Поддържат жива бременна в мозъчна смърт, за да износи бебето

36-годишна италианка в мозъчна смърт след тежък кръвоизлив ще бъде поддържана жива, за да може да износи бебето си. Жената е в 24-та седмица от бременността си.

Обратно в новината

Коментари - Поддържат жива бременна в мозъчна смърт, за да износи бебето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се храни плод със сонда знаят само "изродени" журналисти.

Ако е вярно, че децата усещат всичко, което чувства майката. Що за дете ще се роди? И що за дете ще израстне, когато осъзнае, как се е родило?

наистина си доста зъл, за дух не знам..

Ами платили са си, бебето е било желано и така. Всяко човече в едно семейство е радост и живот. Да са живи и здрави!

Разплаках се.

Тъжно е да си роден от уж умрял, но и от уж жив човек, на който мозъка му не работи. Когато човека, който е роден при такива обстоятелства научи за това как ли ще се чувства?!

Искан и обичан, така ще се чувства !

Ако беше се случило в България, веднага медиите щяха да обвинят лекарите, а Цветанов да изнесе реч от трибуната на Народното събрание и да обяви последните останали лекари в България за убийци. Лекарите - враг номер 1 на България. Всичко друго иначе ни е наред. А истината е, че такива неща се случват по света, няма никой застрахован, а медицината понякога е безсилна.

В България в повечето случаи е безсилна...... А дали е така?

Това "гестационна" го използват за да звучи повече научно ли? Имаме си наша дума - предполагаема.

Това е просто медицински термин на латински език, който се използва в медицината по цял свят. Журналистите просто са цитирали казаното от болницата. И гестационна изобщо не може да бъде заместена като дума с предполагаема - значението е различно.

Стига с тези фанатизирани убеждения и идолопоклонничество на Църквата. Няма по - велико нещо от това, да дадеш шанс за живот !Поклон !

Много ми е интересно, какво би казала църквата по въпроса ??? Хем е жива, хем умряла, пък същевременно и бременна и живот дава ???

За православните канони не знам, за религията не знам, но Господ Исус благоволява в това детето да се роди.

Напълно съм съгласен.

Хич не ме интересува какво мисли Църквата по този въпрос, аз мисля че детето ТРЯБВА да се роди! Важния момент е когато е било зачевано - с ЛЮБОВ, а сегашния момент е лошо стечение на обсоятелствата. Какво е по-различно ако майка на вече родено дете загине, трябва ли и детето да я последва заради този факт?

Глупости! Невъзможно! Няма как в чужбина да умират бременни жени, това се случва само в България. Тук лекарите са ни за разстрел, ние ще ги бием с камъни, ще ги колим и бесим, защото само в България умират хора в болниците. Вестниците казаха, че те са бялата мафия, черните души в бели престилки и аз повтарям това като моя мантра. Всеки ден.

Само да те светна, че ако беше в България нямаше да позволят с апарат да поддържат живота на бременната, защото при такъв инцидент плода на 24-та седмица се счита за биологичен отпадък по нашите закони. Продължавай да иронизираш защитавайки мафията в бяло в България.

И ако така се счита по нашите закони, нима виновни са лекарите или са виновни тези, които пишат такива закони? И да, поддържам лекарите, защото българския пациент е тъп, неграмотен, невъзпитан, некъпан, мрънкащ, смърдящ , неосигурен, но пък винаги има претенцията да бъде лекуван от първокласни лекари в първокласна обстановка. Така че - ГТФО!!!

Има десетки, ако не и стотици подобни случаи по света. Тъжно е, но поне живота на децата се спасяват благодарение на медицината.

Ужасно тъжно :(((((