Фидосова: Не се разпознавам в инициалите И.Ф. в някакъв тефтер

Депутатката от ГЕРБ Искра Фидосова отрече тя да стои зад инициалите И.Ф. в бележника на обвинения шеф на Комисията за конфликт на интереси. От тефтера, който прокуратурата показа, става ясно, че Филип Златанов е получавал директиви как да действа при проверки.

Обратно в новината

Коментари - Фидосова: Не се разпознавам в инициалите И.Ф. в някакъв тефтер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кат' си подаде оставката ще почне да се разхожда по улиците ли!? Как точно ще си чисти името!?

НЕ СИ ТИ! ТОВА СЪМ АЗ

А дали на някой му направи впечатление,че на една страница беше започнато да се изписва името на това...същество от снимката,т.е.фи(очно с малка буква,ако не се лъжа),но явно този умник се е опомнил и го е задраскал,след което записва инициалите И.Ф.??? И толкова много ли са тези"по върховете"с инициали Б.Б.,Ц.Ц. и И.Ф.,че чак да трябва да питаме кои де факто са те???

толкова се е сляла мафията с държавата че не можеш да разпознаеш кое какво е

И НА ДЕЦАТА ВЕЧЕ Е ЯСНО КАК СЕ УПРАВЛЯВАШЕ ДЪРЖАВАТА ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ. НЕ СЕ РАЗПОЗНАВАЛИ В ИНИЦИАЛИТЕ....!НАГЛИ СТЕ И КРАДЛИВИ И ЗА ТОВА НЕ СТЕ НА ВЛАСТ.МАФИОТСКА СТРУКТУРА КОЯТО РАЗСИПА ДЪРЖАВАТА. И ИНИЦИАЛИТЕ НА ББ И ЦЦ ЛИ НЕ ЗНАЕТО НА КОЙ СА ? ПОДИГРАВАТ СЕ С НАРОДА И ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА ? ПИТАЙТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДАЛИ РАЗПОЗНАВАТ ТЕЗИ ИНИЦИАЛИ ? РОСЕНЧО И ТИ ЛИ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗПОЗНАЕШ ? ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН ПРЕЗИДЕНТ ТРЪГНАЛ И СЪВЕТИ ДА ДАВА

Идиотино,тя държавата се управлява от всички по изброения от теб начин,иначе нямаше да бъде...клоаката,в която отдавна се е превърнала!!! Или да ти напомням и за едни други...инициали от близкото минало???

Не се подигравайте ,в свбодното си време И.Ф. се занимава с латино танци и стриптийз.

Ако имаше свиня в тефтера 100% щеше да се разпознае

Тя е изяла тефтера,за тва не се разпознава

Тя трябва да е изяла бая нещица,че дори не се забелязва

Наглите мафиоти пак искат да се отърват,но и този път ,както всеки друг ще им се размине,прекалено много си затваряме очите.

Б.Б , Ц.Ц , И.Ф и не могат да се разпознаят,нищо ,че другите двама никой не ги вика

Щях да ви кажа да я скриете ,но се сетих ,че физически е невъзможно.

В България всяко чудо за три дни,ще се мине още някой ден и дебелата свиня майка ще отърве тлъстата си кожа,за съжеление тук в нашата държава е така.

"Прочетох в медиите за обвинението към председателя на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ). Прочетох и за информация от някакъв тефтер. Не се разпознавам в цитираните инициали", коментира самата депутатка от ГЕРБ" Не се разпознаваш или не искаш да се разпознаеш?

Милиционерска работа - като сгафят се правят, че ги е нямало и после някой друг им е виновен. След няколко дни ще излезе, че е заговор на масоните и тройната коалиция от последните 23 години.

Грозни, злобни, червени бабички и лумпенчета.....напълнили сте форумите, защото сте мързеливци и гледате само да ви подадат някое левче за да почнете да драскате малко преработени стари комунистически лозунги.....толкова сте жалки, че няма как някой и да ви го покаже...ще дойде и вашето време да ви забранят, като партия....Червени Боклуци и Терористи!! Построихте си Белене- време ви е да се възползвате от базата му :))))))))

кое по точно от тефтерчето на този мухльо ти хареса ? Или и ти си на хранилката на ГЕРБ ?

споко - тези неграмотници скоро ще стоят по бюрата по труда да се жалват как са изритани от работа поради некомпетентност

Тая гнусна свиня как не я срам да се показва пред хората

Оставете жената ,тя и в огледалото не се разпознава вече

Феодалката на Монтана, която назначаваше "калинки" във всички служби, все пак не успя да изведе ГЕРБ като първа политическа сила в областта. А на следващите избори ще претърпи пълен крах. Хората са тотално отвратени.

