Искри прехвърчат между Берлин и Пекин от новата стратегия спрямо Китай

Германия иска премахване на зависимостта, но поддържане на контактите

Обратно в новината

Коментари - Искри прехвърчат между Берлин и Пекин от новата стратегия спрямо Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешно е европейски политик (пък бил той и евро-васал) да говори за правата на човека, в която и да е държава по Света. Гражданите на ЕС са подложени на ЦЕНЗУРА, ЖЕСТОКО СЛЕДЕНЕ през вече задължителните електронни играчки, бити са брутално от полицията с причина или само за сплашване (Франция против Макарон, Германия, Белгия, Балтийските лилипути). Набира скорост банковия тормоз и грабежи - например на водачът на опизицията в Англия е наложено тотално банково ембарго - нещо не описано в никой закон или наказателен кодекс. Всичкото това е гарнирано с КОВИДЕН ФАШИЗЪМ и ЗЕЛЕН ФАШИЗЪМ и ДЖЕНДЪРЕН ФАШИЗЪМ ! А инач прословутия план Маршал за възстановявне на ГФР след ВСВ сега им излиза през носа на немците - оказа са че са васален протекторат на САЩ. Англосаксите, като изоставят колония първо я разоряват...

До преди 10 години собствениците на Нокиа и Ериксон точно така се изказваха за китайските телефони. Руснаците се съюзиха с китайците и това ще им отвори затворените врати от САЩ и ЕС. Китай вече не се нуждае нито от САЩ нито от ЕС, стана чудото Китай, а покрай него Русия ще намаже.

Китай е един огромен икономически балон, напомпан със свръхочаквания, кото скоро ще се спука. Самите китайци го знаят и търсят начин да се закрепят още малко над повърхността. За съжаление на русофилите, Русия не е спасителен пояс за Китай, а котва. Развития свят позволи на Китай да се замогне икономически но след като видя, че от комунист не става капиталист, решиха да намалят малко дажбите, та да могат китайците да проумеят, че тяхното икономическо "чудо" се дължи и крепи на онези, които го създадоха. Китайците също не са глупави и колкото и да се перчет, с цел да се покажат като световен играч, знаят много добре какво ще се случи и умеят да четат между редовете. Скоро ще видим много двустранни китайски срещи, чиито ефект ще бъде леко навеждане на главите на ККП и приземяване. Това охлаждане на Китайското "чудо" ще се отрази пагубно за Русия. Имам чувството, че тази война ще реши едновременно два проблема пред американската доктрина.

Бог с нас берлин е от страната на лузърите, откъм "управляващите" назначени, а откъм нахлулите учени, направо ще заместят по акъл зелената плява, дет ми се връти със смръдливия си гъз на 360 градуса в хрца на секундата и все - путка-гъз-путка гъз... тъпо, не спа, педерунгела макро- назначен от голдмън сакс, които загубиха милиарди и са пред тотален фалит!!! кеф, не спа? пусси турската цензура на сега` Бог с нас Бог с нас

Пригожин просто участваше на живо в боевете или,от постелята в палатката си, но бе на фронта, а таварищ путкин и джендералите му са били на фронта само по домашни чехлѝ, четейки сташко нюз!. и тук не става дума за надмощие, а за правилния ъгъл на погледа! за луйрианите! таварищ пусиков не знае за това, нали... ще ви докажем на практика, че бжежински се посра, макар и че и непосмъртно си бе посерко. полски посерко, както целата гладна шляхта, по-алчна от самите юдео-масони на холивудската сган от педофилите на гей дисни. се едно, че не знаем как голият (том) е винаги победен от мишката (джери) чрез бухалката на слабоумното мекере-слабоумно псе - уса на юдейска каишка, смешно, не спа? Бог с нас

за кои се взехте бе фъфлеци недоклатени от шефовете си педераси с мозък, колкото индийско орехче? продателят паси снася инфо на юдейската сган от изсраел! ако беше обратното, щеше да лежи в затвора, като за разкритието, че изсраел има атомна бомба и трябва да бъде унищожен... та, полски шляхтаджии и папагали с кумир пан бжежински. че кой ви каза, че роденият от гъза на педрсаса полски баща пан бжежински е прав? няма и дребна дума и оолска курва-буква, а и точка с големина на полска мисъл, каквто големина има и точката изсрана от мозъка на поляк- курвата фло. тая полска курва, в която да е прав дори на теория! а практиката, лузъри за пореден път ще ви докаже, че силата на гравитацията се покорява само от бягството на лузърите от амеиканските посолства по калниците на полски хеликоптери. пояците са сган, която трябва да бъде отстрелвана в концлагерите на нато, просто профилактично! Бог с нас

Това стана много модерно особено Световната сган наречена Америка го използва и за всичко казва " Застрашава Националната ни Безопасност" когато тоя страна наречена Германия е окупирана повече от 80 години и няма никаква Независима политика --колония изпълняваща нарежданията и заповедите на господаря си. Тоя некадърен лицемерен пръч се усмихва като последният глупак без да знае защо се смее.

