43-годишен българин изчезна безследно в Италия

Италианските власти издирват 43-годишния Йордан Йорданов, изчезнал безследно на 14 октомври. Сигналът бил подаден от съпругата на българина.

Обратно в новината

Коментари - 43-годишен българин изчезна безследно в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българите по света са 20 милион а във вулгария -3 миллиона селяни така че драги ми селяни на българия не се обаждаите !!!

И този се е учил да смята така при Т. Живков или при Бойко.

И сега,каква е тази срамотия?! Българи да се смразяват с българи?! Озаптете се малко.

Бg се циганизира от послушните бг политици. За да угодят на циганията принудиха младиte хора да напуснат и заживеят в chuzhdi държави. А тук останаха малък % еродиран млад, мързелив, s vrazki и сега се вайкат. след завършване... искат ти куп неща-стаж... може да си издържал конкурса и си решил задачите, но пусти му дипломи, като не в студентските книжки... просто не им се учеше, взеха щерки на депутатки, вземаха пред очите ми 2 лева, ножиците, а и крадене в у-ще, криене в тоалетните краденето ...а сега работят в системата, банки в бг, с връзки, мамa в съда, учителка...и стигам до заключение, че пробиват в повечето случаи: нахалниТЕ, нагли, бабаити, а скромността е порок в днешно времe. наблюдателен човек съм, НО...несправедливостите...зная, че нищо няма да мога да променя, но ей така поне мъката да си излеем в чата И апелът ми към платените тролове..., като ви мързи стойте си тук и по малко с критиките по хора, които не заслужават ТОВА.. казват, че са щастливи... на запад - държанието на работодатели са на ниво, а в бг освен неграмотни, а и МНОГО нагли.. защо мисля така: тук като шофьори... трябвало е в едно турско отдалечено селце да занесат количка, нещо от тоя род. Жената е била сама у дома(неподвижна), роднините й извън бг. Х е решил(а) да помогне.. Сглобил й количката?, забавил се е не за дълго, както ми беше обяснено, но през това време жената/управител(ка) през цялото време е разговаряла по GSM, дори когато е шофирал(а) ... връщайки се обяснил случая и започнал(а) да ВИКА , колкото и глас (в процес на развод бил(а). . .

"Читателю", то бива неграмотност ,ама чак толкова............

Наистина малко е неразбираемо ...

колко злоба има в Българина !!! колко омраза !!! Вие се мразите себе си !!! То ви личи !!! ... големи патриоти се извадихте всички ... а сте готови да предадете същите тези майки и бащи за който така се тупате в гърдите , че сте останали ... това си е ваше решение , както на всеки заминал зад граница , си носи кръста ... нито сме по малко патриоти , нито нищо ... но ме е срам ... срам да кава че такива овце като вас , с малки сърчица ...са мой сънародници !!!

Пич, мн.ч. е мои, а не мой. ОК?!

Прав си .. така е .

Клавишите на "и" и "й" са много близо един до друг и това е честа клавиатурна грешка.

Къш бе, дрисло.

Е защо не ви отърва, когато ви поправят грам. грешки! Хайде с тези комплекси и не обиждай!

налазили български форум и цъкат ли цъкат минуси. Ми интегрирайте се в чуждоезичните форуми, бе, нали сте много умни, знаете езици, що не пишете там бе, мърши предателски ?!

Ама ние и там пишем. Още нещо?

Нова опорна точка върви тука: "емигранти предатели" Дерзайте фобчета! Като не можете дори и чинии да миете, плюйте поне за дребни копейки!

не работи и не мой ви изтри срама от предателството към Род и Родина. Това е най-святото, за което човек си струва да се бори. Родител и Родина не се изоставят, мърши долни ! Тва си го набийте в кухите кратуни печалбарски.

А да стоим в България за да работим за родните милионери и милиардери с които до преди 27 години бяхме рани ли? Не мерси. Ти отиди да потърсиш мед. помощ!

