Ислямист под наблюдение нападна с нож двойка туристи в Париж и уби германец

При преследваното си от полицаи терористът крещял "Аллах акбар" и атакувал още двама души с чук, преди да бъде задържан

Обратно в новината

Коментари - Ислямист под наблюдение нападна с нож двойка туристи в Париж и уби германец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил под наблюдение ,Представете си ако не е бил под наблюдение Колко щеше да заколя.Сложиха им таралеж у гащите на цяла ....... сега вече е късно либе за китка милиони са и са тръгнали още 200 мил.Примати които ще реформират демокрацията.

Нишо особено не се е случило. Трябва да се погрижите за бедните емигратни, посрещнете ги, приветствайте ги и им давайте социални.

ЕвроГейски ценности, свиквайте и не се оплаквайте.

Под наблюдение....от камерите в района на местопрестъплението Такива животни трее се лупат с чуко у манерката органите за продан а останалата мърша на прасетата

2023-12-03 12:54:23 Дълбоко грешиш (нерегистриран) Организирана е от германците за да се разкара Русия от първата световна война. До дори и така да е- твоята Русия продължава да се кланя всяка година по няколко пъти на мумията на Ленин- организатора на октомврийската революция. С други думи твоите руснаци и до ден днешен продължават да се кланят на така наречените от теб евреи и еврейски капитали. Което означава че би трябвало четворно да ги мразиш защото като правоверен нацист ти мразиш евреите. Разбира се пропускаш че според любимата ти нацистка идеология ти също подлежиш на унищожение. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Да ти дам едно адресче,за да дойдеш да "ме унищожиш" ????? Няма да те намери и "Старлинк"-а на Илон Мъск !!!

Значи наблюдавали го как заколва немец във Франция. Сигурен съче немеца не е шолц, защото тогава щяха да пишат че е заколил не просто германец а Германия.

Ами продължавайте да го наблюдавате и сега, да не сте посмели да го затворите. Наблюдавайте ги.

Егати, това е някакво свръх ново, супер търпимо Евро-воайорство!

Франция е към края си на Велика Френска Република и до десетина години ще бъде Френски Халифат. Там, във Франция, официално има вече над 35% ислямско население. Има регистрирани над 8200 джамии, а в редица големи южни градове, като Марсилия, Бордо, Тулуза, по площади и улици не се виждат бели хора, само араби, негри и латиноси..., най-вече пришълци от Северна Африка. А в Париж има отделен арабски квартал, където даже полицаите не смеят да влизат... Та, така, първа ще е Франция, а след нея Белгия, Швеция, Дания, а после и Германия, където фрау Меркел сърдечно канеше тълпи от ислямски скакалци години наред...

Да си русофил е като да ти го слагат и да го лапаш едновременно. Под едната статия ревът и плачат за невинните хамаски терористи под другата за тъпите европейци дето не трепят ислямски терористи. А най много плащат и се страхуват за демокрацията в Европа. А най най най вече се безпокоят за американските долари кой ги крадял и как се харчат

Няма да питаме, откъде точно знаеш, какво е да си "русофил". :-)

Ти за каква европейска демокрация бълнуваш бе нещастник ?? Минала Европата , че подминала !! Къде са ти свободите ?? Каква е тази цензура ??

Стар познайник на полицията? Ние ги хващаме, а те ги пускат?

Реално това е някакъв много малък недостатък на мулти културната Европа! Ние сме европейци и ще сме толерантни към всички и всичко, защото вече живеем в демокрация, а не в комунизъм! Всички сме различни и това ни е силата! Ясно ли е? Който иска да не е толерантен да си ходи в Русия! Приятен ден!

Дано пък тебе срещне следващия път и ти начупи муцуната. Пък ти бъди великодушен.

Ние толерантните европейци много обичаме да ни колят нашите уважаеми гости от Африка,Афганистан,Сирия,Ирак,т.н.,да изнасилват жените ни,дъщерите ни.

Ти правиш ли разлика от демокрация и комунизъм?. Аз не, за мен това е отдавна deja vu. Явно си от Иван Костовите пари и плещиш простотии.

С ВСЯКА СЕКУНДА СЕ ПРИБЛИЖАВА КРАЯ НА КОЗЯШКО-СОРОСОИДНАТА СГАН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това ви е проблемът, че само ги наблюдавате Първо ги гърмете, а после ги наблюдавайте

Не съществуващата държава Палестина на колко години е? Технически погледнато държавата наречена руска федерация на колко години е? Разните там държави като Йордания Египет Саудитска Арабия и така нататък от колко години са в този вид????? Защото така като се замисля до първата световна война тия държави там са всъщност османска империя. И не някой друг Ами гадните агло саксонци взимат тая територия от османската империя и правят разните му там Арабски държави. До края на втората световна война територията там цялата територия на Палестина всъщност е английски протекторат. И не е някой друг Ами именно гадни англосаксонци определят коя част от територията къде да отиде.

