Коментари - Докараха бежанци от Либия с италиански самолети | Днес.dir.bg

Докараха бежанци от Либия с италиански самолети

ООН за първи път евакуира в Италия бежанци от центрове за задържане в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Докараха бежанци от Либия с италиански самолети | Днес.dir.bg

Коментари

Сега ги докарват, а после ще реват, че са им много и трябва да ни стоварят и на нас.

Войната в Либия е Американска простотия а това което се случва с Италия е Европейска тъпотия.Редно е тъпите кравари да си сърбат попарата,която са надробили ама надали(ще е за първи път),ако това се случи наистина.

Войната в Либия започна по настояване на Франция. Просто стана така, че френчитата се оказа, че нямат военен капацитет за такава операция и се наложи САЩ да поемат главната тежест, като партньори в НАТО

дружба между народов великого ЕвроГейского Союза!

В унисон с брюкселските ценности на летището следва да са ги чакали подбрани добре сложени забрадени млади моми - италианки за заплождане.

Осраха Африка. Явно е ред да осерат и Европа

Те вече я осраха, сега увеличават купчината.

дето ще я карат със самолети ще искат ли после да я разселват на квотен принцип в Унгария, Чехия, Полша? Би било невероятна наглост.

Прикарани сме,,отпед змията,отзад магарето,,нали са по голями от нас и решават съдбата на по малките.Вкарвайте,после пюшени играчки и не на страха.Няма нормален човек който да не го е страх от смърта,а с тези хора сме обречени.Ако не ги искаме ни обвиняват в расизъм

Каква война има в либия и какви бежанци са тия скакалци?

Ъхъм. Дечицата дето са ги докарали се различават от възрастните единствено по по-късите им бради. 0 солидарност с Италия по въпросите на мигрантите!

papion

Да ги дадат на папата, той ще ги храни и приюти в многото имоти на църквата. Само, че се създава прецедент да се прибират "бежанци" от райони, където не се води война. Утре, като тръгнат всички африканци, а после индийци и китайци /последните го правят отдавна и тихомълком/, какво ще стане с Европа? По-добре парите, които са определени за издръжката им тук, да се насочат за подобряване на живота им там.

Само дето няма да стане. Защото целта не е да се подобрява живота на жълтите и черните там, където живеят, а да се съсипе животът на белите европейци-християни там, където те живеят...

Напомня някой. НО, след не дълго време ще можем ли да посрещаме Рождество Христово? Ще бъде ли новото ислямско множество толерантно спрямо нас християните?????

я ми кажи на какво учи религията в която се опитваш да ни убедиш че ВЯРВАШ.

стройна и стегната държава си беше Либия! Но някой реши да й наложи демократични принципи и правила. Без да съобрази, че те са още в 5-6 век преди Христа!

тези от върховния комисариат не вземат първо да дадат пример-да приберат по 2-3 семейства мигранти в собствените си крайградски вили и имения?А може и в огромните си жилища в градовете?

Къде са коментарите на тези които вчера плюха по статията на Боян Чуков- някак днес не мога да ги намеря сред коментиращите проблема в тази статия. Или ще кажат, че двете статии пишат за различни теми? Ами ако пишат за обратната страна на същият проблем, или не желаят да видят всички аспекти на един проблем?

Да излизаме от Негърския съюз!

Карайте ги още, а после се чудете защо Каталуния така прави. Ако така продължи и други след Англия и Каталуния ще има.

В края на годината Демокрасито настъпва с пълни сили! Някакъв си съд у Стокхолм решава руско-украинския газов спор, някак съвсем неочаквано в полза на Окраiна, ООН започва да пренася африканци от Либия в Италия със самолети, понеже по море е много по-рисковано, по-некомфортно, па и загубите са по-големи, а така със самолети са му фанали цаката на проблема с твърде малкото цветнококожи в Европа явно, и за капак главатарите на баш Демокрасито решили вече официално да доставят оръжия на Окраiна, не че досега не са, но е било НЕофициално, съвсем друго е! Облаците се сгъстяват. А у нас хватката на бацко-протестърската банда, окрилена от тези демокраси победи, се стяга около малцината все още дишащи... Какво друго ни остава, ами друго освен да се молим, както са правили нашите прапрадядовци и майки, дядо Иван пак да победи всичките тия бесове и уроди и пак да дойде да ни спасява, май това е......

