Искрен Митев: Христо Иванов прибърза с решението за създаване на голяма предизборна коалиция

"С тази заявка той вкарва едно очакване в обществото, предпоставя нещата и това е едно малко притискане на ситуацията", заяви депутатът от "Продължаваме промяната"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо Иванов знае, че политическото му бъдеще е поставено на карта, ако е само с уж Демократична България и затова иска да се качи на влака на ПП, за да хване последно 20, преди да бъде пенсиониран завинаги от българската политика и да спре да изпълнява поръчките на олигархът Иво Прокопиев във властта или в опозиция!

Ало Митев,то бива идиотщини ама ти се насра!

Той обича да избързва и да не преценява нещата, нищо чудно.

За съжаление Митев не е прав. Да беше есен или пролет - сигурно ще е рано. Ама в средата на лятото, когато всичко живо е на черешата, на плажа или на планина няма грам време. Щото ако изборите са на 2/10, то официално предизборната кампания започва точно когато всички се връщат от почивка. А до тогава всякакви коалиции трябва да са кристално ясни, а също и програмите им. Плюс планове за предизборни стратегии и тактики.

ИТН е политически труп. Колко будали ще излъжете да гласуват за вас. Осрахте се с оня капацитет продавач на бански и плавници.

Бутнаха гадните американски мекерета. Значи може и да влязат в следващия парламент.

Това правителство беше пълно със ПАРЛАПАНИЯ И ТОТАЛНА ПАЛАНГОЗИЯ ! Всички бяха АБСОЛЮТНИ БУФОСИНХРОНИСТИ !!!

няма по-рядко л-но от този индивид. Дори не ми се коментират излеянията му ...просто не се държат на лопата. Лекенце от Кирчо по парапета на Ленчето .

Христо Багеристо ... у лево, мойто момче!

Амчи лекето иска да е ДИПУТАТ, иначе кво ще прави

И ние видяхме , че сте продажни копелата ! Продадохте българският интерес за няколко жълтици !

Да затвориш ТЕЦ Брикел и да уволниш на куп 1600 души с министерско решение е тотална олигофрения и съда ще го отмени, няма до сега нито едно предписание или санкция и от раз.....го затваряме ! Как я мислят тея олигофрени, дали ще ми е ? Това ли е демокрацията а?

Ле ле,тоя сайт е като учебен наръчник по руска пропаганда. Като почнеш от факта,че не е нужна регистрация ,за да пишеш коментар, та стигнеш до очевадното "управление " на мнения и оценки плюс и минус. Тотално са налазили в нет-а.

Ходи на Нова или Вести - там са твоите хора с подходящи тролове и манипулации.

председателят на УС на АИКБ Велев: ....българският бизнес повече с нищо няма да подпомага атлантически русофобски партии в България . Беше премината червената линия на разумността.........

Да го има руският внос от Русия не пречи на никой в България ! Без него само вреда за българите ще има, на кой не му е ясно? И едрият бизнес вече 4 пъти го заяви ! Даже 5 пъти, не е ли ясно?

И тримата гледат като наакани, но аз искам да им върна усмивките - ако ви откаже ПП, пробвайте с БСП. Може и да се навият - напоследък сте все заедно.

А защо не и ГЕРБ.

Прокопиев не дава!

Русофила Малинов премиер а Светлана Шаренкова външен министър = евтини цени на руският внос, евтини цени на петрол, газ, стомана, алуминий, торове и т.н......само добри неща за българите

Христо гондолиера усеща че гондолата му се изплъзва и свири за послидно десета цигулка, та бърза дано се пришие към некой балтон.

Малко като оркестъра на Титаник го раздава

В следващият парламент е нужно поне 50% "русофили" да има.....даже 60

Не необходимо е поне 50% българофили. Нека да си гледаме интереса нищо от чуждото филство не ОК. Въпроса е че сега ни управялваха правителства които са директно на подчинение на американското посолство и америка за България. И тъп Киро и Боко бяха такива. Трябва да има закон който да забранява хора получавали финансиране от чужди НПО-та да заемат висши държавани длъжности

Освен путкин друг не финансира българските предатели русоробите

мравояда и гнома може и да пропуснат следващото НС. Ще е голям кеф! Тия десни-бесни уроди трябва да им забранят да минават покрай сградата на НС! Какви дупетати, какво богатство. Е да вземем оная мърла цонева. 2 пъти гласува за и излиза после и иска гласът и да се брои против!?!???? Даже бат САли беше по-разумен и нормален от нея.