Как пропусна да попиташ за Украйна?

Ще продължим да го НАБЛЮДАВАМЕ и ако има и други такива противообществени прояви ще му наложим строго мъмрене.

За тия с фиш s полицията Хаби толкова много средства за ги следи и защо изобщо ги следи като може да ги разкара И защо го задържат а не го застрелват както правят англичаните атентаторите се застрелват не се задържат живи

Френски гражданин, но от ирански произход. Или разбирай, иранец с френски паспорт. Защото френските граждани не вървят по улицата, за да убиват хора, викайки Господ е велик. И бил под наблюдение, разбирай има още няколко хиляди, които са под наблюдение, но то не може си всеки такъв да сложиш 4-5 да го пазят, че да го спрат ако превърти в един момент. Либерални, демократични, отворени, толерантни, мислим, че и те са такива. Да, ама не! Той щял да отиде в рая, ако убивал неверници. Това 21 век ли е?

Като стане нещо подобно с човек с български паспорт но различна народност да не би да пишат…циганин,турчин или нещо друго.Което си е истина.В много държави няма двойно гражданство но дори и да има това не променя факта че е французин.

Нищо не променя, разбира се. Само че някои политици отказват да признаят, че има една група в това общество, фанцузи разбира се, които отказва да се интегрира, и още по-лошо иска да унищожи всичко около себе си, което е различно от нейните възгледи. И във Франция като в България, ако е от етнос или една религия, ще се опитат да смотолевят факта и ще пишат инициалите или нищо няма да се каже, а ако не е ще дадат имена, адрес, може и акт за раждане, ако е някои Франсоа Фуко например нападнал някой.

Чакай, в тая връзка да кажа. По принцип французите да много толерантни. Това е един уникален народ, съчетал лтури, религии, етноси т.н. Приятелите на децата ти са от всякакъв цвят, религия. Страхотно е това. Но французите са и лицемери, както и всички хора, те се директни, но и премълчават някои неща, ако не са пряко засегнати. Преди няколко години в 18 район на Париж, който познава града, това е един много специфичен район, много смесен така да кажем. Ако познавате хълма Монмартър, от южната му страна е един Париж, от северната и източната е един по-различен Париж. Та преди години искаха едно училище да го правят по-популярно, както се казва. Е, доста протести имаше от страна на родителите. А тези родители са истински французи, толерантни, анти -расисти. Та думата ми е, когато някой друг е нападнатия, а не твоят брат, примерно, ще имаш друг поглед над нещата. Ако ти обаче си директно засегнат, да видим дали ще спреш само до там, че това е един французин причинил това зло.

Ислямът е отрова в западния свят

ционизма в ислямският...

Единствените хора на терен в момента са или палестинци или израелци. И ООН и уницеф многократно са били сигнализирани за участието на техни палестински служители в антиизраелски прояви и в празненства по случай терористични актове като 911 например. Само че парите от арабските държави са много- и затова и о не и уницеф си затваряха очите. Пак сигналите са и от Израел и от журналисти от различни медии в различни държави. При това подкрепени със съответния снимков и видео материал при това публикува не от кого да е- а именно от твоите любими араби. И не някой друг а именно заловени терористи от хамас признаха че са използвали болницата за военни цели. Както и че се използвали линейки при отвеждането на заложниците. Което го има и на видео материал от охранителни камери. Обаче би ли ми обяснил ти например на какво основание вярваш на арабски терорист който смята че ти също подлежиш на унищожение заедно с цялото си семейство?????????? На човек който съзнателно излага на опасност не само собствения си народ Ами и собствените си роднини???? Щото имаше ли съмнение че Израел ще отговори по този начин на това терористично нападение?????? Какви мерки предприеха любимите ти арабски терористи за защита на управляваното от тях цивилно население???????? Мрежата от тунели защо аджеба не е достъпна за цивилното население и защо няма укрития за цивилното население???????? Да гледам и тоя убиец също е от любимите ти арабски терористи- и той невинен борец за свобода нали?

Има резон в това което казваш, но зависи от гледната точка. Нашите революционери какви бяха за османската власт, както и например Априлското въстание през 1876???. Така е и в момента Хамас спрямо Израел. Предполагам ме разбра. И животното като го мъчиш и биеш и то ще се обърне срещу теб.

Няма за какво да се притесняват хората. Този не е убивал безразборно, а под наблюдение.

много забавно и вярно: "Израел е държава по-млада от Джо Байдън и мястото и не е в близкият изток" Хахааахаа...

Не е лъжа...

Държава Палестина няма и не е съществувала никога:))))) Пък мен ако питаш на арабите мястото им не е в близкия изток. А на някой изолиран остров в океана.

Палестина е имало и преди Израел. И ако прочетеш Истинската История на България ще разбереш. А къде според теб е мястото на ционистката държава???.

