Ренци: Г-7 има интерес от връщане на Русия на сцената

Г-7 е заинтересована от връщане на Русия на международната сцена, заяви Матео Ренци. В Седеморката подкрепиха такава позиция, което бе забелязано в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Ренци: Г-7 има интерес от връщане на Русия на сцената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С РУСИЯ,НИКОЙ,НИКОЙ,НИКОЙ

Естествено,че САЩ и ЕС не могат да правят хаос и войни в страни близки до Русия и еднолично да решават бъдещето им.Колкото и да не им се иска,съобразяването с Русия е неизбежно.Русия е велика страна и не може да се изолира от запада.

Тея от Г7 въртят оня номер - Добро ченге, лошо ченге.

са в Кремъл! При това май само лоши. Факт!

То и сегашното правителство много искало да подобри благосъстоянието на българите и не само искало това, но по техни думи - вече го правело, пък това че страната е опустошена и обрана... здраве да е!

E гати групата на най-развитите страни - Г-7, е - гати фалшивите гиганти на глинени крака ? Без Китай, мотора на световната икономика, който 2014 г. за първи път има БВП ( по паритет на покупателна способност) по-голям от този на САЩ и фактически вече стана първата икономисческа сила в света. За това обаче медиите-близачи не вдигат шум-така са им заповядали. Освен това почти всичките седем в Г-7 имат държавни дългове по-големи от годишните им БВП ( Япония има кошмарен дълг от почти 350% от БВП-срещат се и по-големи цифри, къде е стината не е ясно), Тоест, трябв тези фалшиви икономики да работят една или повече години , без въобще да консумират , за да си покрият дълговете, а те взимат все повече заеми и все повече затъват. Единственото , което ги спасява е печатенето на долари и другите твърди валути. До кога е въпросът ?

За Япония не си прав. Тя държи голяма част от американския дълг и може веднага да погаси своя, като продаде част от американския. При тях всичко е въпрос на структура на дълга.

икономика на глинени крака. Защото е налице противоречието свободен пазар - еднопартийна власт (свободният пазар не е нищо друго освен демокрация в икономиката!). А и се развива главно, ориентирана към международния пазар. По БВП на глава от населението е някъде на 90-то място в света (доста и зад България). Същото се отнася и за работните заплати. Тези противоречия за съжаление предуславят много голям разрушителен потенциал.

Русия е винаги била на сцената,и никога не е слизала,както и САЩ! Всичко останало са СПЕКУЛАЦИИ!

Има сеньор Ренци, има! Ама ЕС не може да си защитава интересите.

Още 6 месеца ниски цени на петрола и за Русия ще говорим или добро или нищо, като за покойник. Петролната и промишленост, която даваше основната част от приходите сега трябва да се финансира за да работи. В страната вече започнаха масови съкращения на държавни служители, заплатите са замразени(намалени двойно в долари), допълнителните плащания орязани.

Улянов,тези които преди 15г взеха безумното политическо решение за цената на енерго източниците разбраха че са направили една огромна глупост.Разбраха че всеки долар от петрол е отивал за военните.Разбраха че в главите на комунистите НЯМА КАК да има и ГРАМ здрав разум.А за 6 месеца комунистите(не зюгановите) технически няма как да бъдат вкарани в затвора или в лагер. Така че ...

Песков казал:"...Някои говорят за необходимостта от диалог с Русия и за невъзможността за решаване на сериозни проблеми без този диалог,... ".На този провинциал трябва да се каже че невъзможни неща няма.Просто обикновено човек иска да мине по "тънката лайсна".Така е и с газта от русия. Просто е по-лесно.Но като не става по лесния начин всеки си търси колая.Така че този млад провинциал по-добре да види от къде русия ше си намери мющерии за газта дето европа вече няма да купува.А е провинциал щото комунистите така правят обикновено.Тези които ги обслужват са от провинцията.Що?Ми сетете се.А русия ше се върне на сцената УТРЕ.Ако до утре сутринта успеят да вкарат в затвора или лагери тези които вече 90г управляват русия-комунистите(но не зюгановите).Ако не стане до утре сутрин-е ми когато стане.И на другия ден русия -ше е на сцената.Преди това няма как ...

