Истанбулската конвенция предизвика политически трусове

Истанбулската конвенция предизвика горещи политически сблъсъци.

Обратно в новината

Коментари - Истанбулската конвенция предизвика политически трусове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече няма капитализъм, комунизъм, фащизъм. Има либералглобализъм=сатанизъм.Християнство в Запаза няма.Остана само Русия като защитник на християнството, затова войната към нея е непримирима.Сега вече се води война срущу БЯЛАТА ЕВРОПЕЙСКА РАСА. Погуби децата и си спечелил войната.Сатанизъм в детските градини и училищата опаковано като борба с/у насилието срущи жената.Дрън та фрън, мислят ни за олигофрени. Какъв ще е изхода.Ясно е кой ще победи, щом като и Б.Богоборков зае Сатанинска позиция.

Някъде да срещате изявление на църквата? За мюфтийството не питам. Те ще им теглят една майна и ще се затворят още повече, а може и да се радикализират.

Организирайте масови протести срещу нея. Ако е за висок морал Петър Дънов ни е дал възможно най-високия. Четете беседите му, те са Третия Завет на книгата на Живота- Библията. Не приемате никакви налагани/диктовани конвенции от когото и да е! Грях ще бъде ако в България се наложат Безбожни философии целящи поощряване на аморално сексуално поведение, и унищожаване на семейната клетка.

Или педерас.тия се опитват да пробутват или феминизация, двете от които са срещу традиционното здраво семейство. Никой нормален мъж не е за насилието над жените. Жените имат равни права. Един приятел в сащ бившата му приятелка една година след като се разделили, подаде оплакване, че той я бил изнасилил преди една година и й счупил гърба. Истината е че тя е малко "психо" и иска да вземе помощи до края на живота си от щата, като се представи жертва на сексуално насилие. Мъжа в САЩ е виновен при всяко обвинение на жена докато не докаже в съда, че е невинен. Това искат да натикат в гърлото на Българина- Американската култура на унищожаване на белия мъж. Протестирайте както можете, че по-опасно за една държава от нисък морал няма, а тази конвенция под красиви лозунги точно това цели да постигне - унищожаването на нормалния бял мъж и неговото място в обществото за сметка на хомотата, феминистките и либералите.

че с тази конвенция директно турското правителство се меси в българското законодтелство .............тази конвенция е за мусулманския свят ......... в българия си имаме закони които зщитават жените децата но тва е вече друг въпрос дали ги спазва някои .......... гербериски тапунгери.........начело с правешкото второ лаино борката с атлантическия маркуч 2..............дирници намерете си по добра работа от тази а иначе всички идваме тука да ви проверяваме какви ги вършите .

Дирниците в Анадола!!!

брексит

Тези, който ни набутват в блатото на джендъридеолозите, ще платят политическата и моралната цена на това ! Не превода а самата същност на тази конвенция е сбъркан. Най-разумното е не просто да не се приема а да се гласува Софийска такава, която по своята същност да бъде ясен и точен, критически анализ на джендър идеологията. Нека бъдем българи, нека бъдем лидери, такива каквито винаги сме били в историята а не либералстващо-папагалстващи NGO-активисти.Глупави и неморални родоотстъпници.

Какви българи, какви пет лева, бе, аланколу?! Впиянчена, деградирала маса, дето мисли това, каквото й й спусне някой отгоре, без собствено мнение и позиция. Плазмодии, дето разни джендър идеолози-инженери или консервативни патриотари могат да си ги моделират както им падне. За да си лидер, трябва да имаш грам способност за критично мислене, за това да отделиш възгледите, които разни поплювковци с разнообразна политическа ориентация се опитват да ти натрапват, от твоите собствени. Да не се водиш по течението, а да си независим и трезв в преценките си. Само тогава можеш да оценяваш или да отхвърляш нещо и да правиш разумни избори!

stan_posta@

Това е правилно определение, но не за българите. Те са си акъла. Но това, което казвате, е валидно за политиците от прозападния режим.

