Ердоган поиска Истанбул да стане център на ООН

Истанбул би трябвало да бъде център на ООН, заяви държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган поиска Истанбул да стане център на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УПРАЖНЯВАШЕ В ПРАВЕНЕ НА ПСИХОПОРТРЕТИ НА ПУТИН,ЗАЩО НЕ СЕ ЗАЕМЕ С ТОЗИ ПСИХАР,ЩЕ ИМА ПО-ПЛОДОТВОРНА ИЗЯВА!!! ТУКА БЪКА ОТ МНОГО И РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!!

е, тогава вече половината служителки ще са българки от кгб

А ние какво правим до тоя мегаломан? Имаме ли служби, имаме ли дипломация, имаме ли правителство, имаме ли президент??? Май най-реалистично е да почваме с уроците по турски и сюнетите.

...Cтамбул..освен центар на jихадисткта ислямска дарjaва ..друго не може да баде...крaвтa вода не става...а и Pутин с този "Tурски поток"..много се прекара особенно ако на крана седне Aлаdин с валшебната лампа..ма дано да е предвидил този ход на Aладин...

...тоз Eрдоган нещо на последак много се е разпалувал..все едни мисли ,желанiя,чувства го напират..да не ласка валшебната лампа ...а модераторите..те си знаят...позата с широко разтворени седалищни вазглавнички ориентирани кам Cтамбул ...

Поредният маймунджалък на Ердоган. Турция не е нормална държава.

Първо, турците трябва да върнат на Гърците- Истанбул ( Константинопол), и тогава вече може да се правят всякакви центрове в този древен град. Град, който Турците са взели от гърците и са избили цялото население на полуостров Мала Азия и на Константинопол, ограбвайки, изнасилвайки и убивайки всичко живо.... А и България вече няма да граничи с тия Нашественици, убиици и лъжци- турците ( османците ).

Да чудесен повод да се постави въпроса, за Християнската столица на Източна Европа Константинопол (Цариград). Турция трябва да се извини и предаде ключовете на Ципрас Борисов .

Параноик узурпатор на власт, това е винаги предвещание на разпад и разруха.

Част от речта на Ердоган (Общо събрание на ООН 18-22/09/2016 Ню Йорк): При всяка възможност казвам и ще продължавам да напомням,че Светът е по голям от 5! Не може съдбата на целия Свят да бъде поставен между устните на 5 държави! Съвета за сигурност на ООН трябва да се реформира! Не само 5, а ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО в този съвет! В СЪВЕТ ЗА СИГУРНОСТ НА ООН, КОЙТО НЕ Е ПРЕДСТАВЕН ОТ ВСИЧКИ НАРОДИ, НЕ МОЖЕ ДА СТАВА И ДУМА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!....Когато човек говори истината, която не устройва днешните империалисти, бива наричан диктатор, терорист и какво ли не! Западните медии няма да отразят това изказване....за Ердоган, или лошо, или нищо!

А вас утроива ли ви кюрдите да бъдат представени в ООН?

Закъсах го господа.Оставете го тоз Ердоган и ме упътете.Напасах се със ЧЕСЪН и забравих какво следваше по натам.Търся ,ровя и не мога открия упътването по натам какво да правя, а трябва да си лягам.ХЕЛП

Машала ефенди, както си я подкарал, ще искаш и краката да ти целуваме още малко!

Иска да има възможността да арестува всеки представител в ООН, който си позволи да гласува против Ердоган, а също и аташираните журналисти, които "неправилно" отразяват сесиите на ООН

Я, тоя по лют и от макетата. Да се збият да видим чия ще бъде земята, турска или македонска.

1.Локумът и бозата да бъдат включени в световното културно наследство. 2. Заседанията на ООН да се откривани с призив към Аллах от малко минаренце в залата. 3. Правоверните да седят по турски, а гяурите - да стоят прави 4. Жените-дипломатки - да правят кафе и да услаждат живота на агите 5.Ню Йорк да се преименува на Ню Истанбул.

Брей,.... тоя скоро ще иска всички да признаят Турция за център на вселената!

