Коментари - Пучдемон призова за единство на сепаратистите | Днес.dir.bg

Пучдемон призова за единство на сепаратистите

Бившият премиер на Каталуния Карлес Пучдемон призова привържениците на независимостта на Каталуния да участват с единна листа в предстоящите регионални избори.

Обратно в новината

Коментари - Пучдемон призова за единство на сепаратистите | Днес.dir.bg

Коментари

СИЛАТА НА ЕДИНСТВОТО СТАРАТА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ще се помни със Завещанието на ВЕЛИКИЯ ХАН КУБРАТ. Че сноп пръчки никой не може да прекърше, но отделните пръчки от него много лесно се чупят една по една. Това ХАН КУБРАТ завещал на синовете си- винаги да са заедно и никога да не се делят, за да са силни и непобедими. Защото иначе, поединично, ще са слаби и всеки враг може да ги сломи. И сега, след толкова векове, това Завещание се отнася с пълна сила за всички по тоя Свят. И за отделните семейства, и за семействата в родовете, и за партиите и партийките и за държавите, и за Англия, и за Испания и за Каталуния.

По-добре да е на разстояние , щото отблизо ще го разкъсат, половината икономика на каталуния се изпари при авантюрите му. Остана им само да викат за Бърцилоната.

Новината няма нищо общо с Русия. Путин заяви преди всички лидери на ЕС и на страни-членки на ЕС, че ставащото в Каталуния е вътрешна работа на Кралство Испания. Никой от споменатите европейски лидери не е заел по този въпрос позиция, съществено различаваща се от тази на Русия. За разлика от науката и изкуството, правилата в дипломацията и политиката нямат за цел спазването на авторските права.

НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА. ИЗБОРИ 2016/2017/201X Според болните мозъци на представителните политици (лидери), избор е - ти винаги да избираш друг, той да избира вместо теб. Според болните мозъци на представителните политици (лидери), избор не е - ти да имаш възможност да избираш във всеки един момент. Според болните мозъци на представителните политици (лидери), избор е - ти да хвърлиш една анонимна хартийка в едно кошче, и анонимните да носят индивидуална отговорност за своите действия. Според болните мозъци на представителните политици (лидери) - анонимните "избиратели" носят индивидуална отговорност за своите действия. Според болните мозъци на представителните политици (лидери) - те носят само колективна отговорност, с други думи, представителните политици не носят никаква индивидуална отговорност за своите действия. Според болните мозъци на представителните политици (лидери) - представителните политици не са анонимни, но също като анонимните, те не носят индивидуална отговорност за своите действия.

ТОЧНО ТИ - КАКВО ПРЕДЛАГАШ???? КОЙ, КАКВО и КАК да се направи. НЕ... ти НИЩО НЯМА ДА ПРЕДЛОЖИШ !!! Щото такива като тебе само искат да рИват по останалите и да си измиват ръцете с тях, макар да са осрани до уши в бездействието си.

Пучи изгоря, вече няма да го чуем. Ще харчи руските пари на някой карибски остров.

Барека събираше повече "подкрепа" от пучдемона.тоя изгорЕ

мъка мъка за путлеристите... разделяй и владей работеше само след СССР :)))

Това е от вчера в Билбао.Третия по големина град в Каталуния. Нямат срах и излизат на протест. Miles de personas se manifiestan en Bilbao contra del artículo 155 y en favor del derecho a decidir. Miles de personas alrededor de 35.000 según fuentes municipales se han manifestado este sábado en Bilbao para mostrar su rechazo a la aplicación del artículo 155 de la Constitución y apoyar el ejercicio del derecho a decidir. Това е началото.

на американски в руските сайтове.

Това е от медиите в Каталуния и Испания.Но за тъпи шебеци без знание на английски,испански и немски все им е все тая,те са пълни галфони и каквото им начукат н единствената мозъчна гънка,това повтарят като папагали.

Жалки страхливци, За да заслужиш нещо, трябва да си готов да платиш цената му, а не да се криеш зад думи като демокрация и човешки права, да подвиеш опашка и да се криеш в чужбина.

Абе плазмодий какъв е шанса да го вкарат в панделата и той да излезе жив от там.

и подстрекател. И чака изборите преди съдът в Испания да го сложи дето му е мястото.

Тоя се връща на бял кон след 21 декември,а педалите в Мадрид го духат защото са тъпи като теб и съсипват държавата си.

кат те чета. Пращиш от юридическа мисъл. За коня ще се види чий е. Сигурно е от някоя руска терца.