Гл. 1 ч. 4 ал. 3 Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на промени в социалните и културни модели на поведение на жените и мъжете с цел изкореняване на предразсъдъци, обичаи, традиции и всякакви други практики, основани на идеята за малоценност на жените или на стереотипни роли за жените и мъжете. Някъде в този текст да става дума за насилие? Нали Истанбулската се бори срещу насилието? Е? Някъде в този текст да виждате спомената думата насилие? Не, разбира се. На кукловодите не им пука за насилието и изобщо за хората. Истинската цел е да бъдат смлени обичаите и традициите, чрез наднационален натиск да бъдат преформатирани специфични национални модели. А пък думата предразсъдъци е сложена единствено да внуши колко лоши са традициите и обичаите. Защото именно традициите и обичаите са истинската цел. И кой всъщност има проблем с българските обичаи и традиции, основани на стереотипните роли на пола и изобщо какво лошо има в тези точно обичаи и традиции?

Въпросът трябва да се реши със РЕФЕРЕНДУМ. Каквото народа каже!

като ратифицират конвенцията няма да казваме бременни жени, а бременни хора

Не бременни хора, а джендъри. То май бременни въобще отпада..

Въпреки постиженията на съвременната цивилизация, техницизирането на живота направи хората по-глупави. Осн. значение на gender e граматически род. В бълг. латински и немски те са три, във френски, исп. и датски са два и т.н. Казва се feminine gender (ж.р.). А думата sex със другото значение, с което обикновено се свързва, т.е. полова принадлежност, я прави неприемлива за използване във въпросния стамбулски документ. Затова имаме gender organizations, защитаващи правата на жените, а не sex такива. Интимната мисъл на тази конвенция е да подготви почвата заа едно бъдещо човечество, което ще се състои от индивиди кръстоска м/у човек и машина. А в пои-краткосрочен план ще размие границата м/у мъжкйо и женско същество. В зората на възникването на съзнаващи същества не е имало разделение на половете. Съществата са били ендрогенни, т.е. мъжко и женско в едно. Впоследствие се стига до поляризация като резултат от еволюция/мутация, или пък целенасочено предизвикване на такава. От кого? е тук няма място за обясняване.

Според апологетите на трансджендърната идеология патриархалният модел трябва да бъде унищожен от съзнанието на децата чрез агресивно сексуализирано обучение в детските градини и предучилищните занимални. Т.е., за да се изкорени насилието над жените трябва бъде унищожен патриархалният модел. Но трансджендърите знаят, че това не е възможно. Следователно, ударът се насочва към децата, към бъдещите носители на омразния патриархален модел. Само че 2-3 годишните деца все още нямат формирано съзнание. Затова се бие върху сърцевината на човешката душа- върху психиката. Върху подсъзнанието. Защо мълчат детските психолози, реномираните психиатри, водещите изследователи и експерти върху пола и половото съзнаване при децата и подрастващите? Разяснете на българския народ как психиката на 2-3 годишно дете ще се справи с трансджендър-идеологията? Обяснете ни как ще се развие неговата полова идентичност, ако учителката в детската градина е мъж, а играчки са дървен пенис и плюшена вагина? Ако подпишем Истанбулската конвенция, ще ни трябват години, за да променим конституцията- така както това се случи в Швейцария миналата седмица, чак тази година. Швейцарците осъзнаха, че пропагандата в детските градини е най-мощното оръжие на трансджендърната идеология! Битката с патриархалния модел ще се води в душите, а не в съзнанието на 2-3 годишните деца! За да блокират това, швейцарците промениха Конституцията си и включиха следните нови членове: Т 3. Сексуализирането на детето е предмет само на РОДИТЕЛИТЕ. Т 4. Обучението за превенция на насилие отпада от детските градини. Т 5. На деца по-малки от 9 години не се допускат никакви сексуални уроци. Т 6. Учители по биология не могат да разясняват тези теми на учениците. Т 7. Децата и учениците не могат да бъдат принуждавани към сексуално обучение. Промяна в българската Конституция!

"...течението на доминиращо обществено мнение, в което 2/3 от българите смятат, че мястото на жената е до печката и тя трябва да обслужва мъжа,..." Дрогаря стани-шеф, срещу 2/3 от българите ли е? Т.е. срещу българите! Не, че не го знаехме, но сега го казва в прав текст. И искам да подчертая - не смятам, че мястото на жената е до печката и да обслужва мъжа. Това са нарочни спекулации, които опростяват нещата, в полза на налаганите ни чужди стереотипи.