"Попиздили, попиздили, разошлись...". Така става без Русия.

..с бира за закуска ( бързали, щото в наденичките нямало консерванти и до обяд щели да се развалят! Голям форум, велики решения! И низвергнали "гордо" Русия! Хитро!

Който има интерес си плаща...

Dimi

Г-7 иска връщане на Русия... а дали Русия иска да се върне в този формат, който от известно време изобщо не е актуален без държави като Китай и Индия...

Това прилича на циганската далавера по пазарите през 90-те години, наречена "тука има, тука нема" В случая "Путин го има в Г-7, Путин го нема в Г-7". Западняците си играят на дребни игри и се правят на важни, но са препасали "на гол корем - чифте пищови". Крайно време е Путин да откаже всякакво участие в разни Г-ета доминирани от западняците. Ползата е отрицателна, защото доминират интересите и се чува диктатът само на едната страна.

Напълно съгласен!

Само дето Русия трябва да предаде националните си богатства. Нищо повече не се иска. А.. и еврогейовете да получат постове в руския парламент.

глупости! Ако Западът искаше да завладее Русия и богатствата й - това можеше да го направи много лесно в началото но 90-те! Западът, а и целият свят имат интерес Русия да се развива като нормална, икономически силна (има огромен потенциал за това!) и миролюбива страна. Вместо това Русия на Путин се възползва от предоставените високопроизводителните добивни технологии и от благоприятния енергиен пазар и се милитаризира. Като остави икономиката си предимно ресурсна (т.е. силно неустойчива). Всичко това, като се има предвид и манталитета на управляващите "силовики", прави също и световният мир силно неустойчив!

Западът с помощта на пияния Елцин в началото на 90-те завладя богатствата и - сключи договори с 95% печалба за САЩ, Англия и Канада и само 5% за Русия(подобно на договорите за българския златодобив и "Мариците"). Великия Путин развали договорите и насочи парите в закона - материнский капитал, давайки на всяко руско семейство по 10 000 долара за второ дете. Това доведе до бум на раждаемостта в Русия и скок в икономиката и, в резултат средната заплата скочи 12 пъти (от 80 до 1000 долара). Нашите политици вече 25 години целенасочено следват 2 задачи: да ни държат най-бедни в Европа и да се топим най-бързо като нация, затова те са джуджета и има какво да научат от Путин!

Премахване на американските терористични бази и прекратяване на американския тероризъм в Украйна,Сирия...,изгонване на англичаните от ЕС,прочистване на ЕК от сатанисти и тогава може да помолят Русия да помисли за Г-7.

Великият диктатор може само да бъде помолен. Пък той ще решава дали да бъде благосклонен. Лошото е, че е много нисък и за да му се поклони човек трябва направо да се изравни със земята... Което изобщо не е проблем за руските и нашенските роби-блюдолизци!...

"...и е била призната важната й роля за уреждането на кризи като тази в Сирия." И коя, по-точно, криза е уредена в Сирия?

Dimi

Ако Русия беше разрешила на САЩ да бомдардира Асад сега цяла Сирия щеше да е под контрола на ИД... а "умерената опозиция", подкрепяна и въоръжавана от САЩ, към която беше и ИД преди да тръгнат да атакуват Ирак, до последния войник щеше да се присъедини към ИД ако Асад беше паднал от власт. Да не забравяме едни снимки и едни разговори на американски сенатори с лидерите на ИД...