Ама къв кеф ми е , че е там и разбива зъбие на амуджите муахахахахахахах

Почти половината от убитите в Газа са деца... 26.10.2023 ~ 22.11.2023 Почти половината от убитите в Газа са деца... Организацията на обединените нации (ООН) обяви, че 40 процента от хората, които са загубили живота си в Газа, под израелските бомбардировки, от 7 октомври насам са деца. Специалният докладчик на ООН за Палестина Франческа Албанезе даде информация на пресата за доклада, който е представила на Общото събрание за палестинските деца в централата на ООН в Ню Йорк. Албанезе каза: „Непрекъснатото бомбардиране на Газа от израелските сили вече е причинило смъртта на 5700 души, приблизително пет пъти повече от израелските жертви, и 40 процента от тях са деца. Осъзнаваме ли какво се случва? Има 15 000 тежко ранен.“ Специалният докладчик на ООН заяви, че 1,6 милиона палестинци са били разселени в Газа от 7 октомври, когато са възобновени сблъсъците между Израел и Хамас, и че тези хора нямат достъп до вода, храна, електричество и лекарства. Албанезе каза: „Травмата и опустошението са неописуеми. Адът, в който се намират хората от Газа в момента, е петно ​​за всички нас, за всички държави-членки на ООН и особено за онези, които имаха силата да спрат това, но не го направиха. " Специалният докладчик на ООН за Палестина Албанезе каза, че в резултат на бомбардировката, извършена от Израел вчера, палестинският народ е преживял "един от най-смъртоносните дни в своята история". „Едно момче от Рафа ми каза тази сутрин, че снощи е била най-лошата нощ в живота му, че стотици хора са били убити в неговия район“, каза Албанезе. „Осъждам насилието, предизвикано от гнева, който Израел започна срещу народа на Газа-каза Албанезе и отбеляза, че е "незаконно" да се наказват всички палестинци в региона "за това, което Хамас и евентуално други са направили".

Изрично си пропуснал думите- по данни на министерството на хамас. Е Аз лично на терористи не вярвам.

Чакаш Израел ли да ги побликува?Да сигурно данните са завишени но и средната възраст там не е като в България.Защото имат много деца.

Както казах на терористи не вярвам това като първо и второ хамас нападнаха Израел и Израел обяви война на тази територия. Отиди да попиташ за броя на убитите цивилни през втората световна война. И като трето всичките тия ваши невинни всеки път се радват на убийствата извършвани от терористи по целия свят. И като четвърто защитата на цивилни е задължения на правителството на палестинците или по-точно на хамас

Аз съм твърдо против насилието над цивилни, особено нас жени и деца! Въпросът тук е, защо на тези деца не е позволено да напуснат районът на бойните действия??? То войната не е като Хоп! Нахлувам на твоя територия и убивам. Това правят терористите. Преди бойните действия имаше обявено време за изтегляне на цивилните. Имаше и коридори, и временни примирия. Но не! Тези деца бяха пренесени жертва, защото служиха за жив щит. Както и бомбите намерени в сграда със знака на ООН. Какво правят тези бомби там? Както и тунелите под болницата, която Израел атакува. Нечовешко, нехуманно. Кой използваше тези болни за щит? Проблемите да много по-дълбоки и неразрешими, май. Видно от годините конфликти на тези територии. И за съжаление цивилните хора да тези, които страдат. И от двете страни на конфликта.

Радикален ислямист уж страдаш от психиатрична болест. Въпросът е защо не е в психиатрия тогава???

Тоя мюслим го наблюдавали, докато трепел хората. Нещо не се разбира, защо са го арестували след убийството и опита за две убийства. Сега ще го хранят и издържат, докато "решат" че е превъзпитан и го пуснат пак да го наблюдават. Найс. Не ми харесва и все повече се чудя какво ли ни чака още в тъмното, там напред с този "съюз".

Данните са от уницеф според предоставени от терористите от хамас данни. Пак тия дни единия от освободените заложници разказа Как е държан в плен именно в дома на един от палестинските служители на ООН- от организация дето се занимава именно с училища и е под егидата на уницеф. Във всяко едно съобщение задължително е споменато че информацията е от данни на министерството на хамас. И един много гаден въпрос- тъй като според мюсюлманската религия починалия трябва да бъде погребан мисля че още на следващия ден- къде са снимките на тия десетки хиляди погребения???????? Само че снимките на избитите от хамас израелски жени деца и бебета са публични и дори любимите ти терористи от храмас пуснаха свои собствени видеа в които се хвалят с убийствата на жени деца и бебета.

О, ЖЕНЧО, ХАМАС бяха КЛАЛИ ИЗРАЕЛСКИ ДЕЦА, нали?! Инфо от ДЕМОКРАТИТЕ - Израел, САЩ и ЕВРОмедиите...

