Искрен Веселинов призова служебния кабинет да заработи

Крайно време е то да не произвежда само медийни фишеци в стил ранния Бойко Борисов, заяви съпредседателят на Коалиционния съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато комунистите доведоха царя ,за да изгонят Иван Костов беше ясно ,че той като мълчи няма никакви идеи как да оправи България.Трябваше да минат години,за да разберат всички,че царя е дошъл само да ни окраде, като получи царските имоти,които всъщност са на българската държава. Сега комунистите хванаха Слави Трифонов,обеднял шоумен,който нищо не казва и се крие ,защото няма идеи как да оправи България с единствената цел да махнат Бойко Борисов.След няколко години народа ще разбери,че е бил излъган и че Слави е дошъл да краде. От тази глупост ще пострадат тези,които гласуват за ИТН ИМВ ДБ.

ГЕРБ направи за 4 повече пътища, които червените за един век не можаха да направят.ГЕРБ направи газопроводите и намали цената на газта наполовина. Изплати милиардите на вложителите от кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Пребори мора по козите, чумата по свинете, която се появи прескачайки Румъния !?!?. ГЕРБ откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. ГЕРБ спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от тях язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! ГЕРБ с веща дипломация не допусна емигрантския натиск опирайки се на добросъседството с Турция ! ГЕРБ помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС !МИНИСТРИТЕ НЕ СИ КУПИХА яхти , нито офшорка ............. ГЕРБ ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС. ГЕРБ ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НИКОЯ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЕ МОЖА И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ СТИГНЕ НИВОТО НА ГЕРБ ............. МИНИСТРИТЕ НА ГЕРБ РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ и преглъщаха обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСОФИЛСКО ЛОБИ, СЛУГА НА СЪВРЕМЕННАТА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ . Модела Борисов: - Намали сивия сектор под 5%, а беше 30% при Орешарски. - Брутният вътрешен продукт нараства от 50 милиарда на над 116 милиарда. - увеличи с 10% до 20% доходите във всички сектори за 2020г. и 2021 г. - Външният дълг на България намалява под 19% от БВП, а беше 29% от БВП при Станишев. - Увеличи минималната заплата от 240 лева през 2009 г. до 650 лева. - Увеличи минималната пенсия от 160 на 300 лева при нулева инфлация. - Историческо намаляване цената на газта от Русия с 40%. - Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. - Нулева бежанска вълна, заради добрите отношения с Ергодан. - Договори 29 милиарда евро от ЕС, от които 24 милиарда са безвъзмездна помощ. - Газопроводи, магистрали, пътища, метро, нови заводи. - Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП и вадене икономиката на светло - Връзка на вендинг автоматите с НАП и вадене икономиката на светло. - Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари. Всички Олигарси арестувани с отнето имущество за милиони в полза на държавата, а Васил Божков и Цветан Василев избягаха зад граница. - Разбити лаборатории за прозиводство на фалшив алкохол и цигари, разбити и унищожени лаборатории за производство на наркотици. - В България не сме карали никаква карантина и се справихме най-добре с пандемията. Модела Борисов е вреден само за Олигарсите, Мафията, схемаджиите, лумпените и проститутките! За нормалните българи модела Борисов е перфектен!

Шоуто на г-н Рашков и г-н Минеков измести шоуто на Мая Манолова"

А сега идва шоуто на Узунов?

Я кажи колко изкарахме от паспорти и гражданство?

всичките до стената и крррррррт !

А нали вие подкрепяте резидента и искате президенска република.А дали ще влезета в НС,ще видим

За косматите Тошковци слъжебното правителство "Си работи много добре и е хубаво да остане за постоянно". - Ами забирайте си ги и заминавайте в Африка, където ви е мястото. Не се месете в работата на България и на българите...

Напротив. Напротив. Работи и то под пълна пара и с шумотевици. Работи с всички средства и методи на чистия реваншизъм.

Ако си учил в гимназия поне, ще знаеш, че думата реваншизъм тук е неумиестна. Такива думи изммисля онзи простак от зайчарника, който иска да те аб---ва с 200 в дупарата. ИНАЧЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ ПО-ДОБРО правителство през последните ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ! Благословени да са. Някои от тях ще останат и в редовната правителство. БОКО го НЕМА вече. Както и Нятанаху - изчезнаха - всяко лошо си отива рано или късно!!!!

Нямали сме по -идиотско правителство.

