17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е ПРОСТОТИЯ, КОЯТО ЩЕ ПРЕДИЗВИКВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРИТОК НА ТАКИВА !!!! И КАКВО - ЕБАХТЕ МАМАТА НА ЕВРОПА НЕЩАСТНИЦИ !!!! ТРЪМП ВИ ГО КАЗА ЯСНО В ОЧИТЕ - СРАМ !!! ТОВА Е САМОУБИЙСТВО И СРАМ ЗА ЕВРОПА, ЗА СЕГА !!!! ПОСЛЕ ЩЕ КЛАНЕТА НА БЕЛИ ХОРА !!!!!

Най-голямата грешка е да се вкарват пришълци в Европа. Бъдещето е национална вражда и гражданска война. Всичко това е в полза на САЩ и Русия. Косово беше първото и беше пилотен проект на САЩ. Сега следва ЕС. Защо САЩ се затварят за чужденци и строят стена на Мексиканската граница ? Щом е хубаво защо Сорос не финансира бежанци за САЩ ? Като сипеш две кофи лайна в казана с мед,не става по-добро качеството. Както между арабите и евреите няма да има мир и спокойствие така ще бъде и в Европа. Гледайте във Франция калко са се адаптирали пришълците. Само проблеми. и едици са направили нещо цивилизовано. Другото е измет и гето. Орбан постъпи правилно и все повече хора го разбират и подкрепят. В Австрия също разбират какво става и за чий интереси иде реч. Само амеркинаските подлоги не разбират нищо и предават нац. интереси.

Май затова са избрани. За да ни съсипят. Спокойно, скоро идват евроизборите, а скоро и у нас.

00

да ги вземат-как се става европейски обединени щати - не може само бели, требва да има и 50-60% чернилки както е в съединени американски щати както има пакистанец кмет на лондонистан така до 10-15 гидини трябва да има черен президент на франция, турчин за канцлер на джърманиту и некъв друг мангал премиер на хиспанията. то на португалията вече е индиец мин председател а в бундестага, на зелените май турче е шефче ша стане интересно както са ни замръндъсяли да земе да ни писне и да се субъдят заспалите бледолики и да им огтоворим и да освободиме разложената европа от еврогейчетата и сороските толерастчета

с други думи, да идват следващите? Абе тия идиоти за това ли са избрани на власт - за да пълнят страните си с излишния човешки ресурс от Африка и Арабия??