17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли сега някое Ленче да се засегне, че и отнемат правото да реши как да се нарича пред детето си?

Я гледай, изтрили са ми реплика към "български мъж". А писах, че кучка и уличница не е описание на жена по принцип, а на точно определена жена със съответното поведение. Но както е описано, излиза, че всички жени са такива, а писалите тук реват в телешки възторг. Явно са съгласни, защото техните женски роднини са такива и те друго не са виждали. Това си е техен проблем. Съчувствам им, човек не си избира роднините. Сред моите няма ни една такава. Всички са нормални, свестни жени. Истина е, битието определя съзнанието.

Не знаех, че "мухльо", "педе*", "хлебарка", "мамино синче" са положителни думи. Ти да видиш! Ако ги няма, трябва да ги включат, защото са в арсенала на жените за всеки мъж. хахах :-)

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Това бил проблемът?!? Сега вече нещата ще тръгнат по мед и масло и никога повече няма да има дискриминация. Особено в Саудиткса Арабия, Турция, Емирствата и други световни цивилизационни центрове. В БГ - също ;-) От години се "бъзикаме: на "гей", някак не вървои да речеш "пеерас" :-) И кво? Ми пак си е същото. Ром или циганин - все си е обидно. Думите не са виновни, другаде е ключа от бараката. Ама действайте, то комсомолски плам си трябва :-)

Защо премахна вековните дими, Кучко??

Това не е грешка ! Грешка е премахването на това определение ! Не биваше да го правят !

хахаха.. и какво като са ги махнали от речника? народът ще спре да ги използва ли? Явно не знаят каква е функцията на речниците! Не да налагат, а да описват езика!

сори, но "кучка" не е синоним на "жена", а на "жена с определени сексуални нрави" - а това е доста различно нещо! Явно някои хора не правят разлика.!!!!

Боже и това ли го има в речника не знаех..

В българския език определението "кучка" има силно положотелно внушение и повечето жени с гордост се определят с него. И за мъжете има достатъчно отрицателни определения, започвайки от мухльо, путьо, амбриаж и още много. И тях ли ще ги махнат от речника?

Някoй

отрицателни определения за "мъж" надали ще ги махнат! Как да наречеш Чехъла - мъж! Повече му отива друга дума!

Думата "кучка", си е дума и тя не може да бъде заличена - любимото занятие на модерните политкоректни неолиберали. Те са заличили определението "кучка", като обидно значение в речника. Хм, тогава излиза че вече да наречеш някоя жена - "кучка", вече не е обидно определение? Чухте ли неолиберални феминистки, всички сте КУЧКИ, и това вече не е обидно.

е. Самите жени си се наричат така с голяма гордост.

Но защо? Това не е обида, а самата истина! Защо се премахва думата кучка? Тя е най-подходящата в случая.

Най-подходяща е за майка ти.

Да кучка=майка ти!

Аз съм изискан кавалер. Приемам мненията на жените писали под моето. Това разбира се не променя нещата, че кучка е подходящо обръщение към някоя жена. И донякъде е синоним на думата жена. Какво обидно има тук? Вярно, за нас мъжете няма измислени подобни отрицателни думи,а повече положителни. Но вие не бива да завиждате за което. Не всеки има късмета да се роди като мъж. Божа работа.

И как вече ще се нарича политкоректно женското куче?

Chefo77

Бързото женско куче се репродуцира с незрящи индивиди...

При арабите, жените са като РОби... Тия определения сравняват жените с глупави животни или Роби... ВАЖНОТОТО и всякакви Цигански -турци- КРАДЦИ и Трафиканти на Наркотици и маймуни- МИтьо-вци, Мечки, Мангали, мутри, да бягат НАДАЛЕЧЕ от жените в България и да НЕ изнервт хората.. Заради тия мангали, жените надебеляват и погрозняват, а мъжете- погрозняват и оплешивяват...

Не виждам как могат да са синоними , но като второ значение на кучка - може . Извинявам се на свестните жени , не се отнася за вас !