ЕС ще осигури 300 гранични полицаи за Гърция и Италия

Страните от ЕС ще предоставят близо 300 гранични полицаи в помощ на Гърция и Италия. Фронтекс, Словения и Гърция търсят европейска подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще осигури 300 гранични полицаи за Гърция и Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, всичко прилича на поредния социален експеримент. Няма значение дали в един момент ще е възможно или невъзможно да се овладее.

da obobshtim! Turcite poluchavat 3 miliarda s vazmojnost za povishavane na sumata ili po nashenski pazarluk, gurcite i italiancite poluchavat granichni policai da pomagat!!! A Bulgariq poluchava edin golqm i topul k_r, bie se v gurdite che mmnogo dobre si branela granicite i che pomosht ne i trqbva, a nai-golemiqt paradoks e che pak q otkazaha za Shengen!!!! #EBASIMUPREEBAVKATA#

Всички са тръгнали към Германия, за това ги товарете на автобуси и камиони и ги пращайте директно в Германия. Чиста работа, нали.

Тези трябва да се хранят. Интересно с колко ще поскъпнат храните в ЕО.

за националистите в българския парламент: Свържете се с останалите подобни партии и движения в Европа, направете общ план за действие и да почваме, защото тази работа не става с 300 полицая, а в Брюксел друго не желаят да направят! Има ли националисти и патриоти у нас или такива се появяват само по избори, а после потъват в... меките кресла и влизат в безумни спорове помежду си!

"Страните от ЕС ще предоставят близо 300 гранични полицаи " Това е меко казано несериозно. Да се спрат 1 000 000 души вървящи като река с 300 полицаи е смешно и тъжно-А ГОВОРИ И ЗА УМСТВЕНОТО СЪСТОЯНИЕ НА БРЮКСЕЛ. ИЗХОД: РЕАЛНИ ГРАНИЦИ ОТ ВРЕМЕТО НА С.И.В.- ОБОРУДВАНИ С ШИРОКИ МИННИ ПОЛЕТА И ПОСТОЯННА ОХРАНА. Да се поучат от Израел-там арабите не смеят дори да се доближат до мрежите. А ОЩЕ ПО ДОБРЕ-ОТ ОПИТА НА "Г.Д.Р."

Покъртителен експеримент на американски учен. politikus точка ru/articles/60983-kak-rayskaya-zhizn-ubivaet-eksperiment-s-idealnym-usloviem-dlya-zhizni-myshey.html а за тези дето знаят английски напишете в ю-тюбе Mouse Utopia Experiment Препоръчвам на иЗперкел и Обама, заради еднополовите бракове >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Страхотно. 1973 е имало наука в Англия.

Между другото -- над 80% от политиците, които имат власт са във непродуктивна възраст. Мама Меркел например (не че може да е мама).

Cлед като видях какви орди ислямисти минават ,за какво е таз недоносена полиця ,за сгледа ли ?да си знаете вече сте курбан ,премиерите ще вземат самольота и чао ,язак че нема мислещи а само продажна сган министри и депутати. бог да прости народите в ес.

УРЕДИ!!! САУДИТИТЕ ЩЕЛИ ДА И СТРОЯТ ЦЕЛИ 200 ДЖАМИИ ИЗ ГЕРМАНИЯТА!! Да не се харчи тя, пък иди има и ЕВРА да си ги рани навляците..

От държавите в ЕС само България има опит с подобно нашествие. Ако имахме български външен министър, министър-председател и президент, те трябваше да ореват света с предупреждения и призиви за обединение и ефикасен отпор. България можеше да помогне на съюза чрез поуката от своята история. Обаче, историята не служи за поука, ами стана политически инструмент. Добре, нашите са нехранимайковци, а Меркел си го навря! Защо не се чуват българските евродепутати, които да обяснят на невежите европейци, какво се случва всъщност? И няма ли един разумен политик в целия ЕС, който да събере министрите и да се разберат, как да действат в тази извънредна ситуация?! Защо всяка държава гледа да отпрати тълпите към съседната и да гледа сеир? Същото е станало и през средновековието, бе ей! Защо всички ги е хванала политкоректната логорея и се чудят, какъв лукс и комфорт да създадат на нашествениците, вместо да притиснат в ъгъла Ердоган, който за да изтреби кюрдите, причини на Европа тази беда? Някои казват, че бившите колонии сега си връщат на Запада. Но, България какво общо има с това?! Докато англо-саксите са ограбвали колониите, българите са оцелявали при същото такова "присъствие". Защитете поне България, бе!