На Ноу Камп с минута мълчание почетоха политическите затворници. El Camp Nou, en silencio por los "presos políticos". Барцелона осъмна с надписи-155=фашизъм.

Истината е, че никога не са искали отделна държава, винаги са можели да си направят, например преди 500 години, като холандците, които са били една шепа мизерстващи рибари в блатата, но са успели да се отделят от Белгия и да си направят държава.

казваш че хората на запад не се дорасли и трябва да вдигат войни и да се избиват като диви азиатци? Нищо, че половината от тях не искат да са новоизмислени "каталунци". нищо че на 80% от населението на област "Каталуня" роднините им живеят по другите области на Испания. Нищо, че повечето приятели им са от другите области на Испания. Нищо, че Испания им строи пътищата и ги защитава с Армията си... абе не бе... дай за едни данъци (от които няма да остане и помен след преместването на седалищата на останалите фирми по другите области които ОСТАВАТ В ЕС и могат да търгуват БЕЗМИТНО щото НИКОЙ ТЪРГОВЕЦ няма да търгува на ЗАГУБА).... ама не бе... дай да мислим като диви азиатци.... ба си ненормалника.... 100% си фена на Капутин и мазиш страната си, и там където тя членува.

и тоя като гочо тарабата! вдигна въстанието, и въз да го няма! хей, тамо лодка, с пътник незнаен, бързо отплува в незнайната шир! и после мавзолей!?

къф мавзолей бе??? нали костофффф, го "приватизира"??;))

Аман от шебеци.Референдум и въстание едно и също ли е тъпи.Ако франкистите в Мадрид бяха се съгласили на преговори,напрежението нямаше да ескалира.Сега нещата загрубяха и то яко.

абе БОКЛУК СМОТАН. Криво знаете какво занчи РЕФЕРЕНДУМ вие каПутчетата на каПутин. Референдум се организира ОТ ДЪРЖАВАТА по установен ПРАВИЛНИК !!!! А не се прави допитване до СВОИТЕ ХОРА които са ГРУПИЧКА ОТ ДЪРЖАВА !!!! Големи идиоти сте бе !!!!! Референдум било... хабер си нямате какво е референдум... скапаняк..

Стига с тия циганин Пучдемон, бе...Стига сте занимавайте раята с проблемите на испанските цигани... Малко ли са ни нашите цигани и техните мизерни цигании, та пълните главите на безправните скотове с разни Каталунии, Маталунии, Пучдемони, Рахуй и така нататък...Майната им и на Покемон и на Рахуй...Евал съм ги в мръсните испански мангали.

Човекът кото РАЗДЕЛЯ иска ОБЕДИНЕНИЕ? Е този си е чист ДЕМОН , не само прави ПУЧ в Испания, но и обърква всички ХОРА...

Oбърква се стадо, а не "хора"!! шъ видим, "кои",.... са се объркали!??;))

в интернет има сайтове с стари карти и видях че на карти от 1500 г досега никъде няма каталуня а има само испания .каталуня е изписана като име на местност както много други в испания.а престанете да ме занимавате вече с тези маймуни . искали били свобода. само бой по каталунянските им тъпи хралупи докато разберат 4е не са били никой никога

Ами ти къде видя да има България преди 10 000 години? И защо я има сега? Трябва ли според тъпото ти болно мнение да я няма България в момента КУХАВЕЛ такъв? Аман от педали и прости хора....

Добре Сме

куха хралупо българия я има на всички карти откогато съществутат картите дори и когато сме били под турско пак е изписано че тука е българия . А преди 10 000 г. като е нямало карти наи добре ти да ни кажеш кой е живял тука .Каталуняците са живяли тука и цяла европа е била тяхна каталуняшка тикво

Ами , че той и досега управляаше с леви и комунисти, даже и избран по тяхна препоръка за лидер. Партията му никога не е била отцепническа, 23 г управлявала без прекъсване, но когато се оказва за кратко извън трапезата, за да се закрепи става популиска, отказва се от дясните си партньори накрая минава на сепаратистки позиции и в безпринципнои коалиции с комунисти, само , за да се задържи на власт, а върхът на падението е изборът на Пучи под давление на комунягите. На практика от дясна става неразличима и доминирана от комунистите популисти парцалеса с подменени ценности и идеи в името на оставанетп във властта.

FuckTheEU

Зове ли зове сеньор но кохонес...от белгия....

FuckTheEU

Дон сеньор но кохонес де белгика :D

Гъз си ти ФъкДъЕУ..... Голям си гъз и нищо не ти е ясно. Ама ти си пиши...то кой ли те чете.

