Митничар: Фидосова не ми е обещавала пост

Искра Фидосова обяви, че не потвърждава съдържанието на разговора си с Ваньо Танов за поста на митничар от Лом. Самият митничар пък бе категоричен, че депутатката от ГЕРБ не му е обещавала никакво ходатайство.

Обратно в новината

Коментари - Митничар: Фидосова не ми е обещавала пост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не я познаваш И.Ф., не ти е обещала нищо, кажи ми пиле шарено, от шофьор как се става инспектор в акцизите в тази Агенция Митници, че нещо не ми е ясно.? За там Искрето не ти е помогнала, ти сам си се справил... Бая ти е капацитета, тогава... браво , дете.... Искаше да се пробваш дали имаш качества за Началник, а нещо друго не ти ли се щеше да пробваш......?Ми пробвай, може и да ти хареса..........

много е готина мадама ,чесна,почитенна защитничка на народа лъха отвсякъде на женственост направо съм лъд по нея .Всеки ден е в нощните ми еротични сънища но не отгоре върху мен .

Аааа не е вЕрно и беше отдавна!

Ох, майкоооо.....На батко сладураната! Такава да си имаш в къщи нито печка ти трябва, нито ТЕЦ. Само едно нещо ме притеснява в снимката. Правена е не от журналист (БГНЕС , както е изписано), а от депутат по време на пленарно заседание. И ако теглим чертата, може да установим кой е автора и е пуснал след това снимката в публичното пространство. Така като гледам снимката обаче ми се струва, че е правена от местата, отредени за ГЕРБ. Цецо, спиш! Разследвай случая, пусни някое СРС.

Няма ли край тая евтина комедия, бе, стига вече. На всички е ясно какво точно е станало, да не би да се случва за пръв път да се назначават този и онзи с протекциите на някой от управляващите. Целият проблем на герберите е, че се представяха за различни, морални, непогрешими и бла-бла ... и наистина успешно заблудиха не един или двама, но рано или късно театрото свърши. Какво се мъчат да му правят продъбжение, така и така няма да паднат от власт, Станишев вече готви вот на недоверие, за да ги стабилизира за 6 месеца.

Или както е казал народа - кучетата лаят, а кервана си върви!

аз работя в митницата истина е следната на всички ръководни постове герб сложиха свой хора те им се учитат на тях им се казва коя стока да пропуснат и коя не така че пари се събират и да не се правят на света вода ненапита

Като си почнал, това от герберите ли почна или си е така от как свят светува?

Мхм и се казваш Спартак Тишански, и искаш да мачкаш ушите на Марчето!:)

Не искам да влизам в полемика относно това, кой, колко е почтен. Щом ти казваш, че живееш в среда, където няма корупционни схеми и търговци и доставчици са напълно коректни, мога само да ти завиждам.

Федосова като добра християнка самоае предложила да отреже пържола от собственият си бут и да я даде на нейния беден брат-християнин :)

НикиБ,платени драскачо-стана банален.Това чудо на природата няма защита,почини си малко.

Има много просто решение да се явят тя и Воико и Цецко на полиграф и после да говорим

каква е сладурана и засмяна . евалла !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Писна ми да ни занимават с политически интриги! Народното събрание не е театър, а е пълно с актъори (и то от вророкачествените) Хайде най -накрая прокуратурата да се намеси сериозно, а не като зрител - има ли или няма престъпление? Иначе ситуацията в случая има термин, употребяван в шаха - цунг-цванг (полезен ход няма)! И да се мълчи, и да се отрича (то пък остава някой да си признае, то все едно в България някой да си направи сепуку - няма тук такива традиции), никой вече на нищо не вярва! Зрителите вече им е скучно и напускат (емигрират), ама актъорите си пеят тъпите арии....

Така е щото напускат, вместо да вземат да метнат по един домат или яйце по некадърните актьори!

