Властите в Германия и Италия разследват ислямистки заговори

Германските власти са арестували 19-годишен афганистанец, заподозрян че е участвал в боеве на страната на талибаните, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Властите в Германия и Италия разследват ислямистки заговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновни са всички, които ореваха света заради клети афганистанци, иракчани и др. бягащи от война в Сирия. Не са толерантни нито солидарни, нито човечни, подлагат народите си на терор и живот в страх, защото ордите са по-важни.

Драги патриоти от БСП и ДПС, кажете сега какво да се прави с евродепутатите от БСП и ДПС, които са гласували резолюция за подкрепа и насърчаване на емигрантството? А дали вашите партийни централи нещо са ви лъгали, юздите ли са изпуснати, кой има думата в тези партии? Ко правим? Нещо вашите май ви играят в гръб, а?

Че тя не само Германия, ами и целия ЕС е вече пълен с талибани, а германците били арестували само един! Ама как пък да арестуват повече, след като всички са там по покана на баба Меркел и са пратеници на християнина Барак Хюсеин за да облагородяват християнска Европа?! "САЩ създадоха талибаните и изоставиха Пакистан, казва Хилари" ("US created Taliban and abandoned Pakistan, says Hillary", Feb 01, 2016 10:57am, Dawn (journal), така че всички талибани са с US-имунитет!

Хак да вие! Нали поканихте в Европа цялата сган от Азия и Африка.

ЗАЩО евродепутати от БСП и ДПС /социалистите и либералите са се съюзили в ЕП/ гласуваха за това постоянно да се приемат всякакви мигранти ?

И при нас ги има, нали нашите дебили превърнаха държавата в разграден двор, който иска влиза и излиза, без документи, откъдето му е удобно, няма визи, даже ги обгрижваме талибаните, настаняваме ги, храним ги, даваме им джобни, лекуваме ги като се сбият. Но нищо, ще дойде видов ден и тези същите ще ви колят както сте по бели гащи уважаеми т.н. управници.

Интересно как ислямисти живеят нормален живот на социални помощи, че дори успяват и да изпратят пари към организацията си в Сирия и Ирак.

Европейците заслужено ще хапнат исляма след като сами се отказаха от християнството и станаха атеисти.

Наближават големите християнски празници!какво ли са подготвили "мигрантите"???

Фойерверки!

търсили и нищо не хванали, само подозрения. А там са хиляди "бойци" на исляма в готовност. Не "спящи клетки", а "приспани" от Меркел немци.