Методично унищожават Европа.

Какво стана та нещата се обърнаха на 180 градуса. Преди същите народи бяха малтретирани, ограбвани и избивани от сегашните им радетели. Първо бежанците от война започнаха да приемат, а сега и от други райони където няма война. Има причини които засега се пазят в тайна. Май нещата опират до скорощното пристигане на Нибируанци и колониалните държави ще бъдат изправени на съд. Бързат да компенсират с положителен актив, но надали ще им бъде от полза.

И ЗАЩО В ИТАЛИЯ?????????? оонето не мисли ли, че ТЪМНОЗЕЛЕНИТЕ са направо за сащ?

Понеже сащ отдавна не е християнска страна.

Отвратително, вече сами си ги карат. После ще кажат да вземем няколко че така е справедливо. Тръмп вдига стени с Мексико а ние показваме тъпотия и глупост. Ясно че шефовете в ЕС не са добре с главата. Тазичерна сган не става за нищо.

Питат редактора на Плейбой: - Вашето списание излиза ли поне в една мюсюлманска държава? - Да... Във Франция.

Чудесно! И Европа вече заприлича на кофа за смет! Що има сган някъде, я транспортират тука - вече и със самолети. Последиците ще са жестоки за Европейците, съсипват ни!

Вчера или онзи ден прочетох статия по норвежкият интернет, че синът на Кадафи е освободен и ще се кандидатира за избори. Така или иначе, вземеш ли на една държава младото поколение то е равносилно на това да и отнемеш бъдещето.

дира я пусна тая новина преди една седмица. на български. и какви млади поколения са им взели на тарамбуките? плодят се като хлебарки, което им един от главните проблеми, и сега това го стоварват на гърбината на европейците.

Това плодене като хлебарки както пишеш едва ли им е проблемът- нали вида с такова плодене как се оформи правителството в Македония. Явно всеки си казва- проблемите са само при съседа и забравя че ще дойдат и при него.

От брегова охрана станаха брегова заплаха.

Тук нашите каналджии се мъчат с джипове и бусове , техните направо със самолети ги карат.

Не си прав - Фронтекс ги прекарват с кораби. Можем да се "гордеем", че и наш кораб участва в тази "благородна" мисия. Скоро рапортуваха за 300 превозени бежанци, от Турция до Гърция. Даже искат да строят още два такива кораба - да возим касапите, канибалите и изнасилвачите от Близкия изток, на наши разноски.

Джихади Джон се обажда на Доналд Тръмп: - Тръмп, имам за теб две новини, една добра и една лоша. С коя да започна? - Давай с добрата. - Реших да се предам! - А лошата? - Идвам със самолет!

По това време вече обядват със спагети болонезе. После и кана червено винце с прошуто.Някак си е европейско,нали? Наздраве ЕС.Евала. После да им построите и джамия да има къде да благодарят на шефа.

Гяур, ти май искаш със свинско(прошутото) да ни храниш!

Като чета, повечето не си дават сметка, че тази сган ще бъде въоръжена, в едно близко бъдеще. Основно по пътя на наркотика, от американската база в Бондстийл, Косово. С помощта на шиптърската мафия.

Сирия, днес, ще ни се види, като Швейцария, днес с това, което предстои в Европа.

всъщност, абсолютно всички нормални европейци вече си дават много ясна сметка какво се случва. но продажните правителства, платените грантаджии-толерасти и продажниците от централата на ес продължават да съсипват континента и да изпълняват плана сорос-калерги! и как европейците да не си дават сметка, след като ТЕ ПЛАЩАТ СМЕТКАТА и след като орките вече са плъзнали навсякъде и вилнеят и дерибействат ежедневно и безнаказано...

