17 предполагаеми терористи арестувани в Италия

Международна антитерористична операция на италианските карабинери завърши днес с арестуването на 17 души.

Обратно в новината

Коментари - 17 предполагаеми терористи арестувани в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остават само 983 терориста за залавяне от тази партида- ако приемем, че 1 на хиляда от всички нелегално нахлули в Европа тази година е терорист (към 1млн. общо досега- пак повтарям, само за тази 2015г.), т.е. 0.1% да са терористи, ви остават още 983 да идентифицирате, проследите, съберете доказателства, издействате международни заповеди за арест и да проведете акции по залавянето им. Действайте и успех :)

обръщай внимание, не се обиждат на идиотите като него.

Арестували били 17... Предотвратили били атентати... А колко резонно би било просто да не ги бяха пускали...

Отсега нататък има доста да се гордеят карабинерите с подобни акции, направо ще трябва да се пръснат ако вземат да арестуват всички талибани. Интересно . . първо ги приемат, а после ги арестуват - това не е демократично . . . !

Тоя путлерастки сайт, дето пише по поръчка на Масква... викаш само меки коментари дето са про-ЕС... ухахахахаха... смешни руски гъзели!

Кюрди в Халифата ми звучи като негри в Ку Клукс Клан. Турска поръчка.

Или накрая ще се окаже, че Офисиалната пропаганда на Министерството на Пропагандата, че Смелите Кюрди се бият смело срещу Халифата... си е просто пропаганда! На мен винаги ми е било много странно, как уж тия смели 15 милиона кюрди, дето всички ги подкрепят - така лесно дадоха Мосул на Халифата?!!

Само смърт ги оправя тези изверги

Въй, кюрди и косовски албанци...най-миролюбивите жители на планетата, долна клевета, веднага ги пуснете? :)

Стотици хиляди влязоха и продължават да влизат в Европа , тия са заловили ..... 17 ....... И то предполагаеми терористи ..... Не виждам повод за гордост и радост . Буря в чаша вода .

Те пъплят милиони мангали насам, тия хванали 17! Уау!

Дираджии, засрамете се!! Къде видяхте цинизми в изказването ми?!? Или и вие сте в кюпа на безродниците и продажниците на Европа?!? Заявих само, че ако се затворят евр. граници, няма да се налага да се издирват терористи и джихадисти!!!

Като гледам тези хора от снимката, си мисля какво представляват нашите,ако бяха тук.

хаиде стига глупости -- и кюрдите и ид вербуват хора и събират пари в западна европа. но тя хубавицата европа се бори срещу кюрдите, а не срещу ид. защо ли?

Bravo ragazzi, cosi si fa:)

Това е добре, но е капка в морето. Трябва посеместно и всеки ден в целия ЕС да има такива акции, полицията като види орки да им иска документите, да бъдат проверявани по 15 пъти на ден, да бъдат преджобвани за оръжие, за най малка нередност да се задържат, да има постоянен контрол за да разберат че в Европа няма лабаво. Пък ако им се остава, те да си решат.

БATKO

Иракските кюрди са врагове на ИД и халифата бе, малоумници. Арестувате тези, които се сражават с ИД, деа и мафиоти продажни.

ОТ СЕГА НАТАТЪК С А М О Т О В А Н И Ч А К А!!!!! СТЕЗИ ОРДИ, КОЙТО ПРЕСИЧАТ НЕЛЕГАЛНО ГРАНИЦАТА, А ИМАТ И НАХАЛСТВОТО ДА ЗАЯВЯТ, ЧЕ НЕ СА ДОВОЛНИ КАК ГИ ПОСРЕЩАМЕ В ЕВРОПА!?!?!?!?!?!? НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА!!!

ми те и доста руски орди пресичат границата бе ваньо - а от тях нищо добро не сме получили ... що не ревеше навремето?

Никакви руски орди не пресичат границата. Когато тръгнат да пресичат ти ще си с цветята и ще целуваш мужиците в устата,френетично хвърлящ се върху тях- филма сме го гледали 44-а.

ми руснаците нещо заглъхнаха ...

чети оплаквания на американски генерал Ходжес. Така заглъхнаха, че цялата американска електроника отказа в радиус 650 км от руска база. Поне научи да четеш, чукча писател.

"16 иракски кюрди и един гражданин на Косово" - днес кои се мушкаха с ножове??? Или това е по поръчка на Турция... ама в статията се говори за Халифат... пък ужким кюрдите се биеха против Халифата?

Мърша има във всяко стадо. Ще се сетиш ли сам кого визирам или трябва и да те посоча;-)?

и що са ги фанали живи? Тая димукрация ша им изиде кухите кратуни. Сега в панделата ще ги хранят, изучат и пуснат на свобода:)))

Жа ма извиняваш, ама в Россия по царско време бунтарите, комунягите и мизерниците само са ги заточвали в Сибир за по няколко години. Само Народната власт (демек Большевиките) - трепеше наред хората без съд и присъда - даже фашистите бяха по-человеколюбиви!!! Жалко че Руската монархия не е била поне наполовина жестока, колкото большевиките, че такива главорези като Сталин и Ленин щяха да им хвръкнат тиквуните и света да не страда толкова! Особено любимата ви Россия!

абе, на тебе се руския чеп ти е в устата. какво общо има русия с италия и карабинерите, бе, бейгеец?

много са жестоки большевиките, спри се навреме, че голям к*р те чака

Ето така се работи- с мозък, дългосрочно, ефективно и целенасочено! Да вземат пример ДАНС, СОБТ и МВР, а не само да искат заплати, ранно пенсиониране и максимални пенсии!

Saluti karabinieri !

косово как получи "свобода и независмост" ????!!!! по същия начин по който всички други чудовища. всички имат един и същ генезис - "ние ги правиме вие ги хващайте"

арестуват травмираните деца на мама меркел, че и се гордеят с това.. ужас!

Най-важната антитерористична операция се нарича "охрана на външните граници на ЕС"!

Направи ми впечатление термина "иракски кюрди" във връзка с терористите - същите като тези, които се биха снощи в София!

"17 предполагаеми терористи арестувани в Италия" Предполагаеми! Предполагаеми, Карл! И това е удар по халифата?! Халифа ще си върже черна панделка ... Смех, смех!

Кюрди?

кюрди-мюрди, все са мюсулмани! чалмите са мили и кротки, докато не решат да изколят съседите си.

така е, и всички анархисти са терористи също.