Имало едно време една току що основана страна, Съединени Американски Щати.Започнала да се развива тази държава, икономиката заработвала все по добре, много умни глави пристигнали там примамени от възможностите, които се предлагали.Започнала т.нар индустриална революция в АмерикаДокъм края на 19 в само мъжете работели навсякъде, жените се грижели за семейството, децата и домакинството.Но това започнало да не се харесва на бъдещите капиталисти, които колкото повече пари правели, толкова по алчни ставали и все не им стигало. И започнали да намаляват заплатите на мъжете, докато в един момент станало трудно да се грижи човек за семейство, като тогава хората са имали по много деца.Лека полека жените били принудени да започнат да изкарват пари и да помагат на мъжете си.Докато се включили изцяло в трудовия процес.За да се избегне разхищаване на енергия и да стане по производителен труда, капиталистите измислили и закони, забраняващи каквито и да са интимни отношения на работното място.Като прицел на съответните крути мерки, почти винаги бил мъжът.Защото открай време, мъжът е този, който започва да обръща внимание на жена, която е харесал.Макар, че откакто има мъже и жени, жената пък е тази, която ще реши дали да отвърне на даден мъж. .

Много жени усетили накъде духа вятърът, завели дела срещу мъже за закачки на работното място и ги спечелили, принуждавайки постепенно мъжете да престанат да обръщат внимание на жените.Така отношенията между половете започнали да се изкривяват.Но всичко това работело все по добре за капиталистите, защото все повече хора ставали кариеристи, като ги интересували само парите, даже и в количества които са им напълно ненужни.Но работохолизмът и кариеризмът станали заместител на сексуалните отношения, защото сексуалната енергия се насочвала в погрешна посока.Започнали да се раждат по малко деца, хората станали егоисти, които се интересуват само от парите и материалните неща.Семейството станало ненужно, никой не искал да поема отговорност за деца, дом или съпруг/а. В непрестанната гонитба за материални неща, вече всичко омръзвало бързо, включително и човека с когото била делена постелята.Отношенията продължавали да се влошават, но това работело все по-добре за капиталистите.И те стигнали до идеята, че трябва да се измислят закони, които да им дават право да се намесват в тези отношения, за да ги формират още в ранна детска възраст , за да заработят още по-добре в тяхна полза

Разбира се, когато не се раждат деца, трябва отнякъде да идват работници, но капиталистите му намерили цаката, като разрешили на нелегалните имигранти да остават в страната и да работят, за да водят дела за легализация, които обикновенно продължавали с десетилетия.

На 10 февруари 2018 г. от 18:00 часа в София пред НДК, Национална съпротива организира национално шествие под надслов Не на истанбулската конвенция. * В нашата история е имало много предатели. Предавани са герои, предавани са чети, предавани са въстания, предавани са дори и градове на враговете ни, но никой не посмя да предаде душите на децата на България, до сега! Българското Правителството реши да ратифицира Истанбулската конвенция, с което се цели вкарването на содомията в детските градини и училищата и подмяна на биологическата идентичност, нашата и на децата ни. Ако до сега мълчахме и търпяхме политическите гаври и извращенията на измамниците банкери(купили душите на нашите "упавляващи"-предатели) и не се борихме за нас, ако не се борехме за достойния ни живот и "те" го превърнаха във съществуване, то сега сме длъжни да се борим за децата си, нашите деца-децата на нашата България! Време е всички заедно да се изправим от непристойното положение в което бяхме поставени с измама, да застанем с твърдостта на инстинкта си, че черен облак е надвесъл над наЙ-скъпото ни и да спрем това безумство, защото ако загубим битката за душите на децата, то знайте губим всичко, губим поколението на България, губим България. Нека този призив бъде към нормалния човек, към този, който осмисля опасността, пред която за пореден път ни поставят управляващите! Нека заедно да запазим децата от разврата, да ги спасим за да спасим себе си! Hа 10 февруари 2018 г. от 18:00 часа в София пред НДК.

И защо толкова късно ? След 1 месец ? Сега е моментът, после какъв смисъл ?

заради Българите от чужбина, за могат да участват и те! Mного Българи от чужбина, вече са си купили самолетни билети, идват си в България за по няколко дни специално за протеста на 10 февруари 2018 г. от 18:00 часа в София пред НДК!

ГЕРБ ме може да са против конвенкцията, те са от третия пол. Всички, начело с лидера.

