Историческо споразумение предвижда специална защита за 30% от планетата

Отправя се призив за набирането на 200 милиарда долара за биоразнообразието от различни източници до 2030 г.

Обратно в новината

Коментари - Историческо споразумение предвижда специална защита за 30% от планетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да защитим биоразнообразието на видовете ще трябва да ликвидираме 50% от човечеството, защото те ги ловят и изяждат, т.е. са особено вредни за биоразнообразието.

където 30% от територията е обявена за резерват. Ама там не е сън, ами наяве.

37 милиона е като 37 човека в България

Поредното броене на мухите срещу "скрома сума" от свои хора

Не се напрягайте и споко ! Нищо от това няма да има значение завалят ли атомни бомби. Без паника моля ! живота на планетата ще оцелее поне на бактериално ниво.

Вий че ми кажете, и Натура 50000 да направите пак че булдозя и бетонирам

Другите 70% сте незначителни. Добре, че аз влизам в първите 30%. Ако ми се подмаже някой може да му дам да олиже кокала след мен, но не повече. Работете пчелички.

Лакоми сребролюбци тролят оФце идиоти .... За изчезването на динозаврите не са виновни хората За изчезването на мамутите и съблезъбите тигри не са виновни хората За изчезването на хиляди видове от последния ледников период пак не са виновни хората За затоплянето от последния ледников период хората нямат нищо общо Да се бориш с природата е да хвърляш пари на вятъра ... в случая буквално, ама оФцете плащат сметката.

За мамутите помисли пак. Смотльо.

Макрон летя до Катар за полуфинала. После летя и за финала. Това е "спасяването на планетата" - едните с частните самолети напред-назад, другите в резерват, че и ще платят сметката.

ТО И БЕЗ НЕГО ЩЯХА ДА ЗАГУБЯТ...

Да се забрани отглеждането на кучета-те ядат храната на хората !

айде Тома Белев пак ще усвоява милиони

унищожителите на света ще правят защитени зони с идеята да контролират всичко живо в тях ? филмите на ужасите бледнеят пред решенията на идиократите

Стигнах до 200 милиарда в подзаглавието и нататъка не четох.

Меси е велик гений, титан великан! Никой не е по велик от Меси!

Човече, не изтрезня ли вече ? А и какво ни интересува някой си Меси ? Аз пуснах телевизора преди мача, само за да се кефа на наркоманските изстъпления на оня клоун от Киев, а ФИФА взе, че му би дузпата !

Хе, хе ! Глобалното затопляне е необратим процес ! Много късно се сетиха за майката Природа ! А тя е кучка - раниш ли я, ще има глад , мор и суша ! И тия докато съберат средствата, докато други ги гепат и докато трети се чудят къде са изчезнали парите и то - туйто ! Гушнахме букета ! Затова предлагам този чернови документ на ООН- то, което по предназначение е организация на обединените шпиони от цял свят , да го закачат на видно място в Ноевия ковчег, който четох, че е заровен някъде в Антарктида !

То хубаво , ама тук се говори само за пари и нищо какво и как да се направи, парите нито ще защитят някое животно, нито ще помогнат за защитата му. Мерките са важни, но такива не се изтъкват, и убеждаване на всички, че трябва това биоразнообразие да се запазва. А парите ще ги откраднат, животните ще ги избият, горите ще ги изсекат. Погледнете само колко гори се изсякоха в България за последните 33 години, и покрай тях колко животни изчезнаха, а колко се залесиха е то срещу много пари, дали има и процент от изсеченото.

Да обясня какво ще се случи и какво означава това за бедните и развиващите се страни. До сега под претекст че им помагат им крадат и продължават да крадат природните ресурси,чрез организации като уни цефт,Каритас,червен кръст в им даряват храни със съмнително качество и ГМО със незнайно за нас и тях третирани със различни химикали. Отделно за тяхно "добро" ги ваксинират и стотици милиони млади момичета биват осаткатявани и кастрирани. Това важи и за момчетата. Сега със тези фондове ще накарат корумпираните им правителство да ги държат в резервати,(гета) за да си правят с териториите им каквото си пожелаят под претекст че опазват окол на ата среда и биоразнообразието

на подчовеците и това им е много, те не работят а само ядат и се размножават

Шило

Коя пустиня ще обхване? Че, не виждам, как ще стане на друго място.

едни 200 милиарда после едни 500 милиарда...те не растат по дърветата, а са от нашия джоб! Зелените тарикати да си наврат биоразнообразието там където както знаем най-обичат да си навират туй-онуй.

От написаното следва, че до сега са били защитени 27% , а от 2030г. стават 30%

Ама ти прочете ли го изпбщо тоя бълвоч? :))

Няма ли кой да разрита това наркоманско сборище.