Ислямисти искали да завземат властта у нас

Специализирана операция по пресичане дейността на нерегестрирания клон на ислямистката организация „Ал Уакф Ал Ислями” са провели МВР, ДАНС и прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Ислямисти искали да завземат властта у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз имам въпрос - колко пъти са влизали в дома ти и са те обвинявали в радикално християнство :) ? Не оправдавам по никакъв начин имама, но и не го обвинявам. Според теб много ли спокойно ще приемеш изземане на вещи от твоя дом, дори и да си чист като кристал ?

Първата снимка не е от България. Защо се слагат такива снимки, които не отговарят на новината? това е чиста манипулация!

Вярно е общото мнение, че само политиците не са знаели, или не са искали да знаят какво е положението в Гоце Делчев, Велнград, смолян, Доспат. От много години съм тук, положението е страховито. Ако видите села като това Лъжница или Рибново, което е като резерват от 18 век или съседното на Лъжница - Брезница и Корница ще се чудите дали сте в България или в Арабия. А защо не дойдете в пазарните дни в Гоце Делчев - понеделник и петък. Ще се помислите, че се снима турски сериал - толкова забрадки и шалвари и тъпи малоумни и малограмотни физиономии. И това е от години. Е все още не е срамно, че ние ходим облечени като бели хора, ама и това ще стане с тази политика. България смятам, че е светска държава и никаква демокрация не е оправдание за зачулените и забулени ханъми.

ДПС отдавна са доказали поддръжката си за тероризма с построяването на паметника на терористите взривили вагон с майки с деца и с ежегодното им почитане. И БКП бяха гадняри, но никога не са се хвалили с взривяването на църквата Св. Неделя, когато също загинаха деца.

знам много добре че в корана е написано да бъдат убити всички неверници и всички които не вярват че аллах е един,,мога да го докажа това с сури от корана,,,да питат имама за тези сури ,мога дори на арабски да ги пиша ..

Хаха, Мони! Моля, докажи ми къде го прочете това в Корана, защото аз съм го пропуснала :)

Чадо, този имам, дето го дават по тв е бил на обучение в С.Арабия. Какво мислиш са го учили там? Това е риторичен въпрос. Същността на исляма е такава, че той не може да съжителствува с никоя друга религия. Престанете да се заблуждавате и да бъдете наивни. Знаете ли, че в съвременна Турция грамотното население не обича С.Арабия. И на въпроса защо това е така, отговарят, че насаждали исляма в Турция - давали пари за строежа на джамии и фундаменталистки училища, и така вървели против завета на Ататюрк и пр. Ексцесиите на исляма, фундаманталистките му настроения и акции, на които сме свидетели, нямат нищо общо с онова, което претендира да бъде като религия. Ислямът е войнстваща религиозна догма, която от своето зараждане проповядва установяване на световно господство и унищожаване на останалите религии. Тази религия не може да съществува по друг начин освен в кофронтация с останалите. В противен случай веднага лъсва нейната несъстоятелност и тя ще загуби своето влияние и контрола над неграмотните маси, които държи в подчинение. И тъй като това вече е повече от видно в съвременния свят, ислямът е принуден да обяви свещенна война на всички неверници, като единствения начин да бъде оправдае съществуването си.

то и евреите са така, даже по-зле, там ако майкта ти не е еврейка ти не си човек а слуга. и циганите са подобни и какво?

http://www.ndt1.com/article.php/20040817121543969 това е интересно да се прочете и обърнрте внимание на кметът на Мадан Вахтин Гаджев. За тези неща през 2004 г. сигнализирахме, ама реакция никаква до сега. Дали сега ще стане нещо ?!!!!!

Къде си бай Тошо?Хубаво си вършеше работата ,ама за съжаление не я довърши.

А това село в България ли е?

Не ги разбирам аз тия , ама като ги гледам тук в Германия какво правят, мога да ви кажа 4е тр да се изгонят до крак, докато савсем не са ни превзели невзра4ната държавица...

А, защо не се споменава нищо за Велинградско? Там какво е? Боже, Боже... Това наистина не е България. Велинградско и в с.Рибново е нещо страшно. Имаш чувството, че си в друг свят. Който не е ходил в Рибново - нищо не знае за исляма. Там са истински талибани. Ужас. Идете и вижте. Препоръчвам го като нещо невиждано и неземно.