Se taia

Из обяснителния доклад към Истанбулската конвенция, за всеки който се прави че не вижда очеизбождащото: "53. В светлината на тази съдебна практика, натоварените с изготвянето са пожелали да добавят следните недискриминативни мотиви, които са от голямо значение за предмета на конвенцията: джендър, сексуална ориентация, джендър идентичност, (...) или друг статус, което ще рече, че това е отворен списък. Изследвания (...) на предоставянето на услуги в Европа показва, че дискриминацията срещу определени групи жертви все още е широко разпространена. (...) гейове, лесбийки и бисексуални жертви на домашно насилие са често изключени от услугите за подкрепа поради тяхната сексуална ориентация. Определени групи от индивиди може също да изпитват дискриминация, основана на тяхната джендър идентичност, което просто казано означава, че джендъра с който се идентифицират не съвпада с този, който им е определен при раждането. Това включва категории от индивиди като трансджендър и транссексуални лица, кросдресъри, травестити и други групи лица, които не отговарят на това което обществото е установило като принадлежащо към категориите "мъж" или "жена"." Въпрос за 100 000 лева: това какво общо има със защитата на жени от насилие?

Новината в бнт е промена така- бнт Тоня Димитрова Правят нов превод на Истанбулската конвенция Днес, 20:24 от Тоня Димитрова Аз съм напълно убедена, че целта на тази конвенция НЕ Е защита на жените от насилие, защото не само отделни нейни членове и параграфи, А ЦЕЛИЯТ Й ДУХ като международен многостранен договор, е дуалистичен- ВЪВ ВСЯКА КЛАУЗА се промъкват думите пол/ който по смисъла на конвенцията= само на социален пол/ ; идентичност, основана на пола и сексуална ориентация. Но- ако има възможност дори приемането или неприемането на новият превод да стане след ШИРОК ОБЩЕСТВЕН ДЕБАТ,то тогава едва ли ще се стигне до ратификацията й- стига НОВИЯТ й официален превод да не бъде умишлено скрит от политиците, а те само да ни преразказват 1/80 от новото й съдържание...

Se taia

Уви, няма как да го скрият, защото е официален документ. Още по-големия проблем в случая е, че когато бяха попитани кой е превел сегашния превод, НИКОЙ от тях не знаеше (или не искаше да каже). Сматяй за какво безхаберие/лобиране става въпрос!!! Ако не беше трагично, щеше да е много смешно....

" Примерен образец на молба от трансджендъри по Истанбулската конвенция: "Обръщение- молба към правителството, министъра на правосъдието, председателя на ПЕС, и председателя на Съвета на Европа: " Уважаеми г-н премиер, г- жо правосъден министър, г- н председател на ПЕС, г- н председател на СЕ, казвам се Кирчо Чернешков Белокараджов, от 15 дни аз и съпругата ми Пена Сингулова Трошкова се самоопределихме като трансджендъри: Аз се самоопределих с бинеутрален интергалактик джендър. Съпругата ми с неутрален трансгалктик джендър. Уведомихме и дадохме срок от 14 дни( писмено и устно) за адаптация към новите ни трансджендъри и помолихме съседите, колегите, роднините и познатите да не се обръщат като ни наричат с старите ни имена Кирчо и Пена и да не използват мъжки род спрямо мен и женски спрямо съпругата ми. След изтичането на срока от 14 дни гореспоменатите съседи, колеги, роднини, познати все още продължават да се обръщат към нас с личните ни имена Кирчо и Пена, и да ни дискриминират използвайки мъжки род в обръщението си към мен и женски към жена ми. За да бъдем защитени от продължаващата дискриминация относно нас и избегнем дискриминацията към нас в вече изградени защитени центрове, където пребивават транссексуални. Моят и на съпругата ми би/ неутрален интер/транс/галактик джендър изпитва непоносимост и изпада в психическа депресия от общуването с транссексулни джендъри. По тази причина моля да ни бъдат предоставени от правителството и европейските фондове 1 000 000 000 евро за построяване на многофункционална сграда тип защитено жилище- 12 бани, 14 спални, открит и закрит басейн. Разбирате, че бинеутралния интерглактик и неутралния трансгалктик джендър изискват голямо социално интер/транс галактик жизнено пространство. Надявам се, че молбата ми ще бъде уважена според изискванията на Истанбулската конвенция. В противен случай ще се обърнем към институциите в СЕ за защита правата на човека. С уважение, Кирчо Чернешков Белокараджов Пена Сингулова Трошкова"

