”Кокаинова кралица” пожела да я съдят в Италия

Петя Данова, задържана при международната операция „Кокаинови крале”, подписа декларация в съда, че желае да бъде предадена на италианските власти.

Обратно в новината

Коментари - ”Кокаинова кралица” пожела да я съдят в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си циганка,Димитрова!Като не познаваш хората,не ги коментирай,ОВЦО!

дали е жертва , обикновенно момиче подлагано за 1000 лв или прочие тржбва да баде наказана тж е толкова виновна колкото и ,,големите ,, такива,,жертви,, като неж са дори по-опасни . те са тези които провокират децата ни и ги дарпат кам пропастта. боклуци като неж не тржбва да живежт. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тя е предоставила задграничен паспорт ,ж който няма данни да е била зад граница в периода за който я обвиняват,ако е невинна и това се докаже как трябва да постъпи според вас,с държавата и медийте та дори и таки коментатори ката вас

Аз се чудя, дали за тез дурйави не се пътува с лична карта само. Ако да то задграничния паспорт нищо не доказва.

А да я съдят на остров Фиджи и да си лежи присъдата на Малдивите не ще ли?Ега ти му парцала му долен!В Китай да ги съдят такива боклуци!Аз бих ги осъдил да изплюскат едно кило от това,дето са го носили по телевизията.

И тази е невинна. И тя нито лук яла, нито лук мирисала. Българската престъпност си има клишета, които спазва поради тъпотията си. Необразовани изроди, убийци на децата ни, когато са на свобода, се вихрят и трупат милиарди печалба, а когато са в дранголника, страдат, разболяват се и стават крехки. Тази типеса не иска да я съди български съд, макар че греши - ще й лепнат условна присъда ище я пуснат да си ходи, след като даде куфарче с милионче комуто трябва. А в Италия вероятно няма да мине номера - там вече са се напатили с мафията...

ЕМИ ЯВНО НЕ СИ В ЧАС! явно не става точно така с куфарчето, щом не иска тука да я съдят...

Абе ква кралица е тая? Обикновенно момиче хванато в някое кафене и предложено му да пренесе 100 гр. срещу $1000 :)

Сигурно смята, че в мафиотска държава, като Италия (3-големи световни мафии и десетки местни) няма да я осъдят и ще и се размине.

Радакторе, къде учите "Манипулация на общественото мнение"? Не сте учил добре, такива заглавия са смешни направо :)

Тази е от така наречените "жертви". Големите трафиканти имат договорка с митничарите да не ги закачат когато пренасят килограми, при условие, че ще им осигуряват "жертви" (така наречените мулета обикновено са жертвите) с който да симулират дейност и "ефективност". Така, че не ставайте мулета - работодателите ви се обаждат от време на време да предупредят митничарите/полицията как и къде да ви хванат.

не си спомням някой някога да ми се е обадил!

......не, бе тези всичките са "невинни", "хрисими" душици и всичките са много "зле със здравето"!...като ги хванат и вземат, че се разболеят "мнооого тежко"....:-))

Нещо загубих вяра в родната ни полиция - според мен изпълнява политически поръчки. Писна ми да обясняват защо толкова години включително и по времето на борисов като шеф на МВР тези кокаинови крале и кралици не бяха закачани, а едва сега когато Европа започна акция изведнъж се сетиха, че ги има. Хвърлят се някакви глупости на медиите, настройва се обществото против тези индивиди, а истината няма значение. Не е това начина - така се прикриват съучастниците и политическите покровители на тези наркотрафиканти !

тази със 100 грама кокаин ли стана кокаинива кралица...Не се ли преекспонират пак нещата.

Със 100 е хваната, но това едва ли е единствения и път

нормално да иска там пурво присудите са много по леки и второ затворите са като спа хотели

ТИ не четеш ли? Иска там да я съдят и тука да лежи. Айде прави си сметка, при нашите корумпирани съдии с условните, как ще я оправдаят в Италия.

Дълбоко се съмнявам, че там присъдите са по-леки. Според мен, тук трябва да я съдят, пък там да лежи - затвора сигурно е по-хубав като условия. Ако всичко е вярно в статията - много странно...