Кой създаде кризата в Сирия и кой ги плашеше с въздушен удар през август 201з, ама не посмя щото се оказа, че там има руска военно морска база и "рашъните" не им позволиха, та "новите братя" - световния жандарм хлъцнаха и за да отмъстят за това "неподчинение" запалиха фитила на глупавите у-краинци, създадоха и въоръжиха Идил, а няколко години преди това разбуниха северна Африка и югозападна Азия за да създадат достатъчно политически, икономически, социални и всякакви проблеми на засилващата се Русия и на укрепващите им "верни приятели и съюзници" от ЕС, които все по- добре се разбираха и сближаваха с Русия и нейните необятни ресурси, но това чертаеше близкия край на световната полицейска империя, а това хич, ама ХИЧ НЕ ГИ УСТРОЙВА! До "хахото": брей това "националните интереси в Световната политика " не било проста работа! Във всеки случай не е като да рупаш и да "хехехе"-каш! ;-)

Меркел,Абе и Ренци се обявиха за промяна на статуквото в т.нар Г-7 по въпроса за Русия. От другата страна са Обама,Харпър и Камерън както обикновено те виждат в Русия противник който може да им застраши империите. Оланд е някъде по средата и той дори не знае къде е. В крайна сметка какво излезе на преден план лицемерието на Г-7 хем с Русия ама ако може и срещу Русия.

Не че нещо ама Русия и днес си е на световната сцена като най-одумвания антипод на евро-атлантическите митологеми. Украинците са ясни още от миналата година дават нишани че сами няма да се оправят , ама в пустите Мински споразумения Германия, Франция и Украйна имаха точно определени задължения с разписани срокове, та в тоя на ред на мисли да не би подвизаващите се и в Г7 Франция и Германия да чакат Русия да запретне ръкави че да им свърши работата в Украйна.

Кой се интересува от някакви диви сибирски алкохолици, които на всичко отгоре са с коефициент на интелигентност под 90

Алкохолици, срещу скапани наркомани! Ясно е, кой кого ще надвие!

Дотук ти с коефициента нещо даваш фира. То какъв само анализ задълбочен направи. Само ,че показа на всички свое умственно нищожество. Жалък, страхлив, нещастен - съжалявам те

Кой?

Видяха, че отсъствието на Русия им обезмисли цялата среща и сега я коментират .

... промоцията свърши - богатствата на Сибир потекоха към оризоядящите ...

Таратанци. ЕС доставя само 30% от газа си то Русия. И ще има, колкото поискат, защото плащат най-добре. Потеклото към Китай си е потекло. Ккаво, лошо ли е да се продава на Китай?! Кажи! Лошо ли ти се вижда? Или в главата ти е такъв дефицит, че не можеш да си представиш как тече и към ЕС, и към Китай? Ами значи си ограничен(а).

Какви газове бре "Истина"?Германските неонацисти не могат вече една лъжица да произведат със собствени суровини.На кого ще си продават боклуците "made in Germany"/правени навсякъде,но не и в Германия/,ако им отрежат суровините и дъщерните партизански фирми?

Ех, каква велика страна сме, какви герои има сред нас! Световните лидери треперят пред Путин, уважават го и са наясно че не могат без него. Обаче нашите родни неграмотни соросоиди говорят за Путин като за сополиво цигане от Факултето. Какъв героизъм само, а! Обаче техният героизъм ми напомня на документалните кадри от героизма на една откачалка, който облечен с широка пелерина тържествено скача от върха на Айфеловата кула и разперва ръце с явното намерение да лети като птица. Полита надолу по бързо и от камък и се размазва пред погледите на събралата се тълпа. Да, героизъм си е, но при такъв героизъм издават жълти книжки вместо лични карти. Та така и с нашите герои соросоиди.

