ЕК решава дали да накаже Лондон заради спора за Гибралтар

Европейската комисия обяви, че започва да разглежда жалба на испански министър, с която се оспорва разполагането на бетонни блокове близо до бреговете на Гибралтар от властите на тази британска територия.

Обратно в новината

Коментари - ЕК решава дали да накаже Лондон заради спора за Гибралтар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕйно Величество ще си го премести от левия крачол в десния... Британската Империя винаги и навсякъде си е правило каквото пожелае и когато пожелае... Само чичко Сталин и Кемал Ататюрк са и трошели хатъра!

Преди около 15 г. имаше референдум в Гибралтар и населението, предимно испанци, избраха да останат към Великобритания. Но такива искания възникват от държави в криза, така бе и с Фолклендските острови.

Аз пък съм защитник на рибите и приветсвам поставянето ма бетоните блокове! Испански гадове - ловят и консумират нещасните безащитни рибета - срам, срам и позор за тях!

Преди три века Англия с лъжа е придобила Гибралтар, като е излъгала испанския крал.

Испанците са си с правото да протестират. Подкрепям ги.

Ако говорим за Гибралтар, какво да кажем за Аляска? Но както руската императрица Екатерина с еврейски произход родена в Германия, така и англичани, голяма маса от жителите на САЩ и испанците са семити. Семити защото в Испания са били арабите, а градоначалници при тях са били евреи. Виждаме семитската клоака. Тя никога не ще бъде разбрана от човеците.

Я бързо пращайте сини каски. Какви са тия лиготии - преговори, меговори.

ТЕЗИ , КОИТО СА ПРОТИВ ИСПАНЦИТЕ , СА ДОЛНИ , АЛЧНИ , КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД И ОТ ХАМЕРИКАНСКИ ПРОИЗХОД . ТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ , ЧЕ СА МАЛЦИНСТВО И ПОЧТИ ВСИЧКИ НАЦИИ ОТ ЕВРОПА ГИ МРАЗЯТ - БЪЛГАРИ ,ИСПАНЦИ , ИТАЛИАНЦИ , ФРАНЗУЦИ , ШВЕЙЦАРЦИ , ПОЧТИ ВСИЧКИ СЕВЕРНИ НАРОДИ . СМЪРТ НА ЕВРЕЙО- ХАМЕРИКАНСКИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ .

0007 какво са народи и какво са нации? Обясни що е това швейцарска нация. Както при българи така и при испанци евреите са почти 80% от населението. Много от четящите които "знаят" и ще са възмутени от написания процент, нека бавно и спокойно проучат нещата, а после да пишат минуси или гневни реплики. Не само в Полша и Чехия е плътната еврейска маса в славянските страни, но основно в България, Украйна и Русия.

ааа...чакай бе батее..., ти каде тургаш циганската масса бе ? тя много голяма масса ... а ако тургаш и столовете на тази маса ехее....

Аналогичен е Бг скандала с Големия Проблем... Ще влезе ли Бг в шенген или не И се питаш защо има хиляди мнения на хора дето изобщо си нямат на представа какво ще им промени живота това членство в Шенген... Ама никой не си задава този въпрос, важното е да има шум. да има забавление за тълпата и да се създават псевдоновини... С или без шенген, които има да пътува си пътува, който няма как или с какво да пътува си седи на задните части... Ама важното е да има скандали ... Хляб и зрелища.... и понеже хляба го крадат от години все едни и същи айдуци, поне има циркаджииски номера за тълпата и плейтмейтки

Испания е раздирана от скандали с мръсни пари, кражби и зле управлявани пари... В тези скандали има замесени видни политици, президента и членове на царското семейство... Всички са крали, крали, прали, крали и препрали... А виновни няма.... Та затова от време на време се измисля някой менте скандал и някоя новина или уж проблем за да може стадото да гледа на друга страна докато цените скачат в пъти, безработицата е почти 30% а изгонените от жилищата са стотици и стотици хиляди... Но овцете блеят за няколко бетонни блока хвърлени във водите и вероятно спъват бизнеса на не повече от 50 рибарски лодки и корабчета ( дори и толкова не излязоха на протест )... Испания задлъжнява със космическа бързина в една измислена изкуствена криза а корупцията има космически мащаби.... Един пример... В Испания са построени 49 летища а на някой от тях не е кацнал и един самолет, на други кацат една стотна от планираните полети.... А кинтите ги няма

Испанците са абсолютно нагли. Войната на Испания в Биская с всички останали продължава. Не можаха да оценят безкрайната толерантност на Великобритания и това е. Просто Франко им е изпил мозъците. Апропо, сменете си заглавието. ЕК не решава дали да накаже Лондон, а се чуди как да излезе от ситуация, заради простотията на испанците.

ВЗИМАМ ИЗЦЯЛО СТРАНАТА НА ИСПАНЦИТЕ . АНГЛИЧАНИТЕ СА ДОЛНИ , АЛЧНИ БОКЛУЦИ . КОЙТО Е НА СТРАНАТАЕ НА АНГЛИЯ Е МРЪСЕН , ДОЛЕН ПОМИАР ...НАЙ- ОМРАЗНИТЕ НАЦИИ В СВЕТА СА ХАМЕРИКАНЦИТЕ , АНГЛИЧАНИТЕ И ЕВРЕИТЕ . ТЕ НОСЯТ НАЙ- ГОЛЯМОТО ЗЦЛО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И КОЛКОТО ПО- БЪРЗО БЪДАТ ЕЛИМИНИРАНИ ,ТОЛРКОЗ ПО- ДОБРЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО . НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ,СЪСТАВЕНО ОТ АЛЧНИТЕ КАПИТАЛИСТИ И КОРПОРАЦИИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНО , ЗА ДА ИМА МИР НА СВЕТА .. КАЗАХ ....

Ако България или някоя друга малка държава се държеше като Великобритания,щеше да бъде обявена в национализъм,шовинизъми много други грехове от същата тази Великобритания.Това е силните интерпретират нещата ,както им е изгодно,така е било и така ще бъде,другите приказки са за наивници.

Гибралтар е откраднат от англичаните, както и остров Менорка но острова е върнат на Испания.

Територията си е британска и ще си я правят, каквото си искат.

Личи си българския (по-точно ганьовския) начин на мислене. Като си станал член на един съюз ще се съобразяваш с правилата, както и всички останали. По твоята логика ако имаш един апартамент може да си правиш в него каквото си искаш, дори и да си вземеш слон без да те интересуват другите съседи.

Sangre sica

няма да те разбере!

Sangre sica

казах ли ти. вече си е купил слон:)))