Ердоган отиде при папата, пазят го 3500 души

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган е на официално посещение във Ватикана по покана на папа Франциск при изключителни мерки за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган отиде при папата, пазят го 3500 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Официално Ню Йорк Таймс потвърди това което Кюрдите казаха още преди 2 седмици. Животните Главорези от Ал Зенки са част от турския башибозук в Африн. Тези изверги обезглавиха 12 годишно палестинско дете което преди това брутално са измъчвали. Гадните им усмихнати физиономии от селфито ги има из нета. Срам и Позор!

Пишете в Гугъл "ал Зенки" и се наслъждавайте на извергите на Ердоган. Папата дали го е гледал това видео. Селфито е потресаващо - усмихнати главорези с 12 годишната им жертва. Горкото дете! Това никога няма да го забравя.

Официално Ню Йорк Таймс потвърди това което Кюрдите казаха още преди 2 седмици. Животните Главорези от Ал Зенки са част от турския башибозук в Африн. Тези изверги обезглавиха 12 годишно палестинско дете което преди това брутално са измъчвали. Гадните им усмихнати физиономии от селфито ги има из нета. Срам и Позор!

Точно сега е най неподходящият момент за подобна визита. Докато турската армия бомби отрудени селяни, а ислямизираните му милиции колят и насилват Смелите Кюрди... Анатема Ердоган!

Хитър е Султана ! Възможно е турските части да застрелят американски инструктори в кюрдски униформи в маслинова клонка, затова Ердоган е отишал при светия отец да се изповяда предварително. Дали ще получи опрощание ?

зависи от размера на индулгенцията

Султанът - Баш Манаф е на гости при Папата а от народната любов го пазят 3500 евнуси...

Дали Папата ще погали по темето и тоя изрод .....

Аллах със цялата си 3500 горили охрана.

този се подготвя да владее европа и света

този папата говори и прави странни неща

НЯМА ДА ИМА БИРА, ДОМАШНА РАКИЯ И ВИНО! НИЕ СМЕ ГЕНЕТИЧНО РАЗЛИЧНИ И НИЩО ОБЩО НЯМАМЕ С... ЩЕ БЪДЕМЕ ОБРАНИ ПО МОДЕРЕН НАЧИН..

МОСАД нещо се забавиха с ердоганчо..... още е жив.... Дали има букмейкър който да приема залози кога ще го думнат феса???

За какво ли му е нужна толкова голяма охрана на тоя добър човек!?!

и 35 000 да закара, не са решили не са го гръмнали точно па в Итали.

малииий много гавази и заптиета бре ?

Съработниците на сатана се събрали на съвещание...

Надявам се срещата да бъде ползотворна. Папата може да приеме Исляма

ха ха Мелиха добро да е утрото и добър да ти е деня.Но по темата а ако султана приеме християнството па макар и католическото ти ще го подледваш ли и ще хвърлиш ли фереджето леле па може и да си Убава па да се криеш зад него :) ?!

Лъжливата си вяра - изобретение на сатана - дръжте я за себе си. Не я натрапвайте силом на другите.

Исляма е създаден от римокатолиците. По същество е римокатолицизъм - езичество, митразиъм, идолопоклоничество, адаптиран към страните от близкият исток с цекл да се спре разпространението на Божият светлина в света чрез измама и насилие. И двете религии се покланят на хора ил;и бездушни творения на Господа. И дветеакцентират върху чувствата и осезаемите неща. И двете проповядват спасение чрез дела. Но чрез дела никой човек не може да се спаси, защото по никакъв начин грешния човек не може да изкупи цената на своите грехове. Правдата на грешника е като изцапана дреха. Не може да предложи нищо друго на Бога от Който сме получили всичко добро даром, за да получи вечен живот, освен любов и вярност. Затова ни е нужен изкупител, който да изкупи наширте страи грехове, заради които трябваше да умрем. Жертвен агнец без недостатък, Който е без грях в мисли и дела. И който дойде на Земята в тленно човешко тяло за да проповядва словото на Отца с думи и дела. Исус Христос е нашият свят Създател, Поддръжник и Спасител, без който не можем да направим нищо за нашето спасение. Той е пътят, истината и живота. Никой не дохожда при Отца освен чрез Него. Той съчетава цялата пълнота на Божият съвършен и красив характер.

От известно време ти чета писанията и забелязвам, че за кадъна имаш прекален правилен български .... Или вземи да си коригираш малко правописа и изказа, или и други хора като мен ще вземат да си помислят че не си туркиня....

гергана и гери също са мелиха

Само Сергей Антонов липсва и някоя журналистка с "О" да отрази епохалното събитие. Нали много го обичат, защо го вардят толкова, да не избяга в Италия ли? Или да си нагледа вилаетите и прибере наемите?

Ще целуне ли ръката на папата , като правят другите ??

Леле! Тоя да не е решил да се покръсти?

По-скоро ще обреже европейците...

някой пази ли папата?

само швейцарската армия и много цивилни сащанци.

беше напомнянето - среща турчин-папа