няколко въпроса с облекчена трудност за мутрата тъпа, проста и неграмотна, но също така и сервилна към т.нар. партньори 1. кой трябва да помага, граждани с 300 евро заплата и издържащи 1 млн. цигани 2. на кого да се помага, на тези с по двата таблета и оръжието ли 3. защо трябва да се помага, държавата ни нито петрол е точила, нито бомби е пускала, нито някого е канила, нито е поемала дългосрочни ангажименти да се излямизира, да не се зпазва конституцуята и НК, както и останалата нормативна база 4. за колко време да се помага, временно, докато траят военните действия, или постоянно 5. под каква форма да полага, парична, ресурсна, което пак опира до бюджет, и с какви средства 6. в какъв обем да е помощта, като % от БВП, който е пренебрежимо нисък на фона на ЕС-средния, като пропорция от населението, което плаща данъци, т.е. без циганите, те продукт не създават, а лежат на макрорамката, по друг критерий и най-вече по какви правила ще се определи това 7. откога границите станаха разграден двор, където патрулната служба се носи с мисъл за пачките от орките и каналджиите и защо един служител, изпълнил задълженията си, след това бива разпъван от разни джуджета-продажници атанасовци, т.нар. генерали, както и други влечуги като разни пасита-ибрици

извинете "... ислямизира..." и "... спазва конституцията..."

Frontex съобщава за УВЕЛИЧЕНИЕ със 300 ЕВРОЛЕМУРИ щата си за "РЕГУЛИРАНЕ" на бежанските потоци в Гърция и Италия.. За искания към Турция и ПОМОЩ КЪМ БЪЛГАРИЯ за затваряне на потоците от ИРАН, ИРАК, АФГАНИСТАН НИКОЙ НЕ ГОВОРИ.. Дори и МЕРКЕЛ кат ходи да са моли на ЕРДОГАН!!! СУПЕР ПЕЧЕЛИВШАТА АВТОБУСНА ЛИНИЯ НА ТУРЦИЯ - "ИРАНО-БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦИ" НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Я ЗАКРИВА???

Проклятието на Кадафи: А сега слушайте вие, хора от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропуска потока на африканската миграция в Европа и спира терористите от Ал Кайда Тази стена беше Либия... Вие я разрушавате.... Вие сте идиоти! За хилядите мигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда - ще горите в Ада! И така ще стане А СЕГА СНН ВИ ОСИГУРЯВА НА ЖИВО РЕПОРТАЖИ ОТ ПРЕПЪЛНЕНИТЕ ЛОДКИ ТРЪГНАЛИ ОТ ЛИБИЙСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ ЗА ИТАЛИЯ.. ЗА ИРАК И АФГАНЦИТЕ - друг път.. Щото вече 40% ОТ БЕЖАНЦИТЕ ЗА ЕВРОПА СА ОТ АФГАНИСТАН!!!

И нещо, което не казва. Все пак е имало и сили, които са знаели какво става и са искали тази стена пред Европа да падне. А след стената - меки китки и клишета от селски вечеринки.

просто си събери икономиките на ЕС и КИТАЙ.. И ги сравни с тази на САЩ!!! Пък си събери след това - КРЕДИТОРИТЕ ОТ ЕС И КИТАЙ - ПАК НА САЩ... И си става ясно - КОЙ Е ИСКАЛ И И НА КОЙ МУ Е БИЛО ПО-ЛЕСНО ДА СЕ РАЗПРАВИ С ЕС!!!

ДА ТОВА БЕШЕ КАЗАНО ОТ КАДАФИ !!!НО ЗАЩО ЛИ САЩ НЕ ГО ЧУ Е СЕГА ЕВРОПА НЕКА СИ ПОЛУЧИ АДА !!!!КОЙТО САМА СИ СЪЗДАДЕ !!!!!