Скептик съм за процента "нормални европейци". Допускам, че е доста по-малък от 20.

Шило

Ами да ги разслевват, ама в държавите, които съсипаха Либия.

И пак ще има. Ами хайде сега да си ги разделим по квоти и да ги издържаме.

хаиде сега да си ги хранят да си ги дондуркат пак те после за благодарнист ще им се.ат на главите

Кой разбута арабите-гринговците, а сега бежанците на Европа, а петрола за САЩ! По "братски"!

- За какво са виновни представителните политици? - По-добре питай за какво не са...

нали не сте забравили.

Баси, или аз не разбирам или италианците. Вече дотам стигнахме да ги караме директно със самолети, че малко са ни тук. После ще кажат да ги разпределят в Европа и у нас. И това са хора без абсолютно никакви умения, хора почти животни. Италианците да не ги жалим, щом самите те си ги карат у тях, значи ги искат.

ООН реши да ги докара в Европа.Тогава Европа да реши да ги закара в щаб-квартирата на ООН.

Това е фалшива новина!!! Ако е истина направо не мога да повярвам!

"Италия за първи път организира превозване по въздух на бежанци от Либия, след като беше подложена на международни критики, че помага на либийската брегова охрана да спира мигрантите да заминават с плавателни съдове през Средиземно море." Това е абсурд! ЕС критикува Италия, че защивата границата си и се опитва да спре наплива на бежанци!!! Тези от ЕС са тотално откачили!!!!

Леле мале, ЕС не може да се оправи с тези, които са тук та докарва и още. Нали идеята беше да им се помага на място далече от Европейския континент?!

Просто питам. Каква война се води в Либия?

Бе те не са от Либия, а от дълбока африка. Драпат за Европа,но либийците ги спират в лагери. Ха сега маймуните да осерат Италия.:(

Води се междуплеменна гражданска война. Започна, след като "Ние дойдохме, ние видяхме, той умря! Ха-ха-ха!".

В Либия ходеха да бачкат хора от цяла Европа, включително и от България. Либйците лежаха на хълбок и Кадафи им даваше петродолари на калпак. В един момент решиха, че искат демокрация. На ви демокрация.

Тези хора имат коренно различни от нашите разбирания за живота. По-голямата част от тях никога не са искали нито демокрация, нито лежане на хълбок с петродолари, западняците (гонейки някакви собствени цели) само им помогнаха в постигането на тая цел. Най-яркият от всички примери е Сомалия - държава в която цари тотална анархия и разруха, като местните нямат никакво намерение да променят това положение - въпрос на житейски разбирания.

Аз предлагам във всяко гранично поделение да се обособи пекарна. Тези, които искат да станат гранични служители да минават удължен курс от година и половина по хлебарство, разбира се финансиран от ЕС. Да се изпратят мисии в държавите на бегълците да се проучи какъв точно го препочитат хляба, за да може да има поне по 7-8 служители, които вместо да носят оръжие да посрещат нарушителите с предпочитания от тях хляб. Да има дежурни, които да пекат погачите, много строги отговорници по качеството на хляба, за да не би някой от неканените гости да е недоволен,... а остатъците може да се дават на пенсионери, срещу солидна цена.

В България също има жени и деца в живеещи в нетърпими условия - квартал Столипиново Пловдив. Би трябвало да пратят самолети и за тях.

Подарък от антихристианското оон за евродебилите. За празниците.

Либийците си имаха прекрасна държава със стандарт далеч по висок от този в Европа. разрушиха си държавата и сега хайде "бежанци".

Нищо не ти е ясно. Весели празници.

"Разрушиха СИ" или разрушиха ИМ!?!?!

Който не иска сам да дойде, ще го докараме насила.

Аз не съм чувал,някой любител на живите твари,да отглежда в дома си хлебарки и плъхове.Да се опитва да ги интегрира,да ги храни и даже да взима още нови,със самолет.Голяма и скъпо платена простотия.

Надявам се, че тези изтормозени и заслужили хорица са пътували в първа класа и са настанени в петзвезден хотел, докато им подготвят вилите.