Насреща имаме политическа номенклатура от закоравели престъпници. Единия не се разпознава, другия не си спомня, трети твърди. че няма доказателства. В каква държава живеем , политиците вместо да бъдат за пример и образец, те надминаха по далавери и престъпност Коза ностра.

Тя да не е луда да се разпознае като знае какви ги е вършила с дружката си Б.Б.

И.Ф. не е Искра Фидосова, както и Р. Овч. не е Ручен Овчаров

Как да се разпознае с инициали ИФ? Тя е ФИ!!!

тя е ФИ 300-см

Това е добро! :)

Всички от ГЕРБ отричат като престъпници,които знаят че са хванати ,но... няма доказателства.Трябваше да има регистър в който да са записани имената и техните инициали.Хаѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝ!!!!Копелдаци.По нагли хора не се срещат в България.Показват на престъпниците,че никога не трябва да си признават.

И. Ф нищо не значе и аз познавам една Ирина

Хайде холан, като че ли никой не знаеше за мутренските изпълнения на ГЕРБ. Ако в София не ги познавате, то в провинцията са много добре познати моцуните им.

Протестиращите в момента искат да върнат на власт тази нещастница И.Ф.

Какви възпитани са тия социта, нямам думи...А ругаят простите гербери...И как сладко описват И.Ф., досущ като Пеевски и мамка му, Цацаров и Данаилов...Красота. Поклон пред кАлтурата ви...Оставката и Новите избори ще ви покажат истината...например къде зимуват раците...

Ти май наистина си идиот!Става дума за Фидосова,какво общо имат другите споменати с нейните провинения.Или ,а-а-а да ,за нейните действия са виновни "комунистите",как забравих,добре че припомни,а за избори-дори не си мечтай!

Щото сладко описвахме и Миро МЪРШАТА, ЕМО ФАСА, ЛЪЧО МОЗЪКА, ДЯНКОФФ. И тетка ЦАЧЕВИЦА - щото, като я даваха по ТВ-то за Пеевски, единственото което каза срещу него е, че е богат! Но забрави да каже как медиите му ближеха задника на Тиквата. Та дори и от килерчето на СНН. А за ЦАЦАТА - по-добре е да си припомниш клозетния разговор в Банкя!! Там Коката си казва ИСТИНАТА - кой го е назначил. ЗАБРАВИХ! И за ЦВИНОКИОТО злословихме. Че се е наредил в редичката от клиенти на адвокатина, който защитавал само ЧЕСТНИ КЛИЕНТИ. Цвинокио до тези дето четири години се пънеше да вкара в пандиза.

.....ВСЪЩНОЛСТ ...КАК ЛИ ПРАВИ СЕКС......И С КОГО....ТРУДНО Е ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИШ.........БИХ СЕ ЗАСТРЕЛЯЛА НА МИГА, АКО ИЗГЛЕЖДАХ ТАКА............ХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА

ако искаш мога да ти покажа как се прониква в дебеланки, сигурен съм че ше ти хареса,

Като и влезе у гъзо ще го припознае.

Некролога ТИ "ИФ" на стълба до Вас, Чадо божие да прочета, е първа радост и за мене.

Ами не беше ли същото при записа между ББ, НК и МН.Ако не беше записа,те щяха да отричат че те са провели този разговор.Разговора им беше на ниво каруцари,но това не е подсъдимо.Пострада Кокинов,но ще се намери някой хубав пост и за него.Можете да проверите след известно време какво работи.Такава е милата родна картинка при нас и не виждам надежда за оправяне на нещата.На кой му пука,че умират по 150 000 на година, раждат се по 70 000,има 70 000 безработни младежи до 24г.,2 500 000 пенсионери,500 000 смучещи от бюджета, 500 000 безработни,1 500 000 в чужбина .Е аз още се чудя как още съществува тази държава?

ФИДОСОВА, НЕ ТЕ БЯХ ВИЖДАЛА НА КАРТИНКА, НО КАТО Т ЕВИДЯХ, ПОВРЪЩАХ 3 ПЪТИ.....

БСП продължава с партенките - след изказването на прокуратурата нямам никакви съмнения че коалицията не е тройна а четворна.....Не знам в коя нормална държава ще изнасят като доказателство някакви драскулки в тефтер.Същата партенка като бюлетините....Или като офшорките на Плевнелиев....

Защо пък БСП,защото така ти отърва или защото искаш да кажеш че всички тикви са вода ненапита.Няма такова нещо и не е трудно да се види ,че натиска беше очевиден предвид тоталитарната политиката която водиха,известна за всички. Помиярска работа, не си измивайте ръцете с БСП,каквито и да са ,защото ГЕРБ е най вредната партия от всички досега.Жалко че привидно дойде с добри намерения,които бързо се стопиха и се видя истинското и лице.

