Испания е в политическа безизходица от 9 месеца

Лидерът на испанските социалисти Педро Санчес продължава да е против правителство на консерваторите. Според испанската преса той рискува да бъде свален.

Обратно в новината

Коментари - Испания е в политическа безизходица от 9 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си викнат Станишев - той ще ги оправи!

И голяма работга че в Испания имало криза. Нас това какво ни топли или грее ?

Бе да им имаме кризата на Испания:-)) Както и на италианците:-))

Споко, дъртите евроуправници са по гадни от тези които се наричат комунисти,а нямат една чиста мисъл. Та, те ще ни докарат и нас до там,в момента, в който сменят премиера Б. Борисов.

За да си изплатят дълговете, всеки мъж, жена и дете трябва да работят непрекъснато една година. Интересно ние колко столетия трябва да работим "нон стоп" до девето коляно...

Не и личи. Белгия например постави световен рекорд по време без правителство. Така са страните където не са набутани платени протестъри и тролове делящи хората на такива и онакива.

БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ НОРВЕГИЯ, ОКАЗА СЕ, ЧЕ НОРВЕЖЦИТЕ СА НАЙ УМНИ И ПРЕДПРИЕМЧИВИ.

Едва ли испанците се сещат, че едни хора се борят против единството на държавата им. Всъщност руснаците и англичаните работят против Испания и искат разкъсването и на парченца.

Още ли переш старчески гащи в Малта, та тук даваш акъл? Тук си се знаем, предлагаш ли нещо от придобития опит?

Само да ви кажа едно. Вие там за нас тука не се притеснявайте. Гледайте си ваща къща. Наща тука си е супер. Айде слагайте минуси, то си е за вас. Вашите минуси погледнати през средният ми пръс са само плюсове. ОК!

Криза? Глупости. Испанските политици устискват без правителство до 15 октомври, защото тогава бюджета ще се повтори автоматично, а настоящия е дефицитен и дава пари за развитие на икономиката. Та ако имат дефицит кризата си я изнасят във Франкфурт при еврото, където и е местото. Ако имат правителство сега от Брюксел ще ги натирят отново в мизерия да плащат борчовете на Меркел и да плащат сметката на поканените и.

Над 4.5 милиона "мигранти" са им се нацвъкали - да му мислят!

испания, франция, германия и италия са федерации, коитo трябва да се разпаднат! а балканите да се обдединят!

Защо?:))))

Испания отива към разпад !!

По добре би било заглавието да е : "Българин начело Испанската работническа партия - Педро Санчес и неговият девиз " Аз съм най-добре, когато на другите им е зле ! Нека всички и всичко да се срине, но аз да остана на доживотна държавна пенсия. "

България е в перманентна "ИЗХОДИЦА" от 27 год...

А ДНЕС, НЕМСКАТА ФОНДОВА БОРСА ПАДА С НАЙ-ГОЛЯМ ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ, СПРЯМО ОСТАНАЛИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ ИНДЕКСИ, А ДОЙЧЕ БАНК Е НА ИСТОРИЧЕСКИ МИНИМУМ В ЦЕНАТА И ДНЕС СЕ СРИНА С БЛИЗО 8%

В БГ хората са от 26 години са в безисходица.