Ааах, Фидосова! Водила си десетки разговори с Танов, но си категорична, че този точно е манипулиран! Каква "феноменална" памет, какво чудо в главата имаш! Сигурно си спомняш и какво си похапвала по това време, а? Моля те, нека един път и аз да обядвам с теб! Квото ми оставиш, все кяр ще е.

Гат четоха за докторите от трибуната на Парламента не реваха, гат ги четат тях - РЕВ!!!

а онова недоносче от Галерия, което разпространява тези доноси за властта, кога ще ходи в женския затвор в Сливен?

На вас май ви се иска всеки, който критикува властта да го натикате в затвора. Егати демократи!

ела при нас ,в мъжкия,там твоето аззз ще блесние

Навремето стана нотариус в Монтана, без да има правоспособност като юрист и изискуемия стаж. От РИОТ Монтана и е издадена служебна бележка с невярно съдържание. В нея е вписана още 1 год. стаж в окръжния съд в Монтана, но това е стажа като стажант, а не като юрист и не съответства на закона за нотариусите. Това е документално престъпление,за което се знае в целия град, но никой не смее да го обяви публично. С такива псевдоспециалисти се е обградил ББ и иска да му вярваме.

Едно нещо не ми стана ясно: С какво Фидосова е заплашвала лично Вас през последните 5 години, та Вие не сте предприели действия за запознаване на прокоратурата с извършеното от нея престъпление?

Типично по герберски, бягаме в страни от въпроса. Нашите мръсници са добри, но вижте другите к'во правят. Така ли?

Абе как имат наглоста да отричат. Всички герберови депутати по цял ден обикалят учрежденията в които предстои да се провеждат конкурси със списъци на техни хора които на всяка цена трябва да спечелят.

Ти сигурно им носиш чантите, щом си толкова добре информиран, явно са тежки и за това си недоволен!

То и конкурсите вече не се провеждат на повечето места. Назначават ги без ценз и конкурс, само по препоръка на партийните централи.

Фидосова отрича да е имало подобен разговор и да е ходатайствала за този конкретен човек, и той също така отрича да я познава и да е говорила нещо за него, но упоритите форумни плювачи продължават да смятат "записа" за напълно автентичен и някакви "престъпления" им се привиждат, а изводите им са крайни и категорични. За да се разбере едно деяние в правото съществува прост въпрос, известен още от римско, а вероятно и по-старо време - "кой има интерес от това?". А именно - БСПарските платени плювачи си плюват без никаква връзка с реалността просто защото на тях за това им се плаща, а какво се случило и кой го направил - няма никакво значение за тях. Е, много се повтаряте вече с клюките и интригите, прозрачно е и си личи от самолет ... Отврат!

Те са длъжни да отричатняма да кажат -ела вълчо изяш МА.Тук ще си проличи Ваньо мъж ли е или мижитурка.Ами ако излези предния разговор тогава какво правим?

Къде се изгуби? Сигурно много оперативки и инструктажи имате напоследък? Спомням си, че същата представителна дама (Искра Фидосова) отначало отричаше, че нотариалната й кантора в Монтана е издала фалшиво пълномощно на престъпната група за имотни измами. Документът е трябвало да бъде използван, за да се продаде апетитния имот на столичната улица "Сан Стефано" 6, на стойност 15 млн. лв! Същата Фидосова опита да прекара през парламента и очеийно лобистски закон. При това положение не виждам с какво право обвиняваш другите хора (а в момента те са огромно мнозинство), че са "платени плювачи си плюват без никаква връзка с реалността.."

ти не си добре психически, за сричанията на цветанов избеси и изколи де що доктор има, а тук се правиш на две и половина....

Искре ма гласчето е твое и думите също мила . Искре ма кой е тоз дизаинер дето ти шие дрежките ? Я моляте напиши че имам едно маце толкова едро като теб да му поръчам и на него . Е то е на 4 крака и грухти .

Наистина ли нямаш какво да кажеш , освен да сипеш обиди?!?

Що бе? А като говорят за киликандзера Патрашкова - на теб мед ти капе? Що сега малко да не се посмеем на внушителната външност на Фидосова? 100 кила съм, не ме е страх, ама и двете не искам да ги срещам насаме...

