Италия станала жертва на завистливи ”тъмни сили”

Скандалите около личния живот на италианския премиер Силвио Берлускони не са оказали пряк ефект върху външната политика, но съперници на международната сцена се опитват да използват неговите затруднения в своя полза, твърди външният министър Франко Фратини в интервю за "Файненшъл таймс", предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Италия станала жертва на завистливи ”тъмни сили” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вий га станете като Италия да ми се обадите...аде сега стягайте цървулките и всеки да оди по мегданя))))

Отдавна имаме известни връзки (май и родствени) на определени български среди с тази страна . Дано за в бъдеще да вземем само добрата част от техните примери в наше време например феноменалното съживяване на Фиат (и то по много стратегически мъдър начин) ! ...и да избягваме да продаваме краставици на краставичари (за каквито неща се говори в материала) ..... както и да съумяваме да привеждаме в приличие обществените ни лица (били те дори в златната възраст) .

Просто махнете оня нисък дърт тарикат и селски мераклия и пак ще общуват с вас на ниво! Поне не им давайте поводи и извинения да ви изолират, пък тогава приказвай и действай! Естествено, че на северняците им е по-удобно да има само една тръба, за да не може Путин да си играе на стрелочник на другия и край.

Skoro edinstveniat pravilen hod na Berluskoni, shte e da pochine

Вместо да се оправят с мафията те се чепкат за дядката...