Виждам някакъв глупак да ръси мозък. Не му се отдава на тоя да мисли. Шкембе войводите май да out от политиката завинаги.

Човек който слага пуловерче под сакото се страхува да не настине. А повече от това се страхува да не се мине. И точно този човек да дава акъл. Някак си ми прилича че търси червена точка от воеводата:-)

Ами ще заработи .И така ще организира изборите, че вие може направо да се изпарите.Папкането свърши.

Много комуняшки троль е избуясъл днес в дира . От дъжда ще да е ...;-)

Това правителство е за малко и няма за какво да се притеснява и да бърза. И да бърза и да не бърза след два месеца е аут.

Я да видиш , нова мишка изпълзяла от долапа.

Абе тебе и в къщи никой те не слуша и базари за слива ама си седнал на служебното да казваш какво ''да прави'' за да си избиеш комлексите че поне дружките ти те слушат...

от СДС

Moже да поработят малко, но заплащането в плик е предварително.

Кой беше този? И като говорим за работа, какво е работил този нещастник въобще в живота си?

Извинявай...ама ти кий беше... Къв е тоя ,че въобще го отразявате...???

Яко, как се сети тоя чиляк да им го каже. И сега с чувство на изпълнен дълг да седне да си сипе една ракия и да надуе Балкан фолк на макс. Къде ги копаят такива разбирачи? Акъл няма, акъл дава .

Абе ка..пут само Бойко ви е в оставка пристана. Вашата майка тъпа.

А кой беше тоя индивид?

10г правителството не работеше ! Ти къде беше тогава ?! Добре , че последният месец взе ,че заработи , глупако !

Някой ти е казал, че не е работило или успя сам да се сетиш?!

А ''работеше, работеше'' че иначе от къде се пълнят чекмеджета, банкови сметки, имоти.....защото при тях ''работа'' означаваше лява ръка десен джоб и това не ги преуморяваше даже...и за това се натискат за още.

Си работи много добре и е хубаво да остане за постоянно.А вие четири години бяхте патерица на ГЕРБ и не свършихте абсолютно нищо ,само крадяхте.

Псевдо патриотите учат как да се управлява държавата.Интересно а те какво правеха с ДЖИПКО БИБИТКО за държавата,само усвояваха и крадеха европари.

Обещахте , край на циганизацията, а за четири години вашите избирате стана точно гетата! Еко министър от ВМРО, боклука на цяла Европа дойде тук у се заравяха акумулатори, край червен бряг! Да не коментирам източването на питейните язовири и оставянето на Перник без вода почти година! Скрийте се!

на някои явно им спряха кранчето и сега и те зареваха. но защо си мислят, че те са най-важни в държавата. въза=растните хора мизесртват, а тея подлоги излезнали да обясняват, колко важно било да им се дава работа и да им се плаща. безочливи и арогантни цървули.

Ако ще работи като вашето и на Гроб правителство айде нема нужда по добре да не работи...

По-добре ще стане ако за тази цел помогне и фронтовака Симеонов - Големия Патриот и прочие !!!

Що говори така, я що работа отметнаха, що народ изпонауволниха на топтан!!! Че и още чакат - де що време е още един весец, все е пред тях. Действайте, момчета, не се свинете, да има какво да ви правим след месец! Сами си пишете в папката, после да няма това-онова, ей!

"производство на медийни фишеци в стил ранния Бойко Борисов." Другарю, Бойковите неса ФИШЕЦИ като на сегашните изманици. Първата му изява с която му тръгна харизмата е ЕДНА яхта + един фаянсов министър да играе карти с бандити. А следващите му изяви са наградени от европейски и американски служби . Старайте се поне да не сте неграмотни...

Диди - това от Даниел Митов ли идва?

Тези са като в оня виц за 80-те процента вода в краставицата. За каквото и да говорят , завоят е все към Бойковия , да се подръгнат по него. А след един месец пак ще се присламчат .

Хаха тия слугини на Баце дори не влязоха в парламента, същите те миналата година тъпчеха търбуси и се правеха на много велики когато вреше и кипеше от протести. Вие сте един дол дренки със Баце, Шиши, Дуган, Каскета и цялата сбирщина от оядени шопари ,които си мислят че може безкрайно да се изпростява и ояжда и номера ще продължава да минава вечно.

само да допълня: които си мислят, че са център на вселената и са единствените и незаменими управляващи!