Треперят от Путин?!! Ти ненормалне ли си? Западните лидери трперят за всеки евроцент, който народите им могат да спечелят в повече. Разбутването на работата с Русия е трвога именно за някоко процентчета загуби за нациите им. Страшното е знаеш ли кое? Че Путин трепери единствено за кожата си на политически лилипут, който след гръмовни, но бутафорни икономичекси резултати преди 3 години почна непреодолим икономически спад. И за да замаскира това си "постижение", измисли война, а с това и външна причина за спада. А той беше почнал отдавна. Истината е, че Путин е страхлив политик, който жертва нацията си, за да спаси собствената си кожичка. Представяте ли си Путин да падне от власт поради икономически неуспех, дали би оцелял физически? Не и след начина, по който управлява вече няколко мандата. Това вече е тоталитаризъм в Русия и няма защо лидерите на Запада да трперят. Може да работят упорито да компенсират загубите от поредната простотия, която се случи в Русия. За да е бетон линията на Путин, последният намали цената на алкохола с наредба... Няма повече коментари! Как да коментираш пинядурска нация? Аз лично не трперя от полегнал пред врата на двора ми пияндурник, а се чудя какво да го правя. Така и с лидерите на ЕС. А ти си объркал каква е причината за суматохата. Отдавна твърдя, че индифирентността е проблемът на българина.

Попитай жителите на евродържавите колко процента им е инфлацията и какви стоки се продават в техините магазини. И дали стоят на топло. Поразмисли си как са забогатели само една маислка част от планетата, а останалите тънат в мизерия.

Соросоиде,много добре знаеш,че западните "лидери" се наакват само като го видят Путин.Смешното е дори,че не смеят да отидат при него сами и от страх,и то това,че си нямат един на друг доверие,и от това че господарите им ционисти са ги групирали така,че да се шпионират един друг,а и не на последно място,че те са едни жалки американски марионетки-пешки,които са далеч от нивото на Путин.Беше доста абсурдно например как оня глупак австралийския премиер искаше да се бие с Путин!!!Явно чифутите вече назначават и кьораво и сакато и всякакви идиоти.

всички в Г7 са с много по-силни икономики от русия и китай русия и китай са от нашата черга просто имат много население

Ти къде се тури в А група бе посерко?

По БВП на глава от населението наистина сме на близки позиции. Даже Китай е доста зад нас.

Само че когато запитаха за алтернативни американски доставки на енергоносители, американците казаха - ми не знаем дали ще стане

Г7 искали Русия да се върне, но не успели да намерят пантофки 34-и номер за Жужи и така инициативата пропаднала.

Г-7 имали нужда от Русия. Вярно е. Иначе с кого ще плашат и ще се надпреварват с въоръжаване.

Едва и имат нужда Г-7 от Русия! Последното противопоставяне на НАТО и по-специално на САЩ и ЕС срещу Русия, говори, че разчетите показват по-голяма икономическа изгода за Запада от една война срещу Русия, за която вече върви усилена подготовка и от двете страни!

А разчетите показват ли дал Михал ще остане жив?

Мисля ,че тук по-важното е да се коментира това "ТЪРГОВИЯ - Лидерите на Г-7 отчетоха напредък в преговорите за глобални търговски споразумения и заявиха намерението си да ускорят преговорите между САЩ и Европа, така че те да приключат до края на годината "

Dimi

Точно това трябва да плаши малките държави в ЕС като нас, които нямаме думата. Не случайно въпросните търговски споразумения се държат в най-строга тайна, но опита от други мест със сключени подобни договори със САЩ е довело до ползи само за големите корпорации и унищожаване на суверенитета на държавите в полза на корпорациите... пример в държавата има забрана за дадена дейност било то ГМО, шистов газ или прочие. Корпорацията може да оспори тази забрана защото в САЩ е разрешена дейността и оспорването е пред арбритажна комисия от корпоративни адвокати и тази комисия може да присъди държавата да плаща компенсации ако иска да запази забраната... това е само един пример от клаузи от тези договори изтекли в интернет пространството и налични в други подобни договори...

ЛИЛИ, прочетох писанието ти.Скъпо момиче, вместо да пишеш врели-некипели по разни форуми, обърни внимание и наблегни на диктовките, защото нещата с правописа нещо, май, а?Та, когато постигнеш определени резултати в тази област, попрочети нещичко и за руската култура, история, прочети нещо, написано от руснак за Русия, а не от американец за същата.Но да цитираш ЩТРАУС(кой точно обаче) без грам подготовка, говори изключително лошо за самата теб.Демонстрираш брутална липса на себеуважение.