от сътрудничеството между държавите. Чудно е, че не се знае принципа за ролята на икономическите интереси и това, че те определят политиката. Не са разбираеми мазохистичните действия на Германия през последните години: Сами се отказаха от евтините руски суровини, взривиха им газопровода, а те си мълчат, Китай иска да търгува с тях, пък те смятат, че ставали зависими. Странно, ненормално мислене.

В момента германците са дори преди българите по лизане на дементния задник. Жалко, навремето са били велика държава.

не че нещо, ама цититането на аналенчето води до силно олекване на статията

Шолц се загрижил за правата на човека..... в Китай. В Германия няма проблеми да се нарушават, даже е желателно щом е в услуга на Шваб и другите които му дърпат конците.

Тъпи германци...

по тъпа нация от германците няма това е абсолютно доказано през последните 100 години... Което ме подсеща за вица: Двама германци си говорят. И единия викал: Абе тоя комшията (турчин) е много тъп ебаси 2 години му повтарям , че ебе мойта жена, а не неговата, а той продължава ли продължава...

+

ЕС се самоубива.

ти се иска ама НЕ

Отивай във Франция. В момента там е най-добре. В Германия, Австрия, Холандия демонстрациите са все още под контрол, но не за дълго.

Положението върви към Голяма война и ние пак ще сме от губещата страна...

АМА НЕ

Светът се пробуди и алчността ще ги погуби. С тях са 50 държави , от всичките 198.

Една окупирана държава бивша Германия ще направи грешка и с Китай ,

Интересно ми е да видя "Китайската стратегия за Германия".

Нацито вари го печи го си е наци мисли си че другите народи са под тях

Германия СЕ ОТКАЗА ДОБРОВОЛНО от ЕВТИНИТЕ руски енергийни ресурси; Мина на СКЪПИТЕ американски и ИЗПАДНА в РЕЦЕСИЯ.

Германия вече не е фактор. Това е една американска марионетка, която повтаря заповедите на Вашингтон

Ние поне нямаме избор, а тяхното извинение какво е?

Няма Спасение от Китай !!! А на Бг професорите по Правопис Умете Турски Скоро Ще ви е 2 офицялен Език С Тия Продажни Политици !!!

Ами с този си правопис направо тръгвай за анадола

Сега плешевия дойчо с лице на дребен шмекер чака командата от САЩ. Да къса ли с Китай или начи да изчака още. И затова дрънка гейташки групости докато тупа топката: паргньори, но без занисимости и т.н. На китайците не са групави.

Най-слабото немско правителство от Втората световна война насам. Пълна липса на собствена воля и 100% изпълнение на американските нареждания. От търговските отношения с Русия и Китай Германия само печелеше. По заповед от Вашингтон тези с Русия бяха прекъснати, което се отразява драстично на стандарта на живот, а сега с Китай вече съвсем ще се наиграят.

Е, що за тъпотия, нали да си силен означава и да не зависиш от другите много иначе след време ще скачаш колкото ти кажат те. Добре е да се осъзнае човек колко е умен преди да дава акъл..

Дано поне сам си разбираш мисълта..ако въобще я има де...

От 1945 Германия не е независима

А когато краварци им късат анала на дойчовците всички са доволни и искат още от същото. Планът "Маршал" например не бил за обогатяване на САЩ с цел пласиране на боклуците от военното им свръхпроизводство в Европа, а бил за икономическо подпомагане на Европа.

Гледам как в коментарите руските роби отчаяно се надяват, че Китай ще гътне гнилия запад, защото русия вече и те видяха, че няма шанс за пАбеда. Оф горките, малко ми е жал за тях, но надеждата умира последна. Успех, руски роби, успех!!!

Тошко - тъп си - и жената ти го казва, и шефа ти и ние - ВДЯВАШ ли, че си тъп

100+

Китаецът е по-висок от немеца, но българо-немската дружба няма умиране.

Аз чакам един слънчев ден Германия да обяви че иска по-малко зависимост от Сащ. След 80г. Сащ все още ви държат за мадурите, ама си траете и слушате. както съм казвал и преди С е една влакова композиция , локомотивът е Сащ. Само Франция прави плахи опити да се отърве от хватката на сащ, но все още не намира подкрепа. ПОЗОР ЗА ЕС!!!!!!

Не е България . Да изпълняват и да слушкат

Тия от гЕРМАНИЯ за един чип не стават Щом слушат някакви анални кухи лелки нищо хубаво не ги чака

Китай много добре помни Опиумните войни и инвазията на Япония, сега са формирали твърдо ядро и такива игри няма да минат. Въпреки, че Запада залага всичко на Изкуствения интелект, за сметка на старите стратегии слугинаж на обществото. Вече общество и хора не им трябват, да цоцат ресурси и да мътят водата. Всеки лобист днес е пътник утре, заедно с родата си, ама е тъп да го разбере.