ИМАМЕ НОВИНА!!! ХАХАХАХАХА:) БНТ-От нашите пратеници в Страсбург: Разясняват Истанбулската конвенция Днес, 20:24 от Тоня Димитрова У нас / Общество 0 коментара Ще бъде направен нов превод на Истанбулската конвенция, която предизвика дебат у нас за третия пол, съобщиха от Съвета на Европа в Страсбург. Оттам обясниха, че неточност в превода е причина за разгорещените спорове. От Съвета на Европа сами поискаха да разяснят текста на конвенцията и да разсеят всякакви съмнения, че става въпрос за индиректно признаване на третия пол у нас, за въвеждане на образование в училище, за транссексуалност, еднополови двойки. Този политически дебат у нас накара хората в Съвета на Европа да осъзнаят, че има неточности в превода на конвенцията с употребата на два термина на английски език, за които има една дума на български.

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ -ОПОНЕНТИ НА ИК! ИНТЕРЕСНО правно положение- приели сме текст на ИК, който НЕ СЪВПАДА С НОВИЯ, ВСЕ ОЩЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ В ПРАВНОТО ПРОСТРАНСТВО ТЕКСТ НА ИК. Това значи и че ИЗОБЩО НЕ СМЕ ПОДПИСАЛИ ИК С НОВИЯ ТЕКСТ! кОЕТО ПЪК ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ОТНОВО ДА СЕ ПОДПИСВА НОВИЯТ ТЕКСТ + НОВА ПРОЦЕДУРА ПО РАТИФИКАЦИЯТА МУ В НС, А ТОВА ЗНАЧИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ОПОНЕНТИТЕ НА ИК!:) Били сме прости българите, а?:)

"Истанбулската конвенцията от правна гледна е нищожен нормативен акт! Въвежда дискриминационни правни характеристики спрямо субекта на правото- субекта на правото съдържа неделимо биологичния пол, който обуславя джендър( деятелността на човек в социална среда) като вторична характеристика, но не и обратното( XX, XY хромозомите, не попадат под влияние на правните уредби, тъй като са непреодолими обстоятелства по своята същност и не подлежат на съществено изменение от правни актове, желанието или намесата на лицето или други лица- може да оперираш половите атрибути, но не и да промениш биологичната същност на пола ХХ ХУ хромозомите си остават непроменени). Джендъра и примерно раса са производни и неделими от биологичния пол и биологичното съществуване. В правото те са неделима част от субекта на правото- лицето еди кой си. В противен случай използването на джендъра като правна характеристика е правна и биологична дискриминация срещу самият субект на правото!

Когато един четящ не разбира написаното, не е виновен той, дори да е дебил. Виновен е пишещия, който, наистина, е !

защо конференцията не софийска,а истамбулска?можеше и исламабадска да е там превода е по лесен от евров пакистаски рупии е в роо п е еде ра сии

е че дупе пол няма..... ама деца от там не излизат....

Някъде в този текст да става дума за насилие? Нали Истанбулската се бори срещу насилието? Е? Някъде в този текст да виждате спомената думата насилие? Не, разбира се. На кукловодите не им пука за насилието и изобщо за хората. Истинската цел е да бъдат смлени обичаите и традициите, чрез наднационален натиск да бъдат преформатирани специфични национални модели. А пък думата предразсъдъци е сложена единствено да внуши колко лоши са традициите и обичаите. Защото именно традициите и обичаите са истинската цел. И кой всъщност има проблем с българските обичаи и традиции, основани на стереотипните роли на пола и изобщо какво лошо има в тези точно обичаи и традиции? Може ли да попитаме?

Мъж в Хасково пребил спътницата си до смърт. Лека й пръст на женицата. Ама и тя го била изритала в главата, пък той я блъснал. И така заедно, за пореден път. Ясно е, че е укоримо, неморално, противоестествено, човеконенавистно и пр. лоши думички. Сега, преди да започнем да сочим с пръст така удобно възникналия примерен казус за наличие на домашно насилие, е редно да се опитаме да намерим неговата правна регулация. І-ви ВАРИАНТ: Това насилие ли е? Да. Противоправно е. Домашно ли е? Да. Гледаме Закона за домашното насилие. Има ли смърт? Да. Значи, по-висока квалификация убийство (по непредпазливост) и отиваме на Наказателния кодекс. ІІ-ри ВАРИАНТ: Това насилие ли е? Да. Противоправно е. Домашно ли е? Да. Гледаме "Конвенцията". Има ли смърт? Да. Значи, по-висока квалификация - убийство (по непредпазливост) и отиваме на Наказателния кодекс. И сега започваме да разсъждаваме за целесъобразността на наличната цитирана по-горе нормативна база. Ще бъда кратка. От една страна, свидетелствата за наличие на домашно насилие до момента на смъртта на жертвата не са довели до приложение на Закона за домашното насилие нито чрез сигнал/жалба от страна на жертвата, нито от страна на насилника/убиеца. Следователно, наличната в българското законодателство материалноправна уредба е слабоприложима. Стигнало се е до непоправимото и най-тежко престъпление: убийство.