Свалихме Борисов, свалихме и Киртаците......ново правителство "Америка за България -3" няма да допуснем. Трябва да е ясно !

"""'' обича да смуче руски пишки и да ближе гъза на мутреса Фанова. """"" "Всякакви пишки." !!!!! ... стига да е в полза на България и благосъстоянието на българите умник .... и не само той а целият му род от поне 350 год.

бай Дамян - руската к@рва!

Тези са такива клоуни...

Изчистят всички американски нпо та от България така ще е.

и всички които са вземали пари от тях - време е за новият народен съд

под риск да остане без пробитите си центове, дежурният американски трол се е отбелязал

Че едно и също Сородидно говедо троли за Кирча педала. Като го накараш да изброи поне 5 неща които Кирча педала е свършил добри за България мълчи кат насран гъз.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

Свалихме Борисов, свалихме и Киртаците......ново правителство "Америка за България -3" няма да допуснем. Трябва да е ясно !

С гъмза разпран

Незнам, българина колко е тъп, че се вкарва непрекъснато в кризи.Ма кога БСП-майката и бащата на мафията, Са управлявали добре бе тъпаци, Ама Отново и отново червените олигарси, ДТ та и дъртаци от Вкрто, където на Кирчо баща му е слугувал измислиха старата, нова схема да разгонят фамилията на българите. А тук пак чета, колко прекрасен е Киро.Абе тъпигьоси, айде размърдайте си малките мозъци и помислете кой е баща му, откъде са им парите още през 1982 Как е заминал за Канада когато нямаше мърдане от България, кой го набута във властта и с кой направи коалиция и т. н

имаше една единствена задача в парламента, а това беше да награби вратовръзката на Копейкин да я усуче здраво около врата му и да го удуши, но се провали и нищо не направи.

Ще видим на изборите кой на кого ще навие вратовръзката.

Корупцията в България винаги има руски хастар.

Я пак??? А краварската кожа не е корупция!!!

Taka e! :) Американският аналиг се нарича - лобиране :)

Хр.Иванов бърза защото лапачката свършва

Христо го чака заслужена почивка - пенсия! :)

България от повече от 100 години имаедин проблем и той се казва Русия. Това трябва да е ясно на всеки българин.

Аз също смятам, че беше историческа грешка Русия да воюва с Турция през 1876-1878.Тязи грешка съвсем скоро ще бъде поправена а глупаци както теб ще нагиздят турския фес.

Точно лекетата, като него, ще нахлупят дори арабски ибрик, само и само да ги пуснат да лижат задника на поредния господар. Тожно плужецитем като него, възпитани и селектирани по време на 5 вековното турско робство, почти дву вековното Византийско робство, 5 вековното Римско робтво и 2-те хиляди години източник на роби за търговията на Древна Гърция, са най-големия проблем на съвременна България. Такива нищожества търсят на генетично ниво господар, пред който да легнат и на който да служат, дори той изобщо да не се интересува от тях. Те се чувстват най-щасливи, когато са на верига, с халка около врата. И никога не биха сложили родина, съграждани или чест и съвест пред инстинкта си да служат на господаря.

Скъсаме ли с Русия, както е било през 1932г. ще дръпнем рязко напред, тя ни спъва.

А сега с САЩ и Англия ще вървим все напред към пропаста.

Ти си по тъп и от гъдулка. Някакъв сородиден учебник по история ли си чел или пасквилите на Иво Инджев.

Вервай ми, подобни дивотии дори в НБУ не преподават. Този е някое екс-партийно мекере, дето ще си скъса дирника за да се изкарва полезен, но от некадърност не може два реда история да запомни.