Информацията е от екипите патолози от най-различни държави помогнали да се идентифицират избитите от твоите любими терористи. Любимите ти терористи от хамас дори пуснаха собствени видеа жалко същество как избиват и деца и цели семейства.

Иначе България била сляпото петно на Европа и отблъсквала бежанците към Турция,как така българите няма да искаме бежанци ислямисти и кои сме ние,че да им спираме ислямските отрочета бъдещи убийци и изнасилвачи на деца?!?

Царска Русия няма нищо общо със Съветския съюз или с руската федерация. Съветския съюз или по-точно болшевиките не само унищожават царска Русия Ами на всичкото отгоре избиват именно руското царско семейство и руските царски офицери за които ти толкова много говориш. Така че ти ако толкова много си благодарен и толкова много тачиш паметта на на Столетов и на руските войници дето помежду другото са освободили България- то тогава Би трябвало да мразиш Съветския съюз комунистите и техните наследници в лицето на руската федерация и агента на кгб Путин. И аз сега като споменаваш за генерали- що не вземеш да ми цитираш речта на заклетия русофил генерал Колев разбил на хулите в България руски войски. Аз лично нямам против руснаците- но имам много против имперските амбиции на Путин и руската федерация. Аз нямам нищо против мюсюлманите- но имам изключително много против всякакъв вид ислямизъм и ислямски терористи. Нямам нищо против гейове джендър и всякакви подобни- стига да не ми се навират в лицето. Кой с кого спи грам не ме интересува. За разлика от тебе- който в едната статия възхваляваш арабските терористи от хамас, пак в следващата статия говориш против същите арабски терористи.

Съветския съюз или по-точно болшевиките не само унищожават царска Русия Ами на всичкото отгоре избиват именно руското царско семейство и руските царски офицери за които ти толкова много говориш. Октомврийската революция е организирана и осъществена от евреи,с еврейски капитали !!!

Организирана е от германците за да се разкара Русия от първата световна война. До дори и така да е- твоята Русия продължава да се кланя всяка година по няколко пъти на мумията на Ленин- организатора на октомврийската революция. С други думи твоите руснаци и до ден днешен продължават да се кланят на така наречените от теб евреи и еврейски капитали. Което означава че би трябвало четворно да ги мразиш защото като правоверен нацист ти мразиш евреите. Разбира се пропускаш че според любимата ти нацистка идеология ти също подлежиш на унищожение.

За 34 години ционистко-сатанинско облъчване,продажниците и предателите са само 10%

Германия се намира в сериозна държавна криза, тъй като кабинетът не е в състояние да затвори появилата се дупка в бюджета, заяви председателят на ХСС (Християнсоциалния съюз) и премиер на Бавария Маркус Зьодер. Преди това германското министерство на финансите забрани допълнителните разходи в германския бюджет. Това решение беше взето, след като съдът обяви за незаконно преразпределението на непохарчените 60 милиарда евро от бюджетите от минали години. „Сега ще бъде обявено извънредно положение по отношение на държавния бюджет. Де факто това не е нищо повече от извънредна ситуация в правителството“, каза Зьодер преди среща на делегатите на ХСС в Нюрнберг, цитиран от РИА Новости. По думите на политика, способността на управляващата коалиция да ръководи страната е под голямо съмнение, защото тя „няма нито план, нито глава“. В същото време той отбеляза непоследователността на политиката за запазване на цените на електроенергията и призова за преразглеждане на енергийната политика като цяло и рестартиране на атомните електроцентрали. В същото време Зьодер отбеляза, че именно благодарение на стабилността на бюджетните разходи Германия стана велика страна. В петък германският министър на финансите Кристиан Линднер каза, че държавните разходи за поддържане на цените на енергийните носители и на електроенергията ще бъдат спрени от януари 2024 г. Преди това германското министерство на финансите забрани допълнителните разходи до края на 2023 г., включително разпределянето на пари за поддържане на цените на енергоносителите и електроенергията. В бъдеще извънпланово финансиране ще се допуска само по изключение и след одобрение от Министерството на финансите. Тази стъпка беше следствие от решението на германския Конституционен съд, който счете за незаконно преразпределението на 60 милиарда евро непотърсени заемни средства от допълнителния бюджет за 2021 г., предназначени за борба с пандемията от коронавирус, към фонда за защита на климата.

Продължава да се увеличава.

Тази лъжа я измисли,докато клечиш в дворния кенеф на село...

Има го и в световния международен обмен откъдето ти си пуснал само устройващия те тебе копи пейст. Но понеже аз не съм платен трол като тебе и си имам и друга работа затова не се занимавам само с копи пейстове а ти предавам какво пише там. Да ти напиша и какво казва навални и тъй като и той е опозиция значи би трябвало неговите думи да са истина нали?