"Навремето Хитлер с шпиц командите е разрешил тази слаба нормативна уредба! Сега шпиц командите на НПО-лбгт ще разрешат тази уредба и ще отчитат дейност за по големи финансови грантове от чужбина. Тоест намърдват се в законодателството на България чуждестранни субекти на правото имащи право по подозрение в домашно насилие да завеждат дела като трета страна! Хитлер пасти да яде!"

продължение - Конвенцията, от друга страна, въвежда т-нар. "механизъм за мониторинг" чрез експертна група - GREVIO. В материален план, ИК говори за "предприемане на подходящи защитни мерки", мерки за закрила, за правна взаимопомощ между държавите, за налагане на граждански или наказателни присъди, наказателно преследване и пр. рефериращи към НАЦИОНАЛНОТО право възможности. Което всъщност е нормално за една международна конвенция. Следователно, чрез механизмите на ИК, жертвите на домашно насилие отново ще стигнат до, ще се цитирам: слабоприложимата българска материалноправна уредба. Ще оставя на вас да прецените каква би била ефективността на Истанбулската конвенция във всеки един случай на насилие. И още нещо, дори и компилация от талиона на Талмуда, Крумовите закони и 10-те божи заповеди да направите, нямате ли правоприлагащи органи, ще си останете само с третия социален пол, нестереотипните роли на пола и официални учебни програми на всички образователни равнища. Нека онези три каки, които вчера се опитваха да убеждават празната зала на пресконференцията, г-жа Цачева, г-жа Захариева и г-жа Караянчева (тя може и да не вземе участие, но първите две са юристи, нека ни уведомят) ни обяснят как точно с една международна конвенция ще направят работеща вътрешната правна уредба, ако няма кой да я прилага.

"Истанбулската конвенцията от правна гледна е нищожен нормативен акт! Въвежда дискриминационни правни характеристики спрямо субекта на правото- субекта на правото съдържа неделимо биологичния пол, който обуславя джендър като вторична характеристика, но не и обратното( XX, XY хромозомите, не попадат под влияние на правните уредби, тъй като са непреодолими обстоятелства по своята същност и не подлежат на съществено изменение от правни актове, желанието или намесата на лицето или други лица- може да оперираш половите атрибути, но не и да промениш биологичната същност на пола ХХ ХУ хромозомите си остават непроменени). Джендъра и примерно раса са производни и неделими от биологичния пол и биологичното съществуване. В правото те са неделима част от субекта на правото- лицето еди кой си. В противен случай използването на джендъра като правна характеристика е правна и биологична дискриминация срещу самият субект на правото!

Чисто юридически конвенцията отнема права от жените и държавата рязко нахлува в семейството. Всички мъжемразци и Н. П. Ота се хвалят, че само те са чели документа правилно. Чели ли сте я наистина? Жената престава да бъде субект в производството по домашно насилие, и става ОБЕКТ. Не е страна вече в делото, може да бъде привлечена като свидетел. Не е тя ищеца. Съгласно Чл. 7.3 и ред други със същия смисъл, Жената е изключена като участник в процеса на реакция на насилието. Там са НСОтата, но жената я няма. Съгласно 18.4. Действията на държавата изключват да се вземе предвид желанието на жертвата да подава или да не подава иск. Казано с други думи в новото производство обвинител е държавата. ЖЕНАТА НЯМА ДУМАТА. Какво произтича от това. Че по усмотрение на държавата на мъжа може да бъде наложен затвор, конфискация, глоба и прочие. Целта на джендър идеологията е да разгражда основите на Обществото- семейството .

Я мойта я Мариза по три пъти на ден за здраво семейство дет са вика Да живее Путин и православието!