Лилито може да е някой местен форумен соросоиден геец скрит зад женско име.

Ами на теб защо не ти стига акълът да постнеш под нейния коментар, а постваш а майната си? Май при теб е недостигът, за който я виниш?

спрямо Г7 русия е незначителна икономика всичко останало е излизане на злоба от болни наранени русофили

Ааа, тъй, тъй. - Кой ще се бие с мен ? - Аз ! - Кой ще се бие с нас двамата ? А коя отделна държава от Г-7 в този формат може да спре Русия икономически ? И защо се налага да се събират и да се договарят санкции ? Защо само една държава не наложи едностранно санкции на Русия ?

Aз не виждам никакво решение на кризата в Сирия, така че какво точно е свършила Русия???

Да наистина, какво представлява Г7. Това е групата на 7-те най-задлъжнели държави в света. Където малко изключение е Германия. САЩ е рекордьор с 18,2 трилиона дълг. Та въпросът е, какъв интерес да имаш, та да се включиш в такава група. Която се занимава с мародерстване на държави и търсене на начини, кого да намерят да им плаща дълговете.

Кой знае защо, всички искат децата им да учат в тия калпави и задлъжнели страни, искат да си държат там парите и имотите също. Никой не ще да учи или да инвестира в най-справедливата, най-свободната и най-незадлъжнялата страна в света - пид0рашка

Те и шефовете на полицията във варненско, както се разбра, също плюят крадците, джебчийките, циганите, ама се натискат да са на хранилката при тях , щото те, като са си уредили живота и са издигнали палати е много по - лесно да им се закачиш на врата и да цоцаш наготово, отколкото да си напънеш задника и със собствен труд да си изградиш своя дом и бъдеще! Нищо че тяхното богатство е трупано от кражби от цял свят. Та така и с цялата мързелива паплач готованци от източна Европа, Азия и Африка дето са се юрнали на запад. ... Само че, Човек за да разбере същността на проблема трябва да нагази по надълбоко във водата, а не да рупа край брега и да блее по гладката повърхност на "спокойното" езерце. Дано си разбрал!

След такъв полет на мисълта и Нищоказването, честно казано, почти нищо не разбрах, твърде несвързано с коментара ми. А и самите изречения смислово не ги видях навързани. А емигрантите от бившите колонии, какво са виновни, че богатият и въоръжен запад е дошъл и им е ограбил природните ресурси. Ако си търгуваха почтено, бедните държави щяха да са заможни и нямаше да емигрират.

Докато комплексираният и войнствен лилипут е начело на Русия, нищо добро не ги чака колхозниците. Да го изритват по-бързо, че ще изостанат не с 200, както е в момента, а с 500 години от останалия цивилизован свят.

Тебе какво ти бърка 200-500 години? Руснаците не ги интересува нито мнението ти,нито че живееш ПО-ЩАСТЛИВО!и ДА ПУКНЕШ,-НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!

''Лидерите от Г-7 продължиха натиска срещу Русия, като бяха единни по въпроса за санкциите, като заплашиха да ги затегнат, ако конфликтът в Източна Украйна се изостри. Това заявиха канцлерът Ангела Меркел и президентът на САЩ Барак Обама.'' ГЕМАНИЯ , ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТЯТ ИЗЦЕПКАТА НА ПУТИН В КРИМ!

А кой ги пита? На Путин вече му се протъркаха панталоните от местене в другия крачол...

Русия Е на сцената. Гей-7 са малко вън от играта вече и се усещат.

Русия е в ъгъла и се моли някой да я покани някъде , както сегашното посещение в Италия по милост!!! Сами са плакали на италианците да ги поканят!! А той скоро италианеца беше в Русия??