Свободата трябва да се защитава !!! Дано не е манипулация това от страна на държавните институции! Защото ако е така, горко ни!!!

И за какво им е властта в България?! Тия трябва да са по-тъпи и от Боко!

единственият изход е да се раждат ПОВЕЧЕ БЪЛГАРЧЕТА защото до 2050г Турция се очаква да има 100000000 души затова правете деца а не чикии

Това е акция за сплашване на имамите, които не подкрепят назначения от съда и от никой не искам мюфтия-мафиот Недим Генджев.

хич не се и пробваи да ни лансираш ибрикчииското со мнение бе....платении писачооооо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Или от шефа на парламентарната комисия за надзор на ДАНС:)

Сега гледах репортажите по телевизиите от село Лъжница по-злобни физономии бях гледал само като дават репортаж за теористи, взели заложници. Като се има предвид, че терористите са предимно от тази вяра направо се плаша до къде са стигнали нещата в България.

И АЗ СЕ ПОТРЕСОХ ,ПИТАХ СЕ ТОВА БЪЛГАРИЯ ЛИ Е?

След Ню Йорк, Лондон, Париж и село Кочан? Нека да проверят ходжата, но защо не са го направили професионално, а се е дигнал шум. Само ДАНС да не симулират дейност от страх Дянков да не им резне бюджета. Само да не е провокация за предизвикване на етнически и религиозни конфликти.

добро начало...само да не е край....

Всичко се решава от великите сили - ако са решили тук да има войни и размирици значи те са го предизвикали. Никой няма да смее да ей така да си развява байрака ако няма гръб зада себе си! При всички случаи това е изкуствено подклаждане на конфликти и противопоставяне между различните етноси с някаква цел.

Хахаха нищо чудно до това води толерантноста

Данс-иращите най-накрая `чуха` какво им се говори от близо година .

О, тази фондация е от много години у нас - не само службите знаят. Дойде някъде около 1993-94 г. Пита се - защо чак сега? А че мюсюлманите се възпитават от век и нещо, че ние сме част отонази империя и това е временно - също се знае. Фундаменталистите - ислямисти просто дойдоха на наторена "почва". Малко им трябва на нашите мюсюлмани да им се внуши , че са голяма работа. А...спомнете си какво е казал Митхад паша - повечето са българи, приели исляма...Е, това се очакваше, даже закъсня...

"Едве след няколко часа преговори, хората, насъбрали се пред къщата, пуснаха служителите на ДАНС и МВР да си тръгнат. В момента, в който излязоха обаче, те бяха посрещнати от жителите на селото с мощно освиркване. Хората освободиха и двата полицейски автомобила с литературата, иззета от имама. За секунди се създаде и леко напрежение до една от колите, след като няколко мъже се спуснаха към нея, но бързо бе туширано от полицаите." А може би трябва да им пратим танкове за да се осъзнаят тия типове!!! Щом полиция има законна заповед за обиск, всякакво възпрепятстване трябва да се смята за незаконно и да се наказва! Къде са арестуваните? Къде са глобените? Докога ще траем някакви терористи да ни тормозят!!!

Малко прибързваш със заключенията ми се струва, а що се отнася до танковете малко съмнително е че въобще ще успеят да стигнат до там :)

казете си бе хора булгари - кога през сергеи станишевото властуване щяхте да чуете це полицията и прокуратурата са открили и обезопасили такава опасна групировка. напред боикоооо ние сме зат теб.

И аз това казувам!

Е точно заради хора като теб е проведена тази акция.

"Фондацията била свързана с атентатите от 11 септември 2001 г." Е как разбрахте че е свързана с атентатите, при условие че до ден днешен не е открито нито едно доказателство, че зад атентатите стоят терористи-мюсюлмани. За сметка на това има доста безспорни доказателства, че атентатите са работа на ЦРУ. Или всички читатели са по подразбиране овце според вас. Не така! Не под общ знаменател...

нямало доказателства че ислямистите имали били нещо общо с 9/11 казваш... по-скоро няма доказателства че под шапката ти има глава и че те не е празна....

