Историческа реч на Чарлз III в Бундестага: Нациите ни могат да се изправят срещу ужасите на войната

В обръщението, което в по-голямата си част бе на много добър немски език, монархът заяви, че Обединеното краство и Германия са показали „жизненоважно лидерство“

Обратно в новината

Коментари - Историческа реч на Чарлз III в Бундестага: Нациите ни могат да се изправят срещу ужасите на войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Написах,че ФАЩ и Ингилизия са световни терористи,а дирниците взеха,че ме изтриха. Да живее Русия!

Какъв крал може да е този ,в чиято държава не могат дори нормална храна да приготвят....Всеизвестно е английската кухня каква отврат е.С хората от този влажен и мъглив остров ситуацията не е по-различна!

Този много е крал,а за предците му да не говорим.Много народ е изтрепан, много народ е осакатен,много народ е бил и все още и под робство от рептоливата алчност.

има вид и стойка на току-шо яко бит по врата.

Най-голмите разпалвачи на войни са имено те .

Интересно, освен кукундели и кукли на конци, някой нормален дали ще се намери сред европейските "лидери"? Ей така, за разнообразие?

Добрутро!Добре,че беше този,да ми отвори очите.И това го наричат ,,историческа реч"...

Могат, заради недоразвити уро се и к са то вас

На Запад щом някой достигне дементна възраст и го правят цар или президент.

Погледни Рашистан и Жълтистан!

Тая реч за кого е историческа? Защото аз си го преместих в другия крачол. Боли ме за дъртия гъс от Англия.

всъщност левичаря не е прав. че кралете не се избират. избират си се, но по утвърдена процедура. Парламентът на великобритания може спокойно да прескочи кандидат за престола, може да го даде на следващия, може да смени династията, може да обезглави краля. Но не го прави ако няма належаща необходимост за това. Чарлз е толкова демократично избран, колкото и президента на Германия, който също не се избира пряко. Мракобесни монархии в Европа няма. Такива са Суадитска Арабия, Русия, и Северна Корея.

А ти си неграмотен кретен

Не мога да разбера защо този крал започна да се меси в политиката? Кралицата никога не се месеше...

Истински КРАЛЕ са Путин , Си , Ким - Този е за цирка !!

руската пропаганда не твърдеше ли че са демократично избрани и хич, ама хич не са диктатори?

Да - ТОЧНО ТАКА - Избрани са ДЕМОКРАТИЧНО и народите им си ги обичат ( "диктатори " са смо за НЕУКИТЕ БЕЗМОЗЪЧНИ БАЛЪЦИ като теб ) , за разлика от "демократите " , които те задължават да ги "обичаш" ако не искаш ядове , и за да не съм голословен - ДОКАЗАТЕЛСТВО са всички демонстрации , протести и рейтингови класации на Запад !! Англичаните ( НАРОДА ) ИСТИНСКИ ОБИЧАХА Даяна и затоваДЯВОЛСКИТЕ РЕПТИЛИ я убиха , но хората години след това плачеха за нея и ходеха да слагат цветя ! Този ще го забравят точно след една седмица , както и майка му " великат кралица " - Да си чул нещо вече да се споменава за нея - Прекараха я по улиците и КРАЙ !!! Има една мъдра приказка : " НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА" !!! Хората обичат ИСТИНСКИТЕ ЛИДЕРИ милеещи и защитаващи държавите си , а не някакви хрантутници които мислят единстбвеноза това да ги хрантутят доживот и да не изтърват властта и парите !!!

Кравари и англосаксонци оставете ни намира! Алчни за власт откачени старчета СВЕТА НЯМА ДА Е ВАШ!

Какво е крал този бе - Премиера на Англия ИНДИЕЦ , а на Шотландия ПАКИСТАНЕЦ - Този ще го мъкнат по боулинг залите да го показват като атракция !!

"Историческата реч" - Да не я е писал той ! Елизабет цял живот БРАНИ кралството от този - Сакън да не стане крал , понеже е много " умничък " ! Добре че бабата го ожени и да го пази , че беше станал за посмешище - Даяна го направи за две стотинки в цял Свят , и накрая му показа , че не струва и колкото един Египтянин - За което плати с живаота си разбира се , ако някой си мисли че е било " случайност " !!!

