Делтапланерист, осъден за убийство, твърди, че е невинен

Делтапланерист, осъден на 8 г. затвор, твърди че е невинен. Животът Стайко Иванов е като филмов сценарий.

Обратно в новината

Коментари - Делтапланерист, осъден за убийство, твърди, че е невинен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Момчил Риладжиев разказа, че го познава от повече от 20 години покрай авиацията и беше категоричен: Знаем, че той не е убиец. - ТОВА Е НЕОСПОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ;))) ЕЖК - ЕДНА ЖЕНА КАЗА.

loyola

не е трябвало да ходи в Беларус. Всички бандюги ходят в Австрия ...

Абсурдно объркано изложение. С единствена цел - да всее съмнение в институциите, в съда, в следствието. И сега какво - да ги хулим ? Ще се оправят и без нашите коментари !

..... престъпна МУДНОСТ НА БГ ПРАВОРАЗДАВАНЕТО...това трябва да е наказуем със затвор.....в италия пре птп с полицията идва и съдия и директно ти издава присъдата на тротоара

Трябвало е да вземе някого, но е сгрешил и е качил нашия човек, а после онзи е очистил знаещия нещо по контрабандата.

Вие съмнявате ли се в Българският съд! По отвратителна от нашата Съдебна система.Цялата е отврат, корупция и мафия. Кланова мафия! Цели семейства работят в нея избрани с "конкурс"!

Ето, този е готов. Безпогрешна реакция. Подхвърлят му някакви обръкани "факти", той другото си знае - да хули и да клевети.

станков! а ти знаеш ли кои са верните факти, и от къде си сигурен че тез са подхвърлени и неверни?

Да и щото е невинен е избягал в чужбина и се е крил толкова години...

А какво, да лежи 8 години ли?

Единствено не разбрах защо е бягал по света цели 20 години?

ние не знаем съдържанието на експертизите, исмаме мнението на свидетели и инфото дадено от журналиста. Не знаем какво да отсъдим. Но не е необходимо, защото има специалисти които ще вземат мерки, но едва сега! След като в ДИР информираха обществеността. Дано има честни хора да решат и възмездят човека , ако е невинен.

Айде бе?! Корабче ми плува в окото. ''Стопаджията'' изавдил пистолет ''внезапно'' , заплашил да не спират и ''иезведнъж срелял в движение'', рискувайки да загине след това от катастрофата ?! И как така ''стопаджията убиец'' е знаел, че шофьора на буса ще му спре на стоп?! Така ли се планира убийство?! Този лъже и маже за да отърве панделата! Това е истината!

Se taia

Все пак не е ясно как е убит? За да осъдиш за убийство си трябват солидни доказателства. Щом като прокуратурата и следствието са се осрали, съдът няма как да го осъди на база доказателства. Уви това е проблема...

Шофьор-контрабандист, качва стопаджии?!?

Доказателството, че е невинен е... че "българската" "право"раздавателна система го преследва толкова време. Защото доказани престъпници, обикновено, ги пускат с извинение и "условна", бързо бързо и без формалности.

Като се сетя за 90-те и няма как да не си помисля, че този е наркотрафикант. Имал е доста годинки да скалъпва истории и фантасмагории. Дори да се измъкне, едва ли вече е в играта с дрога . Въпросът е,че еда ли е чист.

Боже, дано този човек да се отърве! Цялото дело ми звучи супер нагласено. Или е "минал пътя" на някого, или е попаднал на грешното място в грешния момент. Дано да го измъкнат.

ти това как го разбра, като прочете статия на дир.бг ???? Има си съд, да преценят, тук с 20 реда статия се преценява дали е виновен или не...

ей затова не патувам на стоп. Веднъж се стане.

Хм, без доказателства, без намерено оръжие, без мотив успяват да осъдят човек за убийство, а за убити хора на пътя дават условна???!!! Абсурди... Дано този човек успее да получи справедливост и да осъди подкупните и некадърни съдии, прокурори и адвокати!!!