И на ман так ами минават един идеи да изчезна някой ден оставяйки вечно мрънкащата ми жена и децата които така или иначе им виждам очите само като ми искат пари... ама ще ме намерят да ме доят пак, като следови кучета са...

НО ИЗБРАХ ДА ОСТАНА В РОДИНАТА СИ БЪЛГАРИЯ ! ДА СИ ГЛЕДАМ БОЛНАТА МАЙКА И ДА СЕ БОРЯ ЗА НЕЙНИЯ ЖИВОТ И ЗА ЖИВОТА ВЪОБЩЕV ЗАЩОТО ВСЕКИ ЕДИН ДЕН В БЪЛГАРИЯ Е БОРБА ! ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ СА ТУК, В РОДИНАТА И НЕ СА Я ИЗОСТАВИЛИ ! ЗАПОМНЕТЕ ГО МЪРШИ ПРЕДАТЕЛСКИ !

Мършляк ...не си заминал , а си останал защото нямаш мозък за 5 стотинки вероятно ..защото в собствената си държава вероятно си неудачник , пък амоли да успееш да постигнеш нещо в чужбина ... мършляк !!!

нямал мозък, а, то щото много мозък се иска да миеш чинии и клозети, хахах, идиоти малоумни предателски алчни и лицемерни. Ади марш от българските форуми !

Ей изкарал си някое евро и го вадиш ''голям''. Хайде по-леко! Явно не разбираш какво е да гледаш болен човек и то майка! Боклук си и ако ще и на Луната да отидеш пак ще си останеш боклук!

Абе като си толкова отворен си пиши шибаното име! И да ти кажа, че мършляка си ТИ, а не този който се грижи за болен родител! А ТИ И НА ЛУНАТА ДА ОТИДЕШ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ БОКЛУК!

Никой не ти е виновен и никой нищо не ти дължи, злобен илитерат.

прав и точен. Напусналите България не знам на кво отгоре се наричат българи. Бегълци, отишли да ядат хляба на друга държава, приемат мръсни и кървави пари и доволно си ги харчат, живеят охолно и луксозно, и си въобразяват, че като изпращат /не всички де/ малко кирливи кинти на родителите си и по тя начин си изкупват греха, че са ги изоставили. Мърша долна предателска и чуждопоклонническа !

Подобни отрепки са в първите редици на национал-социалистите, комунистите и подобни диктатори. Също в редовете на тайните полиции. Като деца изпитват удоволствие да измъчват насекоми - примерно затварят бръмбари в буркани и се забавляват докато им късат краката или ги изгарят бавно с лупа. По-късно измъчват хора в тъмни мазета и лагери с благоволението на партията. Но и този период преминава - лека полека биват изметени и изритани от обществото - наистина с цената на много жертви , но слава Богу, бавно се отърваме от подобни форми на прасета ...

кои са отрепките ?

Може да му е писнало на човека и е "вдигнал гълъбите", никой от нас няма как да знае истинската причина.

Фири

Както и да е казах си мнението и държа на него. а вие ако не сте съгласни се изнасяйте още утре и вие! И без тва тая държава никога не е разчитала на плъхове нема и да разчита от тук натам.

Тези, които ти опонират, вече са се изнесли...

ЧУДЕСНО!

на Мислител са му спрели соцяла в Германия и сега я кара на амфитамин и спирт от аптеката

Фири

У гулема грешка си! сливовата е натурал от личните ми 4 сливи!

четири дъщери имаш, а честито

От както преди доста години Георги Гергов придоби ЦУМ и Пловдивския панаир, мен ме обзе едно такова патриотично чувство, един такъв истински патриотизъм да остана да живея в България, за да пазя имотите на Гергов и БСП , че още не мога да мръдна ОТ ТУК. Като хипнотизиран съм!

Фири

Да бе деда ти се у ЦУМ и пловдивския пАнаир седеше! Бегай както гледаш они те чекат с лупарата!