човеколюбивия ислям

40% от УБИТИТЕ палестинци са ДЕЦА. 40%!!! Дано на ЕКСКУРЗИАНТИТЕ от ЕП, местните парламенти, ООН и т.н. им СВЕТНЕ СИГНАЛНАТА ЛАМПИЧКА! Че КОЛЕДНИТЕ празници чукат на вратата...

Непотвърдени от нито един независим източник. И само по между другото- по време на война защитата на населението на дадена държава е задължение на правителството на дадена държава.

то нямат държава

Не се връзвайте на сводките на терористите от Хамас. Ако не знаете, те са "офиациалната власт" в Палестина ивсички официални съобщения от там идват от тях. Очевидно не схващате, че вярвате на приакзки на признати терористи!

Данните са на УНИЦЕФ - ДЕТСКИЯ фонд на ООН.

А УНИЦЕФ откъде ги вземат? :-) От официалните сводки на "правителството" на Газа, което е на Хамас. Абе вие умнокрасивите сте неспасяем случай!

Новопостроената най-голяма джамия в Русия била паметник на културата:))))))) Рамзан Кадиров пък не бил исламист а най-ми бил православен християнин защитник на християнските ценности. Пак почти 80% мюсюлмани сред войските на Русия в Украйна са просто православни мюсюлмани:)))) И разбира се факта че платените руски тролове възхваляват ислямските терористи в всяка една статия където става дума за Израел и Палестина- вероятно е само оптическа измама. Обаче бихте ли ми обяснили вие точно как определяте че един арабски терорист е добър и че другия арабски терорист е лош?????? Защото мен ако питате всичките тия арабски терористи трябва да минат под ножа пак останалите да бъдат затворени там в някои от териториите и да си седят там и да си се избиват помежду си колкото си искат. Защото ако не знаете те си имат различни версии на исляма и всеки дето не изповядва точно тяхната версия на исляма също е враг. ИДИЛ например изби стотици хиляди мюсюлмани. Щото не били правилните мюсюлмани. Шиити избиват сунити, сунити избиват шиити, пък различните секции на тези две течения се избиват помежду си. Разбира се всички дружно са готови да убият всеки не мюсюлмани без абсолютно никакво угризение или колебание. А пък за оня нещастник долу- за разлика от любимите ти арабски терористи мюсюлманите в България са първо българи после мюсюлмани. Има салата горе по Родопите българи и мюсюлмани заедно празнуват и християнските и мюсюлманските празници. Пък ако смяташ че ДПС са ислямисти значи си дори по тъп отколкото те мисля. Срещу подходящо заплащане тези от ДПС ще приемат християнството и ще организират банкет с печени прасета.

Драги читатели, позволявам си да споделя с вас някои мои мисли, които бих обобщил така: 2023-а е година, загубена за България. И сега ще споделя своите доводи: 1. Загубихме тотално суверенитет. Управлява ни посолството. 2. Изборите нямат значение, щом победените - и то три пъти подред, ни управляват. 3. Отказахме се от историята си. Цар Борис lll Обединител и българските войски не са били посрещани със здравец, сълзи и песни в Струмица, Битоля, Охрид... Столетов не е наший генерал, а Дядо Вазов е писал небивалици - истински путинист! 4. Макетата от Скопие ни плюят. Викат, че фашисти сме били. И още - въшки и татари. Ние пък викаме, че приятен пролетен дъжд вали. 5. Отказахме се от американското футболно лято, извадило на 10 юли 1994 г. цяла България на улицата, без оглед на раса и политически убеждения. Капитанът на "лъвовете“ не е желан в кабинета на началника на спорта в парламента. Сега остана да му кажат да си хвърли медала в Перловска река. Ама още 1300 години такъв медал от Световно по футбол няма да видим. Подменихме проблемите на държавата с проблемите на футбола. Спортът наистина ни е съсипан. Гледам сърбите! Не са в ЕС, бомбардираха ги американците през 1999 г. Но си запазиха колективните спортове баскетбол, волейбол, хандбал, водна топка, футбол. Да се учим от тях. И без това половин София руча плескавици и скара в Цариброд, Пирот, та чак до Ниш. Отсега всичко сме резервирали там за 8 март. Футболът ни ще си е все същия. Не се е чуло в бюджета да има пари за национален стадион и футболни академии. Боби го няма, няма вече кой да е виновен. 6. Майната му на Санстефанския договор! И нищо, че в чл. 6 пише, че ще имаме православно правителство, а в чл. 8, че турски войски няма вече да има в България. 7. Преди Коледа ще се откажем от Великото Народно събрание и Конституционния съд. Вече Обикновено Народно събрание с 1/3 избирателна подкрепа ще замени Великото в конституционните промени. Тълкувателно решение №3 от 2003 г. е публично линчувано и суспундирано в правната комисия на парламента. А шефовете на върховните съдилища оглушително мълчат. На 14 декември 1989 г., софиянци свалихме Живковата Конституция. На 14 декември 2023 г. ще получим Конституцията на Сорос. 8. Местната власт и тя го закъса. Нинова вика - най-старият общинар да оглави Столичната община. Следва и най-старият българин да оглави държавата... Старост, нерадост, какво да се прави. Като се скапаха партиите, със старейшини ще го караме. 9. Заменихме цензурата на съветските другари с тази на соросоидите неолиберали. Българите са лишени от правото на информация, а това е конституционно тяхно право. 10. През 1989 г. пеехме молитва за България: “Господи, дай на България път, светлина, свобода“. България днес не е свободна страна. През 2023 г. трябва да запеем: “Българийо, не се предавай! Със зъби и нокти, своята чест отстоявай!“.