По тази логика ми е интересно какво са просили Меркел, Оланд и Кери, като отидоха на крака при Путин? Я да чуем твоята версия?

С голямо умиление прочетох коментара на някаква си ЛИЛИ. Милата тя. Открила, че руснаците не били цивилизовани. И къде точно направи това откритие? Защото аз пък направих в САЩ следното откритие. На въпрос, кои са най добри американски универсисети, обобщеният отговор е-тези, в които преподават руснаци, а студентите са китайци. Я чуй по тоя случай едно нецивилизовано музикално изпълнение. Нека не отваряме сега въпрос за опера и балет, където те са ненадминати. Дмитрий Хворостовски и Анна Нетребко Подмосковые вечера. Може и да си промениш мнението за руснаците, като нецивилизован народ. Ега си случая! Какво доживяхме.

Всички знаят, че руснаците са алкохолици. А дали алкохолиците могат да са цивилизовани - това е отделен въпрос.

То сигурно за това САЩ си самоналагаха сух режим ...

За англичаните нещо да кажеш? По статистика пият най-много в Европа. И не могат да носят хич

хич не са, нали? Само дето се напиват като мотики в Ибиса или някое друго място, или заради пияните им изцепки самолети кацат принудително. А в България хич няма пияндета и то 13-14 годишни. Амо то само клишета в главите ви.

Ти си знаеш, че са алкохолици и се опитваш да ни го пробуташ. Нарича се платен черен пиар твоята простотия. А според европейската статистика, Русия е на 5-то място по употреба на алкохол. Задмината убедително от напреднали и развити демократични държави. Ходи се гръмни с лъжите си. Ти подиграваш ли се на нас, българите. Боклук!

БЯГАТ ОТ РУСИЯ ЗА ДА РАБОТЯТ В ЩАТИТЕ?

Самата истина е това - Г7 има интерес Русия да се върне в групата. Пропуснатата информация е, че Г7 има интерес връщането на Русия да стане през 2030 година.

Г7 е мъртъв формат. Докато не бъдат включени Китай, Индия, Бразилия, Русия никакви световни проблеми не могат да бъдат решавани. Държавите от БРИКС имат сборен БВП малко по голям от Г7 за каво има да говорим. нека да не забравяме че БВП на Г7 основно е от финансови инструменти и високи цени на услугите.

Китай и Индия буквално преди броени часове показаха на Русия комбинация от няколко пръста с преобладаващ среден. Но за да знаеш, трябва да четеш, не само да пишеш. Накратко - БРИКС е само звук в празнотата, нещо като ДЗЕН.

Г7 не е формат, а консултативна група. От която изгониха некадърника и пошлец Путя.

И аз това исках да питам, дали Русия има интерес у някаква полза от такова сътрудничество. Остава се впечатление, че на Русия най-манипулативно се вменява горещо желание да участва в тази група. И видите ли, ние не ви допускаме и ще ви накажем. И тъжно и смешно.

Ренци, направо си признай, че краварите те държат за топките и ти шепнат в ушето какво да бръщолевиш. Какви са тия приказки, че Г-7 имала интерес от връщането на Русия на сцената, а не я пускате там. Тия задкулисни иглички с краварите рано или късно трябва да спрат! И спрете най-накрая с това хленчене - Москва не вярва на сълзи!

Запада веча дава достатъчно доказателства, че може да създава проблеми, но и да ги решава. И за това си спомнят за Русия, като за незаобиколим фактор в световната политика. Но и тук, според мен, нещата са много прости. Ако те сега не поканят Русия, утре сигурно ще се наложи да я молят за това. Всичките тези истории, които разиграват покрай Украйна, никого не могат да заблудят. Боли ги точно оная работа и за Украйна и за хала на украйнският народ. За империализма никога не е имало друга цел освен парите и богатствата. А голяма част от тия богатства да се случат точно в Русия. Кой каквото и да говори, знай, че става на въпрос за пари. Не е ли точно така?

