Бойко Борисов лично гарантира за учебниците по история

Жители на Калофер, Сопот и Копривщица протестираха пред МС и внесоха подписка при премиера с искане историята да не се подменя. Той им даде лична гаранция.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов лично гарантира за учебниците по история | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link=Предай за срещатата му с нашите сънародници в Лондон

Тоя може само да гаранита рекет и контрабанда на дрога и цигарки :)

Кой е този, че да гарантира? Цар самодържец или мутра с милиционерски произход добрала се до твърде голяма власт? Крайно време е да изчезне.

Това е най-големия бисер на Боко и чехъла до сега. Великият и Неповторим Премиер бате Бойко - гарант на Българската История. Немам думи.

....Bоико Bорисов...нищо не може да гарантира...поради простата причина ,че нищо ..ама нищо не зависи от него.тои е изпалнител на чужди порачки ! ако му разрешат..може би..ма нада ли !?!...Bалгарiя не води независима политика!политиката се нарежда от Aмерика и чрез Eвропа!..нито Aмерика ..нито Eвропа имат полза от силна Bалгарiя! факт е ,че нищо хубаво за нас балгарите не се случва след така наречената "демокрацiя"...а и няма изгледи да се случи!..дарJAвата ни обезлюдява,опростява,циганизира,ислямизира,бива варварски грабена,беззаконие,престапност...всичко.което имаше стоиност..бе унищожено!!!..поставиха ни в пална зависимост..от (някавi е.бани еврофондове)..за да не произвеждаме нищо..и да зависим от европеиските педали-грабители и американски такива...нямаме наука,нямаме промишленост,здравеопазване,образование,армiя,селско стопанство,нищо бе...разбирате ли до каде ни докараха...остана само тапотя,чалгарщина,мутрящина,корупцiя,мафiя...ако все още нещо е останало и маждука...то е на изчезване и на последни напани!!! така ,че не му се вразваите на този безумец...!!! докато не изгоним от Bалгарiя американскят посланик с цялата им свита..соросоидните организации(ракаови образуваня) от страната ни ...няма да се оправим никога....разберете....от него(Bоико Bорисов) нищо не зависи и тои нищо не може да обещава на нас балгарите ...наи лошото от всичко това е,че се докарахме от наивност и глупост до положение в което става вапрос за оцеляването ни като народ,дарява,трaдиции,култура,език,TSенности !!!...а за да оцелеем ще трябва да вземем калашниците(и тях вече ги нямаме..а ги правехме и продавахме)...като последна надежда оражието в ловците...това е ...(за саJAление)..............Bоико обещавал..???!!!???...народе балгарски.................

Бойко гарантира, че докато е на власт, робството ще остане!

Простите бугари си сакат да са роби - де на туркия ,де на россията :)))

Пък тъпите макета си сакат да са роби на србете!

Бойко не само гарнатира учебниците поо история. Той ще ги напише!

Всеки народ заслужава управниците си. Така че да не се сърдим на ББ. Ние сме си го избрали, такова ни е нивото.

Тъжно е, че останаха само няколко малки оазисчета на българщината сред мътния океан от интереси. Вече приличат на анклави в родината си.

направо тиквата да напише учебниците нема какво да си губи времето

В Калофер нали е било забранено да се заселват турци, за какво робство реват. Точно там не е имало нито робство, нито съжителство, щото са си живяли само българи.

Благородно дело, ще пишат нова специална история , като за калоферци, карловци и сопотчани, да се разбира дори от тях. Навремето Ботев и Левски и те не били разбрани от тази схватива среда , та били прогонени да се скитат немили-недраги. Скоро очаквам да приобщим и бавноразвиващите с нов учебник по история , като се позлва челния опит на карловци. Бат Бойко е гарант , щом се разбере от него значи и умствено недоразвитите ще са наясно с историческата наука и тънкостите на българското и световно развитие.

Боко тиквата никога за нищо и никого не е бил отговорен.

Кметът на сопот каза,че никой не е виновен.

Кметът на сопот каза,че никой не е виновен.

лично може да гарантира ЛИЧНОСТТА, а мутрата може да прави само гримаси и да отмъква каквото и падне

Айдееее! Ойде катъро у гьоло!

НА ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ,ВЯРА НА ГОЛА ДУМА НЯМАМ!!!ДЕЙСТВИЯТА МУ ГОВОРЯТ ОБРАТНОТО!!!ПРИБРА СИ КАТО СЪВЕТНИК ПРЕГРЕШИЛИЯ БИВШ МИНИСТЪР,ПОДКРЕПИ КУНЕВА ВЪПРЕКИ СЛАВАТА И НА УНИЩОЖИТЕЛ НА ЯДРЕНИ БЛОКОВЕ!!!КУНЕВА ЗАЯВИ,ЧЕ ЩЕ СЛЕДВА ПРОГРАМАТА НА ТАНЕВ!!!ДОВЕРИЕТО МИ Е ИЗЧЕРПАНО КЪМ ТОВА ПРОКАРВАЩО ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ПРАВИТЕЛСТВО!!!

