Президентът на Италия помоли Ренци да отложи оставката

Президентът на Италия Серджо Матарела помоли премиера Матео Ренци да отложи оставката си докато се приеме в парламента бюджета за идната година.

Обратно в новината

Коментари - Президентът на Италия помоли Ренци да отложи оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от еврото имат полза само германия,франция,австрия и холандия!

ами ,то вече всеки втори българин също се готви да напусне българия в посока,германия,австрия,и вички ние българи,турци,цигани,руснаци,поляци,унгарци ,румънци,а сега и бежaнците работим за немската икономика политическата корупция и бедността подтиква огрони човешки маси да напускат и дасе спасяват във по богарите европеиски народи,!

те ,другите европеиски държави може да фалират и задлъжняват,но не и германия и сателитите и наоколо,австия,холадия,всички напираме да работим за тези господарски държави!така,че според мен явно германия икономически ни завладява със еврото,без да има явна воина! разбира се всеки българин харесва да живее и да се интегрира във германия!

Ама че *утка е тоя

Че Италия отдавна върви по пътя на Гърция и е задлъжняла яко. Какво става с ЕС, една по една страните фалират, а някои и излизат. И то в момент на мигрантски натиск срещу цяла Европа! Май Бойко ще се окаже прав, че с румънците ще останем сами и единствени в Съюза един ден.

ЛИБЕРАСТКИТЕ АНТИ-ЧОВЕЦИ БЯХА БИТИ ОТНОВО :))

Сега е времето на големите предателства на Ренци: може да загроби Италия и да я подчини на Меркел и свитата и за 20-30 години без проблеми. "Помагайки" на банките да не фалират. Кончита Вюрст Кренвешова чифутка не се предава лесно.

Ти пък много взе да разбираш от италинската политика. По-добре си гледайте ваща кирупция е праеителство че бе сте по-напред с материала.айде чао.

Крайно време е да се обясни, че тая свинщина, в която тръгнаха да превръщат света не може да продължава. Издигнаха парите в абсолютен култ, цел, смисъл, символ и бог! Полека лека ще се разсмърди мършата навсякъде. САЩ видяха, че дори и те няма да остискат и поеха курс към измъкване. Световната бангстерска , лихварска мафия ще унищожи цивилизацията. Ако не се събудят европейците овреме и не разчистят най-напред собствените си изедници и предатели, а след това цялата ислямистка пасмина, която им навличат, няма да просъществуват. Трябва да се възстанови вярата и морала на хората. Толкова се сринаха нещата, че дори църквата се извращава. А тук толкова време се оставяме да ни унищожават нашите собствени мърши, в които няма нищо човешко. Надявам се, че иде края на овчото търпение. Стига сме вярвали на идиотщината, че сами сме си били виновни. Единствената ни вина е, че търпим. Но се надявам да съм жив да видя ВИДОВ ДЕН!

тихо мъртвия казал....КОМУНИСТ

Интересно, къде ще се проведат по-бързо избори, у нас или в Италия?

Чакай ся де!! "По - бързо" в какъв смисъл? Къде ще станат първо, или къде ще приключат за по- малко време? Вторият въпрос има лесен отговор всъщност....С тези опашки с чували с бюлетини пред "Арена армеец" по четири денонощия...:):)))))

НИдей бати дадеш остаФка, че бюджетО ако не уредим тука, ша останем без мангизи от поръчките бе бати, нИдей бе, че сИмейства раним........