Чуха го много добре. Освен това, в САЩ и ЕС знаеха, какво правят и нарочно го направиха. Това чудо не дойде от изневиделица, то е план. Ако беше само недалновидност, сега ЕС щеше да се защитава, а не да разпределя квоти за заселване на ислямисти.

Напротив, САЩ го чуха и точно това направиха, разрушиха Либия, за да наводнят Европа с орки. Европа никога вече няма да е силна, тя ще е напълно подчинена и зависима от САЩ. Смешното е, че европейските баламурници ги подкрепиха

Какво и дойде на главата на Европа? Канцлера Меркел с нейните изцепки ги настърви като мухи на мед, който не е мислил да мигрира и той решил. Зимата идва. На палатка кара ли се? Вече има искане" Мамо Меркел студено ми е" " Не искам тоалетна в двора" Немско село с 300 жители, ги накарали да приемат 1000 мигранти. Ще станат големи разпри. Искаме охолин живот, длъжни сте ни. Искаме джамий. Искаме шериат. Как да стане? ЕС се оказа далеч, далеч от това което трябва да е. Просто сбор от много, много различни държави, без ясно визия в момента.

А каква е задачата на Върховния комисариат за бежанците към ООН? Колко броя араби и негри трябва да разселят из Европа?

От два до пет милиона новопристигнали мюсюлмани са достатъчни да се води деструктивна политика в Германия в близката петилетка и ще се отрази на целия ЕС. Другата крайност е възраждане на национализма , който сега е доста (учудващо) добре подтискан. При едно въздигане на райха би довело до противопоставяне със САЩ. Какво целят всъщност.

И всички в ЕС да чакаме да се възроди национализма на германците?! Във всяка държава има национални движения. Мен ме учудва, че дори тези движения не се сещат да се обединят при тази извънредна ситуация. Това е цивилизационен проблем, а не на отделна държава. Вместо това всяко си прави протести в отделните държави, за да е по-лесно на местната полиция да ги бие.

зле ще свърши тази история и ЕС е в капана на собствените си двойни стандарти. Същите права на човека, с които ЕС притискаха неудобни режими, сега идват лично да си ги получат тези хора... и ние им ги дължим.

Защо Меркел отиде точно сега в Турция? ОЩЕ ПО-ЯСНО ДА ВИ СТАНЕ кой забърка и не ВИДЯ БРАДВАТА.. Която УСА-то наточи ОЩЕ С АРАБСКАТА ПРОЛЕТ И ЗАТВАРЯНЕТО НА МЮСУЛМАНСКАТА ЯКА ОКОЛО ЕВРОПА.. За ОНОВА ЖЪЛТОТО ЗНЕМЕНЦЕ С ЮМРУЧЕТО иде реч. ДЕТ СА ВЯ И ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ОТ ХУИ-чките УЖ НАШЕНЦИ.. А всъщност - обикновени МАЙЦЕПРОДАВЦИ..

Връщат се всички обратно по страните им и вместо да се издържат и им се осигуряват условия,тези пари да се дават на страните им.Това е .Но сатанинската цел е да се унищожи християнството .Да се ислямизира Европа,да настане хаос,да ни върнат в първобитно-общинският строй с цел контрол ,защото тези примати които нахлуват ,те са фанатизирани ПЛЕМЕНА,те не са държава , а племена враждуващи по м/у си.Неопитомени номади и необуздани религиозни колячи.

Ние нямаме граница ама можем да пуцаме !!!!! браво на нашите граничари народа е с вас !!!!!!

За сега Европа нищо не прави за да спре милионите бежанци,които навлизат в ЕС!!!! А с тях навлиза всякаква паплач,джихадисти,изнасилвачи,убийци,главорези,малоумници,камикадзета и много малка част нормални хора,но,след,като са се омешали в тълпата вече всички изглеждат еднакви!! 90% от нелегално влизащите са мъже на възраст от 18 до 40 години! Няма нито един гладен,всичките имат пари в тях си,колкото една едногодишна средна заплата в България! Масово на групите са раздадени таблети и смартфони с GPS устроиства за да следят пътя и да знаят,как да стигнат до крайната точка,до,която са изпратени да отидат от някого!!! Това значи,че бежанския поток е организиран!!!! А щом Европа не прави нищо за сега за да се справи с бежанската криза и Меркел зове постоянно ,че ще ги приема,то това значи,че и самият ЕС е намесен в целия процес!!!! Лошото е,че това ще доведе неминуемо до конфликти на верска основа,защото тези,дето влизат са отрицателно настроени към християнски свят! Още по лошото е,че това европейските лидери го знаят и продължават да си траят,което значи,че всичко се организира,за да има след това хиляди конфликти,обедняване на народите и заставянето им да повярват,че някой ще дойде в един момент и ще ги обедини и управлява в името на мира! Колкото и мистично да звучи,този някой дето организира всичко това в момента ще дойде и ще управлява света ,като ще измами хората,че е в името на мира,а то ще е в името на унищожението на света!