Фири

Кой е истински българин? тоя дето с 500 кинта заплата седи тука и маркира територия или плъховете избегали да аргатуват на жабари, франсета, инглишета и тъпи шваби? Па и да гласуват сакат! Нема! Гласувайте си за тамошните управници! ама ви не дават гражданство? Е ще поаргатувате още 10 на годинки и ще ви дадът!

Братовчед ми се върна от там без жена си, обачее с мозъчен проблем след побой с камората. Е те същото . Жена му остана на пилона.

Фири

Щом си е купил къща край.кой с къща мисли да се връща? Пачаврата му там до вчера чекне баджаци у минежупе и плюска спагети а са изведнъж се сетила за България! Тук барем човек не мое се затрие!

Е па що да не мое се затрие туканка.Я па се виж ти бе суек - жив умрел си пикоч.

Фири

Оти е земя куту една чувешка длан:)

Фири

Такава дано бъде съдбата на сички печалбаре забравили род и родина и заменили я с жабешки котлети!

тоя е излезнал на италянците с ефтини ганьовски номера и вече е зациментиран в някой строеж

Фири

търкайте бе! тоо сам се е изтъркал от България! Да го жалат жабарете, на мене ми е през уя и той и целата му жабарска пасмина!

Ти си пълен нещастник!

И ТИ СЪЩО!

Фири

и ти ма! Кво ревеш са? Докат плюскаше жабе, риголети, кастанети ти беше добро! А я съм на леб и сливова! И пак никогаш нема ида у Жабария!

Не пишете глупости, като няма какво да кажете. Може и да е избягал, а може и наистина да има нужда от помощ? --- Дир, вземете му думата на този "Мислител", че заля всички теми с... фекалии.

Тоя от снимката не го ли избраха за президент на БГ неотдавна бе.

да не е срещнал, булката -беглец от Пазарджик... както и да е... дано се открие, има дете което го чака

Фири

Така. значи че праща некпой лев на макя си и баща си докле пукнат. После и стотинка нема праща1 Децата му български не знаат. Туто ла финито с българия! И българия туто ла финито с вас! Мрете!

Ти май от обяд си злоупотребил ... Ако си прочетеш буква по буква писанието не съм сигурен, че ще разбереш нещо!

Къща в Италия не се купува лесно.Там мафията има неписани правила.Ако си сгазил лука извънземните те пребират.В Италия а работи в чужбина бил много притеснен..Дано не е това което си мисля.

троловете пишат ли пишат... за една пица кирлива..... те не са продажници

Фири

Ние искаме да изтрепеме навлеците! Що италянците да не сакат да изтрепат техните навлеци?

Само да поясня на онези оправдаващи се политиците. Немските политици вкараха Германия в две световни войни, след които не остана камък върху камък. Германците избягаха ли? Японката политика предизвика хвърлянето на две атомни бомби, японците избягаха ли? Бягат само плъховете, а капитаните остават.

Защо бе хора, защо ходите немили-недраги? Достатъчно е да си седнете на задниците за шест месеца или година за онези, които по-трудно вдяват. Изучете един програмен език и вземайте повече пари отколкото за нискоразрядните работим, които работите. В момента в България се търсят 30 хиляди програмисти при стартова заплата 1800 лв. След две години отивате на 4 хил. Бяла чиста работа у дома.

е всички ли в булгаристан на доган да станат ПРОГРАМИСТИ. всички ли ще взимат по 4 хиляди заплата???? писна ми от тъпаци

Ти можеш да си стоиш да миеш чинии...

Нуждата е толкова голяма, че ако има повече кадри отколкото места, фирми от чужбина ще започнат да инвестират и да се местят заради кадрите. Но как да обясниш това на някой чистач на кенефи.