Този се оказа по-голям смешник от Саакашвили и Порошенко. Какво и липсваше на Каталуния, че Пучдемон тръгна да отделя провинцията от Испания? Какво бъдеще я очаква "отделената и самостоятелна"? Големият "политик" избяга в Брюксел и не спира с противонародната си политика. Хиляди хора останаха без препитание. Бизнесът бяга панически от областта. Ние знаем как се разсипва държава! Сега го гледаме този филм на живо......

Гъз си ти 2+2=5..... Голям си гъз и нищо не ти е ясно. Ама ти си пиши...то кой ли те чете.

Как искаш да те напсувам - на каталан или на кастеяно? Скапаняк!

Пучи да организира партизански отряд и да тръгва да се бори с оръжие. Ще обира мандрите, ще напада полицейски участъци и т.н. Нали има 2млн. ятаци, какво чака?

този доказа че е смешник. За разлика от Навалин който показва на каПутчо, че е страхлив палячо и винаги е предвожда опозицията - този нещастник се крие от "народ и конституция", а призовава от разни медии без а след 5 дена ще каже че не бил той... то някой друг му ползвал туитъра или каквото там било.

Гъз си ти ха-ха-ха..... Голям си гъз и нищо не ти е ясно. Ама ти си пиши...то кой ли те чете.

ами Никой... ха ха ха... г-н Никой :))))

Тъпак

Пучдемон. Няма да седне да се прави на геройу страдалец в затвора - целта му е максимално с политически средства да постигне целта си, няма как това да става от затвора. Пучдемон е идеалист, който си има кауза, но тия неща не се решават с бунтове и ритуални самоубийства, а с политически ходове.

Политически затворници в държава от Европейския съюз 2017 година.

от коя партия са тези "политически" затворници??? що не дойдеш да си почешеш езика на моите подметки щом толкова искаш да го чешеш?

значи за Косово може, за Каталуния... ебаси евроГейските и американски господари ;(

Като го напишете 10 милиарда пъти, дали ще стане истина?

Ами не е нужно да го напише 10 милиарда пъти. Който е нормален и умен го разбира от раз.... ама на теб и 200 милиарда пъти да се напише няма да го разбереш. Там ти е и проблема. Много си кух, тъп, че даже и си вдлъбнат.

ПичДемон разклати охолния животец на РаХуя))

Пучи е загазил за назидание на всички сепаратисти

На Каталуния! .....

какво ще направи рахуи след изборите на 21.12.2017г.освен да си подаде оставката и да си ходи на село!

Опозицията изчезна, той ще остави възможните победители на изборите в затвора и като крайна мярка ще манипулират резултатите, трудно ще си подаде оставката. А би трябвало...

АМА ЧЕ ТОЧНО ИМЕ ПУЧ И ДЕМОН ПУЧДЕМОН

Превода не е точен.Ето така се изписва името на испански-Puigdemon.Интерпретацията е на хора които не знаят испански.

Puigdemont е на каталунски, не на испански. Има лек нюанс, ама не всеки го усеща

Пучдемон помоли ли да се молите за него? Ами ред му е за молитва.

Тоо па страхлив нещастник!Избяга,изостави народа си,каузата,а сега се мазни! Отврат!

И как ако го вкарат в панделата ще води каталунците на изборите през декември.

Страхлива п-ка като всички политици

Гъз си ти ЕТО..... Голям си гъз и нищо не ти е ясно. Ама ти си пиши...то кой ли те чете.

Аве насименто ама точно така ли каза Пучдемон , че са сепаратисти? Мноо си смешен ве!

Ами така го е казал ТАСС бре смешник !

Няма думата сепаратисти в статията на ТАСС.Заглавието е на Насименто. Пучдемон призвал сторонников независимости Каталонии представить единый список на выборах. Там няма думата сепаратисти има това-сторонники независимости автономии единым фронтом шли на предстоящие выборы.

Ама мноо си тъпо ве. насименто мое да ти напише че от ТАСС са казали , че ти си ял , ядеш и ще ядеш винаги дайна ве квичащии, ти не че не ги ядеш де ...хахаха

тъпи, сепаратизъм, в превод отделяне, разделяне! какво не ти е ясно? това е все едно якутия да напусне рф! ще са най гадните сепаратисти в историята, според тебе де!

Само така, бой на капиталистите.

Леви боклуци.

