Силен трус разлюля Централна Италия

Силен трус уплаши централните части на Италия тази нощ. Земетресението е било със сила 4,2 по скалата на Рихтер.

Обратно в новината

Коментари - Силен трус разлюля Централна Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4,2 е силен трус? Хайде моля по-полека с фалшивите новини! Земетресения под 4 дори не се съобщават! Невъзможно е да е усетено в цяла Италия, шегувате ли се? Какво ви става?

Ужасно!

23-годишната Лия Ситдикова от Татарстан спечели конкурса "Момиче на годината Playboy 2017". Тя ще получи 1 милион рубли и ще попадне на корицата на най-популярното мъжко списание в света. Лия Ситдикова е родена на 25 юни 1994 г. в град Набережня Челни. Прочети повече в Blitz

дкми

4.2... какъв силен трус??? Всичко до 6 би трябвало да не създава проблеми....

4,2 не е силно земетресение. Много глупав стремеж към "екшън" новини...

Италия е с много красива архитектура, не трябва там, а тик да събаря

на ненормален, които не осъзнава къде и на кой свят живее?! Лекувай се бе човече, или "събори себе си"...

Семетресението от 2016-та беше с магнитуд 6.0, а това е 4.2, което в никакъв случай не може да се квалифицира като силно земетресение. Усеща се, но не е силно. Реално погледнато, ако съдим по освободената енегия, 6.0 е около 500 пъти по-силно земетресение от 4.2.

*Земетресението

Да, силен трус се води между 6 и 6,9 степен, между 5 и 5,9 е среден, а 4-4,9 е лек, нашите журналя обаче в скоро време ще обявяват силен трус и при степен под 4! Защо е необходимо да предизвикват стрес у хората с гръмки и неверни заглавия? Такъв журналист като срещнеш, ей така профилактично да му отпереш един шамар без да му се обясняваш какво и защо.

Силен трус - 4.2 по Рихтер (?!)

Само 7 километра дълбочина!Това го прави силен и усещането на тези наплашени хора е било ужасно.

При 5.1 преди няколко години до Шабла и дълбочина около 10 км в града имаше 1-2 паднали комина. В Каварна, която е на 25 км се усети като единичен тласък. При условие, че не е в България и че няма разрушения, не виждам защо се публикува като топ-новина.

нормално,нали Луната се приближи към Земята