Българка почина нелепо, минути след предложение за брак

Българка е загинала нелепо само мигове след като получила предложение за брак на испанския курортен остров Ибиса.

Обратно в новината

Коментари - Българка почина нелепо, минути след предложение за брак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тая акъл имала ли е?! Как може такова нещо!?!

Сигурно я е накарал да прескочат оградата, да катерят някакви идиотски скали и точно на ръба на пропастта, където и птица няма кацне заради птичия си инстинкт за самосъхранение, там да й предложи най-романтичния брак на планетата. Пльок! Кифладжийството няма граници. Не знам Айнщайн дали е знаел за съществуването на булгаристанския ни вид, когато е казал, че глупостта е безгранична, а за Вселената не е толкова сигурен, но определено кифладжийството надминава всичко останало. От друга гледна точка... пак се прочухме c нещо..... невероятно :D

И да допълня. Аз имам теория защо ние - българите съществуваме и сме такива. Малко е налудничава, но просто по друг начин не мога да си обясня положението ни. Тази теория изисква съществуването на Бог или Богоподобен от наша гледна точка извънземен интелект. Ако живота на Земята е изрично създаден, то това е дело на Бог или Богоподобни. И в двата случая си говорим за безсмъртни същества... които някак си трябва да им е скучно просто да си съществуват и да си правят едно и също цяла вечност... Тук сме и ние - трябва някой да отбие тази скука и кой да е това? Бай-Ганеца. Нещо като шутове за Кралете/Кралици/Аристокрация или маймуните по Animal Planet за останалите, ние се явяваме комедийния елемент за развлечение на по-висшите сили :D

нелепо е по-уместната дума

Такива са им "новините" на тоя сайт, който чете само хамериканските "флагмани"! А в руските сайтове ясно си пише "Димитрина Димитрова, 29 г.", отишли с гаджето й, също българин, на курорт, и там той решил особено романтично да направи предложението, и ... Жалко, нелепа смърт, наистина, от мерак бурно да си изрази големите чувства ...

да- така и било писано,съдба ....

За съжаление това не е единичен случай в Испания. Имаше една друга дето летя от 8-мия етаж , но случая се потули... един студент пък го намериха смачкан на магистрала, оказа се че му липсва сърцето , изобщо зап. Европа не е безопасна.

Ами отиди в Азия. Там е къде къде по-добре.

Това е още едно доказателство, че бракът е вреден за здравето. Не можете ли да живеете без брак и предложения за такъв, бре хора?

Точно мислех да напиша, че брака е вреден а здравето. ;) Но си ме изпреварил. Е, това си е лична трагедия.

Бог да я прости!

Moнк веднага да се яви в заседателната зала!!

Rorchita

ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ В СТАТИЯТА ЦИТИРАТ НЮ ЙОРК ДЕЙЛИ НЮЗ, А НЕ КОЙТО ТРЯБВА!!!!!!!!! ПИСНА МИ ОТ АМЕРИКАНСКИ ПРОСТОТИИ, ЧЕСТНО.

Да ти имам големия проблем. Момичето починало, той Ню Йорк таймс му виновен. Типичен тъп русофил!

Ти виждала ли си такъв в България или ми разказваш истории за германски старци, дето им прислужват млади български момичета?

Егати и късмета !!! Бог да я прости !

дя-до

Абе, да ви питам, като тази смърт е нелепа, има ли лепа смърт?

Има - когато си си изживял щастливо и достойно живота, радвал си се на деца и внуци, станл си на 90 и просто е време да си ходиш...

Е, имай милост към роднините и най-вече към пенсионния фонд, де;о) 90 години.... направо фонда ще фалира, пък родата ще потъне в отчаяние...

Смъртта за Родината, партията и правителството, Омразе! Ной-високо се цени смъртта малко преди да стане време за пенсия или от глад, защото си се отказал от пенсия.

и за партията и другаря Ленин, Димитров и т.н.

Спрете се бе!Това е младо момиче,пред което живота е предстоял.Това момиче е нечие дете, за чиито родители вече няма живот, а само страдания!Спрете с тази злоба!