относно размерите на фидосова намерил съм шлифер за госпожата в спортня магазин продават палатки идялно ше и станат

-За народа хляб и зрелища! Да, ама на зрелища се нагледахме, а хляб не видяхме!

Строго поверително. Само за активисти на ГЕРБ. Предупреждавам да се спазва строга конспирация при воденето на разговори, от които може да се правят изводи за некомпетентност, недобросъвестност и корупция на знаковите фигури на властта. При изтичане на информация или разкриване на истината, дори с неоспорими факти, да се отрича тяхната достоверност и да се преминава към нападки на опозицията и злонамерените медии. Да се защищават с всички сили и средства кадрите от първия ешелон и МОЯ авторитет. Приемете тази заповед като първостепенна задача и дори да сте виновни и заловени в престъпление, бранете името на партията ми повече от най-скъпото ви - собствената си банкова сметка. Уверявам ви, че последната ще бъде солидно захранвана, ако действията ви имат полжителен и смазващ недоброжелателите резултат. Не се спирайте пред каквито и да е трудности и позволявам използването на всякакви средства, без ограничение, за постигане на крайната цел - оставането ми на власт днес и за N брой мандати. Бил съм ги и пак ще ги бия. И ще бия всеки, който не ми ръкопляска. Генералисимус

Да, другари, отричане до последно!

Съвсем ясно е, че преди този разговор е имало друг - с поръчката, защото името на невинното митничарче, не се споменава пък на Танов му е ясно за какво става на въпрос. Добре за Фидоска е и да бъде по-последователна в изказванията си, защото първо твърдеше, че като депутат от района нямало нищо лошо да се информира за членове на ГЕРБ пък сега излиза, че не го познава, даже, че не е и член. Тогава каква, ще причината - обадил се чичко паричко.

1. Погледнато от чисто юридическа гледна точка всичко има значение: дали Фидосова познава въпросния митничар, дали тя или някой друг е ходатайствал, дали след оценка 2.90 той е назначен, Дали ББ е ходатайствал за прикриването на далаверите на Мишо Бирата, дали правомерно е подслушван В. Танов, дали записът е манипулиран, кой и защо е изнесъл на всеослушание тия СРСта. Всичко! 2. Политически погледнато нищо от това няма значение! Абсолютно нищо! Не е важно дори дали Фидосова въобще е ходатайствала за някого, и дали ББ е прикривал далавери на свои спонсори, не е важно даже дали е имал спонсори. Важното е, че ние българите СМЕ УБЕДЕНИ , че всички политически сили , управлявали ни през последните години са действали по този начин: А. Назначавали са свои хора на възлови места, без оглед на качества и компетнтност. Б. За вътрешно-партийни цели са набирали средства по незаконен начин от фирми и лица със съмнителна дейност, без да се гнусят от произхода им. В. Винаги са се отплащали на спонсорите си, чрез прикриване на данъчни и митнически нарушения и даже на откровени престъпления. Това е истниският политически проблем в България - НЕДОВЕРИЕТО НА НАРОДА КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ, проблем на политическата ни класа и най-вече на нас, управляваните...

Къде в България има доверие?! Всеки гледа да "прецака" другия. Почти във всяка ситуация има предпоставка за корупция, манталитета ни е такъв. Как искате управляващите ни да са други, нали се градят в нашата среда?! Всеки иска другия да е почтен, а той да е само леко непочтен за до го надцака. Не е проблема в отделния индивид, а в цели обществени прослойки. Няма как да се излекуваме, докато не се промени усещането за справедливост и докато не се повиши стандарта на живот. Всичко това започва, когато се създаде усещането за държавност.

КАПИТАЛИЗМЪТ Е САМО ТАКЪВ! НЯМА ДРУГ!

