Наш ТИР се удари челно в друг в Италия, има загинал (видео)

Тежка катастрофа между български и хърватски ТИР-ове блокира за часове магистрала в Италия. Шофьорът на нашия ТИР е тежко ранен, а хърватинът е загинал.

Обратно в новината

Коментари - Наш ТИР се удари челно в друг в Италия, има загинал (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ба си тъпия новинар. Как може да се ударят челно на магистрала движейки се в една посока. Не знам как се казва ,но камионите карат един след друг през 10 метра дистанция по магистралите. Явно единият е спрял, а другият не е успял и бум.

Глупости аз съм тук няма ремонт няма как да се ударят челно единият ТИР е излизал от джоб другият го яхнал на скорост и се обръщат иначе 30 км.задръстване

TIREX

дира са сбирщина от дебили пускащи "новини"

От видеото се вижда че има пресечка -някой от двамата е сгафил сигурно с решение за обратен завой и така е станало

как са се ударили челно при наличието на поне метър бетонна стена - същата е недокосната? дир-а, пак сте спали докато сте превеждали

Не се ядосвой бе авер,така е ,няма как да се ударят челно,освен ако единия не е прескочил през разделителната мантинела или бетонна стена(както е там) ама така е като това е писано от Надежда ! Само тя и Манивело ги творят такива. А моята забележка е ,като няма пълна информация и не могат да се посочат конкретни имена ..."НОВИНИ" ОТ ТАКЪВ ХАРАКТЕР ДА НЕ СЕ БЪРЗА ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ. Нямате си на престава ,колко семейства в този момент се тревожат от неизвестността за близките си...Вярно ,телефони има ,но не навсякъде има мобилна връзка.

някой е спал ама много дълбоко

Май няма мантинела по средата, ама и да имаше, то при такъв камион...

има цяла бетонна стена, около метър!

два тира челно на магистрала?!?!?! Това да не е магистрала "Тракия"?