След като си написал хиляди коментари във възхвала на Русия, е малко трудно да се правиш на нещо друго освен на руски слуга. Относно суверенитета- до тука само единствено микрофонова от всички посланици е обяснявала за кого трябва да се гласува. 45-та година загубихме суверенитета на държавата и станахме просто васал на Съветския съюз- за тебе обаче това било свобода. Колкото до изборите другарю- кой ще управлява определят гласувалите за тази и онази партия. Не платените коментари на платени руски тролове като тебе. И тая приказка за загубили и спечелили е просто една пълна простотия- и загубилите както ги наричаш и спечелилите са длъжни да работят всички заедно за благото на държавата. И съжалявам обаче ние не сме диктатура като любимата ти Русия за да имаме един несменяем диктатор. Но ми е странно как в суверенната държава Русия всеки е написал или дори казал една дума срещу управлението на държавата отива в затвора, докато у вас не суверенната окупирана подчинена и така нататък държава продажници и предатели като тебе свободно си пишат коментари във възхвала на вражеска на родината им държава. според собствената ти платено логика излиза че в несуверенна държава имаш повече свобода отколкото в суверенната държава.

Георги Марков: Загубихме тотално суверенитет - управлява ни посолството!

Великият непогрешим Господ Бог Георги Марков бил казал..... Международния наказателен съд в Хага каза че Путин е престъпник и издаде заповед за арест.

Международния наказателен съд в Хага каза че Путин е престъпник и издаде заповед за арест. Е,и ???????????????????????????????????????????????????????

Пък платения руски трол бил го повторил ...... Е и???????????

За съжаление в Европа се очертава да има граждански войни, при това вероятно до 10-тина години. Много е въможно те да прерастнат в световна война. Всички условия и за двете са съвсем на лице. България и целият балакански полуостров са отредени за Туриця. :-(

Да първата ще е в Германия мржду араби цигани турци руснаци поляци и украинци

Вече почна в Русия. Само че в Европа всичките тия дето уж ще ти водят гражданската война, са най-обикновени страхливци способни да нападат само и единствено невъоръжени. И започват да реват на умряло в момента който срещу тях се изправи съответния въоръжен човек. Та ми е любопитно кой ще води тая гражданска война и кои ще са страните в нея. Защото примерно руските пропагандаторчета живеят само и единствено в интернет. Арабите са пълни страхливци когато стане въпрос за реален бой. Пък живеещите в Европа германци французи руснаци поляци и каквито там се сетиш още въобще не са се затъжили за великия ти комунизъм или за родните си страни за да унищожават домовете си. Много по-вероятно е Европа просто да изгони всичките тези терористи и паразити.

Много по-вероятно е Европа просто да изгони всичките тези терористи и паразити. Сорос не дава ,,,,,,,,

Ти да видиш!!!!! А на вас руските подлоги сорос ли ви плаща за да защитавате арабските терористи?

Трудно успях да прочета вашите несвързани брътвежи. То комунизъм, то гражднаска война в Русия. Няма да коментирам, защото очевидно няма да схванете нищо.

Аз знам 100 пъти повече от тебе за Сорос,Бил Гейтс и другите сатанисти !!!

Ние сме се загрижили за ИСЛЯМИСТИТЕ във Франция. Франция: 8.3% ИСЛЯМ; България: 10.8% ИСЛЯМ. И България е с НАЙ-МНОГО ДЖАМИИ на ГЛАВА от НАСЕЛЕНИЕТО.

Не може да сравняваш нашите сънародници с мисюлманите във Франция. Българските мисюлмани са живели стотици години в светска държава. Дори в Отоманската империя е имало свобода на религията и държавни закони отделни от религиозните.

Да призовават за джихад и убийства. За разлика от руските подлоги които непрекъснато призовават за убийства геноцид концлагери и други подобни.

20 цента

Ти коя точно инфо си в момента? Оня дето е бил посредник между мутрите и държавата? Висшата номенклатура от БСП взела парите на държавата и избягала след това в Щатите? Мая Манолова дето не може да преглътне че Борисов я отряза???? Или руският трол инфо възхваляващ непрекъснато Русия? Или оня другия инфо дето ни обясняваше колко били добрички арабските терористи??? Пък за разлика от тебе на мене не ми плащат за коментарите за да имам нужда да се идентифицирам с някакъв Ник за да мога да си взема кървавите пари. Та като ти мине шизофреничния период вземи да се уточниш- това арабските терористи добрички ли са или са лоши?

