Борисов се разгневи: Всеки да признае каквото знае за кокаина

Всеки да признава, да казва и да посочва, кой каквото знае. Това послание изпрати премиерът Бойко Борисов на задържаните в Испания моряци по време на среща с техните близки в Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се разгневи: Всеки да признае каквото знае за кокаина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама перфектен двоен импас, нали ?! ;-) Наистина сте Майстор ! ....Та, в резултат на Напътствията от Патриарх Максим (вчера): --В колко часа и как? ( започваме Работа) И без официозности, Колега. Всичко е в Пламъци.

Колко образован премиер имаме - не може едно изречение правилно да състави и да каже! Срам ме е да чета "изказванията" му. Не знам как той не се срамува...

АЗ признавам че кокаина се прави от кока.

Ето признавам си! Превозвахме кокаина за конкуренцията на боко кратунков и понеже от тва ще му намалее на него печалбата, пък шефа не му беше внесъл вноската та ни изпорти на испанците и ни задържаха. Господин премиера е най-големия контрабандист и си разчиства път от конкуренцията възползвайки се от властта, с която разполага в момента. Ама нищо вие подлизурковци му се кланяте, сякаш е Господ, а той е просто поредния престъпник...

С тази дрога се изхранват доста хора това е ясно .Не може да кажем кой какви лай.а да взема,НО защо не я пуснете свободно по супермаркетите и нека всеки който иска да си я взема??? Това ми звучи -Колкото повече е забранено ,толкова по-скъпо и да не говорим за модерно. Но така пък как ще се пълнят гушите на мързелите?

Трябва да си доста малоумен наркотрафикант за да информираш моряците, че превозват кокаин.Не само, че ще те провалят, а и затова, че те ще го задигнат и продадат, където може.Още повече, че им се дължат заплати и са безни, като църковни мишки.От морална гледна точка няма притеснения.Нали така и Жоро Милионера задигна кинтите на банка грабителка!Това е !

Всичките на кораба трябва да станат Марокански кучки, за да си платят за щетите които са нанесли на обществото и на хората с трафика на наркотика. И не на ББ, а на господ трябва да се молят...

ББ пак сложи каруцата пред коня. Няма ли най-накрая да се научат с Цв.Цв.,че не са те , тези които произнасят присъди, а съда. По презумпция всеки е невинен до доказване на вината му. Или за да се изтупаме по гърдите пред западните партньори хвърляме недоказана вина върху моряците.

Ами то , ако всеки говори това ,което знае, лошо става... Те , политиците ще са до един за доживотна присъда!!!

падишахът се разгневи.... Пак други му виновни. Вярно. Едва ли той има нещо общо с наркотика. Но защо другарьо пожарникар така лично..... Ти не си България, но пък ти си начело на тези които трябва да минимилизират случаи в които българи се замесват в наротрафик. Не че няма западняци бол също замесване, но нали знаеш Quod vicet Jovi non liset bovi!

НЯКОИ ОТ ВАС ПРЕВОЗВАЛ ЛИ Е НЕЩО ОСВЕН СОБСТВЕНИЯ СИ БАГАЖ НА ЛИЧНИЯ АВТОМОБИЛ ИМА ЛИ ПРЕДСТАВА КАК СЕ ТОВАРЯТ САМО 25ТОНА КАК СЕ ИЗВЪРШВА ФИЗИЧЕСКИ КОНТРОЛ ОТ ПРЕВОЗВАЧА НА ТОВА КОЛИЧЕСТВО БЕЗ ДА НАРУШИШ ЦЕЛОСТА НА ОПАКОВКАТА.АЙДЕ СЕГА ДА ГОВОРИМ НЕ ЗА 25Т.А ЗА 25000Т.

Абе, защо този човек е такъв дсрахобъзльо! Да не би кокаина да е собственост на моряците. Като е тръгнал да призовава за признания, поне да призове когото трябва. Или с Цветанов да ги накарат собствениците на кокаина да си признаят - ХА, ха. Ако моряците му признаят нещо как той ще понесе отговорността и как ще ги защити. Хайде стига с тези номера от селски вечеринки, че вече не се търпи тази простотия.

Няма начин да не знаят, баси и кораба, баси и капитана.. да не знаят какво се товари...

Да, то така става - Борисов казва и хоп - готово. Блюдолизците около него хептен са объркали представата му за живота. Човекът явно си мисли, че живее в някоя приказка, като "Алиса в Страната на чудесата".

Няма по голям театър ))) Нищо от тук на сетне не може да оправи България, това беше последният ни шанс за съжаление.