МНОГО СТРАННА ПРИЛИКА ОТКРИВАМ ТУК. ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ И СЪСЛЕ СТАНИШЕВ ЗАВАЛИЯТА ХОДЕШЕ ПО СЕЛАТА ДА СЪБИРА ВОТ ТОЧНО ПРЕДИ ДА ПАДНЕ БСП И ПРЕДИ ДА СЕ ПРОВАЛИ СЪСЛЕТО НАПЪЛНО И БЕЗВЪЗВРАТНО. ЩЕ ПРАЗНУВАМ, КОГАТО СЪЩТОТО СЕ СЛУЧИ И С ИЗДЪНКАТА ГЕРБ И НЕГОВИЯ ВОЖД, ЗАЩОТО ГЕРБ Е ИЗКРИВЕНА ПРОЕКЦИЯ НА БСП.

В Лондон го направиха смешен, но в Лайнаристан простотийте му минават.

1. Какво общо има това с темата??? 2. Подсвиркванията и подвикванията като на Капалъ чарши в Лондон са признак на отлично възпитание и джентълменско поведение на групичка потомствени служители от посолството, най-вероятно от преди 1989 г. 3. Като тук е Лайнаристан, що не се съберете повече от 100 човека??? Съветвам те друг път шефовете да ти правят специално оперативка, преди да постваш каквото и да било, щото тотално издиШАШ, а фирмата, за която пишеш и Минправды са на тотална загуба!

Има, че те управляват неграмотници.

ГАРАНЦИЯ ОТ МУТРА Е СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ и пак няма такава.

българина явно е с много , ама много къса памет , нима не помните как беше избран гербундера , след едно тайно записано и тиражирано в нета изказване на Доган че той а не депутати и министри разпределя пачетата от България , мутрафона декларира че ще се справи със Ахмед ако бъде избран , народа му повярва вдигна се по изборите и ББ стана баш бакан , и така всички останахме с измамени очаквания , просто не му вярвайте на тиквуна , ама въобще не се съмнявайте че ще бъдете излъгани от него

Путев, от тогава досега Бойко три пъти ви би на избори,последния направо ви размаза !

Направо ни надписа.

От РБ на пръмовица ли сте, от БСП ли сте, не ви знам какви сте, ама и да плюете ББ, мнозинството все него избира! Всъщност, тук най-оплювани са Путин и ББ. Защо ли?

че никой друг управник няма да докара народа си до масови самозапалвания, както го направи с некадърните си решения в първия му мандат този неграмотник.

Вижте неподражаемата му тъпота при срещата с българите в Лондон и си помислете КОЙ сте избрали?

И как така тези масови самозапалвания спряха изведнъж, след като Мая Костинбродска и Николой Бареков продажника спретнаха Костинбродската афера и подмиха вота? Как така изведнъж тези самозапалвания спряха при управлението на Орешарски? Вероятно защото тия, които се самозапалваха участваха в обира на КТБ-то. Само за няколко месеца им се подобри материалното положение на тези самоубиици, та спряха да се палят. Това е да си дебелоок и нагъл, обрахте парите на хората, поне си замълчете.

Прави впечатление, че за ББ оплювките излизат вкупом, като че ли по даден сигнал, подобно на соросоидните оплювки срещу Путин.

Абе той е прочел само историята на Винету.Кога успя да прочете и нашата история?

ааа не е вярно той лично е написал главата за ролята и мястото на пауните в нашата историа с което кандидатства за следдокторад

Единицата, това с "Винету" до сега го прочетох милион пъти. Изглежда ти и "Винету" не си прочел. Много си елементарен. Боже, за какви неща някои човеченца вземат възнаграждения, а толкова народ мизерства.

Дали ТОЙ ще ги напише или поне ще ги прочете? Бойко Борисов прочел Винету и учебниците по история!Сигурно турските!

Tази гаранция, която получих днес, ще я застраховам, (за по голяма сигурност), защото, не се знае утре,.. какво ще стане с гаранцията!;)

ли поне, елементарни исторически познания, че да гарантира каквото и да е в учебниците!?Той преди време е специализирал по борбите на американските индианци, срещу завоюването на земите им от белите, по описанието на тия събития в само една книга, от приключенската поредица на писателя Карл Май!?И то в борбите, описани само в първата част на книгата!?

Браво, дираджии и днес не мина без да разберем какво е казал Благодетеля Ви, да се свети Името Му, искрено се надявам, че преди да си легна, ще прочета още едно мъдро прозрение на Човека от СИК, пардон, от народа, нали такава книга имаше за Гуруто му...А относно обещанията му, припомнете си приказката за лъжливото овчарче, този е и лъжлив и прост като овчар....

И що ББ да е "Човека от СИК", след като и СИК, и ВИС и пр. ги създаде БСП? Нима не помните онова сикаджийче, дето Станишев и Дъбов го бяха сложили за зам.вътрешен министър, макар и само за два часа?

Добре е Бойко Борисов лично да гарантира за учебниците по история, ама най-добре щеше да е ако вместо тая кукуминдра пръмовица начело на образованието сложат някоя пенсионирана даскалица и то от Карлово, или Калофер, Копривщица... А пък като се замисля, то май важи и за другите министерства!

