Рекордни горещини обхванаха Европа

Службата за гражданска защита в Италия обяви най-висока степен на опасност от горещините. В Русия бе подобрен 70-годишен температурен рекорд.

Обратно в новината

Коментари - Рекордни горещини обхванаха Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво ли ни чака през Август?Време е да свикваме не само с горещините но и резките температурни промени.

идеаааално ми е!мн се радвам на смяната на климата,отразява ми се добре на английска земя,където за 3 месеца почти не валя,с изключение на тази седмичното захлаждане,иначе си е истинско лято.бях се затъжила,че ще изпусна слънцето и лятната атмосфера в българия,но имам късмет :))) слънцето тази година не пропуска да огрее качествено и тук.най-готиното е,че ние в българия сме свикнали на високи Т и тук не усещам жега,докато англичаните пухтят и пъшкат и е голям смях как са се причервили на 30 градуса Т. :)))) и докато те мрънкат,аз се усмихвам и казвам-а на мен ми е идеаааално това временце...лято е,нека е топло и да има слънце,какво по-хубаво от това.ако може пък в българия август да е сух и топъл,ехееее,кеф.кво си е готинко по потниче и къси гащи и сандалки (само да си ги менкаш) и да не му мислиш 5 месеца...

какво да ви кая хорица толкова злоба на тази земя маи натежа много и природата отмащава за всичко полека лека и се вижда кря

Аре стига бе ,баба ви все на климатици е била ,че даже и на 40 и кусур е жънала на полето и не се е оплаквала.А и медииите,ех лелли апокалипсис направихте..

Dадените температури не са верни! Bсички синоптици просто ни объркват! дир.бг дава че в C-м е 26. фактически точно сега в 19 часа наше време е точно 33.7!!!Cиноптиците винаги заблуждават а фактически температурите се мерят "ей там някъде си...." A хората живеят в селата и г р а д о в е т е!!! Tука преди дни беше точно 40.7!!! Tова е ужасно -като че духа от някоя огнена пещ. Eдва се дишаше, града се опразни и всички се изпоизкриха или в дома или по бреговете...3атова,много,много прогнозите не са за вярване!!!

в шотландя се спука да вали. хаиде малко даите насам тези горещини де :)

Ще се къпе я! Поразително ми мяза на горила, ама горилата май гледа по-интелигентно, а?

Май не правиш разлика между горила и шимпанзе?! :D

Бедният български народ-та той дори няма климатици клетия,за да се поохлади!Бях близо месец в южен гръцки остров,но там хората живеят добре при 41 градуса!Най-отдалечената точко от морето е на 4 км.,а климатиците ,алуминиевите външни плъзгащи се щори,сенниците и дебелите пердета вършат добра работа!Господи смили се над българите,които ако не беше комунизмът нямаше да са на този хал!

Още един заблуден - климатиците само усложняват положението! Те хабят енергия и отвън бълват ЖЕГА! Вечната човешка илюзия, че може да се изолираме от Природата! Сигурно и на полето ще сложиш климатици та да има какво да ядем!

Не можеш да се оправдаваш с комунизма и да го замиташ под чергата. Българите като народ толкова можем. Това е истината.

Нещо е захладняло, обличайте се добре за да не настинете! Пускайте парното и печките на максимум, не ги слушайте метеоролозите! Такъв студ от години не е имало по тези земи ;)