В затвора веднага

Прав си-Рахой е за затвора веднга

Коментари - Пучдемон призова за единство на сепаратистите | Днес.dir.bg

Пучдемон призова за единство на сепаратистите

Бившият премиер на Каталуния Карлес Пучдемон призова привържениците на независимостта на Каталуния да участват с единна листа в предстоящите регионални избори.

Обратно в новината

Коментари - Пучдемон призова за единство на сепаратистите | Днес.dir.bg

Коментари

СИЛАТА НА ЕДИНСТВОТО СТАРАТА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ще се помни със Завещанието на ВЕЛИКИЯ ХАН КУБРАТ. Че сноп пръчки никой не може да прекърше, но отделните пръчки от него много лесно се чупят една по една. Това ХАН КУБРАТ завещал на синовете си- винаги да са заедно и никога да не се делят, за да са силни и непобедими. Защото иначе, поединично, ще са слаби и всеки враг може да ги сломи. И сега, след толкова векове, това Завещание се отнася с пълна сила за всички по тоя Свят. И за отделните семейства, и за семействата в родовете, и за партиите и партийките и за държавите, и за Англия, и за Испания и за Каталуния.

По-добре да е на разстояние , щото отблизо ще го разкъсат, половината икономика на каталуния се изпари при авантюрите му. Остана им само да викат за Бърцилоната.

Новината няма нищо общо с Русия. Путин заяви преди всички лидери на ЕС и на страни-членки на ЕС, че ставащото в Каталуния е вътрешна работа на Кралство Испания. Никой от споменатите европейски лидери не е заел по този въпрос позиция, съществено различаваща се от тази на Русия. За разлика от науката и изкуството, правилата в дипломацията и политиката нямат за цел спазването на авторските права.

НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА. ИЗБОРИ 2016/2017/201X Според болните мозъци на представителните политици (лидери), избор е - ти винаги да избираш друг, той да избира вместо теб. Според болните мозъци на представителните политици (лидери), избор не е - ти да имаш възможност да избираш във всеки един момент. Според болните мозъци на представителните политици (лидери), избор е - ти да хвърлиш една анонимна хартийка в едно кошче, и анонимните да носят индивидуална отговорност за своите действия. Според болните мозъци на представителните политици (лидери) - анонимните "избиратели" носят индивидуална отговорност за своите действия. Според болните мозъци на представителните политици (лидери) - те носят само колективна отговорност, с други думи, представителните политици не носят никаква индивидуална отговорност за своите действия. Според болните мозъци на представителните политици (лидери) - представителните политици не са анонимни, но също като анонимните, те не носят индивидуална отговорност за своите действия.

ТОЧНО ТИ - КАКВО ПРЕДЛАГАШ???? КОЙ, КАКВО и КАК да се направи. НЕ... ти НИЩО НЯМА ДА ПРЕДЛОЖИШ !!! Щото такива като тебе само искат да рИват по останалите и да си измиват ръцете с тях, макар да са осрани до уши в бездействието си.

Пучи изгоря, вече няма да го чуем. Ще харчи руските пари на някой карибски остров.

Барека събираше повече "подкрепа" от пучдемона.тоя изгорЕ

мъка мъка за путлеристите... разделяй и владей работеше само след СССР :)))

Това е от вчера в Билбао.Третия по големина град в Каталуния. Нямат срах и излизат на протест. Miles de personas se manifiestan en Bilbao contra del artículo 155 y en favor del derecho a decidir. Miles de personas alrededor de 35.000 según fuentes municipales se han manifestado este sábado en Bilbao para mostrar su rechazo a la aplicación del artículo 155 de la Constitución y apoyar el ejercicio del derecho a decidir. Това е началото.

на американски в руските сайтове.

Това е от медиите в Каталуния и Испания.Но за тъпи шебеци без знание на английски,испански и немски все им е все тая,те са пълни галфони и каквото им начукат н единствената мозъчна гънка,това повтарят като папагали.

Жалки страхливци, За да заслужиш нещо, трябва да си готов да платиш цената му, а не да се криеш зад думи като демокрация и човешки права, да подвиеш опашка и да се криеш в чужбина.

Абе плазмодий какъв е шанса да го вкарат в панделата и той да излезе жив от там.

и подстрекател. И чака изборите преди съдът в Испания да го сложи дето му е мястото.

Тоя се връща на бял кон след 21 декември,а педалите в Мадрид го духат защото са тъпи като теб и съсипват държавата си.

кат те чета. Пращиш от юридическа мисъл. За коня ще се види чий е. Сигурно е от някоя руска терца.