Ядосан бил-кой ли те бръсне за слива ?

Този борисов, не е ли онзи борисоф дето го подозират разни служби, че е бил трафикатнт преди на стане султан на БГ ???

защо всички се правят на много обидени и изненадани когато ги заловят.тои и галъбин не знаеше и още стотици които лежат в затворите по света,те също нищо не знаят но лежат заради чистото име на родината.наркотрафика в бълхария е държавна политика и виновните са по върховете на държавата,откъде в тази бедна на ресурси държава за 20 години се издигнаха толкова дворци и хотели у нас и се закупиха имоти за милиони долари,наркотрафик.навремето дс правеше бартерни сделки оръжие срещу наркотици (всеки втори революционер е с калашик от арсенал кк,парите се изпират на запад и са на влог в някоя швеицарска банка,забележете никои не влага вече пари в бг защото кораба потъва.

То не бяха невинни медици, то не бяха сменени сакове на Гълъбин, сега пък някви тонове дрога се оказват случайно на кораб и наще ни лук яли, ни лук мирисали! Ало, айде малко по-сериозно, защото ако тук убиеца е невинен, то в развитите правосъдни системи съдиите имат компютри и си вършат работата, без да бавят умишлено дела......

сър

Нали същото беше с цигарената афера.Държавна поръчка, а като ги хванат- пас. Тук обаче са много явно натопени белким си оправят някои имиджа. Мафиотски приьом.

А ББ за амфетамините ще си каже ли всичко и защо няма разкрито едно поръчково убийство когато той беше генерал на МВР. Ама айде каквото било било. Кой крал до 2000 му е простено. Зкона има давност 10 години. Има и амнистия на държавните служители дето са крали СерГей с триглавата ламя го гласуваха. Ей, дали ще съм жив да видя осъден политик за незаконно придобито имущество. По план България 2020 едва ли ще стане.

Стига с тая давност. За убиство и изнасилване, да няма давност?

Ти си много глупав, Боко, като министър председател трябва да се грижи за добруването на всички българи. Тоест, като има информация да намери организаторите и изпълнителите и да ги вкара в затвора, а не невинни хора да лежат в затвора, а виновните да са на свобода.

Kalin

ББ то хубаво се иска това ама почни ти като си признаеш за миналото си и връзките и приятелствата ти с разни......бизнесмени;-)))

И тоя обвинява съгражданите си, както навремето Костов обвиняваше медицинските сестри. И после трябваше държавата да плаща маса пари за да ги освобождава. И тоя също като Костов не предупреди българските граждани да се махат от там. И пак ние ще плащаме за това.

Американската ДЕА и испанците хванаха "неправилен" кораб - Затова съда каза че кокаина не е на собствениците на кораба и те не знаели за него - Бойко вика на моряците "Признайте си - Ваш е" - те викат "Бойко, твой е" .... :)

хахаха, добре казано. ама да затворят там и всички политици дето са за пенсия и се натискат в парламента до гроб.

им надяна примките.

Явно ББ мноооого разбира от пренасяне на кокаин! Браво, браво!

Пубриката "Иване, кажи си". Когато взимат пари и вършат престъпления нито данъци плащат, нито даряват за държавата, а сега министър-председателя и вицепремиера се занимават с шайка разбойници. Като си прост ще работиш на полето, а като си прост и алчен ще лежиш в затвор за лакомията си!

Които знаеха всичко, по превозването на кокаина в кораба, Специализирания съд ги пусна, по нечие указание от най-висше правителствено ниво!Сега ще се опитат да го начукат на дребните моряшки "риби" от екипажа!?Тъй че, за нашата правораздавателна система, виновните вече са налице!?Всички забравихте, какво съобщи една от моряшките съпруги след обаждане на мъжа и!?Изведнъж, близо до бреговете на Западна Африка, корабът се оказал с тежка двигателна повреда и веднага голям късмет!?Друг кораб, плаващ наблизо, се притекъл на помощ и повредата била бързо отстранена!?Е, тогава е станало и натоварването на кокаина!?Освен освободените от Специализирания ни съд, капитана на кораба и може би главния механик, могат всичко да доуточнят по картинката на наркоконтрабандата!?

КАЛИТКО къде си да пишеш за чевените драскачи на бкп-бсп и да ни отвориш за наркобизнеса по времето на баи тошо,трябва да си съветник на физкултурника ц.ц. нали си толкова просветен по въпросите на нарко бизнеса.не знам кои се занимава с наркотрафика но боко маисъла е световно известен с трафика на аmфетамини.вярно е боклука боко не го интересува колко деца е отровил,за него са важни само финикииските знаци,вече е направил втория си милярд в евро.между другото искам да те питам защо си смени ника KGB с КАЛИТКО ?много ли държиш да почва с буквата K?