Като гледам и в dir.bg нищо не се споменава по темата. А фейса гърми заради този скандал. link

Гледайте клипчето от преди два дни на кратуната пред българите в Лондон. В България няма кой да го попита такива въпроси.

Журналистите защо не попитат тоя клоун Борисов да каже поне по един владетел от Първа и Втора българска държава, за да видят, че е абсолютен гьон?

Долен помияр!!Кой знае какви ги е обещавал на приятеля си Ахмед!!

Някой да му вярва на този!?Аз, не!!!

Li4no garantiral , za da moge da ostane pak na vlast i sled tova sy6toto ! 6tom mu e savetnik biv6iat ministar ,e qsno ! Pak lage i mage ,a kade be6e do sega ,ne vigda li kakvo stava i ne e li s Turcia ?

ТОЗИ ПОМИЯР,за нищо не може да гарантира !!! ДИАРИЯ !!!

Вожда! Иначе ни история, ни настояще, ни бъдеще има за матряла! Да живее! Поне 100 години и да го наследи внук му! Да ни води все напред!

Човек който, е прочел 2 книги в живота си ми гарантира нещо си за учебници по история. Жалка егоцентрична фигурна

Ехо, 77, Борисов е прочел само "Винету"защото е чел доста история и е развивал дисертации, та не му е останло време, а когато имаш много свободно време, можеш да си четеш каквото и колкото си искаш.

Освен това ББ лично е уверил и гарантирал през разтревожени майки-патреотки, че няма да се пипа нищо в закона за гравитацията. ... А това, че в "новите" учебни планове няма НИКАКВИ промени на трактовките за периота XIV-XIX век от 70-е години насам, е малка интимна подробност, която в никакъв случай не трябва да излиза на всеослушание, току виж някой се притеснил каква вишинска цацаратура си имаме днес. Къде, къде по-важно е да спорим пушките Бардана ли били по-добри на Шипка.

Има по-важни проблеми и то огромни. Ще ни охраняват чужди самолети

Не е проблем, да ни пазят и чужди. Преблем е да не можем сами.

Този ще ни продаде за 5 лева,време е да си ходи.Няма защо да чакаме онези от Лондон да се връщат и ние можем да свършим тази работа.

Глупости! Бойко всички закони ще промени- и закона за гравитацията, и общата теория на относителността и най-вече закона за МеВеРе! В образованието единствено ще закрие началните класове, за да не се излагаме пред чужденците- децата ще почват училище директно в гимназии с диференциали, интеграли и графики на функция. Човеко не се занимава с история и малко го интересува дали печенегите или маджарите са ударили Симеон в гърба, нито пък се занимава със СМС-и, а кове закони - за Слънчевата система, за Млечния път и Голямата мечка!

граница бе? Шофорите ще изпоприпаднат...а ти си гледащ кефа?

Ха! Че Борисов не беше ли премиер, когато бяха въведени новите учебни планове от министерството на образованието? И какъв гарант може да бъде човек, който по два пъти на ден си мени мнението и назначи за министър човек, който бърка делата на хан Кубрат с тези на хан Крум? А нека да припомним и една негова фраза за държавния чиновник: "Всичко читаво в България работи за частния сектор, в държавния са само кратуни!"

Щом като е било съжителство, турчулята би трябвало да празнуват редом с нас 3 март.

Има съществена разлика в семантичен аспект между понятията "РОБСТВО" и "ТУРСКО РОБСТВО". По-просто казано, те не са идентични едно с друго, но тази разлика се игнорира от БЪЛГАРОФОБИТЕ и така вадят от десет кладенци вода, че у нас не е имало робство, ДА АМА НЕ, имало е "ТУРСКО РОБСТВО". "РОБСТВОТО СИ Е РОБСТВО, СРЕЩУ СЪЖИТЕЛСТВОТО НИКОЙ НЕ Е ВДИГАЛ ВЪСТАНИЕ" /проф. Тодор Танев/

Чистката на министри в образованието няма да помогне, докато не се изчистят продажните и залежали с десетилетия алчни елементи в МОН. Ако Кунева не може да измете бизнесмените в МОН тя също ще си отиде безславно.

Кого ще измете Ку-Куневица?... Тя най-сигурно ще изрине българите от България, така както направи с всичко читаво до което се докосна...!!!

Вината не е в тези служители на МОН, които "лапат" от писане на учебници, а в онези, които го позволяват. Всичко може да се уреди със закон, както беше преди години - който работи в Министерството, няма право да участва нито в писане, нито в одобряване на учебници, защото се счита за злоупотреба със служебно положение. Въпросът се решава веднага, но няма кой да го направи. Сети се защо!

Бойко: Гарантирам Винету ще стане национален герой на България!!!

Пресни новини от Пловдив: Семейство от Пловдив преживя истински ужас посред бял ден. Маскирани бандити заплашиха млада жена с пистолет на вратата на собствения й апартамент. Какво правиме бе ТИКВЮ?

Баба разказва на внука си историята на прехода, за Ал. Йорданов , Евгени Михайлов и други хрантутници на социализма. Между редовете сом.