оооо колко си прост , та чак ми е мачно за тебе - *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Другарите са много виновни пред род и родина. Създадоха етническата партия дпс с цел по лесно да се върнат във власта.оставиха региона от Г. Делчев до турската граница в ръцете на дпс , те си свършиха перфектно работата, в смисъл сплотиха се на религиозна основа, А СЕГА НИЕ ЩЕ ЖЪНЕМ ГОРЧИВИТЕ ПЛОДОВЕ. А кажете че сме 1400 годишна държава, преживяхме , турско, византийско и каква ли не измет , а ние се оказахме недостойни за нашите прадеди дано не я загубим нашата България.

какво означава - увещаваха хората няколко часа и накрая те пуснаха хората от ДАНС да излязат ???. Тия хора за какви се имат. Значи наистина ходжата е работил против власта, що се опъват и не пускат хората да излязат. А полицията какво прави.

Да бъде арестуван този имам Мохамед Камбер. Никой няма право да създава етничеко напрежение, а той точно това прави! Законът е за всички, независимо дали е поп или имам!

Яжте се, яжте едни други, а на следващите избори ще изберете пак същите боклуци, абонирани за парламента...Да ви е сладко!

Иззели касети, дискове, компютър, книги на арабски език, както и списание, издавано от Главно мюфтийство-само едно не ми е ясно,ВЪВ ВСЕКИ един българин ИМА Библията,списание плейбой,дискове с филм за исус,лаптом и бъл книга,КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО И ЗАТОВА НИ ВЛИЗАТ В КЪЩИТЕ И НИ РАЗПИТВАТ???ЕЙ ХОРА,БЪЛГАРИ,ТОВА Е САМО ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НИ ОТ ВАЖНИТЕ НАБОЛЕЛИ ПРОБЛЕМИ В СТРАНАТА НИ!НЕ СЕ ПОТДАВАЙТЕ,УВАЖАВАЙТЕ СЪСЕДА С КОГОТЕ СТЕ ДЕЛИЛИ ХЛЯБА СИ ТОЛКОВА ГОСИНИ,ПЪК БИЛ И ТОЙ ОТ ДРУГА РЕЛИГИЯ!!!

Дедо, аз с хората дето съм споделял ядене нямам проблем, ама да ти го преведа на български - "насилствена смяна на конституционния ред" означава някой да ти каже да удряш чело у земята и ако откажеш да дойде и да те пребие... и това в най-добрия случай. Такива организации са забранени в конституцията и съответните служби следва да се намесят както се е случило. След това има съд да решава кой прав, кой крив.

Я кажи, някой да е дошъл да ти заповяда да приемеш исляма ? Няма и да стане, не мога да повярвам че простия ББ успява да ви манипулира всички !!!

Ей не с прави толкова на отворен! Аз съм виждал ислямист да се самовзривява и да убива хора, но християнин, будист, католик и много други религии не съм видял! Така че не се прави на много умен!

и къде си го виждал?ако не е тайна,разбира се.за миналия век християните са избили над 100млн.души!!!!!!тази информация или е на мосад,или да се оправдае даването на 50млн.лв повече на МВР....

защитаваш радикален ислям ?? - дядка ти съвсем изперка, явно докато те нямаше толкова време си бил в психиатрия и пак трябва да се върнеш и долекуваш !

много добре си го написал, точно така е

бог да пази бг от червенократунковци и мюсулмани-фундаменталисти,т.е.от башибозука на доган-ага и сер-геи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Салафитите са една от най-реакционните и отвратителни секти в исляма! Под никакъв предлог не бива да се допускат в страната ни, те са реална заплаха, особено за младежите, които не познават нито истинския ислям, нито знаят нещо за себе си и света. От общуването със салафитските имами те откачат и стават фанатици на една безумна доктрина, напълно чужда на нашия бит и народопсихология!

Дайте още власт на доган другарки и другари и ще се хапете за задника един ден. Ама децата и внуците ви са навън, а оставяте България в ръцете на Доган и вашата любима Тройна коалиция! От там идват всички беди!

Е па бабо, да ме светнеш как ГЕРБ разби ДПС? Кат гледам на Доганя косъм не е паднало от тиквата му, а и стабилно седи във властта- хем там в НС , хем ребром до Борисов- на един фронт се бъхтят под командването на принц Омар? Е, сега да те чуя па барем нещо проумея...

Сред потенциалните терористични мишени в Европа са Айфеловата кула, парижката катедрала "Нотр дам", централната гара и телевизионната кула в Берлин....и ние сме наред