Испанският премиер пристигна в Киев за среща със Зеленски

Това става в деня, в който страната му пое ротационното председателство на Съвета на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Испанският премиер пристигна в Киев за среща със Зеленски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лошо да има война. Ще понамалеят глураците в България и длуги подобни "европейски" страни.

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака.

Моля дежурния санитар да дойде и да прибере стихоплетеца в стаята му при Наполеон и Цезар! Иначе ще трябва да го евтаназираме, че е безнадежден.

г-н Зеленски е световен лидер , а на путлер всички му се подиграват..ха.ха ха

След посещението е обещал военна помощ за Киев. В размер на само четири(!) танка Леопард. Повтарям четири броя! ГАВРААААААА! :))))))))))))

Тичкайте, тичкайте да се срещате със Зеленски...В края на краищата, даже такива трудно разбиращи действителността, като ЕС лидерите, може би ще се убедят, че Зеленски е един кървав клоун, при това глупав.

Санчес да се пази някоя отломка от уцелена руска ракета да не му отнесе гениталиите.

Ами Глупак ! Още месец -два и няма Украйна , ама този се натиска , сигурно е на Зор и чака Магнитски !

И тоя отиде да оближе задника на клоуна. Няма да помогне.

Румънският сенатор Диана Шошоака - за експлозията на склада за боеприпаси в Хмелницки: “Съжалявам, че трябва да ви го кажа, но близо до нас, в Украйна, вече имаше ядрен взрив. Ще ви кажа и къде беше. В складовете за ядрени боеприпаси на НАТО в Украйна. В района на Хмелницки, разположен на 230 км от източната граница. Това действие предизвика раздразнение в Полша и Германия, населението е нервно. Един генерал ми се обади и ме попита защо мълча? И ми изпрати новината. Радиация и отровен уранов прах са пристигнали в Полша на 15-ти т.в. от склад за боеприпаси, ударен от руска ракета "Кинжал". Това потвърждават от Агенцията по околната среда в Полша. Сега говорим за реални данни. Този склад съдържаше танкови снаряди с обеднен уран, предоставени на Украйна от Обединеното кралство. Тези боеприпаси са на стойност 500 милиона долара! Нивата на радиоактивност са показани на графиката и са измерени от съответните университетски лаборатории в Полша. Това показва, че прахът от урановите боеприпаси е бил пренесен от вятъра от района на Хмелницки до Люблин и за два дни е изминал разстояние от 400 км. Тези, които са били на открито и са дишали прах, ще страдат от сериозни заболявания. Това е така, защото НАТО се прави, че “не разбира”какво ще се случи, като се намесва във войната между Украйна и Русия."

че войната в Украйна ще продължи, докато Китай не си върне Тайван

Колкото и прислужници на Кравария да ходят в Киев в края на краищата Украйна ще ритне камбаната.Затова всяко наливане на пари там е тотална загуба. Лошото е че ще трябва ние да платим сметката за чифутските идиотщини.

Всички ходят при чифута на поклонение ..Само Радев и Орбан не отиват ..Уййй за хохула..

"Педро Санчес пристигна в Киев в деня, когато страната му пое ротационното председателство на Съвета на ЕС..." Мислех испанците за малко по разумни. Този сън не го е ловял Испания да поеме ротационното председателство на Съвета на ЕС за да се изстреля начаса към Украйна. Страна извън ЕС и на 4 часа полет със самолет от Испания. Дей Киро на кирия. Потвърждава се за пореден път - има ли русофобия някъде си, там задължително има и глупост и простотия. Гаранция!

написаното. Този е в Киев по друга причина различна от "свидетелствата на подкрепа" както пише.

След всичката помощ, която получиха имено от Германия?!? Немея пред украинската наглост…

Един Ишкендер за тоя социалист ,Педро ..Подлога дна демократите ..Пълна подлога..Вкарва руски дизел и газ ,обаче всички си траяят

Чудя се защо не подкрепят Русия.

Чудиш се щото си прост козяшки трол подлежащ на обезглавяване. Има кой да подкрепя Русия. Не мързеливите и некадърни испанци.

А бе, да се съберат НА КУП при Зеления клоун и госпожа МАЙДАН да ги изклати дружно! И да се приключва с КЛОУНИАДАТА.

Височина на Педро Санчез - 1.90 метра, височина на зеленото жуже - до колената на Педро Санчез.

На срещата на нато във Вилнюс укрите ще получат много ясен и недвусмислен знак за тяхното членство, а именно едно известно трипръстие, с гордо изправен среден пръст, символизиращ стоицизма на нато !

Тоя неолиберал бореше климатичните промени с изключени климатици ,свалени вратовръзки и разкопчани копчета на ризите, дебили сър, нещо по умно от екскурзия до киев няма да му хрумне

Това е голям гаф на Меркел, но станалото станало. Украйна сега да отвоюва окупираните си територии и влиза в НАТО!

Блажени са вярващите,тяхно е царството небесно.

И тоя отиде на поклонение.... Ъм тъй де ....

Това посещение е най-доброто за Санчес. Само тази стъпка в политиката му е правилната,Останалото е изковано от Лъжи и фалшиви обещания , водещи до още по-големи провали на соц. партията на Испания.Затова на 23 юли 2023 г. ще изгуби изборите.

Европейските лидери вече на Зеленски ли се отчитат?

Педро да си гледа пресъхващата бетонирана пустиня, щото маняна пак ще имат нужда от помощи.

Що не си погледнеш панелен ата кочина?? От кой иска помощ Испания?? Не съм видял да се молят за вода. Комплексиран панелистанец

Ако иска някой да му помогне, и той трябва да е готов да помогне!

Вече почвам да се съмнявам, че тия одят до Киев да си прибират комисионна...

Чакаме такава масова акция! Свещи, захласвания, каквото ви дойде наум. Чакаме и Папата да отиде да умие краката на Зеленски, нали ходи така да посреща мигрантите. Тези вече се изчерпаха.

В Украйна ходят "лидери", които имат под 20 процента одобрение в собствените си страни. Защо ли?

За да идват останалите в България, затова!

Пачестито

Егати и интереса да се ходи в тоя Киев. Не им е чиста работата на тези.

Марионетките като не решават проблемите в страните си, ходят да целуват зеленясалия задник за угода на господаря си

С тази риторика, за да зължително членство на Украина в НАТО, умишлено саботират всякакъв мирен процес, който би започнал. Знаят, че това е условие на Русия за мир. Ще принудят руснаците да се бият докато не превземат цяла Украина. Всъщност сега украинците тупат топката, докато НАТО се подготвя за война. Това ще е след 3-4-5 години, но ще има война НАТО-Русия. Видимо сраните от Западна Европа травят всичко възможно, за да разпалят конфликта.

И Украйна ще влезе в НАТО и на путьо ще му се опути путето. .

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

По-скоро ще има световна война, отколкото това да се случи.

Като се замисля си абсолютно прав! Запада иначе щеше да търси дипломатично решение и мир. Но те и Минските споразумения не зачетоха, и после постигнатото споразумение довело до изтеглянето на Руснаците от Киев нарушиха. Не им е чиста работата на Запада. Дано хората самите се осъзнаят, че много овце, голямо стадо са. Видяхме как ги дресираха като животни по времето на Ковида.