Коментари - Докараха бежанци от Либия с италиански самолети | Днес.dir.bg

Докараха бежанци от Либия с италиански самолети

ООН за първи път евакуира в Италия бежанци от центрове за задържане в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Докараха бежанци от Либия с италиански самолети | Днес.dir.bg

Коментари

Сега ги докарват, а после ще реват, че са им много и трябва да ни стоварят и на нас.

Войната в Либия е Американска простотия а това което се случва с Италия е Европейска тъпотия.Редно е тъпите кравари да си сърбат попарата,която са надробили ама надали(ще е за първи път),ако това се случи наистина.

Войната в Либия започна по настояване на Франция. Просто стана така, че френчитата се оказа, че нямат военен капацитет за такава операция и се наложи САЩ да поемат главната тежест, като партньори в НАТО

дружба между народов великого ЕвроГейского Союза!

В унисон с брюкселските ценности на летището следва да са ги чакали подбрани добре сложени забрадени млади моми - италианки за заплождане.

Осраха Африка. Явно е ред да осерат и Европа

Те вече я осраха, сега увеличават купчината.

дето ще я карат със самолети ще искат ли после да я разселват на квотен принцип в Унгария, Чехия, Полша? Би било невероятна наглост.

Прикарани сме,,отпед змията,отзад магарето,,нали са по голями от нас и решават съдбата на по малките.Вкарвайте,после пюшени играчки и не на страха.Няма нормален човек който да не го е страх от смърта,а с тези хора сме обречени.Ако не ги искаме ни обвиняват в расизъм

Каква война има в либия и какви бежанци са тия скакалци?

Ъхъм. Дечицата дето са ги докарали се различават от възрастните единствено по по-късите им бради. 0 солидарност с Италия по въпросите на мигрантите!

papion

Да ги дадат на папата, той ще ги храни и приюти в многото имоти на църквата. Само, че се създава прецедент да се прибират "бежанци" от райони, където не се води война. Утре, като тръгнат всички африканци, а после индийци и китайци /последните го правят отдавна и тихомълком/, какво ще стане с Европа? По-добре парите, които са определени за издръжката им тук, да се насочат за подобряване на живота им там.

Само дето няма да стане. Защото целта не е да се подобрява живота на жълтите и черните там, където живеят, а да се съсипе животът на белите европейци-християни там, където те живеят...

Напомня някой. НО, след не дълго време ще можем ли да посрещаме Рождество Христово? Ще бъде ли новото ислямско множество толерантно спрямо нас християните?????

я ми кажи на какво учи религията в която се опитваш да ни убедиш че ВЯРВАШ.

стройна и стегната държава си беше Либия! Но някой реши да й наложи демократични принципи и правила. Без да съобрази, че те са още в 5-6 век преди Христа!

тези от върховния комисариат не вземат първо да дадат пример-да приберат по 2-3 семейства мигранти в собствените си крайградски вили и имения?А може и в огромните си жилища в градовете?

Къде са коментарите на тези които вчера плюха по статията на Боян Чуков- някак днес не мога да ги намеря сред коментиращите проблема в тази статия. Или ще кажат, че двете статии пишат за различни теми? Ами ако пишат за обратната страна на същият проблем, или не желаят да видят всички аспекти на един проблем?

Да излизаме от Негърския съюз!

Карайте ги още, а после се чудете защо Каталуния така прави. Ако така продължи и други след Англия и Каталуния ще има.

В края на годината Демокрасито настъпва с пълни сили! Някакъв си съд у Стокхолм решава руско-украинския газов спор, някак съвсем неочаквано в полза на Окраiна, ООН започва да пренася африканци от Либия в Италия със самолети, понеже по море е много по-рисковано, по-некомфортно, па и загубите са по-големи, а така със самолети са му фанали цаката на проблема с твърде малкото цветнококожи в Европа явно, и за капак главатарите на баш Демокрасито решили вече официално да доставят оръжия на Окраiна, не че досега не са, но е било НЕофициално, съвсем друго е! Облаците се сгъстяват. А у нас хватката на бацко-протестърската банда, окрилена от тези демокраси победи, се стяга около малцината все още дишащи... Какво друго ни остава, ами друго освен да се молим, както са правили нашите прапрадядовци и майки, дядо Иван пак да победи всичките тия бесове и уроди и пак да дойде да ни спасява, май това е......