трябва моментално да подадат оставка, за да се спре тази лудница- Асад и Меркел!

Вчера гледам по Господари на ефира заловени бежанци... Всички здрави мъже. Продали имотите в Афганистан и айде в Германия, заветната страна. Сякаш някой им наливал в канчето, че това е свещенна цел. Не знаят как изглежда Германия, но трябва да отидат.... и повечето мъже. Много мътна история. Смърди та се не трае, а после ни разправят , че няма конспирация, привижда ни се.

Това с продажбата е още по-интересно. Кой купува там, окъдето всички искат да избягат?

при камиона със задушените стана ясно каква е "структурата" на бежанския поток - 49 мъже, 8 жени и 4 деца! Тогава нямаше как да го замажат... И оня ден нашата набедена министърка на МВР забеляза "особения профил" на групата край Средец! А това се виждаше на всички снимки за "бежанците" без да се налага човек да има министерски поглед

дкми

Вместо да ги стрелят, те ги "посрещат"? Хайде сега.... решение на проблема винаги има!

ВНЕСЕТЕ ЗА МАЙМУНИТЕ И БАНАНИ

Вече са открити няколко контейнера с оръжие под прикритие на "хуманитарна помощ за бежанците". Единият е съдържал 5000 пушки помпи, удобни за водене на улични боеве.

Орландо да си гледа флмите. Като са му толкова мили бежанците, да им намери място в своите имения!

Ние защо не сме поискали помощ? Присъствието на чужди граничари би намалило и значително съмненията, че някои у нас се занимават с трафик.

и да секне делаверката ли?

Я прочети къде са пратили полицаи. Те са в центровете, които разпределят бежанците по страни. Не са на границата. Изобщо който разгражда границата си и не я пази е престъпник.

Европа да е готова да посрещне още 1-2 МИЛИАРДА ислямисти от по света и у нас.

Бежанците като марокански скакалци опустошават Европа!Докога ще наблюдаваме това без да вземем мерки?

Ако в Гърция само влизат 8000 на ден, то през Италия, Испания и България общо, сигурно са още толкоз. Това означава 5-6 милиона годишно. Т.е. все едно всяка година в ЕС приемат нова държава колкото България. Само дето България я приеха за да я ограбят, а тези ги приемат за да им плащат.....

Мен Сърбите много ме радват. Никакви огради няма да слагат, даже са уредили и транспортен коридор към западна европа, за да им се мотаят в държавата разни джигити и да им се расождат по горите и сукаците, както у нас. Сега Сърбия ще си го върне на запдняците за бомбардировките

И отново както е видно Извън ШЕНГЕНСКОТО пространство да си гледа работата. Същото е и в НАТО

Ами ЕС всъщност за какво е? Да налага санкции и да получава огромни заплати ли? Намърдали се на хубаво местенце и не искат да станат от столовете. А тези дето всеки ден са по границите, записват и настаняват бежанците вече с години, за тях някой мисли ли? Къде са правата им?

Да са минали курсове по стрелба с рикушет.

"Бежанци", "мигранти" или просто нашественици и ислямски терористи.

ЕС да започва ударно да строи огради по външните си граници, че напролет наплива от хлебарки ще е още по-голям.

Ужас.8000 на ден и още ще дойдат.

България ще осигури 3-ма стрелящи с рикошет под мостове гранични полицаи за Гърция и Италия.

Специално гръцките полицаи много ще се радват на такова попълнение. Да има кой да превъплъщава в реалност желанията им.