Коментари - Съдът пусна само двама от задържаните при операция ”Шок” | dnes.dir.bg
назад

Съдът пусна само двама от задържаните при операция ”Шок”

Съдът пусна двама от задържаните по време на операция "Шок", но остави други близо 20 души от групата в ареста. Общо 57 души бяха арестувани у нас, няколко държави от ЕС и САЩ по искане на Италия.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна само двама от задържаните при операция ”Шок” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Акциите на Р. Петков са свързани с разни кръчми и свършват във някой фонтан...

СТРАДАЛ от остро психическо разстройство....иди докажи .....кучетата си лайт кервана си върви.....протеста за тока излезнаха 90 човека...гърците кръв проливат...докато не се вдигнем всички и да се пролее кръв промяна няма да има ще си ни мачкат как си искат разберете го....египет и либия ли са по мъжкарите от нас ....та ние пуки ли сме ???????????? тъжно но факт докато не се пролее кръв на протести срещу скапаняците....няма оправия...като дойде една гръцка баби4ка да се грийи за наша баби4ка срещу половината от пенсията на Българската старица елате ми се бадете защотото в Гърция не говорим за Италиа и тем подобни...в Гърция отива наша старица да глоеда техна срещу 500-800 ЕВРО !!! което е половината пенция на гръцката старица !!!!!!!!!!!!!

ЗА ОСТАНАЛИТЕ НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ БЕЗУМИЦИТЕ ИМ СЛЕД СТРАСТБУРГ

За европейска заповед за задържане? Не се бой, миличък! Никой нищо няма да ти вземе..

Нещо секнаха плюещите във форума.

За нашият съд - ясно. Правилният въпрос, е защо нямаше подобни акции, с участието на ЕС и САЩ, по времето Румен Петков. Колкото и да са "криви" сегашните, са една идея по приятни.

Оня от дангалаците,който страда от "остро психическо разстройство" ,защо не е в лудницата,а е оставен да вилнее свободно? А също и от хепатит,за което задължително трябва да е в заразното отделение на някоя болница.

Що само двама? Пуснете и останалите хорица може да са с "увредено здраве". Отчитане на дейност нищо повече.