Мафията заливала САЩ с фалшив зехтин

Италианската полиция разби престъпна група, която изнасяла некачествен и стар зехтин в САЩ, а го продавала за екстра "върджин", предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мафията заливала САЩ с фалшив зехтин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А у нас какво месо/с колко солена вода/, какво млеко/с колко млеко на прах/, какво сирене, какво олио, зехтин, какви месни и зеленчукови консерви и т.н. стоки се продават? По Татово време на Женският пазар имаше лаболатория, която ежедневно следеше за нитрати, нитриди в зеленчуците, а сега?

Внимавайте да не ви пребутат такъв в кварталните магазинчета!

С 10 тона - не само са залели, а направо са потопили Щатите във фалшив зехтин. А тук как е? Или като не пише на западните сайтове, че е по-зле, няма как да го напишете вие?

"престъпни банди са принудили над 100 000 италианци и мигранти !!! да работят" - мафията е накарала мигранти да работят? Заслужават награда!!!

САЩ имат проблем. Да дойдат да почерпят опит от нас. Тук мафията владее всичко. Фалшивият зехтин сама тя си го внася, одобрява и го продава и нямаме никакви проблеми. Ако случайно някой сигнализира за нещо, освен медиен шум нищо друго не се случва. И така живеем нашият щастлив, спокоен и безпроблемен живот, дерзайте!

то в САЩ квото и да им продадеш -всичко ще изядят.Глад за купони настава за значителна част от бионаселението.

Ако в САЩ са хванали, че някакво количество зехтин е фалшиво, то нашият сигурно всичкия, който се продава е такъв. Аз зехтин по 10 евро за литър не съм виждал да се продава в БГ. Иначе половината от всичкия на пазара е 100% Екстра върджин, вервайте им! ;)

Има един итересен израз в новината. Зехтина от кюспе известен у нас като Помаче струва 1/10 от зехтина Екстра върджин. У нас Екстра върджин струва от 10 до 20 лева, ама Помачето е от 7 до 12 лева, вместо 1 -2 лева примерно или айде 3-4 лева

Да бе, я да не проверяват само киселото мляко и сиренето, ами да почнат и зехтина. Но после и да публикуват марките, не само да отчитат и бройки.

Застрашили са сериозно националната им сигурност. Що не дойдат у нас да видят какви ментета пробутват за екстра върджин па тогава да разследват.

Фалшив зехтин се продава ежедневно в България в почти всички вериги - да ви подскажа ли една марка? Например Агр..ти в Ка.....ланд.

КАУФЛАНД е най-долнопробната верига. Беден човек-брашнян чувал - и те добре го изтупват (от парите му). Политиката им е да продават боклуци с претенции, че са много евтини, но стоките им не са нито ефтини, нито качествени. Всичко, каквото съм купувал от тях в първите месеци след откриването им е било боклук-шоколадите им-нито вкус, нито съдържание, ключ за свещи на автомобил-счупи се след първия опит да го използвам, дъмбел-дисковете се оказаха от нещо като асфалт-хем цапат с черно, хем като ги стегнеш с гайката, се ронят, какво да кажа за някаква нарязана пастърма, която като я ядеш и ти скърца по зъбите от химикали и накрая върхът - луканка, която и кучето я отказа. Като я счупих - вътре бе с консистенция като горчица. Това преля чашата и отдавна не влизам там. Кефя се на мнението на някой излъган, който се е осъзнал.

Месо сме купували, не е възможно да се свари това месо, с едра структура, гадно, жилаво, просто си е жива гума. Та сме се убедили, че боклуци на боклуците продават в тези хоремаци.

този зехтин е все пак от маслини, макар и надробени. Нашите мафиоти го правят без маслини, от отпадъчно слънчогледово масло с оцветители. Дори под името зехтин успяват да го пуснат и в големите търговски вериги.

Голямата далавера 10 тона - 10 000 бутилки - за USA нищо, за Италия - нищо - явно и Италиянската прокуратура е като нашата , МНОГО ШУМ ЗА НИЩО , А ИСТИНСКИТЕ ДАЛАВЕРИ СИ ВЪРВЯТ ТИХОООО!

Сега същият зехтин ще дойде у нас, разреден с терпентин или нещо такова и ще бъде продаван като екстра качество, без никой да шумне. БАБХ ще спят с широко затворени очи, а хората ще ядат ла*ната...

Тези жабари могат само да се учат от нашите далавераджии. Червен пипер от стрити керемиди, сирене от соя, месо от пресовани кости и кожи, вино от спирт с оцветители и аромати, и т.н. Въобще, да идват у нас да се учат.

Оправете си правописа и уволнете редакторите си: "Арестувани са 12 души, свързани с мафията ндрангета в Калабрия бяха."

Е, ти пък сега - важното е, че няма изпусната дума, а всичките са в изречението. Пък на английски може да е звучало по-приемливо :)

нищо му няма на зехтина бе боклуци.

си мажат янките дупетата

Италианците са си такива, макар да имат много хубави неща и продукти в държавата си, винаго когато могат да те излъжат с нещо го правят. Освен продажбата на зехтин от кюспе, от край време купуват зехтин от Испания и го препродавеат в Еврпа като техен, понеже тяхния е по-скъп, по-лош като качесво и имат по-малко производство.

Щом в на САЩ са пробутвали зехтин от маслиново кюспе, на нас направо от отработено, филитрирано и овкусено моторно масло 5w40

хранят баламите с боклуци - средиземноморска диета -гранясал зехтин, но "модерните" българи го преглъщат с мисълта, че се грижат за здравето си - супер наивници

Той президента им менте за зехтина се хванали

Следваме светлия европейски пример. По-малко държава, по-вече мафия.

повече маи е без тире *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кренвиршите от месо ... :))))

Сега разбрах, защо в метрото имаше промоция на зехтин. Хубав, качествен, скъп зехтин..от който си купувам, беше на 2 за 1(плащаш 1 бут. получаваш 2). В къщи казвам на жената: имам усещането, че зехтина не е същия! А тя: И на мен нещо ми е "странен" на вкус. Та-ааа, в този ред на мисли, кой знае колко зехтин са пробутали италианските мафиотчета, не само в САЩ..а и на др. места.

Se taia

Ами където има далавера...

Kупуваи цамо Kалифорнииско, малко е по сакъпо но знаеш че е истинско.

ха ха ... и на мен ми се е случвало , направо го изхвърлях :)) и явно е имало защо . по тази причина спрях да купувам италиански ябълки , с най-високо съдържание на пестициди са . да си се оправят в италия .