"Историческа среща" в Киев: Украйна поиска нови санкции да ограничат Русия да произвежда оръжие

Кулеба омаловажи тревожните сигнали от САЩ и Словакия за военната помощ за страната

Обратно в новината

Коментари - "Историческа среща" в Киев: Украйна поиска нови санкции да ограничат Русия да произвежда оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките на снимката са с намазани ски, само им трябва наклон и излитат, надолу.

Аааа, че тя Русия си ги произвежда сама, как някой отвън може да забрани на една държава, която е във военни действия да спре да си произвежда сама оръжията ? Що за идиотизми и защо въобще нито един журналист не зададе този въпрос - вие въобще чувмате ли се какво говорите ? Въобще на тази среща имало ли е поне един нормален, еднополов, образован, интелигентен, семеен и ненашмъркан индивид или цялата паплач там е от самозабравили се, колебаещи се безполови наркомани без семейства и деца ? Още какво е поискала украйна - Русия да спре да произвежда и използва оръжия, да върне Руските градове и населението в тях на фашистите от киев, за да продължат да избиват безнаказано Руски жени и деца ли ? Тотален провал на запада във всяко едно отношение, и ще става по-лошо - некадърни, некомпетентни и невменяеми същества издигнати на високи постове, за да ги управляват по-лесно - догока така и накъде ?

Казват, умри от страх, ако требе се гръмни, но не позволява да те убият. Бело ли е, кво е, но е силно, явно.

мдааа успех със забраната...колкото тавана на петрола успя толкова и тая забрана...

В тубата коментарите под клипа за срещата може да се види настроението на американските граждани относно помощите.

Тези наши некадърни политици за жалост където ние сме ги избрали не четат ли какво мислят техните избиратели и вземат обратни решения като не се съобразяват с мнението на народа За това на следващите избори вън от политиката От нас зависи

гранати и да затвоеиш вратата н тия продажни антиевропвйски американски марионетки отрвпки.

Това е среща на евро фашистите с укро-фашистите.

Мъпет шоу

САЩ губят интерес. В Кииф няма воля за победа. САЩ не могат да бъдат лузъри и ще се оттеглят от авантюрата. ЕС ще заплати банкета. Друга логика няма.

ЕС продължава да подкокоросва украинците да се самоубиват. ЕС предизвика конфликтите в Украйна през 2014г. и сега предстои да си плати сметката. 5млрд са твърде малка сума за това. Финансирането към Украйна ще продължи поне още 10 години, като междувременно ще трябва да ги вземат и в организацията. Украйна ще бъде вкарана в ЕС по необходимост тъй като поне още 10млн украинци ще се насочат към Германия като бежанци. ЕС ще заплати и възстановяването на разрушената инфраструктура в Украйна, което ще е процес който ще продължи поне 20 години.

Ще ги вземят в съюза под името Нуево Окрийна и по-специално земите назапад от Лвов. Пак някакви сметки без кръчмар. То бива пропаганда ама вашето е осиране.

значи ша има далавера...20г. ще се крадат парите на гражданите в ЕС под предтекст че възстановяват Украйна...и накрая Украйна ще си е същата кло..ака

Успех на русия.

украйна няма ли най-сетне да си ЕПЛ?

Този си фантазира

Кво стана Зеленски по важен от президентите на Германия и Франция . Нарежда какво да прави Европа.

“Целия свободен свят”. Е, какво свободно му остана на този т. нар. “свободен свят”? Кой вярва още на тия работи? Смях!

Тия съвсем са изкукали Да забранят на Русия да произвежда оръжие и то по време на война То бива истерия ама това граничи с глупост

Като си представя, че една селска пръчка от България е ,,европейски лидер,, и присъства там! Хора, кой ни управлява? Слупайни мърли, харесали се на перверзни старци да ги издигнат! Безмозъчни пионки!

Както пееше Милена: " Искам, искам, искам ...и все така заспивам."

Ха- ха.... Усрайна била искала..... Ами да си иска..... Смешници със смешник....

И тези около него също!

