Коментари - Испанците гласуват на предсрочни парламентарни избори, които могат да върнат крайната десница във властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем логично.

Вокс и Франко... Франко и ултрадясно. Абе да не е дори Дойче зеле тази статия? Вокс е центристка партия подкрепяща малкия бизнес така че да се поставя като крайно дясно е неуместно. Е като подкрепят малкия бизнес няма начин да не са срещу Урсула. Франко е по-скоро либерал отколкото ултрадесен. Вярно, комунисти и педераси не търпял и ги пращал в заточение или в затвора.

За Вокс си коментирай както искаш, но не са безобидни!Но за Франко малко по -кротко! Никакъв либерал не е.! Идеологията му е национал католицизъм и е отговорен за смърта на стотици хиляди и хе са само комунисти и хомосексуалисти, които за теб явно не са хора и могат да бъдат избивани.

Европедалите трябва да бъдат изметени.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Слагам ви го отзад после у устенцата

Най-добре е да се обесиш... Няма да замърсяваш форума и ще спестиш пари на Сорос.....

На 1 януари 2025 година президент ще е мистър Тръмп и Света ще е друг !!!

В Испаниая на мода са националистите от Вокс, в Българско - Възраждане. Колкото по-бързо изгоним ПП/ДБ, толкова по- бързо ще спасим Отечеството и ще бъдем със силна и независима държава и икономика.

И как по-точно ще си независим ако на власт е Възраждане???? ще слагаш ушанката и ще пиеш тройной та ще ти пукат ущите

смЕни дилъра !!!!!!!!!!!!!!!!

Всички продажни правителства, които се включиха в украинския конфликт (който не ги засяга), погазвайти интересите на собтвените си народи, ще бъдат изметени на следващите избори. При някои вече се случи, при други предстои.

На хората им писна от украйна,ковида, жегата и инфлацията, така че е нормално десницата да дойде да разчисти поразиите на фон лайнен и най-най-най-най върховния

Принципът на махалото в действие. След години на масирана еко-джендър пропаганда и откровен ултра-ляво-либерален еко-тероризъм към мнозинството нормални хора - това е резултата... плюс социализмът приключва, когато свършат евтините чужди пари.

+ + + + +

В Испания . Те искат повече Европа но са против емигранти от извън ЕС и по малко власт на полуавтономните райони като Баско и Каталуния

Да напомня на европедалите че Франко е запазил неутралитет във втората световна

Се опитват да покажат видно че са хомофоби . Един уверен хетеросексуален мъж не би говорил въобще за гейове и гей паради . Него го интересуват жените

циклон

Да питам ли защо тогава говориш за гейпаради?

Неутралитетът на Франко през 2СВ е защото са изтощени от Гражданската война 1936- 1939г. Учи правилната история. Инач е са си подкрепяли Хитлер. Затова ,,планът Маршал" на САЩ им е отказан.

тъй де! социализма свършва веднага щом свършат чуждите пари!

Ако няма ала бала, в цяла Европа продажните елити ще бъдат изметени.