На Ноу Камп с минута мълчание почетоха политическите затворници. El Camp Nou, en silencio por los "presos políticos". Барцелона осъмна с надписи-155=фашизъм.

Истината е, че никога не са искали отделна държава, винаги са можели да си направят, например преди 500 години, като холандците, които са били една шепа мизерстващи рибари в блатата, но са успели да се отделят от Белгия и да си направят държава.

казваш че хората на запад не се дорасли и трябва да вдигат войни и да се избиват като диви азиатци? Нищо, че половината от тях не искат да са новоизмислени "каталунци". нищо че на 80% от населението на област "Каталуня" роднините им живеят по другите области на Испания. Нищо, че повечето приятели им са от другите области на Испания. Нищо, че Испания им строи пътищата и ги защитава с Армията си... абе не бе... дай за едни данъци (от които няма да остане и помен след преместването на седалищата на останалите фирми по другите области които ОСТАВАТ В ЕС и могат да търгуват БЕЗМИТНО щото НИКОЙ ТЪРГОВЕЦ няма да търгува на ЗАГУБА).... ама не бе... дай да мислим като диви азиатци.... ба си ненормалника.... 100% си фена на Капутин и мазиш страната си, и там където тя членува.

и тоя като гочо тарабата! вдигна въстанието, и въз да го няма! хей, тамо лодка, с пътник незнаен, бързо отплува в незнайната шир! и после мавзолей!?

къф мавзолей бе??? нали костофффф, го "приватизира"??;))

Аман от шебеци.Референдум и въстание едно и също ли е тъпи.Ако франкистите в Мадрид бяха се съгласили на преговори,напрежението нямаше да ескалира.Сега нещата загрубяха и то яко.

абе БОКЛУК СМОТАН. Криво знаете какво занчи РЕФЕРЕНДУМ вие каПутчетата на каПутин. Референдум се организира ОТ ДЪРЖАВАТА по установен ПРАВИЛНИК !!!! А не се прави допитване до СВОИТЕ ХОРА които са ГРУПИЧКА ОТ ДЪРЖАВА !!!! Големи идиоти сте бе !!!!! Референдум било... хабер си нямате какво е референдум... скапаняк..

Стига с тия циганин Пучдемон, бе...Стига сте занимавайте раята с проблемите на испанските цигани... Малко ли са ни нашите цигани и техните мизерни цигании, та пълните главите на безправните скотове с разни Каталунии, Маталунии, Пучдемони, Рахуй и така нататък...Майната им и на Покемон и на Рахуй...Евал съм ги в мръсните испански мангали.

Човекът кото РАЗДЕЛЯ иска ОБЕДИНЕНИЕ? Е този си е чист ДЕМОН , не само прави ПУЧ в Испания, но и обърква всички ХОРА...

Oбърква се стадо, а не "хора"!! шъ видим, "кои",.... са се объркали!??;))

в интернет има сайтове с стари карти и видях че на карти от 1500 г досега никъде няма каталуня а има само испания .каталуня е изписана като име на местност както много други в испания.а престанете да ме занимавате вече с тези маймуни . искали били свобода. само бой по каталунянските им тъпи хралупи докато разберат 4е не са били никой никога

Ами ти къде видя да има България преди 10 000 години? И защо я има сега? Трябва ли според тъпото ти болно мнение да я няма България в момента КУХАВЕЛ такъв? Аман от педали и прости хора....

Добре Сме

куха хралупо българия я има на всички карти откогато съществутат картите дори и когато сме били под турско пак е изписано че тука е българия . А преди 10 000 г. като е нямало карти наи добре ти да ни кажеш кой е живял тука .Каталуняците са живяли тука и цяла европа е била тяхна каталуняшка тикво

Ами , че той и досега управляаше с леви и комунисти, даже и избран по тяхна препоръка за лидер. Партията му никога не е била отцепническа, 23 г управлявала без прекъсване, но когато се оказва за кратко извън трапезата, за да се закрепи става популиска, отказва се от дясните си партньори накрая минава на сепаратистки позиции и в безпринципнои коалиции с комунисти, само , за да се задържи на власт, а върхът на падението е изборът на Пучи под давление на комунягите. На практика от дясна става неразличима и доминирана от комунистите популисти парцалеса с подменени ценности и идеи в името на оставанетп във властта.

FuckTheEU

Зове ли зове сеньор но кохонес...от белгия....

FuckTheEU

Дон сеньор но кохонес де белгика :D

Гъз си ти ФъкДъЕУ..... Голям си гъз и нищо не ти е ясно. Ама ти си пиши...то кой ли те чете.