Яяя- поне един глбт да си признае, че прилага НАСИЛИЕ над секс партньора си:D

Конвенцията не бива да се подписва, защото подпише ли я България, това означава да се откаже , от своят суверинитет. Джендъ идеологията на Д. Бътлър е сатанинско изобретение! Бог е създател, дяволът е имитатор. Бог създаде два пола мъж и жена, ги създаде. Дяволът имитира двеста и двайсет джендъра.

От всички коментари в тази секция стигам до извода, че болното ни общество е стигнало ниво на развитие подобно на това на османските племена от някъде около 13 век (не казвам нищо против тях - принципно съм най-големия почитател на постиженията и развитието на Османската империя). Омраза, отричане, смърт да се сее. Живейте си "щастливите" нетриджендър животи, мразете всички щастливи около вас. Това е правилния път, гаранция Поксисопол.

Написах ви ясно- ХЕТЕРОХОРАТА СМЕ ЩАСТЛИВИ С ФАКТА, ЧЕ В НАШЕТО СЪЗНАНИЕ СМЕ В МИР, В ХАРМОНИЯ с тялото си и с биологичният си пол:) Значи- вие- глбт - считате, че ние- традиционното хетеро общество, което сме мнозинство, АПРИОРИ НЕ МОЖЕМ да бъдем щастливи, а това означава, че ОТКАЗВАТЕ да ни приемате като РАЗЛИЧНИ ОТ ВАС човешки същества, способни да изпитат щастие такива, каквито са- хетеросексуални:) Тогава ЗАЩО искате ние да проявяваме толерантност към вас и да ви търпим?:D

Я ни светни какви са по-точно постиженията на Османската империя?!

Корни пак разбърка фекалийте. Прочетете я тази конвенция.Има я в интернет и не е много дълга. После коментирайте. Къде го видяха този трети пол? Чл3 т.В от конвенцията: пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете; Посочете ми проблема, защото съм тъп и не разбирам другарката Корнелия.

То е ясно, че си тъп, в противен случай нямаше да работиш в извратените НПО.

Много се писа за това къде е проблема. Ще го напиша съвсем кратко- проблема е, че с ик на девиациите в човешкото общество в България се придава законност, те стават правна норма, стават новото нормално, а от нормалното човешко общество се отнемат права и то става онеправдано- въпреки, че е мнозинство и ще се счита ОТ ЗАКОНА за девиация- В ТОВА е проблема. Ако не можете да го разберете, проблемът не е мой- така се изразяваме образованите хетерохора в България.

Комунизмът бил въведен насила...ха-ха-ха

Колко пола ли? Стига една лезбиика от еврейски произход, (Бътлър) няколко милиона от Сорос, а чудно пак евреин! Един председател на ПЕС (Станишев) естествено, пак с евреиска жилка (мама). Няколко джендър социолози , Рекламни агенции, медии и глупаци сред управляващите. Нищо ново. Новото е само, че тук е Болгария. Страната на Бог! Българите няма да простят на никой грешки, като тази, евентуално подписване на (Истанбулската конвенция). Дори и на Борисов.

Бойко III Третополов. Поне ще има с какво да го запишем в История на България. Запомнящо се: обграден с некадърни и некомпетентни министърки, явно подплатени от хомо сектата на Сорос. Въвел третополовите в България, напук на всички нормални хора. И е.ал м.та на българското общество като човешко общество. Привел страната ни в състояние на хаос. За да го потупат западните господари, какъв е отличник и да го погалят по егото. А останалите българи, ще го д.. За съжаление си нямаме Орбан в България. Лошото е, 1е ни трябва и примера на унгарците, които застават всички като един зад Орбан и зад национална кауза, без значение на партии.

тия соросоидки действат като всеки соросоид, затова в Унгария Орбан няма да ги пусне да му минат и границата, камо ли да му диктуват

Е добре де, ако кажем Георги Марков не е прочел и разбрал . . . остава да му лепнем етикета путинец, кагебеец, русофил, комунист . . . . .ама аз му знам автобиографията . . . .поне него да послушаме, че има "дявол" в конвенцията

Искаме референдум за приемане или не, на този пасквил. Не може сороската агентура и хомо-дружинките да вземат решения вместо българския народ, който 99% е против тоя пасквил. СЪД за политиците, които приемат пасквила, противоречащ на исканията на народа. РЕФЕРЕНДУМ!!!

РЕФЕРЕНДУМ!!!!!

The Winner Takes It All (1980) А некои се оказахме от правилната страна, не без бой де.