Според англичаните, които може да са всякакви но не може да им се отрече че са изключително хитри и пресметливи и чифудските пинизи не вървят при тях, много по рентабилно е да се плати еднократно таксата за напускане на еврейския съюз, отколкото да шепа измислени герои да опоскват държавата и да налагат безумни правила.

Н дедо Борел кинескопа му отдавна изгорел. И на дедо Бидон също.

Русофилите нека си говорят колкото си искат, милиардите за Украйна ще текат! А най-хубавото е, че тези милиарди са и от техните данъци! :) Един вид помагат на Украйна - много добре :)

Искаш ли да те забременя през гъза?

Помощта е и от твоите деца или внуци, идиот. Дано нямат какво да ядат

направо ша текат...те още при БайПън започнаха да спират...рижавия спече ли изборите Украйна я пиши бегала... а и дори ФАЩ натискат наркомана че требе да се правят избори...при които наркото заминава в коша....

А ние тук търпим шепа идиоти да ни клатят ококорени!

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами... ------ https://min.lc/medbg

Само това ще им остане! Снимка и спомени:))))

Тия са големи шегаджии!Войната реално е приключила.

Хора, представа си нямате, че в Русия няма ето така да си споделят мнението хората, там това е невъзможно... И пропагандата е толкова мощна, че е способна да обърка и мислещ човек... И ми е страшно жалко, когато чета коментарии на защитаващи войната и злото....а да е спрямо нас това, а?

Да го споделяш, то е само твое! Бъди щастлив;))))!

А да ти е ЖАЛ ( не се казва ,,жалко,,) за руските деца и хора в руските области? Риторичен въпрос. Говедата нямат чувства

Явно този който представа няма си ти. Почни да четеш малко достоверна информация. Но започни от 1945 г. Може и да се размислиш. Или я отиди до Лондон и ги питай да ти дадът терминология на думата. Какво е жена. И тогава ми говори за свобода на словото и какво в Русия можеш да кажеш.

Никъде и НИКОГА досега НЕ е ставало дума Русия да е искала разрешение да произвежда каквот и да е - Така че не виждам кой от всичките тези КЛОУНИ ще и " забрани " , кой , с какво може повече да се опита да я сплашва - Ще си произвеждат и ще ШАМАРЯТ докато не започнат всички за скимтят ! "Решимостта " и " БАБАИТЛЪКА " на Украинците е вече ЖАЛЪК ,а колкото до " историческта им среща - Това си е просто последно отчаяни опитио за някакъв ФАЛШИВ оптимизъм с насрани гащи , защото никой вече не знае кога и къде ще свърши всичко това ! Европа се надява все още на Американците , те си имат вече други главоболия , а Евро"лидерите " са напълно БЕЗПОМОЩНИ и ЖАЛКИ лакеи , които скоро и самите Европейци ще ги погнат да ги тричат - защото точно натам вървят нещата ! Историята се повтаря и тези , като и онези преди 75г. пак ще се крият по джунглите за спасяват кожи , само че Руснаците няма да ги оставят този път само една стена ! Този път локацията на стената може и да е на Адрианската стена ?!

да попитам , а какво ще стане ако дадена държава откаже да изпълнява наложените им санкции? Ще ги бомбят ли?

Коя беше Украйна на ЕС, че да ИСКА? Как да не мрази човек такива безочливи отпадъци? Да ги мачка Русия и да свършва тази глупост..

Да ги бяха ударили а един куршуб всички зайци и да се приключи с този цирк...

Унищожителите на България са се събрали на цигански събор

Русия трябва да бъде отделена с желязна завеса от цивилизования европейски свят!

