В Италия започна разрушаване на ромските лагери

Италианските власти започнаха разрушаване на незаконните ромски лагери в страната.

Обратно в новината

Коментари - В Италия започна разрушаване на ромските лагери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работно време на циганин-гласува през 2 години за БСП,през останалото време краде.През това време умните БГ не гласуват циганите са прости,но само те гласуват,и само те упрявлват. Така умните трудолюбиви,политически знаещи БГ=и трите не са верни,могат да ги управляват всекакви боклуци=коети си и заслужават.

"Най-добрият индианец е мъртвият индианец". Това съм го казал преди повече от век! Тебе думам дъще, сещай се снахо! Ако не се сещате, не сте дорасли за демокрация по американски.

На снимката има деца.Те май са родени там.Тогава тези деца чии граждани са.

Е , каква стана , сега ромите обратно , ама това не е по Европейски , нали трябва да ги интегрираме - правата на човека - за тия програми изтекоха милиони левове .... от гърба на народите , членки на Европейсия съюз.

В България кога ще се случи това моля? Нали сега уж имитиране ЕС, ами давайте де! Крайно време е и ние да ги погнем циганите. Трябва да покажем, че правим нещо по проблема иначе ще ни изритат от ЕС, ако вече не са го направили...вчера е имало среща на ЕС страните с изключение на България и Румъния (дори по един представител не са ни позволили) на която се е обсъждал проблема с ромите и дали директивата за свободно движение в ЕС не трябва да бъде премахната за България и Румъния. Интересно е, че в Българските новини няма нищо по темата. Още по-интересно е , че нашето правителство не прави нищо да защити истинските си граждани- българите!!!

Къде чете таз информация за събирането от ЕС без Българи и Румънци? Що днес плюят Франция в ЕП? Търсих в google - няма нищо по темата!

абсолутно си прав. наще оправнизи имат интерес само ако могат да изкарат някои лев. иначе спасяваи те се кои както може. пук ако не ви отърва... изнасяете се на палатка. ялко, че съсипват имидга на обикновеня булгарин... значи токова чудо европа не виждала в германя изкрадаха мантинели по магистралите им, в англя изкрадаха покривите на зърквите (защото са направени от мед) лошото е, че ще ни ги върнат на нас.

Какво става с братята цигани - метнали са ги от всички държави, като по график! Нашия ред кога е? А и журналистите упорито показват липса на знания, като ги пишат роми (дошли от Рим).

Да се закрие министерство на социалните грижи

ето това са истинските Евро- Атлантически ценности , дето ни проглуши ушите с тях оня с трабанчето и всички тъпунгери след него .

Най-после ми стана ясно какво представляват тези пусти евроатлантически ценности - навсякъде ги спрягаха като заклинание - и в Югославия, и в Афганистан, и в Ирак... Досега не знаех какво представляват - ядат ли се,пият ли се...

А в България кога? До кога по-големите градове ще се превръщат в цигански катуни?

Хахаха! Хайде сега да си ги интегрират отворковците от ЕС, а не да ги връщат!

A защо в България, когато някой кмет тръгне да руши циганските гета и идват сто хиляди западни организации и почват да ни наричат расисти ??? Къде са сега тези организации?? Ако те могат тогава да почват изриването на циганските гета в петте най-големи града в България. А циганорията да си ходи от селото от кдъдето е дошла...

Ми то селото е някъде в Индия май...

И папата немож да ги защити.Сега пак на наща глава ще дойдат.Лошото е че България продължава да стимулира раждаемоста и мързела на циганите.ГОЛЕМИТЕ демокрации се усетиха и взеха мерки ние трябва също като тях да вземем мерки веднага докато още са на наша страна.

концентриране на ромите в българия от всички странаи,и незабавно изваждане на българя от европеискя саюс.това е наи справедливото наказание за партизанските внуци

Те партизанските внуци отдавна са си уредили живота в белите държави, така че потърпевшите ще бъдам пак ние.

Найстина е така, искат да ни направят гетото на европа. Обаче и ромите не са толкова глупави да се застояват тук, 90% от "доброволно завърналите се" пак доброволно заминават на запад.

Това за партизаните включва ли Болен Сидеров? Той нещо се канеше да събира чета. Акцията започна с бой с кюфтета по стюардесите.