С капиталисти никакъв бизнес! Видяхме как 45 години социализъм не можаха да оправят в Бг нещата унищожени от капитала преди това. В същото време, страни като Китай преминали направо от феодализъм към комунизъм се справят много по-добре, защото капитала не ги е съсипавал десетилетия или столетия наред.

Какво значи за теб страни да "се справят "? По БВП на глава примерно, според Световната банка през 2021-ва, Китай е на 71-во място. След Бразилия, Ливан и Мексико.

Да се справят значи, че като погледна наоколо виждам все стоки произведени в Китай. Да произвеждаш е вид власт и сила. А ти си чети измислиците в нета.

И пред България...

Оказва се че трябва да сме благодарни на ковид пандемията, въпреки всички жертви, които взе. Очевидно пандемията беше употребена за руската хибридна война на запад и вероятно заради нея Путин избърза с пълномащабното настъпление на запад през Украйна, очевидно без да е напълно подготвен военно и без западът да е съвсем отслабен и зависим от доставките на ресурси и търговията с двете големи автокрации с още по-големи световни претенции. Защото виждаме, че целта на въпросните автокрации очевидно не е успешна търговия и благоденствие за всички, а господство. И западът вече има едно на ум за това, от друга страна няма причини да продължи да си затваря очите за много от безобразията на съответните режими.

Тъпите Немци Сега Копуват Суовини От Китай На Който Русия Му ги е продала !!! Отива Си Германската Икономика а с нея и Еврогейския ха ха хаааа хааа !!!

От човек, тотално загубил битката с правописа, акъл не ни трябва.

"Западните предписания са последното нещо, от което се нуждае Китай".:)))

Тайно, без много шум и без да информира дори комисарите си, председателят на Европейската комисия Урсула фон Дер Лайен е назначила на 11 юли на изключително важен пост в институцията видна американска лобистка. Фаворитката на Фон дер Лайен се казва Фиона Скот Мортън, преподавателка е в престижния университет в Йейл и от 1 септември трябва да оглави Генералната дирекция на ЕС, която се бори срещу антиконкурентното поведение на Стария континент и злоупотребата с господстващо положение на пазара на доминиращите индустрията на информационните технологии американски компании. Тези компании са “Епъл”, “Майкрософт”, “Мета”, “Амазон” и други отвъдокеански гиганти, за които Мортън досега е лобирала в Брюксел, получавайки от всеки един от тях по около 1 милион долара годишно. Скандалът с “потайното” назначение на Фиона Скот Мортън разкри френският вестник “Льо Монд”, който подчерта, че в публикуваната на сайта на ЕК нейна биография влиятелната лобистка, която е работила две години в Министерството на правосъдието на САЩ, не е посочила дори народността си.

Много слабо написана статия. Многократно повторение на едно и също изречение, с леко различни думи. Нищо конкретно не се казва (отрасли, обеми, продукти). Не си струва четенето.

след русия, китай ни е втория важен враг :)

За къде е Германия без Русия и Кутай! Ще улети, а покрай нея и ние!

Няма как да има искри между меките немски китки и коравия китайски комунизъм.

САЩ превърнаха ЕС в своя трастикова плантация. ЕС вече не е фактор и го чуват все по често

ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИТЕ ОТДАВНА СА ИЗКОПАЛИ И ИЗПОЛЗВАЛИ ТЕХНИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ... ЗА ДА ВОДЯТ КОЛОНИАЛНИ И СВЕТОВНИ ВОДИ ... И СЕГА ТРЯБВА ДА КУПУВАТ СВИНСКОТО ЗА ДА ПРАВЯТ САЛАМ .... НЯМА КАК ДА ПРОЦЪФТЯВАТ :)) ... ЩОТО ДАЖЕ НЕГРИТЕ СЕ ИЗУЧИХА ДА ГИ ПСУВАТ "НА ДЕБЕЛ БЯЛ МЪЖ"

Поредният куршум в крака на ЕС и Германия

Нация, която е запалила две световни войни и е правила хора на сапун няма право да говори за морал в каквото и да е !!

По време на Ковида се вися ясно, че Европа се е оголила в някои производства и когото китайчетата се затвориха и спряха износа на важни продукти и суровини Европа се оказа със свалени гащи. Европейците почнаха да са усещат, че с китайчетата трябва са си нащрек, но пуста алчност на бизнеса. Дано нещата влязат в правилния коловоз

А, има ли Германия достатъчно много инженери и квалифицирани работници за да къса с Китай? Защото то не е въпрос само на желания, а и на възможности. Желания и аз имам много.

Нали за това си внесена доктори и архитекти от Африка. Даже искат в Унгария, Полша и Финландия да ги заселват. Финландците дали разбират какво ги чака в ЕССР .