Методично унищожават Европа.

Какво стана та нещата се обърнаха на 180 градуса. Преди същите народи бяха малтретирани, ограбвани и избивани от сегашните им радетели. Първо бежанците от война започнаха да приемат, а сега и от други райони където няма война. Има причини които засега се пазят в тайна. Май нещата опират до скорощното пристигане на Нибируанци и колониалните държави ще бъдат изправени на съд. Бързат да компенсират с положителен актив, но надали ще им бъде от полза.

И ЗАЩО В ИТАЛИЯ?????????? оонето не мисли ли, че ТЪМНОЗЕЛЕНИТЕ са направо за сащ?

Понеже сащ отдавна не е християнска страна.

Отвратително, вече сами си ги карат. После ще кажат да вземем няколко че така е справедливо. Тръмп вдига стени с Мексико а ние показваме тъпотия и глупост. Ясно че шефовете в ЕС не са добре с главата. Тазичерна сган не става за нищо.

Питат редактора на Плейбой: - Вашето списание излиза ли поне в една мюсюлманска държава? - Да... Във Франция.

Чудесно! И Европа вече заприлича на кофа за смет! Що има сган някъде, я транспортират тука - вече и със самолети. Последиците ще са жестоки за Европейците, съсипват ни!

Вчера или онзи ден прочетох статия по норвежкият интернет, че синът на Кадафи е освободен и ще се кандидатира за избори. Така или иначе, вземеш ли на една държава младото поколение то е равносилно на това да и отнемеш бъдещето.

дира я пусна тая новина преди една седмица. на български. и какви млади поколения са им взели на тарамбуките? плодят се като хлебарки, което им един от главните проблеми, и сега това го стоварват на гърбината на европейците.

Това плодене като хлебарки както пишеш едва ли им е проблемът- нали вида с такова плодене как се оформи правителството в Македония. Явно всеки си казва- проблемите са само при съседа и забравя че ще дойдат и при него.

От брегова охрана станаха брегова заплаха.

Тук нашите каналджии се мъчат с джипове и бусове , техните направо със самолети ги карат.

Не си прав - Фронтекс ги прекарват с кораби. Можем да се "гордеем", че и наш кораб участва в тази "благородна" мисия. Скоро рапортуваха за 300 превозени бежанци, от Турция до Гърция. Даже искат да строят още два такива кораба - да возим касапите, канибалите и изнасилвачите от Близкия изток, на наши разноски.

Джихади Джон се обажда на Доналд Тръмп: - Тръмп, имам за теб две новини, една добра и една лоша. С коя да започна? - Давай с добрата. - Реших да се предам! - А лошата? - Идвам със самолет!

По това време вече обядват със спагети болонезе. После и кана червено винце с прошуто.Някак си е европейско,нали? Наздраве ЕС.Евала. После да им построите и джамия да има къде да благодарят на шефа.

Гяур, ти май искаш със свинско(прошутото) да ни храниш!

Като чета, повечето не си дават сметка, че тази сган ще бъде въоръжена, в едно близко бъдеще. Основно по пътя на наркотика, от американската база в Бондстийл, Косово. С помощта на шиптърската мафия.

Сирия, днес, ще ни се види, като Швейцария, днес с това, което предстои в Европа.

всъщност, абсолютно всички нормални европейци вече си дават много ясна сметка какво се случва. но продажните правителства, платените грантаджии-толерасти и продажниците от централата на ес продължават да съсипват континента и да изпълняват плана сорос-калерги! и как европейците да не си дават сметка, след като ТЕ ПЛАЩАТ СМЕТКАТА и след като орките вече са плъзнали навсякъде и вилнеят и дерибействат ежедневно и безнаказано...