Този се оказа по-голям смешник от Саакашвили и Порошенко. Какво и липсваше на Каталуния, че Пучдемон тръгна да отделя провинцията от Испания? Какво бъдеще я очаква "отделената и самостоятелна"? Големият "политик" избяга в Брюксел и не спира с противонародната си политика. Хиляди хора останаха без препитание. Бизнесът бяга панически от областта. Ние знаем как се разсипва държава! Сега го гледаме този филм на живо......

Гъз си ти 2+2=5..... Голям си гъз и нищо не ти е ясно. Ама ти си пиши...то кой ли те чете.

Как искаш да те напсувам - на каталан или на кастеяно? Скапаняк!

Пучи да организира партизански отряд и да тръгва да се бори с оръжие. Ще обира мандрите, ще напада полицейски участъци и т.н. Нали има 2млн. ятаци, какво чака?

този доказа че е смешник. За разлика от Навалин който показва на каПутчо, че е страхлив палячо и винаги е предвожда опозицията - този нещастник се крие от "народ и конституция", а призовава от разни медии без а след 5 дена ще каже че не бил той... то някой друг му ползвал туитъра или каквото там било.

Гъз си ти ха-ха-ха..... Голям си гъз и нищо не ти е ясно. Ама ти си пиши...то кой ли те чете.

ами Никой... ха ха ха... г-н Никой :))))

Тъпак

Пучдемон. Няма да седне да се прави на геройу страдалец в затвора - целта му е максимално с политически средства да постигне целта си, няма как това да става от затвора. Пучдемон е идеалист, който си има кауза, но тия неща не се решават с бунтове и ритуални самоубийства, а с политически ходове.

Политически затворници в държава от Европейския съюз 2017 година.

от коя партия са тези "политически" затворници??? що не дойдеш да си почешеш езика на моите подметки щом толкова искаш да го чешеш?

значи за Косово може, за Каталуния... ебаси евроГейските и американски господари ;(

Като го напишете 10 милиарда пъти, дали ще стане истина?

Ами не е нужно да го напише 10 милиарда пъти. Който е нормален и умен го разбира от раз.... ама на теб и 200 милиарда пъти да се напише няма да го разбереш. Там ти е и проблема. Много си кух, тъп, че даже и си вдлъбнат.

ПичДемон разклати охолния животец на РаХуя))

Пучи е загазил за назидание на всички сепаратисти

На Каталуния! .....

какво ще направи рахуи след изборите на 21.12.2017г.освен да си подаде оставката и да си ходи на село!

Опозицията изчезна, той ще остави възможните победители на изборите в затвора и като крайна мярка ще манипулират резултатите, трудно ще си подаде оставката. А би трябвало...

АМА ЧЕ ТОЧНО ИМЕ ПУЧ И ДЕМОН ПУЧДЕМОН

Превода не е точен.Ето така се изписва името на испански-Puigdemon.Интерпретацията е на хора които не знаят испански.

Puigdemont е на каталунски, не на испански. Има лек нюанс, ама не всеки го усеща

Пучдемон помоли ли да се молите за него? Ами ред му е за молитва.

Тоо па страхлив нещастник!Избяга,изостави народа си,каузата,а сега се мазни! Отврат!

И как ако го вкарат в панделата ще води каталунците на изборите през декември.

Страхлива п-ка като всички политици

Гъз си ти ЕТО..... Голям си гъз и нищо не ти е ясно. Ама ти си пиши...то кой ли те чете.

Аве насименто ама точно така ли каза Пучдемон , че са сепаратисти? Мноо си смешен ве!

Ами така го е казал ТАСС бре смешник !

Няма думата сепаратисти в статията на ТАСС.Заглавието е на Насименто. Пучдемон призвал сторонников независимости Каталонии представить единый список на выборах. Там няма думата сепаратисти има това-сторонники независимости автономии единым фронтом шли на предстоящие выборы.

Ама мноо си тъпо ве. насименто мое да ти напише че от ТАСС са казали , че ти си ял , ядеш и ще ядеш винаги дайна ве квичащии, ти не че не ги ядеш де ...хахаха

тъпи, сепаратизъм, в превод отделяне, разделяне! какво не ти е ясно? това е все едно якутия да напусне рф! ще са най гадните сепаратисти в историята, според тебе де!

Само така, бой на капиталистите.

Леви боклуци.

В затвора веднага

Прав си-Рахой е за затвора веднга