А защо за това младо момиче ни уведомява отвъдокеански вестник? Следва нашите власти да са уведомени първи, те да уведомят семейството, нашата преса да изнесе съобщението (ако е стигнало до нея) и чак след това в. Ню Йорк или Ню Хемпшир или който си иска там, да препечата информацията, ако счете за нужно. Как така питам аз, се добра този вестник до това инфо? Кой му го даде? Или репортерите на "Ню Йорк дейли нюз" стоят профилактично на пражовете на Ибиса и чакат сензации с трагичен оттенък?! Бъдете малко критични към информацията, която получавате! Не приемайте всичко, което четете за истина!

Тази информация излезе още вчера в други новинарски сайтове и то от испански вестници.Пишеше и името на момичето.Дир.бг винаги проверява информацията, преди да я пусне.

Ако тази история е вярна,това си е чисто убийство.Жената е бутната нарочно от скалата.Останалото е наивно обяснение от "жениха"-убиец.Никой няма да прави предложение за брак ,на ръба на опасна скала.Второ-Хм,до толкова се зарадвала,че взела да подскача от радост!Айде,стига глупости!Задължително да се разследва този ,т.н. кандидат жених!!!

забележките ви имат един основен пропуск - разсъждавате като мъж. Виждал съм жени които от радост скачат като кози. А пък и при тая мода да си искат ръцете (интересно, но половите органи доста по-лесно се дават) по възможно най-атрактивен начин. То не са мариачи, не са билбордаве, скачане с парашут или бънджи, тези на скалата са си били направо скромни. Лека му пръст на момичето.

дя-до

Така е Стрезов. И глупаци НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. Ама хич! Отнюд!

Rorchita

Испанците поясняват, че от това място залезите и изгревите и изожбщо позицията на слънцето дава уникални гледки......

Ами, не знам. Трябва да се разгледа дали не е била блъсната.

Баси нелепата трагедия! И точно в такъв момент! Потересен съм!

дя-до

А спри да се тресеш, че ми падна комина.

Какво да се прави - жената в изживяла най-романтичния миг в живота си, и ако само заради това е живяла - за какво й е повече да живее? Оттам-нататък са щели да последват само разочарования...

дя-до

Абсолютно правилно! Затова приказките свършват с "яли, пили и се веселили". За после нищо не се казва.

Статията е абсолютен fake. Пълна измислица-премислица на някой писарушка, болен за парички да драсне няколко реда простотия

Rorchita

Е, за съжаление не е. Но е важно, че се мислите за интересни и остроумни, че дори и за оригинални! http://ultimahora.es/sucesos/ultimas/2015/01/29/143251/joven-fallecida-cala-tarida-cayo-justo-despues-novio-pidiera-mano-1.html

дя-до

Това, че един вестник е преписал от друг вестник, който е преписал от трети вестник, не прави "новината" по-достоверна. В най-добрия случай вярното е, че някаква жена е паднала от някаква скала. Останалото и аз мога да ти го измисля.

Rorchita

Ами така е като не се изнася важна информация, а само глупости. Двойката са българи, които са била на почивка в Ибиса в компанията на група приятели. Липсата на такива важни ''подробности'' създават спекулации. Всеки път като чета коментари в ДИР и съжалявам,че съм българка. Повръща ми се от простотия, злоба и негативизъм. Страшна история.

Голяма част от коментарите са на възрастни хора или поне на такива над 45. Познава се. Така че недейте правете генерални изводи за народа от някой и друг форум.

По какво се познава, че са точно пък над 45? По неграмотните писаници по-скоро личи, че са на хора, "учили" по време на "деокрацията".

дя-до

Ми като ти гледам ника - ти НЕ си българка. Освен това хората с малко акъл не консумират втори път това, от което са повръщали веднъж. Анадънму? Аман от безотечественици, дето ни учат как да живеем и се срамуват от рода си.

Я кажете нещо, което да ме накара да се гордея с рода си!!! Да видя до къде ще хвърлиш.

Не предлагайте брак, където и да било, че жена ви ще вземе да се самоубие от кеф :)

дя-до

За по-сигурно, изобщо не предлагайте брак. "Обичайте" си се, раждайте си деца и т.н.

Фиксираш, харесваш, обичаш, натискаш, целуваш, събличаш, изпразваш се, ставаш и тичаш, разпитват те, мънкаш, отричаш.

Стига с тази клозетна поезия, с интелектуален заряд колкото на фатмак от строителни войски, т.е. коефициент от минус надолу. ...и доста безвкусна относно темата

Добре де , а дали всичко е точно така ? Ако има свидетели на случката , тогава жалко за инцидента . Ако обаче няма свидетели , дали в такъв случай не е убийство ?

