Полиция в Неапол разби печатница за евро от серия „Европа“

Финансовата полиция в Неапол ликвидира днес първата в Европа нелегална печатница за новата серия банкноти от 20 евро, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Полиция в Неапол разби печатница за евро от серия „Европа“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурно са нашенци,като си знаеме и фалшивата българска демокрация,какво са 20 евро за нашите елитни момчета!

жалко , че вече не се чува за българска следа... или са измрели или правят/подготвят нещо голямо ;-)

"Новите двайсетачки са от серия, която е в обращение едва от 8 месеца." Каквито админите, такива и журналистите. Ама кой да обарне внимание на правописа...

Изглежда сме на път да изхвърлим буквата Ъ от азбуката. Сегашните журналистчета всъщност са от поколението, което спря да ходи на училище. Мъка ми е, като си помисля какво идва след тях.

Неграмотниците сте вие, става въпрос за парично обрАщение! Коренът е друг на тази дума.

Съществителното обращение се използва като финансов термин процес на обмяна на парични средства и стоки; оборот, или като синоним на думата употреба.

"Обращение" се пише с А, когато е в този смисъл.

баси колко каймета дайте тая печатница на село

Ееее че защо да не печатат бе да не би онези евробанкноти от франкфуртската печатница да са обезпечени с нещо Просто класово осъзнатата част от населението взима нещата в свой ръце. А и нещо друго п дере от властта това с чипирането дето сте го замислили също няма са СТАНЕ. Първо в европа една 40 годишна война а вие след това няма да сте живи .

Когато си ужасно глупав и тъп , най-добре е да си мълчиш и да не се изказваш по теми, които са много много над твоето ниво!

Ако бяха тарикати да си вземат нещо като ЧЕЗ, Център за градска мобилност или просто Топлофикация София, щяха да си имат легална печатница на кинти и никой нямаше да ги бара за нищо. Но като не знаят български да бягат от закона после!