32-ра направо сме полетели... надолу! Суспендираме конституцията, царят управлява с укази, опирайки се на военната хунта. Е, докато благодетелите му не са го нахранили с отрова, за да могат те директно да дърпат конците в София. В резИлтат следва една от най-големите национални катастрофи. Много правилно после Народния съд праща до стената за продажбата на националните интереси.

време е пак за Народен Съд

България трябва да е свободна, а не руски васал.

България никога няма да е незасвисима,но нека някой да каже какво хубаво сме получили от Запада.

Гнусен човек е Ристю......Ако му хванеш ръката все едно на Прокопи кура да хванеш 100%.....че и направих грешка преди години и пари да им дам. Една от най големите ми грешки в живота......верно е че хванеш ръката на Ристю все едно на Прокопи кура да хванеш... После с месеци ме гонеше миризмата и десетки кутии мокри кърпички изхабих да се дезенфикцирам......Не правете мойта грешка хора!

Кирил е най-успешния премиер, трябваше да остане и България дърпаше напред, но руснаците го свалиха чрез ИТН.

Добър и да изброиш 5 добри неща които направи Кирча за тези 7 месеца за България а не за себе си?

Киро разруши цялата енергийна машина на България и сега ще видим как ще избутаме зимата,а ти го хвалиш

Борисов в затвора, а Кирил Петков да управлява.

Не е ли рано да си пиян? Хахахах!

Искрено се надявам да не ти гледам физиономията в следващия парламент

Никога кабинет , свързан с Русия не е имал успех и е фалирал България.

Збае се

Никога в България не е имало по-успешен кабинет от Кирил Петков, той беше в най-правилна посока.

Нека да дойде зимата и ще видим каква песен ще пееш.

Бойкикев е наясно че СИНЯ СОФИЯ няма да му прости прегръдката с БСП и на изборите ще е под 4 процента Затова и скача като кърлеж върху ПП за да влезе отново в парламента Следващият му логичен ход е отново с гумената лодка да атакува вилата на Доган. Друг е въпроса защо не я премахна докато беше министър

няма да има какво да атакува:)))))

Нека скача - таман ще завлече и простите с него си

Тази бъдеща коалиция от ПП, ДБ и Ние идваме - изглежда като гей сбирка. Направо незнам ако попълнят една декларация за сексуална ориентация какво ще стане.

Кабинетът на Кирил Петков е най-успешния български кабинет от 90 години.

добре да се насере

Постигна успехи и трябваше да продължи.

От 1932г. не е имало такъв успешен кабинет.

... на околовръстното

От 90 години преди христа.

Обществото очаква да сте съквартиранти на бай Ставри.

Едно голямо нищо. Никаква промяна особено за кам нещо по добро. Но си пишете 5ци 6ци. Бъдете откровени със себе си и хората.

А пък Танас, той е тотален олигофрен. Завършен комунистически боклук, който цял живот си избива комплексите че все комунистически курове е лапал..... Такива са антикомунистите впрочем на 95 %

Христо Иванов е едно нещастно педалче , хрантутено цял живот от Соросоидни фондации. и за лев в живота си не е работил реално..... Гнусен човек. Ако му хванеш ръката все едно на Прокопи кура да хванеш.....

Лоша услуга ви изигра, неприкритото бабуване на Херо Мустафа(американците). Не се отчете, че в България - хубави, лоши те не са всенародни любимци...!? И.... ето какво произведе,това опекунства не - нещата станаха по-зле. Но употреби ха ги, използваха ги(ПП) и сега...... на никъде.

те сякаш не си свалиха гащиге сами - айде не ги изкарвайте "жерти" простите

Е то.. .какво да очакваш от него. Първо счупи третия мандат, сега пак разправя някакви работи....

МНОГО ГЛУПОСТИ НАПРАВИХТЕ. ПРОДЪЛЖАВА ПРОПАДАНЕТО.

Вие май още не схващате ситуацията! Този път да не мислиш, че ще гласуваме за вас ей така на юнашко доверие за да може Кико и ленка да вилнеят! Освестете се, имате сериозен враг в лицето на герб ДПС ...