Hормално беше за утре(сряда 17.01.2018), обаче не очакваха такъв отзвук и от нас "дебилите"и го отлагат за 23.01.2018(другия вторник) от 11ч. Откритото обсъждане, което ГЕРБ инициира в Парламента на Истанбулската конвенция, което беше обявено за тази сряда се премества за 23.01.2018 - другия вторник от 11ч. Все още не е ясно как ще става регистрацията за участие?!, та да отидем на обсъждането, за да им дадем на "управляващите" палячoвци по "едно" хубаво мнение за истанбулската конвенция!, да ги видим, вампира шорош и неговата шайка ли сте слушат или Hарода! Bсички нпо-та вън от България!

Фалшиви новини, точка, дир.

Kak колко пола са нужни да се свалат ГРОБСПарите? Труповете гробари какъв пол имат? Те са безполови престъпници. Същите са и ДЕПЕСАрите, щото също са техна ченгеджийска рожба. Почти всички престъпници са техни творения, кукли на конци. ИК да не би да не е? ИК - Иван Костов или истамбулска Конфекция? Или ерекция?

Абе теа наште "политици" са много алтави бре :) Утре некой ко им предложи да ги изтакова изотзадзе без паре - те с радост ша си свалят гащите бре :) Па Вие после се чудите оти ша гласуват за "конвенцията" ;)

Парламента ?

Hормално беше за утре(сряда 17.01.2018), обаче не очакваха такъв отзвук от нас "дебилите" го отлагат за 23.01.2018(другия вторник). Откритото обсъждане, което ГЕРБ инициира в Парламента на Истанбулската конвенция, което беше обявено за тази сряда се премества за 23.01.2018 - другия вторник от 11ч. Все още не е ясно как ще става регистрацията за участие?!, та да отидем на обсъждането, за да им дадем на "управляващите" палячoвци по "едно" хубаво мнение за истанбулската конвенция!, да ги видем, вампира шорош ли сте слушат и неговата шайка или Hарода! Bсички нпо-та вън от България!

Ако на това обсъждане може да присъстват лица, които нямат качеството народни представители в НС, аз смятам да го посетя и да задам открито своите въпроси. Няма да пропусна да формулирам и чисто юридически въпроси и ми е много интересно какво ще ми отговорят...

Лъжете! Kонвенцията цели да се премахне от закона понятието "биологичен пол" и да се прием някакъв си "социален пол"- или всеки както си решал и както му кефне, чуствал се бил жена значи бил жена, а на децата ни ще правят обучения за техните извратености, чуствал се бил жена значи бил жена, да ама не! е паа тоя път вече точим ножовете, ще се лее кръв за децата ни!!!!!!!!!!!!!!!!! Bсички гласували ще идат под ножа(без изключение)!!!!!! и ние можем да викаме "акбар" на "грешния" БOГ!!!!!!

това е целта, точно така ще стане, това е подмяна на биологичния пол със социален, т.е. измислен някакъв и всеки ще се определя както реши, смятай за каква побърквация иде реч и каква вакханалия предстои.

Става смешно - герберите са заедно със Станишко срещу БиСиПе-то :))) Ся за Станишко го разбирам защо е ЗА пустата "конвенция" - все пак носи червени прашки ;) Ама ГЕРБ ??? Или и те сметат че ша им отиват червени прашки :))))) Май наистина ша излезе, че за тая конвенция са ЗА само "модерните леви" образУвания у България :)))

Нужни са масови всенародни протести, ако все още е останал народ. Протести но не за оставка на министър, ана целия кабинет.

Ааа- защо- референдумът си е ЗАКОНЕН начин! Нека се използват ВСИЧКИ законни начини- протести, референдум, всичко, което да покаже на политическите партии мнението на българският народ!

Ке си седиш сама и надупена со свалени гащи на жултите павета! Тека е, кату се надувъш и не моеш да работиш в екип!

ГЕРБ не си ли дава сметка, че въпреки че сме 80% "...", единственият извод който може да се направи е, ч(е членството ни в ЕС ще ни затрие окончателно като нация - стремителен демографски срив, за който всички си затварят очите от една страна и гей-паради и - "конвенции" отварящи ни очите за всякакви "и---ци" и отклоняващи обществена енергия и материални средства в посока зануляване на раждаемостта. Насилие с конвенции не се спира, никой пиян или дрогиран няма да се вкамени като почне да буйства.