Кадафи: Ислямът ще бъде религията на Европа

Дали либийският лидер Муамар Кадафи не обмисля да се оттегли в Италия, където направи четвъртото си посещение за по-малко от година, пише британският в. "Индипендънт".

Обратно в новината

Коментари - Кадафи: Ислямът ще бъде религията на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващите гонени отвсякъде в Европа ще са мюсюлманите. На шовинистите им писва да си играят на демокрация и започват да си показват зъбите.

200 камшика на гол гъз, дето се изказва неподготвен по въпросите на християнството!

Pаздава пари, хвърля целувки, подбира си нови приятелки ...Aбе тоя човек няма ли си някой умен съветник? Hещо е щукнал...

Дали ще позволи Кадафи на някой европейски президент да направи митинг в Триполи и да призовава арабите да си сменят религията? После се чудим защо арабите превземат Европа.

КЪДЕ Е ПАПАТА?? КЪДЕ СА ПАТРИАРСИТЕ?? А И КЪДЕ СА ИТАЛИАНЦИТЕ??? ИЛИ ВЕЧЕ УЧАТ КОРАНА. ТЕ БИЛИ ПО-ГОЛЕМИ ПРОДАЖНИЦИ И ОТ НАС. ЗА ПАРИ ЩЕ СИ ПРОДАДАТ ВЯРАТА.... СРАМ....

Кадафи се прави на шут . И търси влияние сред африканците и арабите . Тези циркове са добре замислен пиар

Тази година на Разпети петък едни се направиха на антихристи и всички видяха какво стана. Сега този намерил да се изцепва на връх деня Отсичане главата на Йоан Кръстител - поживьом - увидим и с неговия случай какво ще стане.

След това този последен в исляма пророк се връща обратно при мюсюлманите и проповядва,а при липса на пари,нали парите свършили по едно време,те започнали да воюват и помежду си с оправданието,че имало гладни...,а след това ...

Извинявай, ти къде я четеш тая история? Щото съвсем не отговаря на реалната история. Когато мюсюлманите са били изолирани в Мека и са умирали от глад буквално, тогава те се преселили в Медина, която била пред прага на гражданска война, а Пророка бил поканен, тъй като имал качеството да помирява хората. Първата битка в исляма е инициирана, когато езичниците от Мека натоварили имуществото на преселилите се мюсюлмани и тръгнали към Сирия да го продават. Тогава езичниците отклоняват кервана и изпращат един военен отряд от над 1000 души, който срещнал около 300 мюсюлмани и ги нападнал, но мюсюлманите победили. Ако искаш още история, звънни ми.

Позволяват му на този палячо да дрънка щуротии за исляма в Италия, срещу което ще прокарат свои икономически проекти и ще издействат отстъпки и бизнес привилегии ;)

вече научиха, че "топлите" връзки с макаронаджиите се крепят на либийския нефт!! По същата логика Русия, след като захранва с газ цяла Северозападна Европа, трябва незабавно да я приемат в ЕС и НАТО. Впрочем, това не е шега и в обозримо бъдеще ще се случи. Така ще се затвори вратата на "бялата къща".... Сега несериозно - иде 15-ти септември и питам Кадаифа: да си купуваме ли като родители корана, или да изчакаме малко?!?А залбрадки и щалвари?Ха-ха-ха. Ей, с два-три "Фантом"-а ще го изличат тоя психар завинаги от земята, ако още много лае.....Да си гледа там харема от подбрани охранителки в катуна, педофилът му с педофил.

Не вярвам Турция да влезе в ЕС, но това не пречи на Турция. Точно това дава стимул да се старае да стане регионална супер сила. Между другото ходили ли сте в Турция. А Европа определено ще стане ислямски континент. Раждаемостта при мюсюлманите е по-голяма, а и много европейци приемт исляма. Така се сбъдва обещанието на Мухаммед (с.а.с.), че Европа ще бъде в ръцете на мюсюлманите. Пророчеството се сбъдва. Аллаху Акбар!

Или може би Тъпак?

Това ще стане точно в деня когато Саудитска Арабия стане комунистическа страна. Което е напълно възможно като гледаме как Китай отива към световно господство.

Много нещо се размечта..а ??

Там е работата,че даже не ги е платил,а сигурно агенцията дет ги осигурила се е бръкнала за дане пищят мометата после ... Вън чалмите,никаква интеграция даже !!! Иначе ... Берлуската си гледа финансовия интерес,затова са приятели с тоя

Това за новия резерв на Либия го няма в списъка на това,което е стриктно валутен резерв,а към края на 2009 г Либия има външен дълг от 11% от нейния БВП...По-интересното е ,,,,,,,,че в Италия полковник Кадафи казал,че иска от ЕС кеш от 5 млрда годишно да спира потока от милиони желаещи до дойдат в ЕС,но поне са му обещали 5 млрда за 5 години чрез построяване на магистрала,а иначе САМОТО СПОМЕНАВАНЕ ,ЧЕ ВСЯКАКВИ ЛОДКИ С ИМИГРАНТИ ОТ ЛИБИЯ ПО МОРЕ ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ ВЕДНАГА ТАМ НАМАЛИЛО МНОГОКРАТНО ИМИГРАЦИЯТА ОТТАМ -ЯВНО НЕЩО НАИСТИНА НЕ СЕ ЗНАЕ ЗА ЛИБИЯ,СЛЕД КАТО ЕДНА ТАКАВА МЯРКА НАМАЛИЛА ИМИГРАЦИЯТА 4.4 ПЪТИ -МЯРКАТА Е ВЕДНАГА ДА СЕ ВРЪЩАТ БЕЗ АКОСТИРАНЕ ЗА ПРЕГЛЕД

Не само Западна Европа е гонила арабите! Почети малко история и ще видиш, че и ние заедно с византийците сме спирали арабите :)

Еми то Европа я пусна цялата тая паплач да се засели там, всичките дюнержии и други маймуни безкултурни от третия и петия свят, а после нас ще ни гонят че сме им пречели..като са големи хуманисти сега да работят да си издържат тези с Европейско гражданство, след като са им го дали...