Rorchita

Ами така е като не се изнася важна информация, а само глупости. Двойката е била на почивка в Ибиса и е била в компанията на група приятели. Липсата на такива важни ''подробности'' създават спекулации. Всеки път като чета коментари в ДИР и съжалявам,че съм българка. Повръща ми се от простотия, злоба и негативизъм. Страшна история.

Ми откажи са от българско поданство тогава ма!

Още един кандидат за наградите "Дарвин"

Моето виждане е, че мъжът и жената най-често се ВЛЮБВАТ поради илюзорните си очаквания за другия. Всеки очаква подсъзнателно, да бъде носен на ръце. Е, това няма как да стане. Обикновено има двама разочаровани в този случай. Колкото хората са по-наивни, толкова очакванията са по-големи, толкова разочарованията са по-големи съответно.

Това е реплика към "Жалко"

Жалко за момичето и за момчето- наистина е много нелепо! Да почива в мир! Казвах го и пак ще го повтарям: Никога не правете резки движения, а когато сте зад волана или излезте по- рано, или не бързайте, дори и да закъснявате- по- добре 20 минути по- късно, отколкото 20 години по- рано!

Жалко, но много прекрасни, чудновати, изключителни предложения за брак най често завършват с див развод. Не е важно предложението, а след това.

Българките колкото са привлекателни и умни, толкова са и гадни. Допускам тази да му е врътнала някой неочакван номер, който неподготвения импулсивен испанец да не е успял да отрази и да я е блъснал. Ако е нямало свидетели...

Браво бе, Мълдър или Скъли, браво бе, каква дедукция само. Откъде направи извода, че младежа е 'импулсивен', през 'испанец' и накрая е 'блъснал' девоката от скалите.

За нормалните хора такива уточнявания са излишни, скъпа, за зле-тата също.

Ама разбира се - дори когато е блъсната от скала българката пак е виновна! Но българина - никога! Той е мамин златен ангел небесен, обречен да страда от гадните български жени! Аман от комплексирани дребнопишковци......

При зададените параметри по-скоро клоня към "сирак едропишковец".

дя-до

И тази стана лауреат на наградата "Дарвин".

А пък на мен ми се струва, че "Ню Йорк дейли нюз" си е измислил тази куриозна история с някакви чужденци някъде в чужбина...

Надявам се, че не са си измислили труп на млада българка на скалите на Ибиза.

За пореден път се убеждавам колко ниско е паднало нивото на повечето хора в държавата ни.. как не ви е поне малко неудобно да пишете подобни простотии под такава статия?! И човешкият живот ли вече няма стойност тук?

... И човешкият живот ли вече няма стойност тук? ... --- ами виж заплатите тука и ще видиш колко струваме! ---

Колко важна новина ! Назначението на янка янева от бойко направо бледнее ... затова я изтрихте нали ? Послушни сте - ще папкате !

Изводът се налага - брака не води до нищо добро.

Колко трагична случка! Понякога съдбата е изключително жестока! Да почива в мир!

Представям си как се чувства горкото момче сега, представям си колко я е обичал и каква мъка е да я загуби в момент, в който любовта им е била най-силна... :( Дано го преживее и дано не се самообвинява за станалото.

---- Перфектни са мойте! Глеите как са го изпедепцали! Никои не може да го разкрие! Да! ----

.....Българка почина нелепо, минути след предложение за брак.... --- ами те изглежда за това в бг-то живеят без брак. за да не се подхлъзнат и да не паднат където не трябва това ми се вижда част от кампанията за безбрачие и скапване на морала... кво ли не измислят за да ни изморят! ---

На това му се казва Да умреш от щастие.

Емоциите убиват...

Имало ли е свидетели на подскачането и "подхлъзването"!? Щото, ако е нямало се разследва и версията, че е отказала и е блъсната.

Направо си е блъсната. Елементарно!

Няма логика за презумцията,че е блъсната,защото не е била съгласна да се ожени за него,защото тя,ако не е била съгласна ,то има ли смисъл да отиде чак там за да му откаже.Можело е да му откаже преди да отиде чак там на злополучното място,че да му откаже?!

Животът понякога се движи по женска логика. Може нарочно да е отишла чак там да му откаже, че да му влезе по-вътрешно и да "страда за нея цял живот".

награда Дарвин

За кои ли прегрешения са си платили дмамата? Но, действително е ужасно!