1) Турския език да стане официален в ООН 2) Турция да стане постоянен член на Съвета за сигурност с право на "вето" Турция да стане член на ЕС и Европарламента да се премести от Брюксел в Бурса

Целият свят може да се побере в сърцето на Ердоган. Ама не ще.

Ясна патология! Представям си какви биха били претенциите и натиска на този ненормалник към представителите на различните свободомислещи държави в ООН, базирано в Истамбул

На това се казва великодушна покана към световното общество, но в частност на оон от вселенския султан. Ще си паснат по всички основни принципи, които те напълно споделят. :-))) . само не знам къде ще бъдат построени толкова палати, като ердогановия, за всеки служител на оон. ;-)

Византион беше център на Източния свят преди турците. А защо сега в Света София в Истанбул се разрешава да се ползва като джамия за молитви. Ердоган едно говори, друго прави. Като всеки главозамаял се диктатор - си мисли че е центъра на Света. За да се оправи Турция - Първо трябва да се споразумеят с Кюрдите, които са 30% от населението.

КУТИЯТА НА ПАНДОРА?НЕ БЕ ЛИ ПУТИН?ЗАЩО СЕ СЪРДИМ ЧЕ СЕГА ИМАМЕ СЦИЛА И ХАРИБА?

АЗ ПЪК ИСКАМ СТАМБУЛ ДА Е В БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДЕЛИ... ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ, ДА ПОДЧЕРТАЕМ, ЧЕ СВЕТЪТ ВЕЧЕ ЖИВЕЕ ПОД СЯНКАТА НА ИСЛЯМА И МИНАРЕТАТА, ТОВА ЛИ ИСКА ЕРДОГАН.

Да, ООН в Истанбул, но когато Турция се махне от Балканите и от Истанбул също. Това е. Да не си мислят, че този град им принадлежи. Историята казва друго!!!

Ако Бокова беше станала шеф на ООНто, щеше да го премести в Правец.

а ако сталинка беше станала шефкиня на оон, щеше да си ходи по пантофки у комшиите и да се чувства, като у дома си ;-)))

До 29 май 1453 г. Константинопол наистина бе центъра на света. Но после дойдоха едни турци и.....Сега е просто един голям град.

Хмхмх ,бе и ти ли помниш, как "бе" тогава :))), е и аз помня ама не всички детайли :))))))))))))))))

Може би, но ако стане пак Константинопол!

...Ердоган поиска Истанбул да стане център на ООН... --- султанът е винаги прав, дори когато е полегнал на дивана! а новата организация да се казва 00-да! старата 00-не е нехуманна! на хората в нужда тя отговаряше с "не", а това е жестоко! новата организация трябва да отговаря с "да" на нуждаещите се! а на здарве за 00-да в истанбул!!!

Да, долу видях добра идея. Нека Ердоган поиска в Анкара (а не в Истамбул) да се премести централата на Хелзинския комитет. По възможност да прибере и българския му филиал там...или в карцер... където иска :)

Амииии, .....тоя съвсем издрънча! Лошото е, че всеки ден има халюцинации... Лошо време, трафик, калпави лекари!!! То, натам отиват работите

Май е време да си смени лекарите или те да му сменят хапчетата. Преди изявленията му предизвикваха ярост, сега предизвикват само присмех и боли корем от превиване от смях :)

Ердоган е не само добър дипломат и държавник, той е всичко онова което не сме НИЕ и поради това Турция е далеч от нас във всяко отношение.

Абсолютно е така, много си права, но ние и не искаме да сме част от арабския свят, мила ;)

Опитваш се да пробваш колко най-много минуси можеш да събереш ли? Аз залагам на поне 25 :) ПС. Давам ти плюс само ей така, да ти е гадно :)

Марийке, Ердоган е луд! Ще вкара в беля турците, помни ми думата! Това не е дипломация, това е "Деконструктивизъм", казано о недепломатически... Ай бегай при Иванчо, че се е надървил!

Прост и нагал мангал.

Прост и нагал мангал.