Програмист, твърдиш че знаенето на програмен език дава добра заплата. Ако е така и ако наистина искаш да помогнеш на неосъзнати и в работна беда българи, направи го както трябва. Не може да не знаеш, че информацията в днешно време води света до голяма степен. Накратко, кажи им НЕ кой език се търси най-много днес, а кой програмен език е най-лесен за усвояване и в същото време най-търсен на пазара. Тогава би имало полза от коментара ти.

Гладът, унижението и безпътицата прогони българите по света.

Фири

На ти пари, на, на на!Ти избега и си продаде апартамента или къщата на мангале!

Демографския срив е "благодарение" на тези милион и половина млади "родолюбиви българи", оставили всичко свято и продали душите си на сатаната за пари.

Е, не всички можем да сме светци като теб и да караме на фотосинтеза и да гледаме как децата ни играят на студено в къщите ни!!

И ние като деца сме играли на студено, и се пускаше нафтова печка само за спане пък нищо ни няма!

Фири

Да ги зиколят сичките. Тва не са вече българи. Плъхове!

Демографската криза я създадоха алчните, неграмотни селяндури, дечицата на слугите на режима на БКП, които се самоназначиха по високите постове на властта в България и продължиха да си крадат, буквално от следващия ден. Нагло си присвоиха заводи и фабрики, пътища и пътни структури, земя и всякаква друга държавна собственост. Шуробаджанащината създаде условия, свестните хора да напуснат, отчаяни, в мъка по родина и близки. Избор нямаха, онези без връзки, още е така. Веднъж устроили се, няма как да се върнат. Заради шепа наглеци се изнесоха 3 милиона българи. Ще си останат само крадливите номенклатурни фамилии, циганите и турците ... Да им е честито! Нали това искаха?! Или си мислеха, че ще останем там да сме им роби?!

someone

доста нашенци се занимават със съмнителни работи в италия спецялно - сводничество, проституция, наркотици, кражби, познавах един, които докарваше крадени коли от италия до българия през румънската граница и ги продаваше у нас, как минаваше границата не знам.

Сигурно се е самоубил, защото не е дошъл да погребе майка си. Бил е на работа - да мие чинии. Това се случи на един мой познат, който шест месеца сънува майка си да го пита "Защо бе чедо, защо не дойде"!... и се обеси.

лелейй...голям си ясновидец да еа... на един твой познат така му се случило и..логично е на повечето по света същото да им се случи:)))) а на един мой познат пък му се откраднаха 2 коня....като гледам..сигурно и на този са му гепили конете:)))

Един мой познат е голям директор и не може да се прибере от командировки по света и чат пат си тръгва със сувенир свирка или масаж... Та и аз чакам...

Според статистиката на 1,8 млн. "българи" в чужбина им се случват толкова нещастия колкото на 7,3 млн. в България. Защо ли?

Първо почваш с Господ си знае работата, после с някаква измислена статистика! От изказването ти до момента си правя извод, че 1во - живееш в някоя дълбока, българска провинция, където кротко си мишкуваш и тайничко си мечтаеш да не те достигнат нещастията за които говориш и 2ро- не ти е кеф, че си мишка, но се успокояваш, като ей така нещо лошо се случи на друг! Пълен нещастник!

Фири

Това е италианец с къща в Италия. Да тъжно е, че се е затрил или са го затрили но честно казано въобще не ме интересува.

Както и никой не би се заинтересувал ако ти изчезнеш..ама никой:)

Не, слабо-Мислител, това е БЪЛГАРИН, който живее в Италия и има къща там. Това че обитаваш осмърдяната си панелка и не си мърдал по-далече от Враца, не те прави по-българин от него!

Сега плъховете пак ще почнат да сочат парите. Не разбрахте ли, че и трилиони да пращате България без българи е мъртва и циганска държава.

А ти колко българи "направи"?

Още един клет български емигрант който италианската мафия се опитва да смчка. Надявам се да направи невъзможното да се отскупне от тях и да се завърне обратно при семейството си

Все едно ми говорите за някакъв чужденец.

някой хора са още в 50 те на миналия век с пещерния комунизъм