Да беше научил правописа, а то и тъп и прост. Как се събра на едно място. Наследство?!

Верно ли Тиквата изгърмя 3 тона бяло, за да си вдигне рейтинга и умрялото доверие? Смятайте, колко минават под неговия БУТ, щото тая свиня, със сигурност няма крила...

Абе кво стана с "братя Галеви"?

На почивка са.

ЗАЩО ТИ НЕ СИ ПрИЗНАЕШ ЗАПрОИЗВОДСТВОТО НА АмФИТАмИНИ цЯл СВЯТ ЗНАЕ

Подайте информация в Прокуратурата с копие до Позитано. Другарите от Висшия съвет ще направят всичко възможно да ви защитят от Борисов и да придвижат жалбата ви до Съда.

За такива случаи българския народ има един много точен, макар и малко нецензурен израз: "Ха, кой ми сра в гащите?" Не разбирам как може да се защитават хора, превозващи 3 тона дрога, с която ще тровят нашите деца. Така че не трупайте дивиденти на гърба на Бойко драги червени боклуци, а си натискайте парцалите, защото всички БГ наркотрафиканти са си Ваши рожби!

Това да ти е кусура и да не разбираш само това нещо приятелю, но уви.

Кусурлия, колкото и да ви е мъчно, пак ще духате супата на изборите :) Червени боклуци сте и такива ще си останете...

защо си мислиш,че всеки,който споделя мнение е червен наречен от тебе"боклук"? Проумей:народът живее много зле! Запомни: житейската трагедия НЯМА цвят!

emoll@

Ти как си бе ?

Ей,Таки,ами ако хората не са виновни?Не може целия екипаж да знае какъв е товара.Тогава какво правим?Нова либийска история?

Всичките заслужават да изкарат по 20 години в някой Испански затвор и да станат кучката на някой мароканец, за да има справедливост. Не може да продаваш наркотици, да караш големите джипове и да се правиш на господ , а когато те хванат да тичкаш при Бойко за да те спасява. Някак си не става. Ама няма проблеми- колелото се върти, днес бях аз- утре ще и ти ;))

Моряците да си признаят-съвет от Бат Гойко.А кой ще им гарантира живота след като излязат от панделата?А тия задържаните(т.е.освободени) в България що не си признаят по случая?Да,в Б-я осводиха виновните ,но ония от Колумбия вече са им пуснали 4асовника с обратно броене.

Вижте картинката в този линк. После дрънкайте глупости и се радвайте на вашите писаници. Този постер задължително се разлепва на всеки кораб. link

Сори, линка не излезе. "link

и какво пише там?

Напишете: "Drug warning notice for ships" и отворете например сайта на "link", снабдители на постери задължителни за корабите.

ЛИПСВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НАЛИЧИЕ НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА! По никакъв начин не може да са докаже и не става ясно, че Руслан Коларов е набирал екипажа на българския кораб Свети Николай, хванат от испанците с три тона кокаин. Липсват доказателства за наличие на организирана престъпна група, превозвала три тона кокаин на кораба Св. Николай, с участието на Руслан Колев и Дойчин Дойчев, е становището на Спецсъда след като вътрешният министър главата проглуши телевизионния ефир как тримата задържани били баш организаторите на товара.

питам се:какво ще говори в Испания?

Да де, то пак много шум, много работили и накрая излязоха пред съда с полуразбираеми показания на един (повтарям един!) служител на ГДБОП и то събрани в нарушение на НПК. Излиза, че или нищо не са знаели и нищо не са работили или може и нещо по-лошо да си помисли човек.

Този комунистически дебелак-милиционер ли е министър -председател на България? Все е едно командирован от 1982 година и всеки момент ще си натовари телесата във черната "Волга" и все по прашните пътища,та право на село да натовари прасето,компоти и лютики.

Това жалване на роднините пред премиера ми навява следния пейзаж: Държавата в лицето на Бате Борисов първо го вкарва отзад на целия екипаж, а след това като смирен любовник им предлага вазелин...

Прависа хорицата,знаят кой е глава на мафията и бягат при него да им помогне,да има такова нещо в друга държава ,ама там мутра на власт не допущат ,още повече Капа де тути капи премиер,ха ха ха сега да прати правителствения самолет да ги прибере,свои хора са я,няма да ги остави на испанците я.

Нека управлявашите да кажат каквото знаят, защото те знаят всичко! Да не се правят на незнаещи!