Скептик съм за процента "нормални европейци". Допускам, че е доста по-малък от 20.

Шило

Ами да ги разслевват, ама в държавите, които съсипаха Либия.

И пак ще има. Ами хайде сега да си ги разделим по квоти и да ги издържаме.

хаиде сега да си ги хранят да си ги дондуркат пак те после за благодарнист ще им се.ат на главите

Кой разбута арабите-гринговците, а сега бежанците на Европа, а петрола за САЩ! По "братски"!

- За какво са виновни представителните политици? - По-добре питай за какво не са...

нали не сте забравили.

Баси, или аз не разбирам или италианците. Вече дотам стигнахме да ги караме директно със самолети, че малко са ни тук. После ще кажат да ги разпределят в Европа и у нас. И това са хора без абсолютно никакви умения, хора почти животни. Италианците да не ги жалим, щом самите те си ги карат у тях, значи ги искат.

ООН реши да ги докара в Европа.Тогава Европа да реши да ги закара в щаб-квартирата на ООН.

Това е фалшива новина!!! Ако е истина направо не мога да повярвам!

"Италия за първи път организира превозване по въздух на бежанци от Либия, след като беше подложена на международни критики, че помага на либийската брегова охрана да спира мигрантите да заминават с плавателни съдове през Средиземно море." Това е абсурд! ЕС критикува Италия, че защивата границата си и се опитва да спре наплива на бежанци!!! Тези от ЕС са тотално откачили!!!!

Леле мале, ЕС не може да се оправи с тези, които са тук та докарва и още. Нали идеята беше да им се помага на място далече от Европейския континент?!

Просто питам. Каква война се води в Либия?

Бе те не са от Либия, а от дълбока африка. Драпат за Европа,но либийците ги спират в лагери. Ха сега маймуните да осерат Италия.:(

Води се междуплеменна гражданска война. Започна, след като "Ние дойдохме, ние видяхме, той умря! Ха-ха-ха!".

В Либия ходеха да бачкат хора от цяла Европа, включително и от България. Либйците лежаха на хълбок и Кадафи им даваше петродолари на калпак. В един момент решиха, че искат демокрация. На ви демокрация.

Тези хора имат коренно различни от нашите разбирания за живота. По-голямата част от тях никога не са искали нито демокрация, нито лежане на хълбок с петродолари, западняците (гонейки някакви собствени цели) само им помогнаха в постигането на тая цел. Най-яркият от всички примери е Сомалия - държава в която цари тотална анархия и разруха, като местните нямат никакво намерение да променят това положение - въпрос на житейски разбирания.

Аз предлагам във всяко гранично поделение да се обособи пекарна. Тези, които искат да станат гранични служители да минават удължен курс от година и половина по хлебарство, разбира се финансиран от ЕС. Да се изпратят мисии в държавите на бегълците да се проучи какъв точно го препочитат хляба, за да може да има поне по 7-8 служители, които вместо да носят оръжие да посрещат нарушителите с предпочитания от тях хляб. Да има дежурни, които да пекат погачите, много строги отговорници по качеството на хляба, за да не би някой от неканените гости да е недоволен,... а остатъците може да се дават на пенсионери, срещу солидна цена.

В България също има жени и деца в живеещи в нетърпими условия - квартал Столипиново Пловдив. Би трябвало да пратят самолети и за тях.

Подарък от антихристианското оон за евродебилите. За празниците.

Либийците си имаха прекрасна държава със стандарт далеч по висок от този в Европа. разрушиха си държавата и сега хайде "бежанци".

Нищо не ти е ясно. Весели празници.

"Разрушиха СИ" или разрушиха ИМ!?!?!

Който не иска сам да дойде, ще го докараме насила.

Аз не съм чувал,някой любител на живите твари,да отглежда в дома си хлебарки и плъхове.Да се опитва да ги интегрира,да ги храни и даже да взима още нови,със самолет.Голяма и скъпо платена простотия.

Надявам се, че тези изтормозени и заслужили хорица са пътували в първа класа и са настанени в петзвезден хотел, докато им подготвят вилите.