Христо Стоичков стана почетен консул на България в Испания

Министерският съвет прие решение за назначаване на Христо Стоичков на длъжност почетен (нещатен) консул на Република България в Испания, със седалище в Барселона и с консулски окръг, обхващащ автономните области Каталуния и Арагон.

Обратно в новината

Коментари - Христо Стоичков стана почетен консул на България в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако на някой българин в Испания Ицо някога е помогнал БЕЗКОРИСТНО!, моля да напише тук, и да обясни с какво/как точно Ицо му е помогнал. Като уточнявам, че питането не се отнася за искане на пари или завъртане на далавера/измама, а за помощ/съвет свързани с вид легализиране или насочване към правилната компетентна институция в Испания. Ще съм му безкрайно благодарен!

Ебаси. Паднах. Един завършен простак ще ни представлява в Испания. Предлагам цялото външно м-во и м-во на културата вкупом да си подадат оставките като отговор.

След като Тиквата номинира един палячо Шкумбата защо да не посочи и един примитив като себе си.

Дано само добра работа вършиш за България и българите, Ице ! ----------- Та като начало -- я да ни пообясниш за започналия-днес поход баш от Барселона ?! ( Тъй де -- именно към Брюксел ! )

хулите,ицо се ползва с голям авторитет и уважение в Испания!А вас кой ви знае бе цървули?

Взе да ми се изчерпва чувството за хумор...

НАЙ ПОСЛЕ "МЕДИЙНИТЕ МУ УСИЛИЯ" ЩЕ СВЪРШАТ. ПОСТИГНА "ЦЕЛТА".А ИНАЧЕ НА МЕН МИ БЕШЕ ОМРЪЗНАЛО ДА ЧЕТА "МЕДИЙНИТЕ МУ ИЗЯВИ"-богат извор на фантазия и тъпи начинания.Само все още някой в България вярва в "безграничната любов"на испанците към Стоичков.НО "ЛУД УМОРА НЯМА"-КАКТО Е ПРИ НЕГО.

Че Ицето откога знае да пише?! С ритане тази работа не знам как би могла да се върши. Абе, няма ли в тази държава най-после всеки да работи за това, за което е учил? Имам предвид, пожарникарите да са си пожарникари, а ВИФ-аджиите - даскали по физическо...

Бравоооооо!:)))))

Един празноглавец който хули родината си почетен консул Свършиха ли се достойните българи. Или този е от нашите и ..............................................

Имаше поговорка"Кой за каквото е учил".Стоичков май за нищо не е учил,затова ще става почетен консул,след като вече не рита.Очевидно това е длъжност ,за която е достатъчно да можеш да псуваш.А иначе-младите ,дето се трепят да учат-да духат супата,както беше казал един друг,подходящ за почетен консул.

Е сега вече ще изчезнат опашките от чакащи за какво ли не-силният ляв шут ще ги зачисти!

наи после- имаме си наи добрата и разбрана консулка в испания и сега като стане почетен консул стоичков българите можем да сме спокоини че има кои да издига името на българия и българите в испания. генералнят консул на република българия в мадрид е една интелигентна, симпатична и разкошна жена- нели симеонова, която ни посреща усмихната и всеки проблем на които и да е българин се решава на момента!!!!! сега със стоичков ще има още подкрепление за издигането на името ни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!дерзаи ицо

Защо не го оставите Ицето да си гледа спорта, ами го натискате в политиката. А и той май иска и бизнесмен да става. Всеки камък си тежи на мястото, Ице.

Предател! След онова изказване в подкрепа на София за Европейска столица на културата, нищо не заслужава!

ИЦЕ, УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ!

Какво ви притеснява, все пак Стоичков е ВИП в Каталуния...Иначе е прост селянин като ББ, поне да беше хитър като него!

ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪРХА НА ПРОСТОТИЯТА. ТОЗИ СТОИЧКОВ Е ТОЛКОВА ТЪП, ЧЕ МЕ Е СРАМ ОТ НЕГО...НО ТОВА Е ПОЛИТИКАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, ВСИЧКИ ТЪПАЦИ В УПРАВЛЕНИЕТО..., - БА МУ ДЪРЖАВАТА

Много е талантлив за ритане на топка!!! Ама иначе е глупав, нагъл и нахален. За съжаление! ще бъде консул-резил

Професионалистите ДИПЛОМАТИ на поляната да ритат топка а футболистЪТ/моите уважения за качествата му на футболист -но .... до там/ да води дипломацията на държавата. това кой може да го измисли само? ПОЗНАЙТЕ

Първо Шкумбата, сега Стоичков. Що ли не съм изненадана...

Колкото и да се изхождаш всичко е ясно-ГЕРБ стават все по-силни ,а такива като тебе -все по-жалки!

Последния да гаси осветлението.

"Овластените селяни е напълно невъзможно и непостижимо да бъдат променени и просветени, след като са се докопали до властта. Простият човек на власт е напаст. Той е природна стихия. Бойко Борисов овластен селянин ли е? Разбира се, той е свръховластен селянин. Драмата там е, че всъщност той носи някои от жизнените характеристики на селото, само че при него те са проявени и манифестирани чрез себеутвърждаването на селското в режим на перманентно себевъзхвалване, на безкритична самонадеяност и на систематично обезценяване на всякаква алтернативна гледна точка. " Българио,закопчай си копчетата!!!!

Ако искаш да знаеш, селяните не са задължително селяндури, т.е. простаци, какъвто е въпросният сеньор. За което, предполагам, няма да спориш. Писна ми да окачествявате ти и останалите "граждани" селяните под един знаменател. Ако вземем да се запознаем, може и да поспорим за изхода от евентуалното сравнение на айкюто ни - мое и твое...И как да използваме ножа и вилицата също. Или кой каква философия изповядва. Ама хайде да не падаме на нивото на политическата маса, пардон класа, от последните години и да не си ги мерим...Аман от крив прочит на демокрацията и цивилизацията, аман!

Е сега вече комунистите ще си изядат подметките от яд!Ицо не ги брои за хора,но е готов на всичко за Бойко и ГЕРБ!Най-известният по света българин знае какво прави и колко струват едните и другите!Скоро очаквам изчезването на БСП от лицето на земята!

БСП изчезва от земята,а ГЕРБ отлита към луната (свети Петър)

Това е пореден връх на дипломацията ни. Бравос.

а отдолу на правителственото решение има ли заключение "да му е.... п......... м......., да го е....."?

Уот а люн!

Ей това сцепи всички класации ! Няма нужда от други коментари.

Така е. Безумието е безгранично...