Страшно самовлюбен и объркан човек!!!!Това, че на него му се иска да е така не значи, че и останалите хора го желаят...Иска да привлече внимание с побърканите си бръщолевици и журналистите само и това чакат някой да каже някоя глупост и веднага става новина!!!

На всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. ДПС породи АТАКА, а сега след това изказване ме упрекнете ,че се отнасям с подозрение към желанието на Турците за ЕС

ислияма в европа-пази Боже.......

Поредния смях предизвикан от либийския палячо

Очевидно нефта на Кадафи намалява ......само по 70 евро да плати за момичетата ....

до 1ч:ч3-том мисли така те ти дам един пример от пловдв-на рамазан баърам например в дюмая цамя идват хиляди романи-мслмани!!!сто така в асеновград има романска махала и романи които си говорят на турсли и изповядват сляма!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Политическо шоу. Мюсюлманите в Европа няма да станат повече от европейците през близките 150 години години. А европейците най-вероятно ще започнат и да се плодят по-активно като понамалеят още. Либия се променя икономически и политически в последно време. Търси начин да се впише в глобализацията, да подобри структурата на икономиката си, което означава да я разнообрази, както и да създаде повече възможности за частната инициатива в страната. Няма външен дълг. Валутен резерв - 136 милиарда долара. Търси да инвестира навън. Вторият по големина производител на петрол в Африка. Най-големият (като една държава) снабдител на Европа с петрол. През юли в Лондон имаше конференция на Асоциацията на държавите от Близкия Изток - Libya Trade & Investment Forum..... Diyan, това го написах най-вече за теб. За да ти докажа, че си като птиче с отворена чофчица. ЛоЛ Нищо не знаеш за Либия, което следва да те насочи към мисълта че може би не знаеш достатаъчно и з аромите. Многоте деца са ефект на спиралата в която ромите влязоха заради бедност и липса на интеграция.

Болшевишка Русия продава военна техника на ислямистите, а глупаците със задоволство псуват САЩ, които са в открита война с тях.

Болшивишка Русия викаш..тъй,тъй ти да не се сабуждаш от летаргичен сън бре или от кома не сме 20-30 години и изобщо не сме този век тази държава Болшивишка Русия отдавна е няма,даже и наследницата и СССР отдавна я няма Руската БФедерация е съвсем различна държава толкова различна колкото беше Болшивишка Русия спрямо Руската Империя и за край русия не продава оръжие на ислямистите,защото води война с тях последните има няма 15 години.....

Хайде не се прави на ощипана ученичка. По характера си Русия все още действа като болшевишка!

какво ли ще стане с берлускони ако отиде в либя и каже че христянството ще стане религя на либя? сигурно ще го качат веднага н асамолета за италя а камо ли ако поиска да говори пред 200 либииски красавици и даим подари библята- та да си ги избере с кастинг гурлите састхо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Девойките получили по 70 евро, а сводниците им по колко?

ооо... я да се скрие!

Защо страна като Италия приема един терорист? Този малоумник трябва да бъде изолиран от света, докато се разпадне диктатурата му.

...Как Мелиха още не се е разписала в тази тема...?!?

Турция да си седи там, където и е мястото-извън европейския съюз. Кадафи е клоун.

Си голям боклук!

Едва ли. Ще иде при пингвините.. И ще ги обвнини в неверничество...

Диян,добре е да знаеш ,че по-голямата част от ромите/циганите/ са християни,дори децата си кръщават Исус. Така че не ни паши с това.

Поредният луд, който се мисли за месия...

Какво би станало ако някой християнин отиде в Либия и провъзгласи ,че там трябва да възтържествува християнството?Най-малкото ще бъде затворен без съд и присъда/или с инсцениран съдебен процес/ поне за 10 години,ако не бъде убит преди това.Товъа е предизвикателство пред целия християнски свят и голям проблем,който не трябва да се неглижира ,а да се осъди на най-високо ниво.Не бива организации които са дръзнали да не се съгласят с психически неурвновесения Кадафи и да го критикуват да бъдат наричани ксенофобски за това.

педали!

Дори в момента върви с пълна сила ислямизирането на България чрез масовото излъчване по национални телевизии на много турски сериали.

Врацааа, гледам турски сериали, но още по-християнка ставам от тях!Просто като видиш какво става, никога няма да ти мине през ума да станеш мюсюлманин. Аз си ценя извоюваната женска свобода!

този кадафи не е нищо повече от ИЗКУФЯЛ ИСЛЯМИС. и нема нищо общо с мюсюлманите

ми докато има такива навеждачи като тоя смешник берлускони, такива БОЛНИ мозъци да кани.