17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четейки коментарите, виждам колко силна е омразата на народа към Бойко, което е много странно, но е така, като не можеш да мразиш себе си! Всичко е отворено, Бойко е виновен, ми не ходете бе боклуци, какво като е отворено, не ходя нито на кръчма, нито на бар, нито на мол, нито по претъпканите в хубавото време улици! Разхождам се сред природата, където няма чалгопитеци, чета си книги и си пия кафето на двора, избягвам многолюдни компании. Всеки сам си избира как да живее, защо обвиняваме другия! Ма гледам днес хубаво време, юрнали се по центъра като на Нова година, и пуканки и балони и захарен памук, панаир. А след две седмици ще има рев по стълбите ба болниците и пак Бойко виновен. Ми майната ви!!! Няма угодия за простака!

Пич, не ходя, ама работя с малоумници, коитоходят - как да се опазя, според теб?!

И така до края на света.

Италианците - под ключ; австралийците - заключени в техните щати и не приемат туристи; американците и канадците не могат ни на ресторант, ни на кино да идат, което и за тях е голям тормоз. Само ние ербап - кина, кафета, ресторанти работят и това, че отново скача нагоре броят на заболелите няма значение - някак си вече няма значение дали здравната система може да ги поеме - идат избори и малоумниците трябва да могат да плюскат ресторантски пържоли от прабабата на някое невинно прасе, че да са доволни и да мълчат, пък ако са в карантина ще се намери кой да гласува от тяхно име!

Когато Европа и светът затварят границите, Бойко кани всички на купон. Само за тези дивотии заслужава да бъде изгонен от управлението. Ако някой може да разсъждава в държавата.

Там не разполагат със стратег от ранга на Б.Б. При нас всичко е под контрол дори и при изцяло червени зони в страната. Това го може само велик лидер като Б.Б. Ако не беше трагично, щеше да е смешно.

До три седмици ще се повтори сценария от ноември. Но дай да отваряме всичко. Предизборна кампания, какво да правиш....

проблемът Бенито, ако беше жив? Красива страна, готин народ, има какво да се види, опита и чуе до без край! жалко. Много си приличаме с тях не само заради еднаквите три цвята на флага, макар и в друг ред.

Бенито нищо нямаше да реши, какво очакваш да направи? Фашисти и комунисти им дай само да застрелват невинни.

Не знам как щеше да го реши, честно. Бенито за нищо не става, само се фука и се пуйчи. Накрая се наложи неговият приятел Адолф да му оправя бакиите. А иначе - виж как се справят с имунизацията и пандемията в Израел, и ще разбереш. Израел е фашистка държава. Готвят се да слагат електронни гривни на всички туристи отиващи там. На мен ми беше интересно да разгледам някои места от Израел, иначе богата и уредена държава, признавам. Но сега ми се отщя да ходя там, при положение че ще ме арестуват още на границата и ще ме поставят под карантина. Впрочем - виж сам, в Израел не мисля че са се справили с пандемията. По-зле са от нас. Изобщо като цяло, там където са наложили най-строгите мерки сега наблюдаваме най-тежкото положение. Следователно - мерките не само са безполезни, но само влошават нещата, удължават агонията. Колкото по-строги мерки са наложени, толкова по-малко хора са изложени на вируса и така се удължава неизбежното - а именно достигането на бройката заразени до над 70% от населението!!! Затова ще има ваксини/максини/маски/каски/карантини/марантини до края на света - никога няма да свърши това! Ваксините може да помогнат, но няма да решат проблема. Няма по-добър имунитет от срещането с естествения вирус. Лъжат че е точно обратното, за да си пласират ваксините! Единствената полза от мерките е може би, че не се претоварва здравната система, както се случи у нас.

И във Франция се очаква да обявят това. Днес Макрон има извънредна пресконференция

Ангела Меркел днес обяви извънредни мерки в Германия. Всичко остава затворено до май месец с изключение на хранителните магазини и аптеките.

Направо да ги затворят за постоянно. И без това вече свикнаха.