ти е тъпия Су? Ти наясно ли си какво влиза в цената на един самолет? Само ламарината? Или обучение, поддръжка, база, персонал, летци, части, въоръжение, ...? Баси ламерите сте се навъдили.

Тези самолети бяха купени преди 7-8 години, защо са се скапали толкова бързо?Интересно каква комисионна е взел министъра?

Нейде към 40 квидрилиона дрисливи рублички на самолетче.

СВРАКИ Е ТОЗИ СРАРТАН ОТ ВРЕМЕТО НА КЕНЕДИ!!!!!!!!!!!!!!!1

нашите орли на бяха почупили и трите Спартана, и сега имаме поне един за манифестацията на Гергьовден.

Ами ние некадърни ли сме, че други да ги ремонтират?

Това не е братска техника Валери, за тези боклуци трябва оторизиран сервиз. А на български това значи, че няма значение дали някой го може, а дали си плаща отчисленията чинно и навреме.

първоначално италианците са поискали 17 519 346, 99 евро, но нашите са се преборили за 17 519 346, 94 евра - родолюбиво

Кога ги взехме кога ги ремонтираме да не говорим че не е и ясно за кво са ползвани че да се налага ремонт.А и в българия има достатъно места където могат да ги ремонтираме но пълним гушата на други.

Ясно е. Прекарват нашите теляци на мисии в Афганистан и Ирак. Нали сме евроатлантици, трябва да изпълняваме задълженията си за хигиената на съюзните армии.

На голям чорбаджилък го удари това правителство. Подписват, харизват народната пара, само за здравеопазване и заплати няма. Там трябва да се "ограничат разходите". Каквото сте си избрали, госпожи и господа, това ще сърбате!

Поне не пишете самолети! Та това са си живи чучела във въздуха- най-редовно правят вятър в полето между Граф Игнатиево и Хисаря и бръмчат като "луди калинки" със скоростта на охлюви. Достатъчни са две черешови топчета и са свалени на земята! Все не мога да си отговоря на въпроса- ама те как пък и летят като приличат на охранен стършел с крилца на муха?

Да ги бяхме бракували, та да си купим нови. Може да излезе по- на сгода

Най сладки са ремонтите... Етажната ни собственост направи осн.ремонт на покрив за 12 бона, тази година ще мажем комините...

кога ги купихте,кога се развалиха скъпите ви фукни.....или грабите о0т сделките,а?

Поредната кражба.

кога ги купиха, кога ще ги ремонтират.

На гол гъз, пистолет!