Стотици хиляди каталунци поискаха свобода за лидерите си

315 000 привърженици на независимост на Каталуния настояха на митинг в Барселона да бъдат освободени от предварителния арест видни сепаратистки лидери.

Обратно в новината

Коментари - Стотици хиляди каталунци поискаха свобода за лидерите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JMM®

Абсолютни глупости - за какво им е на каталунците да излизат от Испания ?!?!?!?!? Какви са тези "нови възможности" пред тях след напускането на Испания ?!?! Лесно разпознаваема е "дългата ръка" на плешивото ботоксово джудже и опитите му да разединява ЕС ...

За НАТО шепата страхливци ги беше страх, че референдума ще каже НЕ. Идиотите от всички партии бяха толкова страхливи и глупави, че не можеха да изложат смислено обяснение защо искат да са в НАТО. То нямаше и опозиция на това предложение, БСП-то, по долен начин си мълчеше. Понеже наистина обяснението им е на страхливци, но поне не се имаха за ястреби като Паси, а си мълчаха.

КАТАЛУНЦИТЕ И ДА ПОИСКАТ ОРЪЖИЕ ОТ ЦРУ КАТО СИРИЙСКИТЕ ДЖИХАДИ И УКРОПО-ФАШИСТИТЕ , ЦРУ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМ ДАДЕ - "НЕПРАВИЛЕН ПРОТЕСТ" :))

7 185 000 против

Напротив, 300000 на които не им пука от репресии. И това е много повече от останалите в къщи.

300000 никога не може да е повече от 7 000 000:) Преди да ръсиш мъдрости е добре да се запознаеш по-добре с настроенията на самите каталунци. Живея в Барселона от 11 години. От всичките ми познати около 10-15% имат желание за независимост и то с доста резерви. Цялата шумотевица беше раздухана от група "националисти", за които вече на всички е ясно, че преследват лични облаги чрез тази кауза. Обикновеният среден каталунец не иска да е извън Испания. Това не пречи да искат някои промени в условията за автономия, но не и да се отделят.

Мокрите сънища на Путин и неговите подлоги:)) И там се набута джуджето с няколко милиона без резултат...като при Льо Пен:)

а не бяха ли 315 627?:)))

Много сте отворени. А утре ако турците поискат да се отделят от България, пак ли ще пишете, че са борци за свобода ? Няма националност каталунец. В Каталуния има промити мозъци, точно както в Македония. Няма народност македонец, няма и каталунец!

Защо не бомбандират Мадрид и премиера на Испания, защото испанското правителство преби до смърт своите граждани преди около 6 месеца- не е по-европейски това. А и не е демократично да потъпкват правата и свободите на Каталуня, като ги държат насила в Испания!

Преди да ни запознаеш с мъдрите си мисли да беше се научил да пишеш:) ИдЕнтично, не ЕдИнтично....в една дума 2 грешки:))))

JMM®

Гарантирам ти, че във форума на ДИР.БГ "шетат" руски тролове, за които писането на български създава известни затруднения ...

Така разправяха и за англичаните, а те взимаха че отсвириха ЕС.

Абсолютно си прав! Незлоблив човек съм, но вече мразя краварите и еврогейовете в червата!

vasil

Косоварите внимателно изкопираха 1:1 нашето Априлско въстание и успяха.

"Според социологически проучвания...подкрепата за обявяване на независимост е спаднала до 40 на сто в сравнение с близо 49 процента през октомври 2017 г." Иска им се :) "Демонстриращите в Барселона развяха огромен флаг на независимостта." Не се гаси туй, що не гасне :)

Пък аз искам каталунците да са в затвора.

А аз обвинявам комунистите в хуманност срещу крепителите на монархията у нас - Царските офицери получаваха някакви си 5-10 години вместо законните 20 за противоконституционна дейност!

Скандал! В Испания, страна-член на ЕС, има политически затворници. По заповед на Рахуй! Това ли са европейските ценности? Да вкарват в затвора борци за свобода?

по нашата Руско-комунистическа логика 300 000 са за освобождаването, а останалите 4,5 млн са за да стоят в затворите.

Каталуния е преди Донбас. Но така се случи, че в Донбас Първи си свършиха работата. По добре за Каталунците - вече има извървян преди тях път...и то Успешно Утъпкан Път...

най-интересният факт в случая е, че пучдемонд е обвинен в бунтовничество и е преследван и анатемосван точно от онези среди, които подкрепят "бунтовниците" в сирия.

То и Боко ни управлява ... щото има тъпаци

Стига демократически лъжи! До колко процента е "спаднала" подкрепата за независимост на Каталуния видяхме добре през декември 2017 г., когато журнаглистите пак лъгахте "че Каталуния си е взела поука".

А въздушни удари с обеднен уран срещу Мадрид кога? Хага, мага?

Тва само Путин го е организирал!

Ама много искат Барса да е шампион на Испания, пък и да вземе и Купата на краля! Нахалници!

усраха се със сирия и пак почнаха да ровят говната в каталуния,това ционистите никогя няма да мирнат докато не ги порази някоя атомна бомба