Западът си умира от яд, че собствените му мошенически трикчета с Русия просто не работят. Так е, защото в Кремъл не са ахмакът Гърбачев и пияндето Елца. Навсякъде американците управляват независими уж държави с такива съмнителни креатури, които яхват народите си и говорят от тяхно име. Такива са и нашите политици - марионетки на световния кагал. Слава на Русия, че ще им разкаже игричката на тия тарикати и мошеници!

Шило

А бе щом като не искат Русия, да се отказват от газа, от реакторите, от МКС, от ракетните двигатели, от съвместните програми.

Шило

Но май няма как да стане. Затова е и интереса. Както и пазарите. 140 млн и 1/8 от света са си доста сериозна цифра. Така че, да престанат с празнословията си, и да сядат на сериозни разговори.

деер

Дайте да си изнесем зелените плантации в Украйна!!!!!! Нека Меркел им плаща ЗЕЛЕНИЯТ ТОК!!!!!!!

Голем късмет изкарахме че сме в НАТО и Русия неможе да на нападне както нападна Украйна

Кажи го това на кухите русофилски глави, дето на черното казват бяло...

Щото тука има мноо рубладжий дето са готови да продадат Родината си

Мани...голям късмет..пу пу да не ни уроки...дай си плюем в пазвата. От Латинската Империя само убаво сме видели....

След Втората Световна война до днес колко държави е бомбардирала Русия ? А колко НАТО ? И след чия военна намеса като наследство се пръкна ИДИЛ ? Благодаря.

160 000 убити!

Пич, какво пушиш бре? И аз искам от същото, сигурно е много яко!

По-добре да не беше казвал. От твоето казване сега се разсмърдя целия форум на фекалии.

Абе, вас от пропагандата, да не ви подбират на конкурс за идиоти. Не бой се, вас в САЩ Русия няма да ви напада, вие така и така сте си фалирали и пред разпадане.

аз казвам до 12 месеца санкции няма да има всичко ще си е по старому( не и за Украйна) и ще се водят преговори за зона за свободна търговия ЕС и ЕАС само дето някой тогава ще разберат как са се прецакали.

Шило

В цялата тази дандания е прецакана единствено и само Европа. Ама не знам защо фрау неще да го прогледне това. Или може би има и нещо друго?!

Дали? Напротив - бабата -комсомолка много добра разбира в каква геджура се е навряла - и въпросът не е дали разбира, а кой и как и дърпа конците - вероятно същият, който слухти в цял свят, и същият, който е хванал за топките нашите двама папуняци, изживяващи се като премиер и президент!

Аз не мога да разбера - нали искате да накажете Русия заради агресивната й политика. Защо просто не откажете да купувате природен газ от нея ? Аааа, защото иде зима и ще ви мръзнат двуличните изнежени дирници !

Защото НЕ ИСКАМЕ ГЛАДНИТЕ МУЖИЦИ да пукнат от глад и да почнат самоубийствено да стрелят наляво-надясно с ядрени ракети

Шило

Бегеец, и да искаш, няма как да стане, Бегеец. Интесно, винаги като стане ясно, че санкциите всъщност са биене на тенекия без последици, все това изкарвате.

Аз знам ЕДНА държава употребила ядрено оръжие срещу друга държава. Ти случайно да имаш някаква различна или по-актуална информация ?

досега единствените употребили атомно оръжие са американците и то върху цивилни обекти. А Дрезден беше сринат до основи с 250000 цивилни жертви от англичаните - така, че пак стреляш неподготвен - като оня в Сопот.

РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ ИСКАТ ДА ЦИВИЛИЗОВАТ РУСИЯ НО КАКТО Е КАЗАЛ НАВРЕМЕТО ЩТРАУС-ДОКАТО РУСИЯ СЕ ЦИВИЛИЗОВА ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА.

Шило

Какво значи "цивилизоване", и кой налага определенията?