Коментари - СЗО одобри експериментално лечение на Ебола | dnes.dir.bg
назад

СЗО одобри експериментално лечение на Ебола

Експертен комитет към СЗО одобри лечения, които не са минали клинични изследвания. Испанският мисионер, заразен с вируса на Ебола, е починал в болница в Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - СЗО одобри експериментално лечение на Ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е пазарната икономика. има вирус - ще трябва и ваксина. иначе какъв е смисъла от лабораториите ? и друго ми е интересно - оти оня отгоре не помогна на съратника си на Земята ?

Някой отива в Гвинея от някоя лобаратория и разпространява ебола. Което от своя страна води до СЗО да кажат, че може да се използват експериментални ваксини. Какво има в ZMapp някой чичо доктор с име като Менгеле може да каже. Общо взето спокойно може да си е false flag operation стил 9/11. Може и да не е. Ако вярвате в доброто на хората. Ако сте толкова наивни.

Са..не мога да кажа че напълно отхвърлям конспирациите, нито че ги приемам. Може и да е вярно че фармацефтичните компании правят нещо но мисля че не е да правят вируси ами просто не 100% ефикастни лекарства. В случаят с ебола е изключено пръст да имат компаниите щото тоя вирус си е на стотици.

Дръжки... Щяха сигурно да правят 80% ефикасни лекарства, ако бяха всичките в заговор. Те обаче са в конкуренция и всяка знае, че ако направи по-добро лекарство, ако може абсолютното лекарство за дадена болест, ще избие рибата. Така че...

Добре де, защо повтаряте като папагали едни и същи глупости? Фармацефтичните компани правели вируси... Няма измислен начин за правене на вируси освен във филмите и на компютъра. За какво им е на компаниите да правят вируси (ако можеха)? Щото хората иначе не боледуват и всички болести са преборени та нямат работа? Ако можеха да правят вируси, щяха ли да направят такъв, дето убива за нула време 100% от болните или щяха да направят някой, дето мъчи с години и има нужда от постоянно лечение? Абе вие въобще мислите ли? Папагалчета мамини...

Само да кажа: приемам всеки минус за личен комплимент.

Фармацефтичните компании създават вируси и паралелно лекарства ,но има кой да ги накаже ...!Гадост!

Не думай?

Този, който създаде Ебола сега ще си продава и скъпите лекарства и ваксини. Фармацевтиката - няма друга такава мафия!

колко глупаци има на този свят.... сигурно и Зевс хвърля мълнии по земята, а Посейдон прави вълните доткато си прави ножка....

Първите сведения за бодеста се появяват преди повече от ч0 години. Преди 20 в лаборатории в САЩ и Русия умират хора от болестта. Според съобщенията те са участвали в опити да се направи ваксина или лекарство. Може сега да се работи в две посоки и за лекарство или за още по-смъртоносен щам. Какво ще стане ще разберем скоро, но няколко хиляди заразени са сериозен проблем?

Американците си намериха опитни мишки за ново лекарство. Защо ли не вярвам в тяхната човечност и благородсво да помогнат безвъзмезно на закъсалите африканци...

Говориш за американците като сбор. А знаеш ли колко българи има там? А да не би да са кореняци, а не хора от Европа, русия и китай? или иниянците са основната част от американците. Или когато се говори за българи включваш и сиганите и турците който жиеят в България. Хайде спри се малко с простотията и приеми че има стойностни хора и келеши като тебе на този свят.

Хомеопатичната медицина още преди повече от век е предложила ефикасна терапия срещу различни хеморагични трески - потърсете в нета и ще намерите информация по въпроса! Много преди да бъдат открити каквито и да са антибактериални и антивирусни препарати, хомеопатията се е справяла с тежки заболявания, но хомеопатичните лекарства струват стотинки, а патентованите динтетични боклуци носят стотици милиарди на фармацевтичните компании всяка година!