20 цента

"И относно никовете другарко инфо" ЖЕНЧО, не се обяснянай, моля! :)

Макрон каза, 10 години ще продължи войната да се изчисти тумора Хамас. А във Франция и повече

Отива горкият човек на екскурзия в Париж и бива убит от "психично болен френски гражданин" викащ "Алах Акбар"! :-(

Велика полиция имат франсетата - всичко наблюдава. Той коли, те наблюдават - за да няма после хъкъта-мъката. Те франсетатат така пронаблюдаваха и Втората световна - за 2 седмици свалиха гащите и после чакаха да дойдат руснаците да им ги вдигнат, та да могат сега да им се зъбят (мнооого внимателно все пак).

Какви руснаци са им вдигнали гащите бе галфон

Тази идеология е болест, която не се лекува само с "наблюдение". Да ги пращат в техния им Джагалистан да се събират там на глутници да скандират каквото си искат и да горят знамена.

Въпросният ислямист е РОДЕН във Франция.

Това е потвърждение на тезата, че тази болест е заразна, опасна и изисква твърдо противодействие.

Какво дири германец у Франция.Аз ходя ли в Намибия например

Кух си като стадо лейки

Що бе кажи кво дири немец у Париж

На мен ми е чудно друго - кога ще избият клапите на западноевропейците, подложени буквално на сеч от своите неканени и нежелани гости от югоизток? Положението се влошава не с години, а с месеци, и вече западно и северно от Балканите с носталгия си спомнят за времето преди десетилетие, когато подобни инциденти се разнищваха от медиите детайлно, от всички ъгли, докато днес такива новини са станали част от ежедневието и се гледат като прогнозата за времето, рутинно...Кукловодите на това кърваво шоу, маскирани като управляващ елит, дали прогнозират ответния удар на засегнатата страна, който е неизбежен във времето, и колкото повече се отлага, толкова по-силен ще бъде, когато се осъществи? Или са запланували римейк на 30-те години на миналия век, когато клапите на запад избиха в едни леки неприятности за предците на днешните кукловоди, оказали се зад телени огради на малко пространство? Защото, именно след онзи прословут и доста преувеличен "холокост", с който ни проглушиха ушите в последните 8 десетилетия, тези кукловоди можаха да изнудят света да им позволи и построи държава в земите на Палестина. Държава, която до днес се издържа от най-развитите страни с финанси я под формата на репарации (от победените начело с Германия), я под формата на специални фондове за подпомагане (САЩ и останалите победители от запад), но никога не разчита на собствените си сили и смуче като кърлеж от приятелски и определени за неприятелски държави. Държава, която в момента дори върши истински (за разлика от нейния собствен) холокост сред съседите си, и демонстрира нагло незачитане на световните закони на скопената и послушна ООН, която тя самата създаде за параван на престъпленията си.

НЕКАНЕНИ и нежелани гости от югоизток?! Моля-моля, ЩЕ ОБИДИШ Буля Меркел.

Не някой друг а именно арабските терористи дето хем ги плюеш хем ги защитаваш отказват каквито и да било преговори за създаване на държава Палестина.

Бае Ганя

Кога съм ги защитавал бре, кьопек скопен? Съветските отпадъци сте най-кухите в мрежата, доказвате го ежедневно.

Земите са юдейски от време оно. Милиарди долари изля света, най-много от ЕС и САЩ в кочината Газа. Останалото е история - цивилизация срещу див циганор и то ислямски.

Не бе македонски са...Не познаваш историята. Гледай Александър на И.Стоун.

Бае Ганя

Земите са юдейски ДО време оно - времето на император Клавдий Пелтека, който разселва юдеите по всички точки на Римската империя и света.

Хванали са го на местопрестъплението, гуд джоб, пу язък за туристите

Време е Европа да изгони всички примати при камилите! Щом не им харесва - ритник по осраните им задници!