Егати тариката,мислиш ,че не се сещам за пъкленият ти план.Та с Путин се прегръщахте ,целувахте и опипвахте абе да не видите нещо от прегръдките и целувките на СТАНИШЕВ И МЕСТАН веднага копирате. ТА ПУТИН ДЕБНЕ ОТ КРИМ ТИ ДА ДОКАРАШ ООНто и той да го гепи.Е нема а стане тая разкрит си.ЧАО

Хахахах, може да затваряме коментарите, всичко е разкрито, плана няма да успее. Край :)

Ами как мислиш.За какво прокара тез тръби ,уж за газ, та през тях ще дръпне и ООНто както дръпна Крим.И КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА.Разкрити са, край на коментарите.Мучачос,адио Ердоганке

Ние - покрай мужиците и Бащицата или пък Падишаха - винаги сме кярили!!!

Неоспоримо!

Едно не може да му се отрече на г-н Ердоган - Пи Ар-ът му е добър. Няма ден да не се пише за него. Надмина и г-н Борисов.

Аз пък искам да ми е голям, като на Рон Джеръми.

Истанбул е гръцки, тоя пак ги омеша амфетите

Откъде-накъде пъ гръчки? Ти много телевизия си гледал май...

Когато и ако някога Турция създаде организация за правата на човека/държавите, може и да се само покани да бъде център. Сега засега, подобна мисъл е кощунството. Над 200 хиляди пратени в затвор без съд и присъда ? Какъв център на цивилизацията си ?

Истината е , че турците са били варварско племе до голямо степен подобно и на българското :) !!! Нямали са официална религия писменост , нивото им на развитие е било на ниво "родовообщинен строй" когато са нахлули през "Анадола" в Европа !!! Това , едно , а другото - не са били толкова многобройни ордите им !!! Но със времето чрез жестокост и терор са "потурчили" всичко след себе си ... Дори и сега в Анадола има турци живеещи още, като в Средновековието, но пък самочувствието на Ердо е безгранично, и няма човек който може да го свали на земята. За съжаление , цяла Турция има да си пати от този човек, а заради далаверата "чукана" от Турция и САЩ със тази КРАЙНО ИЗМИСЛЕНА БЕЗКРАЙНА БЕЖАНСКА ВЪЛНА, СИ ПАТИ И ПОЧТИ ЦЯЛА ЕВРОПА !!! А БЕДНИТЕ И СЛАБИТЕ СТРАНИ КАТО НАС - СА НАЙ-ЗЛЕ ... ТЕ ВИНАГИ В КРИЗИ И ТАКИВА МОМЕНТИ , БИВАТ ПРИНУЖДАВАНИ ДА СТОЯТ "НАВЕДЕНИ" НИСКО ПРЕД ВСЕКИ МАЛКО ПО-СИЛЕН ОТ ТЯХ. СЛЕД ВРЕМЕ ИСТИНАТА ЗА БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ - СЦЕНАРИИТЕ СЕ ПИШАТ В АНКАРА И ВАШИНГТОН ... НЕ БЕЗ АКТИВНОТО СЪДЕЙСТВИЕ И ДОРИ НА МОСКВА .. НИКОЙ ПО СВЕТА / ОСВЕН В ЕВРОПА/ НЯМА ИНТЕРЕС ОТ СИЛЕН ЕС ... НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА :))

Първо не сме били варварско племе а навсякъде сме градили държави, това което е трън в очите на днешната глобализация. Второ, провери кой финансира пристигането на ислямски орди в Европа - и тогава и сега. След това се изхождай толкова некадърно!

Ей я къде е турция, що не се прибереш като сте Вие и се делиш от българите??!!

За съжаление - сме били варварско племе ... произлизаме от централна Азия, и де сме минавали- само сеч , палежи и грабежи... Постоянно сме били на коне - там сме яли , спали множили... на коне .. и затова "типичния българин" е бил чернокос, леко мургав, нисък с къси и криви от ездата крака, вулгарен, агресивен, войнствен... За разлика от славяни населяващи Балканите тогава - които са били със светла кожа, били са и изкусни земеделци и занаятчии, трудолюбиви, умни и хитри ... Успявали са по свой начин да оцеляват и от набезите и на Римската и на Византийската империя/ като втората била по-лошата понеже държавата е била създадена на религиозна основа а не на нация.../ нация византийци всички знаем , че не е имало.../... Та българите са се молели на какви ли не свои си крайно измислени богове , нямали са НИЩО СЪЗДАДЕНО СВОЕ ... Всичко което са постигнали е било в резултата на способностите на местните седем по-големи славянски племена ... Но историята е писана така , че да промива мозъци.... Съвет от мене , четете между редовете за да научите истината...