Войната за Великобритания отдавна ЗАПОЧНА. Още преди 10-15 години... Разни араби и негри нападат Англия САМО с лодки.. В момента, някакъв ЕВРЕИН измамник отишъл в Украйна тръгна да вика че руснаците си искат ОБРАТНО земята на Украйна... Това беше нещо като при Комунизма в България - 1945-1990 г... След 1990 г, хората си поискаха земята ОТНОВО.. Сега, Руснаците също си искат земята в Украйна. Евреина Зеленски да бяга обратно към Израел.. А англичаните от Великобритания да започнат да убиват всякакви араби и негри нахлуващи в Англия с лодки, щото , иначе скоро ще са РОБИ на арабите и негрите.. Арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г. В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Кордоба ( това е била- Испания под Ислямско РОбство): . "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха. Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъците по бреговете на морето, те не можаха да издържат на хазарите. Така те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследвали чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол."" Всъщност САМО малка част от българите идва до река Дунав. Останалите тръгват в други посоки, но изчезват и умират. Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари 950 г- 1050 година.

Рептилоидния изверг просъска по подобие на човеконенавиждащия си баща филип искащ да бъде вирус убиващ хора семето им ще е проклето навеки

Е, то и Ирак можеше да не се изправя пред ужасите на войната, ама един твой сънародиник се обърка малко и забърка едни манджи там. После се извини де, ама кел файда.

руZодебилите са жалки отрепки и нещастници, а любимата им кочина я очаква голям хОй!

Опитвах да прикоткат германците още по-дълбоко във войната.

Причината е много проста-каквото и да правят наглосаксите е винаги за пари! В случая е същата причина. А предисторията е следната:през едно далечно хладно есенно утро преди около 14г са се събрали баш тарторите на върколаците с пари от наглосаксонски произход и са решили, че печалбите им намаляват и са крайно недостатъчни, а и ресурсите под техен контрол също привършват и трябва да се вземат мерки. И се разбират да основат таен съюз който да върне господството на наглосаксите в света както е било в колониалните времена.Съюзът е между САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Ню Зеландия. За целта трябва да се срути китай и постави под контрол.Като пътят за постигане на тази цел минава през срутването на Русия и слагане на богатствата ѝ под управление от наглсоакски елити за д аможе да бъдат използвани пълноценно докато се води войната с Китай. За срутването на Русия е избран план от Х.Х.(името ще остане скрито) който е много добър психолог и познава отлично характерните особености на украинската и руската народности.Украйна е избрана защото има две големи народностни групи и две религии, което е идеална предпоставка за разбутване отвътре и постигане на целите по противопоставяне на украинската народност срещу руската Идеята на този изрод е в Украйна да се сложи прозападно управление и рускоговорящите в страната да бъдат малтретирани и така провокирана Русия докато тя влезе да ги защити-т.е. започне война.След което се въвеждат санкции срещу Русия, които ще бъдат подкрепени от всички партньори в ЕС/НАТО, което би довело до срутването на руската икономика и настройването на руския народ срещу президента и правителството.После вече е лесно за Майдан, каквито наглосаксите са отренирали в толкова страни по света, като се почне от Латинска америка отпреди 50-на години та досега. Другият ефект от санкциите ще е остраняването на ЕС като втори основен конкурент на САЩ. За да не пострада Великобритания от срутването на ЕС, е предвидено тя да излезе от ЕС, което и се случва като процедурата е започната през 2016г Сега планът им се разпада по ред причини и Кралството ще напиня пак да влезе в ЕС за да намазва от благата.

Ашколсун ,бате.яко.

Англия отдавна иска да излезе от ЕС. Мисля първият опит е няколко години след влизането й в него. Така де, фръцлите не участват никъде, където не им коленичат и признават родствените титли...

Напълно прав си и е допълнение, а не корекция!Наглосаксите винаги са били такива. Отделно към цялата история горе има прелюдия за начинът по който работи капитализмът, но я резнаа заяото на повечето хора тази материя им е непозната. А всъщност всичко се дължи на законът за сваляне на стойността на продукта/услугата в условията на чиста(разбирай жестока) конкуренция. Действието на закона може да се представи с много примери, всеки е бил свидетел на такива през живота си как един продукт от качествен в миналото, постепенно започва да губи достойнствата си и става все по-изкуствен и пластмасов, а ценато му не престава да расте през годините. За да стигнем до зелената сделка(преход и т.н.) както представят тази деформация. Та този закон е причината принудила западът да стигне да провокира Русия и да не престава да влага пари и оръжия, защото НЯМА друг избор, след това си отива.Това е краят на капитализма такъв какъвто го знаете през последните 70г.