ама като хванеш бронхопневмония или пулпит на зъбчето не се тъпчеш с тревички и листенца ами "зобиш" от най-силните "синтетични боклуци" ... т'ва хомеопатологиците сте най-смотаното нещо наравно с "растениеядците" и "природозащитниците".

Явно не си в час с метода.

"Пази се от американците,които ти правят подаръци."

Типично за фармацевтичната мафия и подчиненото й СЗО! Създава епидемии, после ви набутва боклуците си, като кара съответните правитества да ги купуват с вашите пари за един твърде съмнителен ефект! Заради същата тази мафия СЗО промени дефинициите за епидемия и пандемия, като дава възможност нейната роля да се милитаризира и да се налага по този начин диктата на концерните, за да ви "лекуват" насила.

Уф... единственото успокоително нещо е, че идиоти като тебе мрат първи от много "акъл".

деер

Хора гинат от алчността на американци и руснаци в УКРАЙНА!!!!!В Африка всичко може да те сполети......да не би да е случайно всичко ставащо в момента там?!

Поредната тъпа кампания на американците със съвсем други цели. Нещо не се говори за бял прах и Антракс - дето го издирваха пак кампанийно. Който е глупав да им се връзва на глупостите и лъжите....

Спрете да я дете прилепи ве!

Има един риск с експерименталните лекарства. Ако пациента почине, не се знае на какво се дължи. Дали на болестта или на лекарството.

БРЦК

При 60 - 90 % смъртност ти ще се навиеш ли на експ. лекарство ?

шанса да преживееш ебола е много малък. всеки има право на избор.

Ами ще понамалее населението малко. С около 95-97%, ама какво от това?! Нали?!

Всъщност първите заболели се мотаят из района от средата на Февруари, а масираното издирване на заболели започва в началото на Март. И пак ще кажа че за първи път се прави издирване на болни от Ебола в такива мащаби, така че реално никой не може да каже дали в действителност това е най-голямата вълна от заразени или поради небрежната отчетност водена досега и тази епидемия от това заболяване е с размери както всички досегашни.

Бог да го прости човека. И все пак,Малтус ще се окаже прав....,па макар и можеби и с"наша" земна помощ.

почна се...

Имайте в предвид, че щом се съобщава за един, най-вероятно са няколко хиляди вече болни! Това не е само с ебола-та но и с други подобни. Превантивна мярка е да се прелее кръв на здрав от вече оздравял човек... но ... е спорно също действието!

На тези с минусчетата които са ми сложили, ще им пожелая късмет!

В същия ден: - починаха поне 15 000 от автомобилни катастрофи ! - поне 5 000 от инфаркт ! - поне ..... от всичко останало ! Въпросът е: Страх + ваксини + печалби !!!!

...ама много си тъп...

Еми в момента за това се плаща...дреме им, че умрели некви си хиляди от нещо друго !

като ще споменаваш статистики - най-големите убийци са маларията, диарията и пневмонията. Представи си ако нямаше и медикаменти за тях, колко по-големи щяха да бъдат.

...а катастрофите и инфарктите заразни ли....? че си тъп е ясно, колкото и минуси да ми слагаш, ама поне за замисли малко преди да пишеш глупости..... ...ако такъв смъртоносен вирус дори и съвсем леко безконтролно се разпространи в БГ и измираме наред. А и мога да потвърдя, че на нашите летища до миналата седмица поне нямаше никаква подготовка и осведоменост сред служителите там. Тогава пак ли ще напишеш тъпотия?

Днес един испанец и няколко негъра, утре двама американеца и доста негри... Най накрая, ще дойде ужасният край на БЕЗКРАЙНИЯТ УЖАС за 50 милиона, от 7-те милиарда главочи живеещи на планетата, сега.

Дали е случайна тази епидемия!? Дали случайно се налага да се "експериментира" с неизпитано лекарство!? А дано, ама на да ли........................! Като знам как се случват нещата в съвременният свят!?

льольо.....знаеш баба си