Сите на Балканяка сме варвари!?!?

Ми общо взето е така ! Варвари , зли алчни подозрителни злобни , крайно завистливи и с изостанало мислене и манталитет ! Дали изпуснах нещо ?ю Ходи да ги видиш по света !? :))) Мразят се едни други и вместо да се поддържат , се карат помежду си и стават за смях пред всичко останало... Ам като ни е такава кръвта ко да праим ???

Когато са нахлули в Европа това хич не е било така! Малко ти се разминават фактите с няколкостотин години!

Това изказване има други мотиви. Ясно е, че ООН няма да хукне от Ню Йорк към Инстанбул или Анадола, въпросът е, че Ердоган индиректно казва, че САЩ вече не са центърът на сила в света. Дошъл е моментът за промяна и Турция преминава към лагера на континенталните сили. Тепърва ще се решава къде ще е столицата на ООН и в какъв формат ще е, а също дали ще има и голяма война. Претенденти ще има много - Китай, Индия, Русия, може би дори Великобритания. И преди патологичните русофили да се олигавят във възторг ще кажа, че руснаци и турци очевидно са се разбрали не само за Сирия но и за България. Съвсем заслужено сме оставени в границите на ислямския свят. И да, Ердоган се скара с ид, не защото са ислямисти, а за това кой да ръководи халифата. Като заиграе ятаганът и по нашите земи ще се види кой ще бяга на Запад и кой към Русия, но моментът е критично близко.

много точно. На тезгяха сме.Дали ще ни продадат накуп или ще ни накълцат е въпрос на договаряне. Лошо е ,че в страната няма сили способни да променят нещо.

В няколко речи Ердоган очерта новия халифат - от Мосул, Рака, през Гърция и до Варна със столица Истанбул. При ислямистите няма толкова голямо значение държавата а по-скоро религията. За жалост един такъв халифат напълно се вписва в многополюсния свят и даже има добри шансове за център на ООН.

Абе къв Истанбул, кви 5 лева? Това си е чистия европейски град Константинопол, който турците завладяват през 14-ти век! Айде, много моля, турците обратно в Мала Азия!

То турците и Виената са видели, а ние само сме чували за нея!? Добре че отидох до Пратеро, да ви разказвам в кръчмата!

И какво има във виенския Пратер? Виенско колело! Ха, ха! Голям праз, че турците са стигнали до Виена. Мястото им е зад Босфора!

Подкрепям напълно!

направо център на вселената и Слънцето да се върти около Ердоган...!?

абе да ти кажа с Ким и Путин ще падне спор кой е по по най :)

по-точно смята Ердоган да разположи седалището на ООН? Може би в "Синята джамия", в Стамбул?

Береш чужди гайлета, агалар!

са чужди гайлета , ага!Аз в "Синята" си водя групите туристи, кажи-речи всяка седмица!Анадънму?

Какъв тънък хумор??! Ще ме разплачеш!

Искам некадълните журналя от ДИР.а да отидат да работят вов вестник "Хюриет". Там ще бъдат орахатени и полово и, и финансово!!! Вие изтривате, ние публикуваме!!! Истината!!!

И да го изтриете - дреме ми. Чао засега!!!

Пич, не се къздисвай толкоз, в тоя сайт си пишем за майтап! Не че не ме трият и мен постоянно Те от Дир-а са ни свикнали...

Д-р Куин ...утешителката!

Нали??! Много ме кефят тия, дето насериозно му дръпват тука по една политическа дисертация!

ти удариха, но нахъсаният модератор очевидно е до 19.30 часа на работа!

Тича де гледа .Брадъра.!

Може да е Щерев и сега да си докарва пари на околоврэстното. Утре очаквам да се появи лудия. Има 2-3 гладни модераторчета в дир.а

Европа е тотално кретенизирана Ердоган е за за Гуантанамо Америка да си я взимат извънземните

Тоя изобщо не го слуша главата.Ама хич.