Хаха доста добре описа капитализма и външната им политика

Само трепане за рептила Чарли и котилото..

Бог да поживи Негово Величество Крал Чарлз Трети!! Достоен приемник на делото на великата му майка Нейно Величество Кралица Елизабет Втора!!!

Като го гледам на какво е заприличал - Наистина се нуждае от "поживяване" , поне докато го коронясат , ако дочака разбира се !! Понеже в твоите селски очички е " големия крал " затова го завели в зала за боулинг докато играчите си почиват !!

Този не може да си върже обувките и да нахрани кучетата , дето му ги завеща бабата , ако не са МИ 6 ! И понеже не си знае мястото , а явно толкова му е и "акъла ", затова сега ще го овъргалят в лайната на политиката в тези размирни времена и накрая ще сринат цялата монархия !!

Ох Майко мила ... Ще разсърдят мечката и котката ще яде кютек .

Ей, ако не беше тази война в Украйна, нямаше да се сетите що е това "война", нали?! Щото досега такова нещо не е бивало, откак свят светува.

Т.в.вие искате да започвате войните и да са във ваша изгода. Напр. Ирак. Ми империята ви залязва. Свиквайте.

Ме занимавате с глупости

Парадокс - бабата уж умря, пък на снимката е пак някаква баба.

И кой ще е виновен? Борис Джонсън що толкова пъти ходи при зеленски да го "разубеждава" да води преговори за мир с Русия?

Този биологичен отпадък да си разкара миризливия задник от Черно море и няма да има нужда да се изправя срещу войната.

Явно някои са решили че ше има война! Особено силно я искат тези които са по далеч от Русия. Да му мислят по близките дето няма да имат време и да разберат , че е почнала и и те са вече пътници за оня свят!

Руските ракети стигат доста далече. Добре е да го знаят и тоя военолюбвц, и Байдън.

Няма нужда да летят, торпеда и подводници са около Англия и Щатите в изобилие.. къде руски, къде китайски.. а сателити с неясно предназначение -колкото щеш. Още не се чули и видели нищо, произведено с военна цел в последните 50г

Наглеци !

Вярно много тесни връзки от векове. Само като го прочетох е спрях. Толкова тесни, че се бомбиха 3-4 години през ВСВ. С ракети, бомбени килими. Отделно бая се и гърмяха. Че и през Първата Световна. Определено много "топли връзки от векове ..." По нататък няма нужда да се чете този пасквил.

Трепане за рептила Чарли..

"включително роднинските връзки на семейството си с Хановерската династия" Това на практика си е една и съща династия: Хановери, Уиндзори или Сакскобургготи. Просто трови различни държави и се преименува в зависимост от случая.

То дядка бързо забрави, че имаше брекзит. Ама вярно майка му беше шеф тогава, за какво му е да помни. Няма по-корумпирано и изкривено общество от великата британия, второто място е за Украйна, чак третото за Русия. Изказването на това чучело, в немското народно събрание е зловещ, миришещ на смърт цирков спектакъл.

Дир, триете значи??? Триете и не помисляте, че скоро нещата може да се обърнат и да се наложи да плащате с лихвите. 2023-03-30 19:36:48 Дядо Мраз (нерегистриран) "Киндертранспорт" (от немски "детски транспорт") - организирано усилие отпреди 85 години за извеждането и спасяването на над 10 000 еврейски деца от нацистка Германия.'' Значи тогава са извели деца в друга ддържава, за да не попаднат в пещите, а сега по нареждане на Путин Руската армия като изведе тези деца от Украйна за да не бъдат използвани като щит от украинските нацисти, врявата е неописуема. Двуличници гнусни!

Меката китка Чарлс е много словоохотлив когато се планира война на територия далеч от Великибритания.