Не стана ясно едно нещо.Как така кораба е атакуван в международни води, извън територията на която и да било държава.Кораб под български флаг е територия на България и под юрисдикцията на българското правосъдие.Дсяко едно качване на борда, особено от военно подразделение се води пиратски акт.За да се осъществи тази операция е било задължително да има представител на българското правосъдие на место, и разрешение от български прокурор. Така изглежда, че испанските власти, могат да дойдат в България и да похитят, който и да е от вас и да го откарат в Испания да го съдят. Трябвало е да изчакат кораба да навлезе в тяхна територия, или поне товара му, ако се е прехвърлял на друг плавателен съд.

Да, обаче не! За наркотрафика се съди по юрисдикцията на държавата, където е хванат. Прочети малко по въпроса. По "твоя" начин действат само нашите ченгета и съдии като хванат някой обирджия на апартамент и адвокатът му каже, че той не е вземал нищо щото ни са го хванали.

Аз съм чел, ама ти май не четеш какво съм написал. В коя държава е задържан кораба? В никоя. Атакуват кораба в ничия територия. Това по морското право се води пиратски акт.Как ще докажат, че кокаина е щял да отиде точно в Испания?Ами те могат да кажат, че го карат за Афганистан, а там кокаина не е сред забранените стоки.Ти прочети малко за морското право.Аз не оправдавам никой, но задържането е направено неправомерно.

Сам, че държавата е "открито море" - вмсето да лансирате предразсъдъци прочетете да му с ене види. Прав е, нещо криво има тука, но може и да е имало предствител? Имало ли е?

Имахме да връщаме едно доверие и за това мълчим по този въпрос.

Доколкото разбрах и аз кораба е бил доста на вътре в морето., поне така пишат журналистите. - 80 км.,ама може да са и 8. Ако наистина са в международни води испанската полиция по линия на международното сътрудничество явно се е заразила от нашата от една болест наречена диария и са се наакали. Защото при един читав адвокат (което е голям проблем там) директно си отиват на Страсбург ако не ги пусне по- рано съдът. Защото ситуацията в момента е малко сложна за доказване - след като коката не е била в каютите, и не са ги хванали докато птретоварват.. А някои като са знаели извън рамките на преките им служебни задължения, но си траят нямаше ли едно членче там у НК за такива случаи?

Наивници - отишли за съдействие при най-големия душманин. Вместо да го подведат заедно с ЦЦ под съдебна отговорност - за неизпълнение на служебните задължения - закрила на българските граждани, те с действията ги подлагат на риск.

ЗАКРИЛА НА НАРКОТРАФИКАНТИ С 3 ТОНА КОКАИН?! АБЕ, ТИ МАЙ ЯКО СИ СЕ НАШМЪРКАЛ...

А ако не са наркотрафиканти? Май не е нужно някой да се е нашмъркал, за да не мисли или да мисли с партията си вместо с главата си..

ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ОТ БКП-БСП ПАК СЕ ВТУРНАХА ПРЕЗГЛАВА ДА ЗАЩИТАВАТ НАРКОБИЗНЕСА И ТРАФИКАНТИТЕ! ТЕ СА СИ ТАКИВА ОТ ВРЕМЕТОНА БАЙ ТОШО. ПОМНИТЕ ЛИ ИСМЕТ ШАБАН? ДЪРЖАВАТА НИ ЗХРАНВАШЕ ЦЕЛИЯ БЛИЗЪК ИЗТОК С НАРКОТИЦИ.... БОКЛУЦИТЕ НИКОГА НЕ ГИ Е ГРИЖА КОЛКО ХОРА И ДЕЦА ТРОВЯТ. СРАМОТА!

Абе, Калитко, ти по-рано беше от СДС (Съкратен от Държавна Сигурност), а сега си пребоядисал май???

ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА ГЕРБ ЗАПОЧНАХА ДА ВИКАТ ТУК С ГЛАВНИ БУКВИ.

И най-слабия адвокат ще даде по умни съвети на моряците и роднините им. Не напразно са казали, че мълчанието е злато. А доносниците, всеки ги ползва, но никой не ги обича.

много ясно,че знаят за кокаина,това са 3 тона не са 30 кг.

И откъде тази уверена яснота? За мен пък са невнни до доказване на вината им. Какви ги дрънка някой с пропагандна цел не ме топли. Да хване местните организатори и тогава да приказва.

Надявям се да зенасат в Испания доказателства за Брендо, Трактор и Коалиция и да помогнат на испанската инквизиция да изтръгне самопризнания.