как ша са разпознайш, то и снимката ти там да беше в тефтера, пак тъй щеше да думаш свиньо долна.

Ето това вече е АБСОЛЮТЕН ЦИНИЗЪМ и НАГЛОСТ!!! И тая е в парламента - такива боклуци вкарахме и хрантутим в параламента! МРЪСНИ Н А Г Л Е Ц И!Просто мълчете, защото сте директно за Централния, без да питате защо!!!И "неразпознали те се " - ИФ,ЦЦ,ББ!!! Просто не знам какъв сурат трябва да имате, че пак да се появите и да агитирате да гласуват за вас - дали още ще се намерят херметици, които да гласуват за вас???

грешиш, свинята и шайката й не са в парламента и кроят нови измамни схеми

Ами този Златанов е изчяло виновен. Защо е писал И.Ф.???? Да беше написал 300 кг!! Тя е единствената такава. Тогава колкото и да се пъне, Фидосова нямаше как да се измъкне.

Преди 2024 години нямаше лаптоп и компютри, пишеха много на ръка по тефтери и папки...Сега става ясно колко много изписана хартия е горяла в партийния дом и...кой я запалил...комунистите...Ами Райхстага / пияндето Г.Димитров...неговите инициали се препокриват с тези на когао уби Г.М.Димитров...така се премахват инициалите...

Така ,така значи вие се осирарате сега ,но за това е "виновен" георги димитров,живял преди 70г.Типично тиквенски гьон сурат.Този сценарий с прехвърляне на топката е много,много изтъркан,изцяло тоталитарно комунистически на който се крепяха герб през цялото време,вместо да мислят за настоящето и така докато сринаха цялата държава.Така че не се излагай!

иф е изключително противна, но не заради външността си, а заради поведението и начина на говорене. Не й се подигравайте, може да е болна.

Мама и дебела гербаджийска крава!!!!!!!

не обиждай кравите..не че свинете заслужават ама все пак повече подхожда така да й викаме

Държа ЕС + посланиците на франция и германия да коментират тези записки + инфото от уравлението на герб - досието буда, бирата, бюлетините..... Айде чакам господа посланици !

йгйгкугук ( нерегистриран ): Та помисли малко - може и не логически. С гласовете на ГРОБ И АТАКА в 41 парламент е гласуван закон, с който от бюджета на НЗОК са взети 1,5 млрд лева от здравните вноски! КС обявява закона за ПРОТИВОКУНТСИТУЦИОНЕН и парите трябва да се върнат от Дянкофф и примиера му! Не са върнати - но това е друг проблем! Логически излиза, че ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА ПСИХАРЯ СИДЕРОВ И ДУПЕТАТИТЕ МУ не само са присъствали в парламента, но и СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ЗАКОНИТЕ (дори и провиоконституционни) на ГРОБ. Т.е.- ПОДДЪРЖАЛИ СА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРОБ В МАЛЦИНСТВО? Логически, ако си спомниш по това време ЯНКА МАГИСТРАЛКАТА тогава уволняваше Тиквата!

Настоявам посланиците на Германия и Франция да коментират тефтера, както и случая с Мишо Бирата. Не понасям Русия от времето на Съветския съюз, симпатизирах на САЩ до преди 10-тина година, но последните години са ми толкова противни, колкото руските власти. Говоря за политиците, а не за народите. Сега изпитвам подобни чувства към Германия и Франция.

Много защитници на ГЕРБ и на независимия Президент по форумите... Много защитници на ГЕРБ и на независимия Президент по площадите... А ни се представя, че всичко било за морал и почтеност!

морал и чест от гербери това е най-смешното нещо, голяма пародия като уродливата им партия

Истината рано или късно излиза наяве. А дано, прокуратурата този път стигне докрай и И.Ф., заедно с нейната банда, бъдат пратени там където им е мястото.

за фидоска специално да приготвят голяма килийка с голямо одеало на земята да не нарани пода

Никаква килия - БАЧКАНЕ в Централния и то в северното крило, до като стане като балетиска - 45 кг заедно с раираните дрешки и прангите!!!

Той и Р.Овч. не се разпознаваше, но ние ги познаваме. Нима някой се съмнява, че Фидосова лъже? Че лъжата и арогантността бяха превърнати в държавна политика когато ГЕРБ беше на власт точно под ръководството на ББ, ЦЦ, ИФ и другите дето не се разпознават по инициалите.

Тефтерът, показан днес от прокуратурата е огледален образ на ГЕРБ гражданите, които са за европейско развитие на България, основен организатор на протестите срещу правителството на Орешарски.