И това е всичко , защото ти нямаш капацитета да прецениш реалността , че точно Русия ще вдигне тази завеса , само че тя и ще реши къде ще бъде ! Колкото до "цивилизования свят " - Ако беше толкова " цивилизован " щеше да избегне това което се оказа една ПАЦУБНА за всички ЛУДОСТ , с която те не са способни нито да се справят , нито да я контролират , и сега ще са принудени да гледат през цепнатините на мечтаната ти завеса , как Изтока ще определя правилата на играта за много години напред ! АЛЧНОСТТА , ЗЛОБАТА и ПРОСТОВАТИЯ ИНАТ на същия този " цивилизован свят " ще му изядат главата именно защото самозбравили се идиоти не си преценяват силиците , като започват нещо дали могат да го довършат ! ЖАЛКО е че стига дотук , но това са фактите , и ако не го разбираш си е само в твой ущърб ! Едно е да искаш , друго е да си мечтаеш , а съвсем различно е да можеш да го направиш - Както виждаш Европа не може нищо да направи , а и на Америка вече не могат да и стигна силиците след всичките ГЛУПАВИ войни дето поведоха по света за последните 35-40 г. - Нещата вървяр към " Game OVER " !! Учи Руски или Китайски докато е време , а не си пълни глвата с глупости , колкото и да е празна !!!

Вова путката се срещна с Мобуто 3 ти

А едно танго на плаца неискат ли?

кой те фане, да те …

Украинците в кое измерение преминаха вече. То бива да си неадекватен, но това преминава всички граници. Освен да се окачестви като умопомрачение, но и ние от ЕС сме виновни, защото поддържаме тази илюзия на изключителност у украинците. На практика сме лицемери.

Минава, големият кораб минаваааа ... Както в песента, така и с Украйна, всяко чудо за три дни. Стана им твърде скъпо на тези търгаши. А дядо ти Слийпи Джо сега се бори за всеки долар с републиканците. Само целувките и прегръдките с Клоуна са безплатни. И приказките. Будали малко останаха, но иде зима.

Укротерористи в действие

И като как ще стане тая работа?! Русия е държавата която има... тия които нямат за кой ли път вече се опитват да я ограбят, в резултат Русия на ДВА пъти окупира цяла Европа, да не стане така че ТРЕТИЯ път да е за постоянно, щот и на руснаците взе да ми писва да го играят вечния будала който сам се оттегля от това което окупира;)

На нас за укрите ни е през оная работа, никви не са ни ! Нито са в ЕС, нито са в нато ! Не искаме да ни занимават с техните проблеми с Русия, да се оправят сами ! Няма все да ги хрантутим !

Недоволството от този конфликт в Щатите и Европа расте еспоменциално! Кинти няма... тежи яко на гърба на хората! Супер корумпирана Украйна, можеше да върти бизнес с Европа и Русия..... с целя свят! Ама само далаверка и простотии... Няма кинти повече..... бедност идва

То вече няма на какво да се наложат санкции, то за това и ЕС не налага вече, каквото можеха, всичко санкционираха, макар че то се върна като бумеранг и удари ЕС с не малка сила за радост на "големия брат". Онези кравари сигурно умират от смях на глупостта на европейския съюз, като същевременно ги окуражават да продължават да се самоунищожават. Но така им се пада, като са повярвали че САЩ могат да бъдат приятели на някого...

Ако тоя актьор зеления, нает от САЩ, не се беше правил на интересен и всички в Украйна живееха в мир и разбирателство сега нямаше да има война! Ама не - на газта ли не врътваха крановете (или забравихте как треперехме дали ще пуснат кранчето отново с цяла станала Европа), руската телевизия ли не забраниха в районите с >3/4 рускоезично население! Руските училища ли не затвориха! Руската църква ли не изгониха! Руската реч ли не забраниха! Водата ли не отрязаха към Крим! Храната ли не им блокираха (да - това е причината Русия да построи тоя мост, хората бяха оставени без храна! Всички камиони биваха спирани от Азовците и др подобни! Има документален филм на френски разследващ журналист ако потърсите от години преди конфликта) ….И всичко, щото САЩ си наеха един треторазряден еврейски актьор!

Тия са като на дървени гейове .... само "тъпчат" на едно място без резултат :))

Да поискаме слънце да не залязва над България...?

кавичките в "Историческа среща". Браво.

Срещите на Зеления с някакви хора все повече приличат на стендъп комедия. Бавно, но сигурно се завръща към професията си.

Европейската икономика навлиза в рецесия и скоро ще колабира. Същото важи за Канада и Австралия. Евро, канадски, австралийски долари са обезценени като никога преди. Затова пък САЩ продават оръжия и долара стремглаво расте ден след ден. Правете си сметка кой печели и кой губи.