Сорос не дава

Интересни неща стават в нашата скъпа Европа. Вчера в Лион, пише Le Monde, забранили демонстрации; арестуват младежи, които крещят „Имиграцията убива!“ и „Ислямът вън от Европа!“; забраняват няколко набрали популярност „крайно десни“ групи, изникнали „от пепелта“ на забранената през 2021 г. партия Génération Identitaire“ – „Поколение за идентичност“. Но да се разходим и из други европейски държави. POLITICO ни информира – „Шведският премиер укори крайнодесния лидер, който каза, че джамиите в Швеция трябва да бъдат изравнени със земята“, като няколко изречения след това вестникът пише, че „В Швеция крайната десница е във възход“. Няколко дни преди това – крайно дясната Партията на свободата в Холандия победи на изборите на 22 ноември. А партията със същото име и идеология е на път да стори това в Австрия. Най-интересно обаче е в Германия – локомотивът на Европа. Там също като във Франция замислят „демократичната“ забрана на партии. POLITICO много подробно ни осведомява в заглавие: „Дилемата относно крайната десница в Германия – да се забрани или не“. Да припомним – още от август, след реч на немския президент, редакционна статия на Der Spiegel, озаглавена „Забранете враговете на конституцията!“, призова най-висшият съд на страната да обяви дясната партия „Алтернатива за Германия“ (AfD) за противоконституционна и по този начин да нареди нейното разпускане. Най-най интересното обаче в Германия е какво се случва с икономиката ѝ. Шолц, чийто рейтинг се срина, се опита да заобиколи конституционно заложената дългова спирачка на страната, която ограничава федералния дефицит до 0,35 процента от БВП. Той иска отклони в 29 „специални фонда“ едни 869 милиарда евро и да си ги харчи. Конституционният съд обаче го поряза, като направи невалидна законодателната програма на германското правителство и остави страната в колективен шок. А премиерът на Бавария и лидер на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус Зьодер вчера призова за предсрочни федерални избори в Германия. Най-добре е, казва той, тези избори да се проведат заедно с европейските на 9 юни 2024 г. Май Европа ще обърне курса по-рано, отколкото предполагахме. Тя се отказа от свои столетни ценности, подчини се безрезервно и унизително на САЩ, обяви война на Русия, а и на Изтока изобщо, като се отказа по най-глупавия и безотговорен начин от евтини ресурси. Въпреки, че без тях е загубена. Каква е Европа сега? Днес Европа насажда омраза, задушава свободата на словото, иска да забранява партии, но пък е безразлична към това, което убива нейната цивилизация. Европа е загубила своя характер. И смята, че с репресии ще опази тази липса, този вакуум. Историята ще ѝ се присмее и то съвсем скоро, сигурен съм.

А за добричките братя терористи от хамас нещо да кажеш? Защото си спомням че непрекъснато ги хванеше.

Мурзилке, опитите да представите Кочината като алтернатива на западните неокомунисти издишат много отдавна, още от началото на тоя век, когато започнаха плахо. Опитайте с други опорки, на тия не се хващат и лепиларите ви от "Вгъзраждани", които за туба лепило ще скочат и от ПСА.

За 34 години ционистко-сатанинско облъчване,продажниците и предателите са само 10% ...

Половин Париж ли щеше да изтрепе? Ненормални политици.

Всичко е наред, убиецът е бил под наблюдение. Сега пак ще го наблюдават година - две, преди да го пуснат да продължи работата си. Векът на любовта идва като парен локомотив по наклон, нали...

Вече няма какво да се коментира. А идва Коледа, германците и те са нащрек, с една дума, ужас. св.иня.та черкел е виновна, но никой не й търси отговорност.

Защо бягат и се спасяват арабите и не само те, от собствените си страни ..? Ами просто попитайте българите .Това е отговора ,а че има и психоидиоти сред тях ,такива има и сред всички раси и струва ми се ,че от бялата са най- много ,за съжаление . Вековете го доказват.

С ВСЯКА СЕКУНДА СЕ ПРИБЛИЖАВА КРАЯ НА КОЗЯШКО-СОРОСОИДНАТА СГАН---

Европолицаите много "Строго Наблюдават" как терористите, които водят на отчет, убиват.

След ТЕРОРИСТИЧНИЯ акт на летище "ДОМОДЕДОВО" / Москва, Банкянския ни УСПОКОИ: "Ние разчитаме на балансираната ни външна политика – с арабския свят, с Палестина, с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България, НА ВСЕКИ ЪГЪЛ ИМА ДЮНЕР" А Академика и Габриел-а ПОСЕТИХА Нетаняхуто НА КРАКА... А дано ни се РАЗМИНЕ!

Дето ми обясняваше как лошите израелци унищожавали добрите арабски терористи???? Или някоя друга от многобройните ти личности в главата беше?

"Дето МИ обясняваше..." :))) Коя си ти, МА безНИКовата?!?

Дето ти припомня всичките ти платени приказки. Я кажи намери ли първо Борисов под леглото другарко мая Манолова? Пък след това дали да не отскоча и да направя копиейст на всичките ти платени копи пейстове относно лошите израелци и добрите арабски терористи?

Казваш, всички палестинци, включително жени и деца, са терористи? Промит сороски мозък...

А иначе "демократичният" Запад настоява за все повече и повече правомощия на службите да следят всеки и навсякъде, даже без съдебни заповеди, уж за гарантиране на безопасността на гражданите.

Най-важното е, че не става въпрос за тероризъм, а за човек с психически проблеми!!!

Да-да, вярвам. ;)

И аз, и аз!