Нееее това не е 1940 с дирижабли, гориво в месершмит колкото за 20мин бой над Ламанша... ;)

САМО ДОКАТО ПРОЧЕТОХ ЗАГЛАВИЕТО И МЕ ОБЗЕ СТРАХ И ПАНИКА ПРЕДСТАВИХ СИ ,КАК ЦЯЛА ЕВРОПА ТРЪГВА ДА НАПАДА РУСИЯ .......Е ТОВА ВЕЧЕ ,ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОШМАР ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ПЛЕДИРА ЗА МИРА ,А НЕ ЗА НЕЩО ДРУГО

завършен.....дебил!

Какво му е историческото ? Дрънкал глупости и общи фрази.

Чичо Чарли вече поизкуфя и може да не е забравил немския но историята му се губи.

Германия - Украйната на втората световна война.

Имал е предвид...не "Нациите", а "Нацистите, ще се изправят....

Наглосаксонските държави трябва да бъдат унищожени от лицето на планетата.

Браво на краля !!! Това е цивилизация, а не "Да се върнем в историческите граници". Култура, традициш, възпитание.

Това на краля е наглост и нахалство, опит за възстановяване на Английската империя.

Дейба и гадните дедовци!

Дейба симпатичния ботокс.

Гръцкото издание на Pronews публикува информация, че командният център на НАТО в Украйна е бил ударен от руска свръхзвукова ракета "Кинжал", което е довело до огромни загуби сред офицерите на НАТО. Ракетата, способна да достигне скорост над 10 Маха, е ударила подземния щаб, където са били базирани служители на НАТО, над 300 души, включително британци, поляци, американци и представители на частни компании, занимаващи се с комуникации и предаване на данни.Според изданието повечето от жертвите са британци и поляци, но е имало и представители на други държави. За първи път се извършва масирана атака срещу персонал на НАТО и не се знае как ще реагират на това западните столици. Струва си да се отбележи, че този удар е сериозен удар за НАТО, тъй като това означава, че Русия е способна да поразява цели във вътрешността, които са защитени от конвенционални боеприпаси.

Супер , дано да е вярно. Братска Русия трябва да освободи Украйна от американо-натовска окупация.

И мен да ме освободи анаLно.

То това стана преди седмица някъде, ако е същият случай. По американските медии споменаха нещо, нашите мълчаха кат мисири.

Да е вярно! Ура, ура, урааааааааа

Вярно е! Има го в някои западни вестници. НАТО, трае. Срамът е голям!

Въпросът,.. Е : Какво, прави този,... НЕ "коронован Крал" в Германия...???? ТЕ ,...излязоха от ЕС ...ЗАЩО ...??? Малко, преди ...началото на Втората Световна война ...и Чембърлейн ходи в Берлин на среща с Хитлер за "Уговорки и договори "...и когато Свърши войната ...Тези,..(англичаните) седяха на масата с Американците, французите и Руснаците и делиха Баницата -Германия ,....Въпреки, че се Включиха във Войната ...НАКРАЯ ...на 5-6 юни 1944 год. с откриването на Вторият Фронт ...в Нормандия !!!.... ;) Този ...НЕ случайно е ПРАТЕН в Берлин , а трябваше Първо да отиде във Франция , НО ...там сега,.. "НЕ е,.. за ходене"...;) Какъв, им е Планът на англосаксите за Европа...?? САТАНИСКИ....Украйна е САМО ..искрата ,...ЦЕЛТА им е друга ....да вкарат Германия , а и Франция във войната , а ТЕ ... влязът ли ....Резултата ще е : СРИНАТА ...ЕВРОПА ... и накрая,... ОТНОВО... да делят баницата , НО този път на ДВЕ и НОВ ПЛАН МАРШАЛ и сега вече за Цяла Европа !! МАЗНА ВРЪТКА !!...НО, ...да видим Китай ,...КЪДЕ го Броят, а пък и Руснаците не се знае ОТ къде ще Започнат ...... и да не им излязът... Криви Сметките !!;) НО ...искат ВОЙНА , разбира се други да я водят,.. Далече от тях... и ще я Направят... и то,... в Европа ...до няколко години ..въпрос,.. на време е!! ;)

а за връзките на семейството ти с нацистите от Третия Райх спомена ли?! За Четвъртия нема нужда, и сами виждаме!