Разликата с предишните е, че ББ лично врътка далаверата и притиска "другата" престъпност. което се вижда от записите. Няма как да чуем Костов, Царя и Станишев да си говорят с Бирата, Пурата, Мастиката и Нафтата- имало си е посредници, които ББ е отстранил като ненужни гърла(джобове) А кой, кога, ДС и др. тъпизми са залъгалки за матр'яла

Фидосова е права! Записът е монтаж. При монтажа са използвани следните актьори: в ролята на Фидосова - самата тя; в ролята на Менда - самата тя; в ролята на Ваньо - лично той; в ролята на пожарникаря - Бирен Бойко и т.н.

Антоан Рафаилов? Тоя ли е дето по думите на Танов дори не може да си обуе гащите и нищо не става от него? Ако съм на негово място да съм се скрила вдън земя от срам, ама той тъп и нахален,излязъл да се изказва....Тцтцтц, тези дали си мислят,че има още някой , който да им вярва? Какво ще кажат статистическите изследвания за нивото на доверие към управляващите сега (ако отчитат реално де :)))...

Всичко е манипулирано от ДС, 'щото завиждат на ББ и ЦЦ за големите успехи:)))))))))))))))))))))))))

да за апартаментите

А един мармот завива шоколада в станиол.

С оценка от теста 2.90. Защо е на работа в митницата - още повече в акцизите? Това ли са експертите на това правителство? или както в стария виц : " Свисше образование - висшист , със средно - среднист , с начално - началник. Боже пази България.

Като се замисля как хора изкарали 4.5-5 на изпитите за митничари се отказаха а този с 2.90 оценка след 10 години работа в митниците може да се направи извода че със запис или без той си е толериран

Ха ха - той даже не знае коя е фидосиева, не знае и кои са герб ! Даже и митницата не знае къде се намира ! Нищо не знае човека - той работи в плод и зеленчук ! Жалки милиционерски мижитурки ...

Леле тия са толкова елементарни.Не я познавал?То сигурно и тя не го познавала ама нали е добра душица като чула за тройката му на изпита и се притеснила.И така без да го познава върти си телефончето и е една загрижена.И това за човек дето не я познава.Нямам думи...

Аре стига бе.Какво ви гони та подложихте държавата с вашите ченгеджийски номера,на тотална психоза.Кой го интересува някакъв митничар?Кой го интересува някаква неизвестна досега юриска.На много на сериозно се взимат всички които имат вземане и даване с ГЕРБ.Скрити потайни душички,докато налапат кокала.Какво ново е създала тази държава?Колко са се увеличили натуралните показатели на всяко едно производство?Каква е производителността на труда в отраслите,Каква е степента на механизация и автоматизация?И т.н..Иначе казано това са комплексни показатели за конкуретноспособността на българско производство.От тия митничари ми писна оная работа да я държа и да пикая.Има контрабанда,в която участват митничари,има корупция в която участват и от администрацията и от бизнеса и от гражданите.Постъпенно всичко ще намалее.Сега направете да има българско производство,което да конкурира това на нашите съюзници от ЕС.Иначе ще убиете нация гербери-разказвачи на истории.

Митничар: Фидосова не ми е обещавала пост в митницата, но ми обеща да ме направи дипломат!

Ревнивец!!!

Много ми е интересно как хората искат някой да си признае честно нещо което го уличава в нещо нередно. Ако е за похвала ще има опашка , но иначе не ги търсете....

Ако има държава и държавност инститиуциите трябва да извършат по възможност най-скоро проверки и да оповестят истината дали разговорите са автентични или не, дали са СРС или не, само така управляващите ще покажат, че управляват държавата защото към момента сякаш държавата се тресе, но всеки чака нещо да излезе или отричаш или потвърждаващ, щом се отричат трябва и да го докажат институциите.

Интересно как и Танов, и Фидосова, и Бойко, и Дянков си спомнят с подробности разговори, които са водили преди повече от половин година. Колко от вас си спомнят с такива подробности разговори, които са водили преди 1-2 седмици?

И аз тва се чудя!!! Ако бяха неангажиращи и рутинни работи изобщо нямаше да ги помнят, нито щяха да скачат така.